X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiam z Gdanska :)

fajne info o karmieniu psiakow :) wezme pod uwage ta marke chociaz o niej nie slyszalam, mam ta kauczokowa zabawke z dziurka- polecam sparawdza sie :) pies jest tak pochloniety wyjmowaniem niespodzianki ze srodka , mija mu czas i wszyscy zadowoleni :)

Jutro rozpoczecie Jarmarku sw.Dominika i spiewac bedzie Kaja :)

Pusur- magnesik piekny- senkju :) , te dla Ciebie wysle w przyszlym tyg jak juz sie zainstaluje :)

Jutro jade kupic gacie antygwalty firmy Canpol do rossmanna :-)

Mega, caffe, polarmiś, Pusurek, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia a po co ci antygwalty w 14 tygodniu? Chyba że w Italii takich luksusów nie ma ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie sa ale nie kosztuja 7 zl tylko 7 euro :)
    mandragora wrote:
    Iwcia a po co ci antygwalty w 14 tygodniu? Chyba że w Italii takich luksusów nie ma ;)

caffe, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się trzeba zaopatrzyć jak nic ;) kup dwie paczki od razu. Bo pakowane są po dwie sztuki ale w jedne z pary to seksowne podkłady poporodowe nie wchodziły ;)

iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile par musze kupic?
    mandragora wrote:
    No to się trzeba zaopatrzyć jak nic ;) kup dwie paczki od razu. Bo pakowane są po dwie sztuki ale w jedne z pary to seksowne podkłady poporodowe nie wchodziły ;)

• mandragora Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia ja używałam dwóch par- bokserki. Tylko one pakowane są bokserki+figi. Wiec i tak kup dwa opakowania. One są takie ze je mokre nawet na tyle można założyć bo schna dwie minuty. Wiec w każdej chwili można przeprać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 23:12

caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    poczekaj jak Twój mały nabierze kilogramów :-)
    Już odczułam różnicę :)

Czy Twój mały też nie chciał na leżąco być noszony? Mój miał dzisiaj kiepski dzień, tzn. chciał zebym robiła tak jak on sobie życzy. Ale tak w ogóle to gdy się go bierze, to nie chce na leżąco...

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 02:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tak sobie mysle, powiedzcie mi czy to mozliwe- mam @ jak w zegarku, 28 dni, jesli nie biore zadnych podtrzymywaczy.. 3 cykle wstecz bralam jeszcze progesteron. @ nie przyszla az 2 dni po odsatwieniu (czyli 3 dni pozniej) ale owu znowu bylo jak w kalendarzu 28 dniowym, wiem, bo mialam inseminacje (3 dni wczesniej w stosunku do malpy).

i potem sie wszytko rozpieprzylo, po odstawieniu progesteronu nastepny cykl byl rozwalony- plamienia i @ 25 dnia. Jesli liczyc, ze znowu te 3 dni musze odzyskac, to przyjdzie wredota dzis/jutro. Myslicie, ze to mozliwe, ze organizm jest tak zaprogramowany, ze 28 dni musi byc i juz, ze odchyly sie wyrownuja?

I kuwa cycki mnie nie bola.. zawsze bolaly przed malpa.. i syfow nie mam, a normalnie wygladam jak nastolatka.. jak mi sie cykl przesunie do jakis 40 dni to wymiekne!
    Paszczakinku mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek anty skrócił się do 24 dni i w kolejnym cyklu odrabia te dni do teraz i jeszcze będzie odrabiał trochę miesięcy czego i Tobie życzę ;)

Doczytałam właśnie, że @ już doszła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 02:56

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka jak sie czujesz?
    Miłej soboty dla wszystkich, ja zaraz kawke i śniadanko no i niestety do pracy. Ale pociesza mnie fakt ze tylko dziś, jutro i w środę :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj Jak tam wczesnym rankiem???.
    U mnie pogoda taka se :-/ Juz nie wiem co wole brzydko szaro czy tak upalnie , ze sie pot po plerach leje...Na razie buro i ponuro......
    Poza tym mam pytanie , moze ktoras z dziewczyn tez to miala???
    Miala ktoras z Was ,ze tak powiem problem ze swedzeniem sutkow???...Od 3dni , a wczoraj wieczorem to juz meka bylo swedza mnie sutki strasznie.
    .A znow drapanie podraznia je i tak wkolo :-/
    Macie jakies doswiadczenia??Ani zmiana plynu do prania , pralki czy rodzaju bielizny nie nastapila..A ja sie mecze :(

mandragora, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haj Jak tam wczesnym rankiem???.
    U mnie pogoda taka se :-/ Juz nie wiem co wole brzydko szaro czy tak upalnie , ze sie pot po plerach leje...Na razie buro i ponuro......
    Poza tym mam pytanie , moze ktoras z dziewczyn tez to miala???
    Miala ktoras z Was ,ze tak powiem problem ze swedzeniem sutkow???...Od 3dni , a wczoraj wieczorem to juz meka bylo swedza mnie sutki strasznie.
    .A znow drapanie podraznia je i tak wkolo :-/
    Macie jakies doswiadczenia??Ani zmiana plynu do prania , pralki czy rodzaju bielizny nie nastapila..A ja sie mecze :(
    Witam z rana. Swedzenie sutkow, wysoka temperatura - to moga byc objawy wczesnej ciazy. Oby tak bylo!

Sabina, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam z rana. Swedzenie sutkow, wysoka temperatura - to moga byc objawy wczesnej ciazy. Oby tak bylo!
    Polarku...Jakby tak bylo to moga swedziec dalej ;D Zawsze mam bolesne piersi ,twarde a teraz tylko wrazliwe sutki i ten swiad :( ..
    A dzisiejsza temp dziwna , nie miewam takiej .....Myslisz ,ze pozno wieczorny delikatny sex moze miec wpl na poranna temperature???

polarmiś, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Myslalam, ze pierwsza bede, a tu laski w sobote dospac nie moga. ;)

Iwka, kupuj antygwalty! Ja dostalam jeden 2 pak od przyjaciolki, teraz poprosilam chlopa, zeby kupil jeszcze jedna pake. Okrutnie to wyglada faktycznie ( chlopa zatkalo, jak mu to pokazalam ), ale tyleczek sie bedzie ladnie wietrzyl, no i cena jest rozsadna ( ta polska znaczy ). :)

kapturnica, Mega, mandragora, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Polarku...Jakby tak bylo to moga swedziec dalej ;D Zawsze mam bolesne piersi ,twarde a teraz tylko wrazliwe sutki i ten swiad :( ..
    A dzisiejsza temp dziwna , nie miewam takiej .....Myslisz ,ze pozno wieczorny delikatny sex moze miec wpl na poranna temperature???
    Moglby miec wplyw na podwyzszona prl a ta na obnizenie progesteronu u ciebie sie pnie w gore. Ale spokojnie nie nakrecaj sie. Choc trzymam kciuki:-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moglby miec wplyw na podwyzszona prl a ta na obnizenie progesteronu u ciebie sie pnie w gore. Ale spokojnie nie nakrecaj sie. Choc trzymam kciuki:-)
    Nakrecam sie tylko jednym..Cykl napewno jest owulacyjny zadne luf i zadna torbiel nie dala by takiej temperatury...:)

...A czy po droznej stronie i czy cos sie tam zadzialo..Tego juz nie wiem...Pozostaje czekac czy to jednorazowy incydent czy cos wiecej...

Polar to jak jest podniesiona prolaktyna to obniza sie progesteron???

Andzia33 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nakrecam sie tylko jednym..Cykl napewno jest owulacyjny zadne luf i zadna torbiel nie dala by takiej temperatury...:)

...A czy po droznej stronie i czy cos sie tam zadzialo..Tego juz nie wiem...Pozostaje czekac czy to jednorazowy incydent czy cos wiecej...

Polar to jak jest podniesiona prolaktyna to obniza sie progesteron???
    Nadmiar prl wplywa destrukcyjnie na prace cialka zoltego ( jesli w ogole dopusci do owulacji) , czyli na slabe wydzielanie progesteronu a progesteron obniza tempke. Ot takie naczynia polaczone:-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze wiedziec..
    Wiedzialam ,ze wysoka prolaktyna ma wpl na blokowanie owulacji i problem z pekaniem pecherzykow...Ale o wpl na prace cialak zoltego niet...
    Takze danke schon ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam o poranku. U nas skwar z nieba się leje. Mogłoby być juz trochę chłodniej. Dzisiaj w pracy. Mam nadzieje ze pacjenta pójdą nad wodę a nie na leczenie bo mi się wiercic nie chce ;)

kapturnica, polarmiś, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elo mnie zawsze cycki swędzą przed okresem. Wysoka prl może przeszkodzić też w zagniezdzeniu.
    Dobra spadam na leżak wygrzac moj romantyzm bo tu i tam mnie lupie w kościach więc trzeba je wygrzac
    Jutro wracam więc jak dorwę się do kompa sprawdzę Wasze prace domowe i wystawie oceny. I porozmawiam sobie z przewodnicząca klasy dlaczemu nie pilnowała porządku.

mandragora, kapturnica, mama78, moremi, polarmiś, Pusurek, Mega, Simba, Sabina, megan8, iwcia77, Dorka1979, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni to byc moze dojdzie mi kolejny objaw zzwiastujacy malpiszona ;)
    Zycze udanego wygrzewania kostek :D

Mega, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4017 4018 4019 4020 4021 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ