35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pozdrawiam z Gdanska
fajne info o karmieniu psiakowwezme pod uwage ta marke chociaz o niej nie slyszalam, mam ta kauczokowa zabawke z dziurka- polecam sparawdza sie
pies jest tak pochloniety wyjmowaniem niespodzianki ze srodka , mija mu czas i wszyscy zadowoleni
Jutro rozpoczecie Jarmarku sw.Dominika i spiewac bedzie Kaja
Pusur- magnesik piekny- senkju, te dla Ciebie wysle w przyszlym tyg jak juz sie zainstaluje
Jutro jade kupic gacie antygwalty firmy Canpol do rossmannaMega, caffe, polarmiś, Pusurek, moremi, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwcia ja używałam dwóch par- bokserki. Tylko one pakowane są bokserki+figi. Wiec i tak kup dwa opakowania. One są takie ze je mokre nawet na tyle można założyć bo schna dwie minuty. Wiec w każdej chwili można przeprać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 23:12
caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:poczekaj jak Twój mały nabierze kilogramów
Czy Twój mały też nie chciał na leżąco być noszony? Mój miał dzisiaj kiepski dzień, tzn. chciał zebym robiła tak jak on sobie życzy. Ale tak w ogóle to gdy się go bierze, to nie chce na leżąco...szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:tak sobie mysle, powiedzcie mi czy to mozliwe- mam @ jak w zegarku, 28 dni, jesli nie biore zadnych podtrzymywaczy.. 3 cykle wstecz bralam jeszcze progesteron. @ nie przyszla az 2 dni po odsatwieniu (czyli 3 dni pozniej) ale owu znowu bylo jak w kalendarzu 28 dniowym, wiem, bo mialam inseminacje (3 dni wczesniej w stosunku do malpy).
i potem sie wszytko rozpieprzylo, po odstawieniu progesteronu nastepny cykl byl rozwalony- plamienia i @ 25 dnia. Jesli liczyc, ze znowu te 3 dni musze odzyskac, to przyjdzie wredota dzis/jutro. Myslicie, ze to mozliwe, ze organizm jest tak zaprogramowany, ze 28 dni musi byc i juz, ze odchyly sie wyrownuja?
I kuwa cycki mnie nie bola.. zawsze bolaly przed malpa.. i syfow nie mam, a normalnie wygladam jak nastolatka.. jak mi sie cykl przesunie do jakis 40 dni to wymiekne!
Doczytałam właśnie, że @ już doszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 02:56
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Dorka jak sie czujesz?
Miłej soboty dla wszystkich, ja zaraz kawke i śniadanko no i niestety do pracy. Ale pociesza mnie fakt ze tylko dziś, jutro i w środę -
Haj Jak tam wczesnym rankiem???.
U mnie pogoda taka seJuz nie wiem co wole brzydko szaro czy tak upalnie , ze sie pot po plerach leje...Na razie buro i ponuro......
Poza tym mam pytanie , moze ktoras z dziewczyn tez to miala???
Miala ktoras z Was ,ze tak powiem problem ze swedzeniem sutkow???...Od 3dni , a wczoraj wieczorem to juz meka bylo swedza mnie sutki strasznie.
.A znow drapanie podraznia je i tak wkolo
Macie jakies doswiadczenia??Ani zmiana plynu do prania , pralki czy rodzaju bielizny nie nastapila..A ja sie meczemandragora, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Haj Jak tam wczesnym rankiem???.
U mnie pogoda taka seJuz nie wiem co wole brzydko szaro czy tak upalnie , ze sie pot po plerach leje...Na razie buro i ponuro......
Poza tym mam pytanie , moze ktoras z dziewczyn tez to miala???
Miala ktoras z Was ,ze tak powiem problem ze swedzeniem sutkow???...Od 3dni , a wczoraj wieczorem to juz meka bylo swedza mnie sutki strasznie.
.A znow drapanie podraznia je i tak wkolo
Macie jakies doswiadczenia??Ani zmiana plynu do prania , pralki czy rodzaju bielizny nie nastapila..A ja sie meczeSabina, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Witam z rana. Swedzenie sutkow, wysoka temperatura - to moga byc objawy wczesnej ciazy. Oby tak bylo!
Zawsze mam bolesne piersi ,twarde a teraz tylko wrazliwe sutki i ten swiad
..
A dzisiejsza temp dziwna , nie miewam takiej .....Myslisz ,ze pozno wieczorny delikatny sex moze miec wpl na poranna temperature???polarmiś, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry! Myslalam, ze pierwsza bede, a tu laski w sobote dospac nie moga.
Iwka, kupuj antygwalty! Ja dostalam jeden 2 pak od przyjaciolki, teraz poprosilam chlopa, zeby kupil jeszcze jedna pake. Okrutnie to wyglada faktycznie ( chlopa zatkalo, jak mu to pokazalam ), ale tyleczek sie bedzie ladnie wietrzyl, no i cena jest rozsadna ( ta polska znaczy ).kapturnica, Mega, mandragora, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Polarku...Jakby tak bylo to moga swedziec dalej
Zawsze mam bolesne piersi ,twarde a teraz tylko wrazliwe sutki i ten swiad
..
A dzisiejsza temp dziwna , nie miewam takiej .....Myslisz ,ze pozno wieczorny delikatny sex moze miec wpl na poranna temperature??? -
polarmiś wrote:Moglby miec wplyw na podwyzszona prl a ta na obnizenie progesteronu u ciebie sie pnie w gore. Ale spokojnie nie nakrecaj sie. Choc trzymam kciuki:-)
...A czy po droznej stronie i czy cos sie tam zadzialo..Tego juz nie wiem...Pozostaje czekac czy to jednorazowy incydent czy cos wiecej...
Polar to jak jest podniesiona prolaktyna to obniza sie progesteron???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Nakrecam sie tylko jednym..Cykl napewno jest owulacyjny zadne luf i zadna torbiel nie dala by takiej temperatury...
...A czy po droznej stronie i czy cos sie tam zadzialo..Tego juz nie wiem...Pozostaje czekac czy to jednorazowy incydent czy cos wiecej...
Polar to jak jest podniesiona prolaktyna to obniza sie progesteron??? -
Witam o poranku. U nas skwar z nieba się leje. Mogłoby być juz trochę chłodniej. Dzisiaj w pracy. Mam nadzieje ze pacjenta pójdą nad wodę a nie na leczenie bo mi się wiercic nie chce
kapturnica, polarmiś, Pusurek, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Elo mnie zawsze cycki swędzą przed okresem. Wysoka prl może przeszkodzić też w zagniezdzeniu.
Dobra spadam na leżak wygrzac moj romantyzm bo tu i tam mnie lupie w kościach więc trzeba je wygrzac
Jutro wracam więc jak dorwę się do kompa sprawdzę Wasze prace domowe i wystawie oceny. I porozmawiam sobie z przewodnicząca klasy dlaczemu nie pilnowała porządku.mandragora, kapturnica, mama78, moremi, polarmiś, Pusurek, Mega, Simba, Sabina, megan8, iwcia77, Dorka1979, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość