35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Ty też zajdziesz pójdziesz wyjdziesz..sama powiedziałaś, że jak tylko się rozmnożysz to tyle Cię widzieli
Toc co ja bede robila caly kolejny rok na macierzynskim??
Reni, Mega, Dorka1979, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba jako przewodnicząca klasy... marnie się sprawujesz ostatnio.. mało Cię
jeszcze mi powiedz, że w ciąży jesteś!Simba wrote:Ja tez psze Pani jestemMega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ha! prasóweczka
"jak rzygasz, jak cię brzuch boli, to znaczy, że cie baba zauroczyła, bo śliczny z ciebie dziesięciolatek jest. Ja cię tą szmatą oduroczę,
Wzięła szmatę, napluła na nią trzy razy i uderzyła nią w twarz"
szmata dobra na wszytkokapturnica, Simba, Sabina, Żanet, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ha! prasóweczka
"jak rzygasz, jak cię brzuch boli, to znaczy, że cie baba zauroczyła, bo śliczny z ciebie dziesięciolatek jest. Ja cię tą szmatą oduroczę,
Wzięła szmatę, napluła na nią trzy razy i uderzyła nią w twarz"
szmata dobra na wszytko -
Pusurek wrote:Dzien doberek! Ja dopiero teraz, bo 1 sniadanie o 7 jadlam z zamknietymi oczami, taka bylam padnieta ( ale glodna
). Chlop wrocil wczoraj poznym wieczorem, stad to zmeczenie. Teraz czeka mnie rozpakowywanie tego, co przywiozl, a to zawartosc malego dostawczaka...
Za to dla Adamka jest juz wszystko, chusteczki, jakies szmateczki, waciki, przemycony nielegalnie spiryt do pepka, proszki do prania, sama jeszcze nie wiem, co. W bonusie majciochy siateczkowe dla mnie. Powiedzialam, ze kupil mi paczke, to kupil 3 ( on tak ma) i wszystkie w rozmiarze s/m. Jakas sciema straszna z tymi majciorami, bo na opakowaniu pani ma je prawie pod pachy, a ja je wciagam i sa hipstery. Czyli ona jest szczupla i ma rozmiar l/xl? Bo zadnych posrednich nie ma...
A, obiecany pierdzionek z brylantem juz przyjechal. ale dostane go pozniej, podobno. Teraz na zachete dostalam inny, z maciupenkimi brylancikami, sliczny. Chlop ma dobry gust do swiecidelek.
Milego dnia laseczki!
U mnie w szpitalu powiedzieli żeby pępka nie przemywać niczym. Ja tak robiłam i było ok. Uważać trzeba tylko zeby go nie zamoczyć. Małemu kikucik odpadł po tygodniu.Pusurek, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mango... zapraszam..
co u Ciebie?!Poza tym jutro 90-te urodziny babci
chociaż biedaczka leży w szpitalu i jest poważnie
Wczoraj byłam ją odwiedzić i takiej umieralni to jeszcze nie widziałam - 5 starszych kobiet w ciężkim stanie
Humor ...
Mangoi jej marzenie
-
to jest prywatna szkoła i nikt nikogo nie zmuszakapturnica wrote:A ze tak zapytam to w tej szkole to wakacyjow nie ma??? Toc to znecanie nad uczniami jest
Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Gratuluję pierdzionka
U mnie w szpitalu powiedzieli żeby pępka nie przemywać niczym. Ja tak robiłam i było ok. Uważać trzeba tylko zeby go nie zamoczyć. Małemu kikucik odpadł po tygodniu.
W Pl zawsze byl spiryt w robocie. Juz jest passe? E, ja bede spirytowac chyba. Na wszelki wypadek.caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mango współczuję ale myślę, że babunia ucieszyłaby się z prawnuka więc łap za ten pieprzony telefon..
poczekaj niech no tylko Bursztyn wróciSimba, Mango, Sabina, polarmiś, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przeczytałam cały artykuł i mam nadzieję , że wygra
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139594,16332695,Drzyjcie__rodzice__Dorosle_dzieci_pozywaja_za_zle.html
Pusurek wrote:No czy nie debil? Rodzice balansowali pewnie gdzies na krawedzi normy intelektualnej, a kolo teraz sie obudzil, ze traume ma i zmarnowane dziecinstwo? Mam nadzieje, ze nie wygra.