SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty też zajdziesz pójdziesz wyjdziesz..sama powiedziałaś, że jak tylko się rozmnożysz to tyle Cię widzieli :-(
    No ale Reni, po to tu jestesmy, zeby sie mnozyc. Ale nie przeszkadza nam to przeciez dalej tu wisiec. Ja tam chetnie powisze sobie jeszcze troche. ;) Toc co ja bede robila caly kolejny rok na macierzynskim?? ;)

Reni, Mega, Dorka1979, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sie okaże, że do końca wakacji wszystkie urodzą

i zostanę sama :-(
    może chociaż Andżej wróci
    Ja tez psze Pani jestem :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jako przewodnicząca klasy... marnie się sprawujesz ostatnio.. mało Cię
    jeszcze mi powiedz, że w ciąży jesteś!
    Simba wrote:
    Ja tez psze Pani jestem :)

Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango... zapraszam..
    co u Ciebie?!

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba jako przewodnicząca klasy... marnie się sprawujesz ostatnio.. mało Cię
    jeszcze mi powiedz, że w ciąży jesteś!
    Akurat marnie.
    Tak, owszem jestem i to dwa razy!

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Simba to sie wcale nie udziela, przepani. Czasem tylko cos polajczy i juz. :P

Reni, Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ze tak zapytam to w tej szkole to wakacyjow nie ma??? Toc to znecanie nad uczniami jest 8)

Simba, Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! prasóweczka

"jak rzygasz, jak cię brzuch boli, to znaczy, że cie baba zauroczyła, bo śliczny z ciebie dziesięciolatek jest. Ja cię tą szmatą oduroczę,
    Wzięła szmatę, napluła na nią trzy razy i uderzyła nią w twarz"

szmata dobra na wszytko ;-)

kapturnica, Simba, Sabina, Żanet, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha! prasóweczka

"jak rzygasz, jak cię brzuch boli, to znaczy, że cie baba zauroczyła, bo śliczny z ciebie dziesięciolatek jest. Ja cię tą szmatą oduroczę,
    Wzięła szmatę, napluła na nią trzy razy i uderzyła nią w twarz"

szmata dobra na wszytko ;-)
    Tja, ale chlopcu od szmaty na dobre to nie wyszlo. Letko sie histeryczny stal, a do tego mietka faja. ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek! Ja dopiero teraz, bo 1 sniadanie o 7 jadlam z zamknietymi oczami, taka bylam padnieta ( ale glodna ;) ). Chlop wrocil wczoraj poznym wieczorem, stad to zmeczenie. Teraz czeka mnie rozpakowywanie tego, co przywiozl, a to zawartosc malego dostawczaka... ;)
    Za to dla Adamka jest juz wszystko, chusteczki, jakies szmateczki, waciki, przemycony nielegalnie spiryt do pepka, proszki do prania, sama jeszcze nie wiem, co. W bonusie majciochy siateczkowe dla mnie. Powiedzialam, ze kupil mi paczke, to kupil 3 ( on tak ma ;) ) i wszystkie w rozmiarze s/m. Jakas sciema straszna z tymi majciorami, bo na opakowaniu pani ma je prawie pod pachy, a ja je wciagam i sa hipstery. Czyli ona jest szczupla i ma rozmiar l/xl? Bo zadnych posrednich nie ma...
    A, obiecany pierdzionek z brylantem juz przyjechal. ale dostane go pozniej, podobno. Teraz na zachete dostalam inny, z maciupenkimi brylancikami, sliczny. Chlop ma dobry gust do swiecidelek. :)

Milego dnia laseczki! :)
    Gratuluję pierdzionka :)

U mnie w szpitalu powiedzieli żeby pępka nie przemywać niczym. Ja tak robiłam i było ok. Uważać trzeba tylko zeby go nie zamoczyć. Małemu kikucik odpadł po tygodniu.

Pusurek, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mango... zapraszam..
    co u Ciebie?!
    No ja psze Pani zaczęłam nowy cykl, zamówiłam inofolic i znowu przymierzam się do telefonu :( Poza tym jutro 90-te urodziny babci :) chociaż biedaczka leży w szpitalu i jest poważnie :( Wczoraj byłam ją odwiedzić i takiej umieralni to jeszcze nie widziałam - 5 starszych kobiet w ciężkim stanie :( Humor ... :(

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest prywatna szkoła i nikt nikogo nie zmusza ;-)
    kapturnica wrote:
    A ze tak zapytam to w tej szkole to wakacyjow nie ma??? Toc to znecanie nad uczniami jest 8)

Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozwał rodziców 200 tys chce
    Pusurek wrote:
    Tja, ale chlopcu od szmaty na dobre to nie wyszlo. Letko sie histeryczny stal, a do tego mietka faja. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Gratuluję pierdzionka :)

U mnie w szpitalu powiedzieli żeby pępka nie przemywać niczym. Ja tak robiłam i było ok. Uważać trzeba tylko zeby go nie zamoczyć. Małemu kikucik odpadł po tygodniu.
    To znowu sa rozne szkoly pepkowe? W No tez sie niczym nie przemywa, ale dosc czesto dzieje sie jednak cos i wtedy polozna lapisuje kikutek, bo jest stan zapalny.
    W Pl zawsze byl spiryt w robocie. Juz jest passe? E, ja bede spirytowac chyba. Na wszelki wypadek. ;)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to jest prywatna szkoła i nikt nikogo nie zmusza ;-)
    aha 8)
    Ale to grono pedagogiczne nieuzyte =D

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A Simba to sie wcale nie udziela, przepani. Czasem tylko cos polajczy i juz. :P
    Kabel

Reni, Pusurek, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pozwał rodziców 200 tys chce
    No czy nie debil? Rodzice balansowali pewnie gdzies na krawedzi normy intelektualnej, a kolo teraz sie obudzil, ze traume ma i zmarnowane dziecinstwo? Mam nadzieje, ze nie wygra.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango współczuję ale myślę, że babunia ucieszyłaby się z prawnuka więc łap za ten pieprzony telefon..
    poczekaj niech no tylko Bursztyn wróci NonNon03.gif

Simba, Mango, Sabina, polarmiś, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kabel
    No wlasnie! :D Nigdy w zyciu nie bylam kablem i dopiero teraz widze, jakie to fajne! :D :P

Simba, Reni, kapturnica, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytałam cały artykuł i mam nadzieję , że wygra
    http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139594,16332695,Drzyjcie__rodzice__Dorosle_dzieci_pozywaja_za_zle.html
    Pusurek wrote:
    No czy nie debil? Rodzice balansowali pewnie gdzies na krawedzi normy intelektualnej, a kolo teraz sie obudzil, ze traume ma i zmarnowane dziecinstwo? Mam nadzieje, ze nie wygra.

‹‹ 4025 4026 4027 4028 4029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ