35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez mialam problem ze znalezieniem dzis tych gaci...w koncu okazalo sie ze jest jedna boczna poleczka w rossmannie poswiecona higienie kobiet w ciazy. sa ksiazki, podklady, rajtki, podkoszulki, kremiki i witaminy dla kobiet w ciazy. Wyboru w tych gaciach to nie ma..tzn ja znalazlam 1 typ z canpol i za 9 zl a nie za 7...do tego one nie sa z siatki tylko z nylonu...pojde do innego rossmana to moze beda...
obecna:)Bozia3 wrote:Ja byłam w Rossmanie i w ogóle nie mogę namierzyć ani tych majt, ani pdkładów - widziałam tylko pampersy...może się źle rozglądam....Alis, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
Patrzę tak na te Wasze suwaczki i nie mogę się nadziwić, że w takim tempie zasuwają do przodu
I mam postulat - Iwcia i Simba poproszę o brzuchykapturnica, ania.g, Mega, Sabina, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
no u mnie to jeszcze nie wiadomo czy sie chwalic czy sie zalic...ale na wieczor jak sie objem to kaze sabie jakas fotke pstryknacmoremi wrote:Patrzę tak na te Wasze suwaczki i nie mogę się nadziwić, że w takim tempie zasuwają do przodu
I mam postulat - Iwcia i Simba poproszę o brzuchymandragora, kapturnica, ania.g, polarmiś, moremi, Pusurek, Mega, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dorka jak sie czujesz?
Miłej soboty dla wszystkich, ja zaraz kawke i śniadanko no i niestety do pracy. Ale pociesza mnie fakt ze tylko dziś, jutro i w środę
W sumie to w miarę dobrze tylko te cholerne mdłości i ten posmak w ustach mnie dobija a poza tym to już jest ok , nie chodzę zmęczona , ni sypiam po południu jestem już trochę żywsza .
A co do mojej córki to gdy się dowiedziała , niestety nie od nas bo była u ciotki i tam niechcący usłyszała to był dla niej szok. Strasznie zazdrosna i powiedziała , że nie będzie wychowywać dziecka . Wiec po powrocie do domu musiałam jej tłumaczyć , że na pewno nie będzie wychowywać ani pilnować bo to nie jej dziecko, no chyba że będzie chciała od czasu do czasu przypilnować ale na pewno nic nie będzie na przymus i po tej rozmowie zaczęła już sobie żartować z tego jak to będzie jak ona będzie miała 18 lat a to dziecko 4 i będą po sklepach chodzić. A jeśli chodzi o to , że powiedziała , że nie będzie wychowywać to dlatego , że u nas w rodzinie , kuzynka M jak miała 35 lat i już 13 letnią córkę i 12 letniego syna to urodziła kolejną córkę i ta 13-sto letnia musiała wychowywać, zajmować się non stop tą małą , nie miała swojego wolnego czasu tylko nauka i pilnowanie dziecka tak jakby to było jej i dlatego moja córka miała takie uprzedzenie od razu . Ale na spokojnie jej wytłumaczyłam i jak na razie jest ok.
moremi, Mega, kapturnica, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Kapturnica, nie ma się co dodatkowo wkręcać, ale na tym forum są już dzieci ze stwierdzonych u gina cykli bezowulacyjnych...
Życzę powodzenia, bo wykres obiecujący..
Mega, kapturnica, ania.g, Bozia3, malgos741, Sabina, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Hej
Dziś w nocy mój szanowny został skopany po plecach przez naszego synka, który siedzi w brzuchu a już rozrabia
Co do podkładów, zawsze miałam zwykłe bella, a teraz upatrzyłam na allegro inne i się nad nimi zastanawiam
http://allegro.pl/najlepsze-28szt-podklady-poporodowe-abri-san-n2-i4421824785.htmlMega, ania.g lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja tez mialam problem ze znalezieniem dzis tych gaci...w koncu okazalo sie ze jest jedna boczna poleczka w rossmannie poswiecona higienie kobiet w ciazy. sa ksiazki, podklady, rajtki, podkoszulki, kremiki i witaminy dla kobiet w ciazy. Wyboru w tych gaciach to nie ma..tzn ja znalazlam 1 typ z canpol i za 9 zl a nie za 7...do tego one nie sa z siatki tylko z nylonu...pojde do innego rossmana to moze beda...
obecna:)
Iwcia,
Możesz zamówić z dostawą do wybranej apteki
http://www.doz.pl/apteka/p67327-Canpol_majtki_poporodowe_siateczkowe_wielorazowe_rozmiar_S__M_2sztSabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wrocilam wlasnie z plazy. Codziennie sie kapiemy z corka przynajmniej raz dziennie. Woda ma 26 stopni, co jest tu nienormalna temperatura ( zazwyczaj latem jest tu 14 - 15 stopni w wodzie ). Bosko!
moremi, kapturnica, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Cześć
W sumie to w miarę dobrze tylko te cholerne mdłości i ten posmak w ustach mnie dobija a poza tym to już jest ok , nie chodzę zmęczona , ni sypiam po południu jestem już trochę żywsza .
A co do mojej córki to gdy się dowiedziała , niestety nie od nas bo była u ciotki i tam niechcący usłyszała to był dla niej szok. Strasznie zazdrosna i powiedziała , że nie będzie wychowywać dziecka . Wiec po powrocie do domu musiałam jej tłumaczyć , że na pewno nie będzie wychowywać ani pilnować bo to nie jej dziecko, no chyba że będzie chciała od czasu do czasu przypilnować ale na pewno nic nie będzie na przymus i po tej rozmowie zaczęła już sobie żartować z tego jak to będzie jak ona będzie miała 18 lat a to dziecko 4 i będą po sklepach chodzić. A jeśli chodzi o to , że powiedziała , że nie będzie wychowywać to dlatego , że u nas w rodzinie , kuzynka M jak miała 35 lat i już 13 letnią córkę i 12 letniego syna to urodziła kolejną córkę i ta 13-sto letnia musiała wychowywać, zajmować się non stop tą małą , nie miała swojego wolnego czasu tylko nauka i pilnowanie dziecka tak jakby to było jej i dlatego moja córka miała takie uprzedzenie od razu . Ale na spokojnie jej wytłumaczyłam i jak na razie jest ok.Ciuszki na wyjscie ze szpitala sa juz wymietoszone od zestawiania ich razem i ogladania po 100 razy dziennie. ;)Pierwsza kapiel w domu juz zostala przez nia zarezerwowana ( oczywiscie z moja pomoca ). Ciesze sie bardzo, ze taka jest i dumna jestem z niej.
Dorka, moze Twoja mloda potrzebuje czasu jeszcze troche...
moremi, mandragora, kapturnica, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość