SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Całkiem niezle te podkłady.

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja byłam w Rossmanie i w ogóle nie mogę namierzyć ani tych majt, ani pdkładów - widziałam tylko pampersy...może się źle rozglądam....

Dzień Dobry, ja swoje majty dostałam w Tesco :) Miłego Dnia

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

O prosze jaki niezwykly wykres ciazowy:-)

https://ovufriend.pl/graph/97d20c24542d917467df81474a9171b1

moremi lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Polarku wykres taki ,ze potraktowalo by sie go wylacznie jako bezowulacyjny..
    .Ani sluz no i te tempki jakies dziwne....Ale jak ma byc ciaza to bedzie jak widac 8)

polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mialam problem ze znalezieniem dzis tych gaci...w koncu okazalo sie ze jest jedna boczna poleczka w rossmannie poswiecona higienie kobiet w ciazy. sa ksiazki, podklady, rajtki, podkoszulki, kremiki i witaminy dla kobiet w ciazy. Wyboru w tych gaciach to nie ma..tzn ja znalazlam 1 typ z canpol i za 9 zl a nie za 7...do tego one nie sa z siatki tylko z nylonu...pojde do innego rossmana to moze beda...

obecna:)
    Bozia3 wrote:
    Ja byłam w Rossmanie i w ogóle nie mogę namierzyć ani tych majt, ani pdkładów - widziałam tylko pampersy...może się źle rozglądam....

Alis, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole te te co dzis kupilam to sa tez hipstery :)

moremi, mandragora, Żanet, Pusurek lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i kupilam fajne podklady poporodowe tez z canpol , o grubosci 5 mm , wiec chyba nie takie grube...sa pakowane po 10 szt i kosztuja 10 zl

Żanet, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzę tak na te Wasze suwaczki i nie mogę się nadziwić, że w takim tempie zasuwają do przodu :)
    I mam postulat - Iwcia i Simba poproszę o brzuchy :)

kapturnica, ania.g, Mega, Sabina, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u mnie to jeszcze nie wiadomo czy sie chwalic czy sie zalic...ale na wieczor jak sie objem to kaze sabie jakas fotke pstryknac :)
    moremi wrote:
    Patrzę tak na te Wasze suwaczki i nie mogę się nadziwić, że w takim tempie zasuwają do przodu :)
    I mam postulat - Iwcia i Simba poproszę o brzuchy :)

mandragora, kapturnica, ania.g, polarmiś, moremi, Pusurek, Mega, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole te te co dzis kupilam to sa tez hipstery :)
    To może coś zmienili. W tamtym roku były figi ;) ale to git ze zakupy udane ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, dobrze mówi. Iwcia, Simba dajcie brzuszki :)

iwcia77, polarmiś, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wezcie! moj to naprawde jest " niewyjsciowy" :) ja wygladam jakbym miala wzdecie i gazy a nie jakbym byla w ciazy :)
    ania.g wrote:
    Moremi, dobrze mówi. Iwcia, Simba dajcie brzuszki :)

megan8, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dorka jak sie czujesz?
    Miłej soboty dla wszystkich, ja zaraz kawke i śniadanko no i niestety do pracy. Ale pociesza mnie fakt ze tylko dziś, jutro i w środę :D
    Cześć
    W sumie to w miarę dobrze tylko te cholerne mdłości i ten posmak w ustach mnie dobija a poza tym to już jest ok , nie chodzę zmęczona , ni sypiam po południu jestem już trochę żywsza .
    A co do mojej córki to gdy się dowiedziała , niestety nie od nas bo była u ciotki i tam niechcący usłyszała to był dla niej szok. Strasznie zazdrosna i powiedziała , że nie będzie wychowywać dziecka . Wiec po powrocie do domu musiałam jej tłumaczyć , że na pewno nie będzie wychowywać ani pilnować bo to nie jej dziecko, no chyba że będzie chciała od czasu do czasu przypilnować ale na pewno nic nie będzie na przymus i po tej rozmowie zaczęła już sobie żartować z tego jak to będzie jak ona będzie miała 18 lat a to dziecko 4 i będą po sklepach chodzić. A jeśli chodzi o to , że powiedziała , że nie będzie wychowywać to dlatego , że u nas w rodzinie , kuzynka M jak miała 35 lat i już 13 letnią córkę i 12 letniego syna to urodziła kolejną córkę i ta 13-sto letnia musiała wychowywać, zajmować się non stop tą małą , nie miała swojego wolnego czasu tylko nauka i pilnowanie dziecka tak jakby to było jej i dlatego moja córka miała takie uprzedzenie od razu . Ale na spokojnie jej wytłumaczyłam i jak na razie jest ok.

moremi, Mega, kapturnica, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kapturnica, nie ma się co dodatkowo wkręcać, ale na tym forum są już dzieci ze stwierdzonych u gina cykli bezowulacyjnych...:) Życzę powodzenia, bo wykres obiecujący..:)
    Dokładnie , co niektóre to nawet zaszły naturalnie będąc bezpłodne łahahaha , więc wszystko jest możliwe

Mega, kapturnica, ania.g, Bozia3, malgos741, Sabina, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Hej
    Dziś w nocy mój szanowny został skopany po plecach przez naszego synka, który siedzi w brzuchu a już rozrabia :)
    Co do podkładów, zawsze miałam zwykłe bella, a teraz upatrzyłam na allegro inne i się nad nimi zastanawiam
    http://allegro.pl/najlepsze-28szt-podklady-poporodowe-abri-san-n2-i4421824785.html
    Moim zdaniem na pierwsze dni zaraz po porodzie a tym bardziej nocki to lepsze by były te : http://allegro.pl/rewelacja-30szt-podklady-poporodowe-abena-super-i4437546479.html u tego samego sprzedawcy , dłuższe przez co będzie lepsza ochrona bo te co pokazałaś to one mają 26 cm długości to na pierwsze dni jak się z kobiety leje jak z kranu to lepiej dłuższe no i więcej wchłaniają . Ja oczywiście też sobie sprawię taki wynalazek

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja tez mialam problem ze znalezieniem dzis tych gaci...w koncu okazalo sie ze jest jedna boczna poleczka w rossmannie poswiecona higienie kobiet w ciazy. sa ksiazki, podklady, rajtki, podkoszulki, kremiki i witaminy dla kobiet w ciazy. Wyboru w tych gaciach to nie ma..tzn ja znalazlam 1 typ z canpol i za 9 zl a nie za 7...do tego one nie sa z siatki tylko z nylonu...pojde do innego rossmana to moze beda...

obecna:)

Iwcia,
    Możesz zamówić z dostawą do wybranej apteki
    http://www.doz.pl/apteka/p67327-Canpol_majtki_poporodowe_siateczkowe_wielorazowe_rozmiar_S__M_2szt

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a i kupilam fajne podklady poporodowe tez z canpol , o grubosci 5 mm , wiec chyba nie takie grube...sa pakowane po 10 szt i kosztuja 10 zl
    w rossmanie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wrocilam wlasnie z plazy. Codziennie sie kapiemy z corka przynajmniej raz dziennie. Woda ma 26 stopni, co jest tu nienormalna temperatura ( zazwyczaj latem jest tu 14 - 15 stopni w wodzie ). Bosko! :)

moremi, kapturnica, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Spakowałam 3 kartony i padłam na cycki ... no w takim tempie to do końca roku się nie wyprowadzimy... Upał mnie wykańcza :(

Pusurek, Bozia3, Sabina, iwcia77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Cześć
    W sumie to w miarę dobrze tylko te cholerne mdłości i ten posmak w ustach mnie dobija a poza tym to już jest ok , nie chodzę zmęczona , ni sypiam po południu jestem już trochę żywsza .
    A co do mojej córki to gdy się dowiedziała , niestety nie od nas bo była u ciotki i tam niechcący usłyszała to był dla niej szok. Strasznie zazdrosna i powiedziała , że nie będzie wychowywać dziecka . Wiec po powrocie do domu musiałam jej tłumaczyć , że na pewno nie będzie wychowywać ani pilnować bo to nie jej dziecko, no chyba że będzie chciała od czasu do czasu przypilnować ale na pewno nic nie będzie na przymus i po tej rozmowie zaczęła już sobie żartować z tego jak to będzie jak ona będzie miała 18 lat a to dziecko 4 i będą po sklepach chodzić. A jeśli chodzi o to , że powiedziała , że nie będzie wychowywać to dlatego , że u nas w rodzinie , kuzynka M jak miała 35 lat i już 13 letnią córkę i 12 letniego syna to urodziła kolejną córkę i ta 13-sto letnia musiała wychowywać, zajmować się non stop tą małą , nie miała swojego wolnego czasu tylko nauka i pilnowanie dziecka tak jakby to było jej i dlatego moja córka miała takie uprzedzenie od razu . Ale na spokojnie jej wytłumaczyłam i jak na razie jest ok.
    O kurcze, dzieciaki sa jednak rozne strasznie... Moja corka jest dokladnie w tym samym wieku, ale absolutnie zeswirowala na punkcie braciszka. Ostatnio uczylam ja jak sie nosi noworodka, bo w szpitalu juz chce go brac na rece, ale chce juz umiec, a nie zeby jej polozne pokazywaly. ;) Ciuszki na wyjscie ze szpitala sa juz wymietoszone od zestawiania ich razem i ogladania po 100 razy dziennie. ;)Pierwsza kapiel w domu juz zostala przez nia zarezerwowana ( oczywiscie z moja pomoca ). Ciesze sie bardzo, ze taka jest i dumna jestem z niej. :)
    Dorka, moze Twoja mloda potrzebuje czasu jeszcze troche...

moremi, mandragora, kapturnica, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 4019 4020 4021 4022 4023 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ