35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:mam tylko nadzieje że cc nie utrudnia ponownego zajścia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 18:37
kapturnica, moremi, EwaT lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No i bezcenny jest ten spokój kiedy jedzie się na z góry zaplanowany termin cc a nie z bólami w korkach do szpitala.
A ja sobie uświadomiłam, że właściwie przy cesarce mogę próbować trochę przyspeiszyć termin i zamiast czekać w szpitalu 2 tygodnie aż się zacznie akcja, zamierzam wybłagać lekarzy o cesarkę za jakieś 2 - 3 dni po przyjęciu. Mam nadzieję, że się udaGórą cc
Jakie gadżety warto kupić przed cesarką? Coś pamiętam, że Ewa pisała o jakimś pasie... Coś jeszcze?ania.g, moremi, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Kontroluj to bo ja w obrazie usg mam liczne zrosty. Ogolnie bym o tym nie wiedziala bo zrosty nie bola a tez moze byc przyczyna utrudniajaca zajscie.
Właśnie też o tym czytłam - że zrosty utrudniają, że jest możliwość, że jajeczko zagnieździ sie w bliźnie i wtedy ciąża stanowi zagrożenie dla życia... No i jeszcze trzeba odczekać, żeby się wszystko wygoiło, bo się może blizna rozejsć.
Ale jak można zrosty kontrolować? Można coś zrobić? Myslałam, że się robią i już. -
Alis wrote:Idziemy zaraz oglądać samochód. Trzymajcie kciuki. Czymś trzeba będzie do tej Łodzi jechać
polarmiś, Pusurek, Mega, moremi, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyDxiewczyny nie rozumiem dlaczego Wy chcecie orzyspieszac porod. Ciaz trwa 40 tygodni bo tyle dziecko potrzebuje by sobrze wyksztalcic wszystkie orgNy no i wtedy jest gotowe do przyjscia na swiat. Dwa tygodnie w brzuchu to dla niego lepiej niz wczesniejsze przyjscie na swiat. Po co tak to przyspiesz ?
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dxiewczyny nie rozumiem dlaczego Wy chcecie orzyspieszac porod. Ciaz trwa 40 tygodni bo tyle dziecko potrzebuje by sobrze wyksztalcic wszystkie orgNy no i wtedy jest gotowe do przyjscia na swiat. Dwa tygodnie w brzuchu to dla niego lepiej niz wczesniejsze przyjscie na swiat. Po co tak to przyspiesz ?
mandragora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:A ja sobie uświadomiłam, że właściwie przy cesarce mogę próbować trochę przyspeiszyć termin i zamiast czekać w szpitalu 2 tygodnie aż się zacznie akcja, zamierzam wybłagać lekarzy o cesarkę za jakieś 2 - 3 dni po przyjęciu. Mam nadzieję, że się uda
Górą cc
Jakie gadżety warto kupić przed cesarką? Coś pamiętam, że Ewa pisała o jakimś pasie... Coś jeszcze?
-
nick nieaktualnyWitam!
Ja po weekendzie u teściówprzeżyłam!
Na cc się nie znam, ale żona mojego szefa urodziła dwie córki, obie ciąże rozwiązano cc, i są rok po roku. Gin nie był szczęsliwa, ale kobitka twierdzi, że paradoksalnie lepiej znosiła to drugą ciążę, więc wszystko jest możliwe
polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam!
Ja po weekendzie u teściówprzeżyłam!
Na cc się nie znam, ale żona mojego szefa urodziła dwie córki, obie ciąże rozwiązano cc, i są rok po roku. Gin nie był szczęsliwa, ale kobitka twierdzi, że paradoksalnie lepiej znosiła to drugą ciążę, więc wszystko jest możliwe
-
nick nieaktualny
-
Ja mam koleżankę aniolkowa mamę co zaszła po 3 miesiącach od cc. Nie wiem jeszcze jak będzie ciążę przechodzić bo mamy ciąże blizniacze
śmiałysmy się nawet ze nasze dziewczyny się na górze dogadaly i wracają
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 21:23
EwaT, Sabina, caffe, ania.g, Mega, Reni, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bardzo bym chciała Tomaszkowi dać rodzenstwo żeby nie był sam jezeli wszystko ze mna bedzie ok, 7mego mam kontrole u ginki , pierwszą po cc
Sabina, ania.g, Mega, iwcia77, polarmiś, Alis, AsiaPoli, Pusurek, Simba, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki,
Alis- piekna ukwiecona łaka :)i arbuz urosł jak ta lala
żanet- podklady kupilam w rossmannie
Ewcia - bede mocno trzymac kciuki za rodzenstwo dla Tomusia
Buziolekapturnica, Sabina, Mega, Alis, polarmiś, gosia7122 lubią tę wiadomość