Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Jego ojciec przy porodzie ważył prawie 5 kg więc wszystko było możliwe, poród odbył się bez komplikacji w 1 godz, ledwo zdążyli do szpitala, pierwsze dziecko
    Jak mozna tak szybko urodzic dziecko w 31 tygodniu? Ja moge rodzic juz jutro. Macie jakies pomysly? ;)

Żanet, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Fajnie, że wychodzicie na zewnątrz, bo dla psa to jest ważne, tzn. znacząc teren na zewnątrz zmyla przeciwnika, że jego jest wszędzie pełno ;) Pozwólcie mu się załatwiać też na terenie, bo inaczej gdy się nauczy poza posesją to będzie problem gdy wyjedziecie i będzie musiał trzymac w sobie...

Myślę, że wysypcie piasku w wybranym miejscu i tam psinkę, na początku na smyczy, zaprowadzajcie. Czasami nawet tak profilaktycznie, gdy sam nie domaga się wyjścia. Potem już sam będzie biegał w wyznaczone miejsce, a Wy będziecie mieli jeden kąt do sprzątania, a nie cały ogród.

Kupcie jej dużo zabawek, unikniecie niszczenia sprzętu w domu. Fajne są takie skomplikowane, tzn. wpychasz coś psiego do lizania w dziurę tej zabawki i masz z głowy pół dnia, bo pies będzie próbował się do tego dostać :)

Ja kupiłam też taki duży "ponton" dla psa i wiedział, ze to jest jego miejsce. Tam też sprzątał swoje zabawki, dosłownie :)

Pamiętaj o preparacie na pchły i kleszcze. Polecam obrożę firmy Bayer. Jest droga, ale moim psom starcza na 2 lata, mimo że piszą na opakowaniu, że działa chyba 8 miesięcy.

Tat, nie chcemy jej zabronic zlatwiania sie w ogordu. Wlasnie kupilismy takie drzwiczki montowane w drzwiach wyjsciowych do ogrodka, chcemy by nie musiala trzymac jak nas nie bedzie. Przyniose piasek i wysypie w kaciku co by tam miala toilet :-)

Na razie ma te kropelki na kleszcze i pchly, ale wiem ze ta obroza jest konieczna, bede pamietala ze firmy bayer. Dzieki wielkie za porady!

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak mozna tak szybko urodzic dziecko w 31 tygodniu? Ja moge rodzic juz jutro. Macie jakies pomysly? ;)
    Praca w ogrodku, umycie wszystkich okien i w niedziele duzo seksu!!!

nick nieaktualny, caffe, Simba, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Praca w ogrodku, umycie wszystkich okien i w niedziele duzo seksu!!!
    To moze zaczne te porzadki w niedziele i potem poprawie seksem, bo jak zaczne rodzic jutro sama sie nie zawioze do szpitala. ;)

caffe, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To moze zaczne te porzadki w niedziele i potem poprawie seksem, bo jak zaczne rodzic jutro sama sie nie zawioze do szpitala. ;)
    Tak , te wszystkie prace w dniu przyjazdu meza!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tat, nie chcemy jej zabronic zlatwiania sie w ogordu. Wlasnie kupilismy takie drzwiczki montowane w drzwiach wyjsciowych do ogrodka, chcemy by nie musiala trzymac jak nas nie bedzie. Przyniose piasek i wysypie w kaciku co by tam miala toilet :-)

Na razie ma te kropelki na kleszcze i pchly, ale wiem ze ta obroza jest konieczna, bede pamietala ze firmy bayer. Dzieki wielkie za porady!
    Nie ma za co :) kup jej bonusiki jako nagrodę gdy się tam załatwi ;)

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    zobacz wykres dziewczyny o niku " 8485".
    Myślałam o problemach w życiu bo te z @ to pikuś, ale wykres zajefajny :). trzeba było tak od razu

iwcia77 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    Myślałam o problemach w życiu bo te z @ to pikuś, ale wykres zajefajny :). trzeba było tak od razu
    Domyslam sie ze to nie @ chodzi ale tak na pocieszenie zobaczylam ten wykres i pomyslalam ze moze poprawic ci humor:-)

amelia04072006, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak , te wszystkie prace w dniu przyjazdu meza!
    No i bardzo mi to pasi, bo dom tak zapuszczony, ze az strach. ;) Jak my wrocilysmy z Pl, to dom lsnil jak zawsze, kiedy sprzata w nim moj kochany sprzatacz ;) A my blondyneczki to balaganiary jestesmy jednak. ;) Ale na jego przyjazd jakos ogarnac trzeba bedzie chate.

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Domyslam sie ze to nie @ chodzi ale tak na pocieszenie zobaczylam ten wykres i pomyslalam ze moze poprawic ci humor:-)
    najlepsza wiadomość dnia. dziekuję Ci bardzo :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    najlepsza wiadomość dnia. dziekuję Ci bardzo :)
    amelia daj namiar na ten wykres 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    amelia daj namiar na ten wykres 8)
    8485

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieźle, w 22dc ciąża. Ciekawe czy wcześniej robiła testy, bo nie widać żeby zaznaczała.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A słynna herbatka z liści malin?

Matka fantastycznej 4 :)

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nieźle, w 22dc ciąża. Ciekawe czy wcześniej robiła testy, bo nie widać żeby zaznaczała.
    o tym samym pomyslałam . trzeba sie spytac? :)

caffe, moremi lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki za Agatkę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:14

kapturnica, mysza1975, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    U mnie JEEEEEEEEEEEEEST @

Amelia, przysylam wirtualnego, zarazliwego, malpowego przytulaka- jak ten cykl nieudany, to niech juz sobie idzie!
    oj tak :). JA CHCĘ JUZ @

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    podobno srednio działa :-)
    poczytaj na tym ciążowym :-)
    i sprzatanie i seks i mycie podłóg jak sie ma nic nie dziać to nic nie pomaga ;-)

caffe lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Zamowilam, zaczne pic od niedzieli.

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

‹‹ 4015 4016 4017 4018 4019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ