X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie! :D Nigdy w zyciu nie bylam kablem i dopiero teraz widze, jakie to fajne! :D :P
    Kabel i w dodatku dewiant

Reni, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeczytałam cały artykuł i mam nadzieję , że wygra
    http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139594,16332695,Drzyjcie__rodzice__Dorosle_dzieci_pozywaja_za_zle.html
    A ja nie wiem.
    Starzy mi sie nie podobaja, ale ten koles tez nie bardzo :-/

Pusurek lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba przydałaby Ci się taka koszulka...jak już będziesz miała brzuch i Simon z przodu ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af85905adce6.jpg

Simba, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie widziałam ich więc nie wiem czy mi się podobają ;-)
    Simba wrote:
    A ja nie wiem.
    Starzy mi sie nie podobaja, ale ten koles tez nie bardzo :-/

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeczytałam cały artykuł i mam nadzieję , że wygra
    http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139594,16332695,Drzyjcie__rodzice__Dorosle_dzieci_pozywaja_za_zle.html
    Czytalam, 2 tyg temu bylo to glosne.
    Ale Reni, tak zyja ludzie na wsiach, polska wies to jeszcze w wielu miejscach ciemnogrod. Ludzie nie maja kanalizacji i pradu, a dzieci po 15 cioro, bo w zyciu o antykoncepcji nie slyszeli. Uposledzenia albo nizsze funkcjonowanie rodzicow tez sa czeste, niestety.
    No mial koles pecha, nie kazde dziecko ma dobry start w zyciu. Ale stanal na nogi, skonczyl studia, niech zacznie zyc swoim zyciem, a nie rozpatrywac caly czas koszule w krate czy bole brzucha, bo nawet to 200 tys mu nie pomoze.
    A gdyby kazdemu malolatowi przyszlo do glowy pozywac swoich starych za zmarnowanie zycia, to by sady nic innego nie robily. Mam nadzieje, ze tak nie bedzie.

Simba, kapturnica, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba przydałaby Ci się taka koszulka...jak już będziesz miała brzuch i Simon z przodu ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/af85905adce6.jpg
    Niezlaaaaaa :)
    Juz mam troche brzucha. Wieczorem wiecej

iwcia77 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a czy juz kupilas podkladki dla Twixow? ;)

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czytalam, 2 tyg temu bylo to glosne.
    Ale Reni, tak zyja ludzie na wsiach, polska wies to jeszcze w wielu miejscach ciemnogrod. Ludzie nie maja kanalizacji i pradu, a dzieci po 15 cioro, bo w zyciu o antykoncepcji nie slyszeli. Uposledzenia albo nizsze funkcjonowanie rodzicow tez sa czeste, niestety.
    No mial koles pecha, nie kazde dziecko ma dobry start w zyciu. Ale stanal na nogi, skonczyl studia, niech zacznie zyc swoim zyciem, a nie rozpatrywac caly czas koszule w krate czy bole brzucha, bo nawet to 200 tys mu nie pomoze.
    A gdyby kazdemu malolatowi przyszlo do glowy pozywac swoich starych za zmarnowanie zycia, to by sady nic innego nie robily. Mam nadzieje, ze tak nie bedzie.
    Troche racji w tym jest. Ale z drugiej strony z tymi zebami to przegiecie, bo na dom, samochod kasa jest, a nie ma na podstawowe potrzeby. Ten ciemnogrod "rozumi" co to znaczy pokazac sie przed sasiadem, a nie rozumie podstawowych potrzeb higienicznych i zdrowotnych? Cos to sie nie klei.
    Moze jak bedzie precedens, to sie niektorym w mozgownicy ruszy?

Reni, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałam je.. fajne
    Pusurek wrote:

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jakie znowu podkladki? o_O ?

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To znowu sa rozne szkoly pepkowe? W No tez sie niczym nie przemywa, ale dosc czesto dzieje sie jednak cos i wtedy polozna lapisuje kikutek, bo jest stan zapalny.
    W Pl zawsze byl spiryt w robocie. Juz jest passe? E, ja bede spirytowac chyba. Na wszelki wypadek. ;)
    No teraz jest inna szkoła. U nas się sprawdziło. Jeśli będziesz uważała tak jak napisałam żeby nie zamoczyć, to nic się nie stanie. Oczywiście pieluszki nie zakładałam na pępek. On był odkryty.

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jakie znowu podkladki? o_O ?
    No prosz Cie no... W zeszlym tygodniu podsylalam linka.
    http://www.zooplus.pl/shop/koty/automatyczne_poidelka_karmniki/podkladki_pod_miske/438083
    Myslalam, ze juz zamowione. ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No prosz Cie no... W zeszlym tygodniu podsylalam linka.
    http://www.zooplus.pl/shop/koty/automatyczne_poidelka_karmniki/podkladki_pod_miske/438083
    Myslalam, ze juz zamowione. ;)
    Aaaaaaa - myslisz ze to dobry pomysl zeby dzieci jadly z kociej miski z podlogi? Bo ja je planowalam karmic piersia...

Reni, Bozia3, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam takich, są bardzo praktyczne.

http://www.matopat24.pl/podklady-higieniczne-seni-soft-60x60cm-30szt-,742_316,779,1.html

Żanet lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ale to chyba nie o takie chodziło ;-)

Simba lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A to znaczy, że nie uważałam na lekcji :P

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Troche racji w tym jest. Ale z drugiej strony z tymi zebami to przegiecie, bo na dom, samochod kasa jest, a nie ma na podstawowe potrzeby. Ten ciemnogrod "rozumi" co to znaczy pokazac sie przed sasiadem, a nie rozumie podstawowych potrzeb higienicznych i zdrowotnych? Cos to sie nie klei.
    Moze jak bedzie precedens, to sie niektorym w mozgownicy ruszy?
    No ale czy to nie jest typowe wiejskie zachowanie? W domu segment na wysoki polysk i krysztaly, a w paszczy prochnica na calego? Nie dla kazdego zdrowe zeby to podstawowe potrzeby, niestety. Jak jesc co jest i na grzbiet wlozyc, to to jest najwazniejsze. A jakie to zarcie i jakie to ubranie, to juz inna sprawa.
    Trzeba by zmienic mentalnosc ludzi, a myslisz, ze to proste jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Aaaaaaa - myslisz ze to dobry pomysl zeby dzieci jadly z kociej miski z podlogi? Bo ja je planowalam karmic piersia...
    Nie no, polozysz je na stole, jak juz beda jadly z talerzykow. Albo z miseczek, jak wolisz. ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ale te od caffe przeklejam do drogerii.
    Caffe, pytanie mam jesli chodzi o te podklady. Za kazdym razem jak zmieniasz malemu pieluche, to taki podklad zmieniasz?
    Widze ze 30 sztuk to koszt 30 zl. Jak czytam ze w pierwszym okresie blizniaki zuzywaja 18-20 pampersow dziennie + te podklady za kazdym razem, to zaczelam sie zastanawiac co sprzedac w pierwszej kolejnosci...

caffe, kapturnica, Mango, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No ale czy to nie jest typowe wiejskie zachowanie? W domu segment na wysoki polysk i krysztaly, a w paszczy prochnica na calego? Nie dla kazdego zdrowe zeby to podstawowe potrzeby, niestety. Jak jesc co jest i na grzbiet wlozyc, to to jest najwazniejsze. A jakie to zarcie i jakie to ubranie, to juz inna sprawa.
    Trzeba by zmienic mentalnosc ludzi, a myslisz, ze to proste jest?
    Moze i jest - nie wiem, nie znam sie. Mysle ze wies wsi nie rowna i ze sa domy, w ktorych po prostu na nic nie ma (na krysztaly tez nie) i o to ciezko miec do ludzi pretensje. Zdaje sobie sprawe jak ciezko zmienic ludziom mentalnosc, dlatego moze dobrze, ze takie sprawy sie naglasnia. Ale podkreslam - ten gosc tez mi sie nie wydaje do konca w porzadku.

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 4026 4027 4028 4029 4030 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ