35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Jego ojciec przy porodzie ważył prawie 5 kg więc wszystko było możliwe, poród odbył się bez komplikacji w 1 godz, ledwo zdążyli do szpitala, pierwsze dziecko
Żanet, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Fajnie, że wychodzicie na zewnątrz, bo dla psa to jest ważne, tzn. znacząc teren na zewnątrz zmyla przeciwnika, że jego jest wszędzie pełno
Pozwólcie mu się załatwiać też na terenie, bo inaczej gdy się nauczy poza posesją to będzie problem gdy wyjedziecie i będzie musiał trzymac w sobie...
Myślę, że wysypcie piasku w wybranym miejscu i tam psinkę, na początku na smyczy, zaprowadzajcie. Czasami nawet tak profilaktycznie, gdy sam nie domaga się wyjścia. Potem już sam będzie biegał w wyznaczone miejsce, a Wy będziecie mieli jeden kąt do sprzątania, a nie cały ogród.
Kupcie jej dużo zabawek, unikniecie niszczenia sprzętu w domu. Fajne są takie skomplikowane, tzn. wpychasz coś psiego do lizania w dziurę tej zabawki i masz z głowy pół dnia, bo pies będzie próbował się do tego dostać
Ja kupiłam też taki duży "ponton" dla psa i wiedział, ze to jest jego miejsce. Tam też sprzątał swoje zabawki, dosłownie
Pamiętaj o preparacie na pchły i kleszcze. Polecam obrożę firmy Bayer. Jest droga, ale moim psom starcza na 2 lata, mimo że piszą na opakowaniu, że działa chyba 8 miesięcy.
Tat, nie chcemy jej zabronic zlatwiania sie w ogordu. Wlasnie kupilismy takie drzwiczki montowane w drzwiach wyjsciowych do ogrodka, chcemy by nie musiala trzymac jak nas nie bedzie. Przyniose piasek i wysypie w kaciku co by tam miala toilet
Na razie ma te kropelki na kleszcze i pchly, ale wiem ze ta obroza jest konieczna, bede pamietala ze firmy bayer. Dzieki wielkie za porady!caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Jak mozna tak szybko urodzic dziecko w 31 tygodniu? Ja moge rodzic juz jutro. Macie jakies pomysly?
Pusurek, caffe, Simba, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Praca w ogrodku, umycie wszystkich okien i w niedziele duzo seksu!!!
caffe, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tat, nie chcemy jej zabronic zlatwiania sie w ogordu. Wlasnie kupilismy takie drzwiczki montowane w drzwiach wyjsciowych do ogrodka, chcemy by nie musiala trzymac jak nas nie bedzie. Przyniose piasek i wysypie w kaciku co by tam miala toilet
Na razie ma te kropelki na kleszcze i pchly, ale wiem ze ta obroza jest konieczna, bede pamietala ze firmy bayer. Dzieki wielkie za porady!kup jej bonusiki jako nagrodę gdy się tam załatwi
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:Myślałam o problemach w życiu bo te z @ to pikuś, ale wykres zajefajny
. trzeba było tak od razu
amelia04072006, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Tak , te wszystkie prace w dniu przyjazdu meza!
Jak my wrocilysmy z Pl, to dom lsnil jak zawsze, kiedy sprzata w nim moj kochany sprzatacz
A my blondyneczki to balaganiary jestesmy jednak.
Ale na jego przyjazd jakos ogarnac trzeba bedzie chate.
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny