X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty też zajdziesz pójdziesz wyjdziesz..sama powiedziałaś, że jak tylko się rozmnożysz to tyle Cię widzieli :-(
    No ale Reni, po to tu jestesmy, zeby sie mnozyc. Ale nie przeszkadza nam to przeciez dalej tu wisiec. Ja tam chetnie powisze sobie jeszcze troche. ;) Toc co ja bede robila caly kolejny rok na macierzynskim?? ;)

Reni, Mega, Dorka1979, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    sie okaże, że do końca wakacji wszystkie urodzą

i zostanę sama :-(
    może chociaż Andżej wróci
    Ja tez psze Pani jestem :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba jako przewodnicząca klasy... marnie się sprawujesz ostatnio.. mało Cię
    jeszcze mi powiedz, że w ciąży jesteś!
    Simba wrote:
    Ja tez psze Pani jestem :)

Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango... zapraszam..
    co u Ciebie?!

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Simba jako przewodnicząca klasy... marnie się sprawujesz ostatnio.. mało Cię
    jeszcze mi powiedz, że w ciąży jesteś!
    Akurat marnie.
    Tak, owszem jestem i to dwa razy!

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Simba to sie wcale nie udziela, przepani. Czasem tylko cos polajczy i juz. :P

Reni, Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ze tak zapytam to w tej szkole to wakacyjow nie ma??? Toc to znecanie nad uczniami jest 8)

Simba, Mega, iwcia77, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! prasóweczka

"jak rzygasz, jak cię brzuch boli, to znaczy, że cie baba zauroczyła, bo śliczny z ciebie dziesięciolatek jest. Ja cię tą szmatą oduroczę,
    Wzięła szmatę, napluła na nią trzy razy i uderzyła nią w twarz"

szmata dobra na wszytko ;-)

kapturnica, Simba, Sabina, Żanet, Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha! prasóweczka

"jak rzygasz, jak cię brzuch boli, to znaczy, że cie baba zauroczyła, bo śliczny z ciebie dziesięciolatek jest. Ja cię tą szmatą oduroczę,
    Wzięła szmatę, napluła na nią trzy razy i uderzyła nią w twarz"

szmata dobra na wszytko ;-)
    Tja, ale chlopcu od szmaty na dobre to nie wyszlo. Letko sie histeryczny stal, a do tego mietka faja. ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien doberek! Ja dopiero teraz, bo 1 sniadanie o 7 jadlam z zamknietymi oczami, taka bylam padnieta ( ale glodna ;) ). Chlop wrocil wczoraj poznym wieczorem, stad to zmeczenie. Teraz czeka mnie rozpakowywanie tego, co przywiozl, a to zawartosc malego dostawczaka... ;)
    Za to dla Adamka jest juz wszystko, chusteczki, jakies szmateczki, waciki, przemycony nielegalnie spiryt do pepka, proszki do prania, sama jeszcze nie wiem, co. W bonusie majciochy siateczkowe dla mnie. Powiedzialam, ze kupil mi paczke, to kupil 3 ( on tak ma ;) ) i wszystkie w rozmiarze s/m. Jakas sciema straszna z tymi majciorami, bo na opakowaniu pani ma je prawie pod pachy, a ja je wciagam i sa hipstery. Czyli ona jest szczupla i ma rozmiar l/xl? Bo zadnych posrednich nie ma...
    A, obiecany pierdzionek z brylantem juz przyjechal. ale dostane go pozniej, podobno. Teraz na zachete dostalam inny, z maciupenkimi brylancikami, sliczny. Chlop ma dobry gust do swiecidelek. :)

Milego dnia laseczki! :)
    Gratuluję pierdzionka :)

U mnie w szpitalu powiedzieli żeby pępka nie przemywać niczym. Ja tak robiłam i było ok. Uważać trzeba tylko zeby go nie zamoczyć. Małemu kikucik odpadł po tygodniu.

Pusurek, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Mango... zapraszam..
    co u Ciebie?!
    No ja psze Pani zaczęłam nowy cykl, zamówiłam inofolic i znowu przymierzam się do telefonu :( Poza tym jutro 90-te urodziny babci :) chociaż biedaczka leży w szpitalu i jest poważnie :( Wczoraj byłam ją odwiedzić i takiej umieralni to jeszcze nie widziałam - 5 starszych kobiet w ciężkim stanie :( Humor ... :(

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest prywatna szkoła i nikt nikogo nie zmusza ;-)
    kapturnica wrote:
    A ze tak zapytam to w tej szkole to wakacyjow nie ma??? Toc to znecanie nad uczniami jest 8)

Simba, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozwał rodziców 200 tys chce
    Pusurek wrote:
    Tja, ale chlopcu od szmaty na dobre to nie wyszlo. Letko sie histeryczny stal, a do tego mietka faja. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Gratuluję pierdzionka :)

U mnie w szpitalu powiedzieli żeby pępka nie przemywać niczym. Ja tak robiłam i było ok. Uważać trzeba tylko zeby go nie zamoczyć. Małemu kikucik odpadł po tygodniu.
    To znowu sa rozne szkoly pepkowe? W No tez sie niczym nie przemywa, ale dosc czesto dzieje sie jednak cos i wtedy polozna lapisuje kikutek, bo jest stan zapalny.
    W Pl zawsze byl spiryt w robocie. Juz jest passe? E, ja bede spirytowac chyba. Na wszelki wypadek. ;)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to jest prywatna szkoła i nikt nikogo nie zmusza ;-)
    aha 8)
    Ale to grono pedagogiczne nieuzyte =D

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A Simba to sie wcale nie udziela, przepani. Czasem tylko cos polajczy i juz. :P
    Kabel

Reni, Pusurek, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pozwał rodziców 200 tys chce
    No czy nie debil? Rodzice balansowali pewnie gdzies na krawedzi normy intelektualnej, a kolo teraz sie obudzil, ze traume ma i zmarnowane dziecinstwo? Mam nadzieje, ze nie wygra.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango współczuję ale myślę, że babunia ucieszyłaby się z prawnuka więc łap za ten pieprzony telefon..
    poczekaj niech no tylko Bursztyn wróci NonNon03.gif

Simba, Mango, Sabina, polarmiś, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kabel
    No wlasnie! :D Nigdy w zyciu nie bylam kablem i dopiero teraz widze, jakie to fajne! :D :P

Simba, Reni, kapturnica, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytałam cały artykuł i mam nadzieję , że wygra
    http://wyborcza.pl/duzyformat/1,139594,16332695,Drzyjcie__rodzice__Dorosle_dzieci_pozywaja_za_zle.html
    Pusurek wrote:
    No czy nie debil? Rodzice balansowali pewnie gdzies na krawedzi normy intelektualnej, a kolo teraz sie obudzil, ze traume ma i zmarnowane dziecinstwo? Mam nadzieje, ze nie wygra.

‹‹ 4025 4026 4027 4028 4029 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ