X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam sie kawka i słoneczkiem :D szykuje sie do pracy, dzisiaj na szczęście "tylko" 10 godzin... Aniag pochwal sie co czytasz, muszę w ogóle wybrać sie do biblioteki po zapas książek do czytania na tarasie - polecacie coś? Wyjeżdżamy w czwartek późnym popołudniem a mój mąż już wczoraj spakował swoje rzeczy i torba czeka w przedpokoju :D taki spragniony urlopu...
    Miłego dnia wam życzę.
    A co lubisz czytac?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mam zamiar, ale myślałam, że może jedna butla na wszelki wypadek się przyda - do odciągania mleka i przechopwywania albo dawania wody... to moje pierwsze, wiec czuję się jak dziecko we mgle...
    Alis Twoj brzuch wyglada jakby to byly big cycki, w ogole jest chyba jeszcze wysoko?

Mega, kapturnica, Alis lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A co lubisz czytac?
    najbardziej to lubie takie pomieszane - sensacja, kryminał, troche wątku miłosnego...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    najbardziej to lubie takie pomieszane - sensacja, kryminał, troche wątku miłosnego...
    No to nie pomoge bo z kryminalow jestem cienka.

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No to pewnie czytalas wszystko Camilli Lackberg? A Marka Krajewskiego? A Olgi Rudnickiej? Jo Nesbø? ( Trylogia z Oslo ), ale cala reszta tez? O Trylogii Milenium Larssona nie wspomne. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:02

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, co to brzucho takie male? ;) Przeciez rodzisz zaraz! :)
    Zaczynam sie frustrowac. ;)

Mega, Alis lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to pewnie czytalas wszystko Camilli Lackberg? A Marka Krajewskiego? A Olgi Rudnickiej? Jo Nesbø? ( Trylogia z Oslo ), ale cala reszta tez? O Trylogii Milenium Larssona nie wspomne. ;)
    no millenium jam nie, jak tak, super książki :D Camilli coś tam czytałam ale pewnie nie wszystko, poszukam jutro w bibliotece :D

Pusurek lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Alis, co to brzucho takie male? ;) Przeciez rodzisz zaraz! :)
    Zaczynam sie frustrowac. ;)
    Pusur w sukience twoj brzucho na pewno wyglada na mniejszy ;) nie stresuj sie
    Ruszasz dzisiaj z pracami fizycznymi?

Pusurek lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pusur w sukience twoj brzucho na pewno wyglada na mniejszy ;) nie stresuj sie
    Ruszasz dzisiaj z pracami fizycznymi?
    Ruszyc musze, ale raczej dlatego , ze mi pajeczyny przed nosem wisza. ;)
    Przygotowuje sie jednak na walke o cc, za duzo sie naczytalam o indukcji porodu. Poza tym w 36 tygodniu to nawet wyremontowanie domu i 5 dzikich orgazmow moze nie przyniesc oczekiwanego skutku. ;)
    Wracam wiec do wariantu A, za tydzien robie przedstawienie nr 2 i wychodze z gabinetu ginekologa z papierem o cesarce. ;)

kapturnica, Mega, mandragora, polarmiś, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w niedziele z nad czarnej kawy z cukrem...ale juz sie przyzwyczailam,to 8my dzien mojej diety kopenhaskiej,schudlam niecale 3 kilo,czy to duzo czy nie?jeszcze 5 dni. dzis troche chlodniej u nas chyba przelece reszte okien bo wczoraj po 4rech przy 30st sie rozplynelam i zrezygnowalam z reszty!

Mega, ania.g, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
    Aniołek-17/10/2016 11tc-serduszko przestalo bic 8tc
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaPoli wrote:
    Witam sie w niedziele z nad czarnej kawy z cukrem...ale juz sie przyzwyczailam,to 8my dzien mojej diety kopenhaskiej,schudlam niecale 3 kilo,czy to duzo czy nie?jeszcze 5 dni. dzis troche chlodniej u nas chyba przelece reszte okien bo wczoraj po 4rech przy 30st sie rozplynelam i zrezygnowalam z reszty!
    Nie baw się w Kopenhaską - bo odrobisz z nawiązką już za miesiąc....w łodości przerabiałam ze 3 razy - za każdym razem chudłam po 8 kilo, ale to efekt na chwileczkę - chyba, że masz taki cel..:)

FZuMp1.png

• AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie baw się w Kopenhaską - bo odrobisz z nawiązką już za miesiąc....w łodości przerabiałam ze 3 razy - za każdym razem chudłam po 8 kilo, ale to efekt na chwileczkę - chyba, że masz taki cel..:)
    tez ja mialam kilka lat temu i bylam zadowolona,jak tylko pozniej nie wpadne zpowrotem w zle towarzystwo chlebka buleczek i innego pieczywa to bedzie dobrze ;),a to wydawal mi sie najszybszy i najmniej bolesny(bo raczej wszystko tam lubie) sposob na schudniecie

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
  • AsiaPoli Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dzien dobry dziewczyny:) miłej niedzieli wszystkim życzę :) u mnie pogoda sie popsuła :( jeszcze tydzień i do polski tam powtórzę badania bo tutaj nawet wyników mi nie dali tylko te na tsh przez telefon z łaską....
    Wspaniałego dnia:)
    Aprilka ja jeszcze 5 dni i POLAND,a z jakiej czesci UK jestes i dokad w PL? tez czekam tu na wyniki i mialam zamiar jutro zadzwonic zeby mi podali,myslisz ze tez bedzie z oporami?oni tu sa naprawde dziwni...no coz najwyzej w PL powtorze

3s4kwbr.png
    04u9k61.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Pochłaniam fantastykę, tak już mam od 15 lat i to jest gatunek który nigdy mi się nie znudzi. Lubię różnych autorów,starych i nowych. Zaczęło się od T. Pratchetta i jego świata dysku oraz Tolkiena. Teraz jest nowy świetny pisarz Peter V. Brett z demonicznym cyklem i Trudi Cannavan z trzema dotąd wydanymi trylogiami( na każdą trzeba czekać rok) i kolejną najnowszą pierwszą częścia którą też już przeczytałam. Wczorajsza książka to moje odkrycie ale też chyba debiut autorki Samantha Shannon "Czas żniw". Ponad pięćset stron minęło nie wiem kiedy. Sporo tego jest. Kiedyś też czytałam Jonathana Carrolla ale dawno nic nie wydał. Ulubieńców kupuję w wersji papierowej, resztę ściągam z chomika najczęściej. Nie z fantastyki ulubieńcem jest William Wharton, miałam szczęście go spotkać :) Chyba tyle, reszta to dosyć przygodni pisarze. A żeby było ciekawie nie lubię naszego rodzimego pisarza Sapkowskiego, albo po prostu jeszcze do niego nie dorosłam.
    Czytam też sporo psychotroniki, ale to już bardzo szeroki przedział.
    Ziewacie już ;)

Alis, Simba, Mega, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Alis Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch wciąż wysoko. Cycki na zdjęciu też miały być, ale sobie ovu łaskawie wykadrowało.
    Pusurku, nie frustruj się, to ja tutaj się stresuję. Chłepczę wodę jak ten pies, ale jakoś nie widzę rezultatów. Poza tym do lipca przytyłam 12 kilo, a teraz waga stanęła i od 3 tygodni nic. Zrzucam na upały, ale jednak się trochę martwię. W poniedziałek znów mamy wizytę w Łodzi, więc mam nadzieję, że się dowiem, że wszystko ok. Na szczęście mała kopie systematycznie.

AsiaPoli, Pusurek, Mega, malgos741, moremi, Sabina, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mam zamiar, ale myślałam, że może jedna butla na wszelki wypadek się przyda - do odciągania mleka i przechopwywania albo dawania wody... to moje pierwsze, wiec czuję się jak dziecko we mgle...
    Do odciągania możesz butlę kupić, albo jakiś pojemnik. Jeśli karmi się piersią to się dzieciom, przynajmniej noworodkom, nie daje nic innego do picia. Jak będzie większe, to tak.

W każdym razie, butlę możesz kupić awaryjnie. Najlepiej taką antykolkową firmy avent.

Alis, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie jedyne prawdziwe antykolkowe to dr.Browns. Mają fajne rozwiązanie którego nie mają inne butelki. U nas dopiero po dr. Browns skończyły się kolki. Avent u nas nie zadziałał.

Alis, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Alis Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie. Ostatnio stanęłam w Tesco przed regałem z butlami i zwątpiła. Przeczytałam z 10 różnych opisów czego to one nie robią i wyszłam :)

caffe, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Pochłaniam fantastykę, tak już mam od 15 lat i to jest gatunek który nigdy mi się nie znudzi. Lubię różnych autorów,starych i nowych. Zaczęło się od T. Pratchetta i jego świata dysku oraz Tolkiena. Teraz jest nowy świetny pisarz Peter V. Brett z demonicznym cyklem i Trudi Cannavan z trzema dotąd wydanymi trylogiami( na każdą trzeba czekać rok) i kolejną najnowszą pierwszą częścia którą też już przeczytałam. Wczorajsza książka to moje odkrycie ale też chyba debiut autorki Samantha Shannon "Czas żniw". Ponad pięćset stron minęło nie wiem kiedy. Sporo tego jest. Kiedyś też czytałam Jonathana Carrolla ale dawno nic nie wydał. Ulubieńców kupuję w wersji papierowej, resztę ściągam z chomika najczęściej. Nie z fantastyki ulubieńcem jest William Wharton, miałam szczęście go spotkać :) Chyba tyle, reszta to dosyć przygodni pisarze. A żeby było ciekawie nie lubię naszego rodzimego pisarza Sapkowskiego, albo po prostu jeszcze do niego nie dorosłam.
    Czytam też sporo psychotroniki, ale to już bardzo szeroki przedział.
    Ziewacie już ;)
    To mamy podobne zainteresowania choc ja z wiekszym naciskiem na fantazy. Polecam Robin Hobb z trylogia" skrytobojcy" i żywostaatki. Oraz Haruki Murakami - Ksiązki Niepodobne do innych
    https://www.google.pl/#q=haruki+murakami+książki&stick=H4sIAAAAAAAAAGOovnz8BQMDgwkHsxCnfq6-gWFGsmW8EoKpJZWdbKWflJ-frZ9YWpKRX2QFYhcr5OflVH5YIcWd8tvU9fi5N5oHVnrOnaXLxAoAM9kvb1EAAAA

Anne Rice jesli lubisz czarownice i wampiry, tylko tam romansow nie ma.

Ostatni przeczytalam fajna ksiazke Bill Byrson " Zapiski z wielkiego kraju" - Ameryka oczami Anglika- bardzo fajna ksiazka.

ania.g, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dla mnie jedyne prawdziwe antykolkowe to dr.Browns. Mają fajne rozwiązanie którego nie mają inne butelki. U nas dopiero po dr. Browns skończyły się kolki. Avent u nas nie zadziałał.
    Mnie koleżanka powiedziała (pielęgniarka ze szpitala dziecięcego) żebym kupiła avent. Ja nie karmię butelką więc nie wiem dokładnie. Ale wezmę w razie czego pod uwagę firmę dr. Browns :)

ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 4021 4022 4023 4024 4025 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ