X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha choć raz udało się pierwszej podbić listę ;) a to wszystko dlatego, że zaraz lecę do laboratorium żeby mi spuścili troszkę krwi ;) Jutro wielki dzień- usg genetyczne ;) Całą noc już spać nie mogłam, a jeszcze M. chrapał jak traktor. Co oni mają z tym chrapaniem?... masakra. Dobra zmykam i miłego dnia wszystkim życzę. U nas znów na nieszczęście zapowiada się upał...

kapturnica, polarmiś, ania.g, Sabina, Mega, AsiaPoli, Pusurek, Aprilka, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !!!...
    U mnie humoru pod psem ciag dalszy.Juz bym chciala ,zeby sie ten cykl zakonczyl PMS mnie wykonczy ..Dzis jade na rowery jak tylko pogoda dopisze moze to mnie ocudzi..
    Boshh tak fatalnych ostatnich kilku dni to ja nie mialam dawno..Od smiechu po placz :(
    ..A wszystkim dobrego udanego dnia zycze !!!

mandragora, ania.g, Sabina, Mega, AsiaPoli, Pusurek, Aprilka, Dorka1979, iwcia77, Andzia33 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam podpisać listę :-)

Miłego dnia :-) u mnie upał od samego rana :-)

Aprilka, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Wczoraj siostra dostarczyła mi łóżeczko, podgrzewacz do butelek, laktator i jakiś wynalazek do wyparzania butelek. Lista maleje :) Z rzeczy dla Marcela zostały mi jeszcze butelki, pieluchy tetrowe i flanelowe,rożek, kosmetyki. A dla mnie majtki, cycniki i inne niezbędne po porodzie. Ciągle mi się śni że rodzę miesiąc wcześniej, ale to pewnie już mi palma odbija.
    Miłego dnia :)

kapturnica, Mega, Alis, mandragora, Sabina, AsiaPoli, Pusurek, Aprilka, Bozia3, iwcia77, EwaT, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny dzien, witam sie sloneczkiem, u mnie panowie robotnicy szaleją na osiedlu, taki warkot ze obstawialabym zabawę z piła mechaniczna a nie kosiarka ;)
    Miłego dnia wszystkim.

mandragora, Sabina, ania.g, kapturnica, Pusurek, Aprilka, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podpisuje liste,milego dnia wszystkim :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry dzieciaczki

co dobrego?

wróciłam! cieszycie się! :-) tak to wyjmujemy karteczki ;-)

kapturnica, Pusurek, AsiaPoli, Sabina, polarmiś, Mega, ania.g, Simba, Niuta, mama78, Mango, Bozia3, Dorka1979, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przekrzykujcie się.. no nie wszystkie na raz ;-)

Pusurek, polarmiś, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek! Ja dopiero teraz, bo 1 sniadanie o 7 jadlam z zamknietymi oczami, taka bylam padnieta ( ale glodna ;) ). Chlop wrocil wczoraj poznym wieczorem, stad to zmeczenie. Teraz czeka mnie rozpakowywanie tego, co przywiozl, a to zawartosc malego dostawczaka... ;)
    Za to dla Adamka jest juz wszystko, chusteczki, jakies szmateczki, waciki, przemycony nielegalnie spiryt do pepka, proszki do prania, sama jeszcze nie wiem, co. W bonusie majciochy siateczkowe dla mnie. Powiedzialam, ze kupil mi paczke, to kupil 3 ( on tak ma ;) ) i wszystkie w rozmiarze s/m. Jakas sciema straszna z tymi majciorami, bo na opakowaniu pani ma je prawie pod pachy, a ja je wciagam i sa hipstery. Czyli ona jest szczupla i ma rozmiar l/xl? Bo zadnych posrednich nie ma...
    A, obiecany pierdzionek z brylantem juz przyjechal. ale dostane go pozniej, podobno. Teraz na zachete dostalam inny, z maciupenkimi brylancikami, sliczny. Chlop ma dobry gust do swiecidelek. :)

Milego dnia laseczki! :)

Aprilka, Reni, AsiaPoli, Żanet, mandragora, Sabina, polarmiś, Mega, ania.g, Simba, mama78, Mango, caffe, Bozia3, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja z Wami dziewczyny :) i miłego dnia wszystkim życzę:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie przekrzykujcie się.. no nie wszystkie na raz ;-)
    Ja juz wyjelam, przepani! ;)

Reni, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no majciochy z brylantem .. pienknie ;-)

Pusurek, Sabina, polarmiś, Mega, Simba, Mango, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zuch!
    idź zmocz gąbkę ;-)
    Pusurek wrote:
    Ja juz wyjelam, przepani! ;)

Mega, Simba, Mango, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry,
    przesadziłam z pakowaniem, czuję ucisk na spojenie, spróbuję się wcisnąć do lekarza. Miłego Dzionka :)

Pusurek, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    zuch!
    idź zmocz gąbkę ;-)
    No wlasnie przepani, bo mnie tak boli jak chodze, tak samo jak Alis, to chyba spojenie lonowe. Czy ktos inny moze zmoczyc gabke?

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie okaże, że do końca wakacji wszystkie urodzą

i zostanę sama :-(
    może chociaż Andżej wróci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 11:08

Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

może chociaż Andżej wróci
    Tja, Andzej wroci znowu w ciazy...
    Ja zostane, bo musze Porodowke do konca sumiennie poprowadzic. Sie bys mogla tez w koncu na niej znalesc, a nie kartkoweczki nam robic. Potem musisz je sprawdzac i czasu na nic nie masz, jak to biedne nauczyciele. ;)

Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

A ja to co. Sam....ra

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty też zajdziesz pójdziesz wyjdziesz..sama powiedziałaś, że jak tylko się rozmnożysz to tyle Cię widzieli :-(
    polarmiś wrote:
    Reni wrote:

A ja to co. Sam....ra

polarmiś, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, jeszcze mialam Wam napisac, jaki moj chlop kochany. Kazda z nas 3 dostala jak zawsze prezenty ( trzecia to kota ). Kota dostala furminator i nowe szeleczki z automatyczna 5 m smyczka, wiec corka od razu poleciala z nia na spacer ( wczoraj o 23 ). Co prawda szeleczki sa czerwone, a kocie najladniej w niebieskim, ale niech tam ;) Chlop kupil tez wiaderko czegos do sypania w ogrodzie, co ma odstraszac inny koty. Podobno jak otworzyl to w domu, to kot jego mamy polecial na balkon, zeby popelnic samobojstwo skokiem z 6 pietra. ;) Zobaczymy, czy na nasze wioskowe dziala. I jeszcze preparacik, zeby kota nie drapala sofy, taki psikacz. Bedziem dzis eksperymencic. ;)

ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4024 4025 4026 4027 4028 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ