35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha choć raz udało się pierwszej podbić listę
a to wszystko dlatego, że zaraz lecę do laboratorium żeby mi spuścili troszkę krwi
Jutro wielki dzień- usg genetyczne
Całą noc już spać nie mogłam, a jeszcze M. chrapał jak traktor. Co oni mają z tym chrapaniem?... masakra. Dobra zmykam i miłego dnia wszystkim życzę. U nas znów na nieszczęście zapowiada się upał...
kapturnica, polarmiś, ania.g, Sabina, Mega, AsiaPoli, Pusurek, Aprilka, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry !!!...
U mnie humoru pod psem ciag dalszy.Juz bym chciala ,zeby sie ten cykl zakonczyl PMS mnie wykonczy ..Dzis jade na rowery jak tylko pogoda dopisze moze to mnie ocudzi..
Boshh tak fatalnych ostatnich kilku dni to ja nie mialam dawno..Od smiechu po placz
..A wszystkim dobrego udanego dnia zycze !!!mandragora, ania.g, Sabina, Mega, AsiaPoli, Pusurek, Aprilka, Dorka1979, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Wczoraj siostra dostarczyła mi łóżeczko, podgrzewacz do butelek, laktator i jakiś wynalazek do wyparzania butelek. Lista malejeZ rzeczy dla Marcela zostały mi jeszcze butelki, pieluchy tetrowe i flanelowe,rożek, kosmetyki. A dla mnie majtki, cycniki i inne niezbędne po porodzie. Ciągle mi się śni że rodzę miesiąc wcześniej, ale to pewnie już mi palma odbija.
Miłego dniakapturnica, Mega, Alis, mandragora, Sabina, AsiaPoli, Pusurek, Aprilka, Bozia3, iwcia77, EwaT, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Piękny dzien, witam sie sloneczkiem, u mnie panowie robotnicy szaleją na osiedlu, taki warkot ze obstawialabym zabawę z piła mechaniczna a nie kosiarka
Miłego dnia wszystkim.mandragora, Sabina, ania.g, kapturnica, Pusurek, Aprilka, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry dzieciaczki
co dobrego?
wróciłam! cieszycie się!tak to wyjmujemy karteczki
kapturnica, Pusurek, AsiaPoli, Sabina, polarmiś, Mega, ania.g, Simba, Niuta, mama78, Mango, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek! Ja dopiero teraz, bo 1 sniadanie o 7 jadlam z zamknietymi oczami, taka bylam padnieta ( ale glodna
). Chlop wrocil wczoraj poznym wieczorem, stad to zmeczenie. Teraz czeka mnie rozpakowywanie tego, co przywiozl, a to zawartosc malego dostawczaka...
Za to dla Adamka jest juz wszystko, chusteczki, jakies szmateczki, waciki, przemycony nielegalnie spiryt do pepka, proszki do prania, sama jeszcze nie wiem, co. W bonusie majciochy siateczkowe dla mnie. Powiedzialam, ze kupil mi paczke, to kupil 3 ( on tak ma) i wszystkie w rozmiarze s/m. Jakas sciema straszna z tymi majciorami, bo na opakowaniu pani ma je prawie pod pachy, a ja je wciagam i sa hipstery. Czyli ona jest szczupla i ma rozmiar l/xl? Bo zadnych posrednich nie ma...
A, obiecany pierdzionek z brylantem juz przyjechal. ale dostane go pozniej, podobno. Teraz na zachete dostalam inny, z maciupenkimi brylancikami, sliczny. Chlop ma dobry gust do swiecidelek.
Milego dnia laseczki!Aprilka, Reni, AsiaPoli, Żanet, mandragora, Sabina, polarmiś, Mega, ania.g, Simba, mama78, Mango, caffe, Bozia3, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sie okaże, że do końca wakacji wszystkie urodzą
i zostanę sama
może chociaż Andżej wróciWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:08
Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:sie okaże, że do końca wakacji wszystkie urodzą
i zostanę sama
może chociaż Andżej wróci
Ja zostane, bo musze Porodowke do konca sumiennie poprowadzic. Sie bys mogla tez w koncu na niej znalesc, a nie kartkoweczki nam robic. Potem musisz je sprawdzac i czasu na nic nie masz, jak to biedne nauczyciele.Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ty też zajdziesz pójdziesz wyjdziesz..sama powiedziałaś, że jak tylko się rozmnożysz to tyle Cię widzieli
polarmiś wrote:Reni wrote:sie okaże, że do końca wakacji wszystkie urodzą
i zostanę sama
A ja to co. Sam....rapolarmiś, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA, jeszcze mialam Wam napisac, jaki moj chlop kochany. Kazda z nas 3 dostala jak zawsze prezenty ( trzecia to kota ). Kota dostala furminator i nowe szeleczki z automatyczna 5 m smyczka, wiec corka od razu poleciala z nia na spacer ( wczoraj o 23 ). Co prawda szeleczki sa czerwone, a kocie najladniej w niebieskim, ale niech tam
Chlop kupil tez wiaderko czegos do sypania w ogrodzie, co ma odstraszac inny koty. Podobno jak otworzyl to w domu, to kot jego mamy polecial na balkon, zeby popelnic samobojstwo skokiem z 6 pietra.
Zobaczymy, czy na nasze wioskowe dziala. I jeszcze preparacik, zeby kota nie drapala sofy, taki psikacz. Bedziem dzis eksperymencic.
ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość