X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Jego ojciec przy porodzie ważył prawie 5 kg więc wszystko było możliwe, poród odbył się bez komplikacji w 1 godz, ledwo zdążyli do szpitala, pierwsze dziecko
    Jak mozna tak szybko urodzic dziecko w 31 tygodniu? Ja moge rodzic juz jutro. Macie jakies pomysly? ;)

Żanet, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Fajnie, że wychodzicie na zewnątrz, bo dla psa to jest ważne, tzn. znacząc teren na zewnątrz zmyla przeciwnika, że jego jest wszędzie pełno ;) Pozwólcie mu się załatwiać też na terenie, bo inaczej gdy się nauczy poza posesją to będzie problem gdy wyjedziecie i będzie musiał trzymac w sobie...

Myślę, że wysypcie piasku w wybranym miejscu i tam psinkę, na początku na smyczy, zaprowadzajcie. Czasami nawet tak profilaktycznie, gdy sam nie domaga się wyjścia. Potem już sam będzie biegał w wyznaczone miejsce, a Wy będziecie mieli jeden kąt do sprzątania, a nie cały ogród.

Kupcie jej dużo zabawek, unikniecie niszczenia sprzętu w domu. Fajne są takie skomplikowane, tzn. wpychasz coś psiego do lizania w dziurę tej zabawki i masz z głowy pół dnia, bo pies będzie próbował się do tego dostać :)

Ja kupiłam też taki duży "ponton" dla psa i wiedział, ze to jest jego miejsce. Tam też sprzątał swoje zabawki, dosłownie :)

Pamiętaj o preparacie na pchły i kleszcze. Polecam obrożę firmy Bayer. Jest droga, ale moim psom starcza na 2 lata, mimo że piszą na opakowaniu, że działa chyba 8 miesięcy.

Tat, nie chcemy jej zabronic zlatwiania sie w ogordu. Wlasnie kupilismy takie drzwiczki montowane w drzwiach wyjsciowych do ogrodka, chcemy by nie musiala trzymac jak nas nie bedzie. Przyniose piasek i wysypie w kaciku co by tam miala toilet :-)

Na razie ma te kropelki na kleszcze i pchly, ale wiem ze ta obroza jest konieczna, bede pamietala ze firmy bayer. Dzieki wielkie za porady!

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jak mozna tak szybko urodzic dziecko w 31 tygodniu? Ja moge rodzic juz jutro. Macie jakies pomysly? ;)
    Praca w ogrodku, umycie wszystkich okien i w niedziele duzo seksu!!!

Pusurek, caffe, Simba, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Praca w ogrodku, umycie wszystkich okien i w niedziele duzo seksu!!!
    To moze zaczne te porzadki w niedziele i potem poprawie seksem, bo jak zaczne rodzic jutro sama sie nie zawioze do szpitala. ;)

caffe, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To moze zaczne te porzadki w niedziele i potem poprawie seksem, bo jak zaczne rodzic jutro sama sie nie zawioze do szpitala. ;)
    Tak , te wszystkie prace w dniu przyjazdu meza!

Pusurek lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tat, nie chcemy jej zabronic zlatwiania sie w ogordu. Wlasnie kupilismy takie drzwiczki montowane w drzwiach wyjsciowych do ogrodka, chcemy by nie musiala trzymac jak nas nie bedzie. Przyniose piasek i wysypie w kaciku co by tam miala toilet :-)

Na razie ma te kropelki na kleszcze i pchly, ale wiem ze ta obroza jest konieczna, bede pamietala ze firmy bayer. Dzieki wielkie za porady!
    Nie ma za co :) kup jej bonusiki jako nagrodę gdy się tam załatwi ;)

polarmiś lubi tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    zobacz wykres dziewczyny o niku " 8485".
    Myślałam o problemach w życiu bo te z @ to pikuś, ale wykres zajefajny :). trzeba było tak od razu

iwcia77 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    Myślałam o problemach w życiu bo te z @ to pikuś, ale wykres zajefajny :). trzeba było tak od razu
    Domyslam sie ze to nie @ chodzi ale tak na pocieszenie zobaczylam ten wykres i pomyslalam ze moze poprawic ci humor:-)

amelia04072006, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tak , te wszystkie prace w dniu przyjazdu meza!
    No i bardzo mi to pasi, bo dom tak zapuszczony, ze az strach. ;) Jak my wrocilysmy z Pl, to dom lsnil jak zawsze, kiedy sprzata w nim moj kochany sprzatacz ;) A my blondyneczki to balaganiary jestesmy jednak. ;) Ale na jego przyjazd jakos ogarnac trzeba bedzie chate.

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Domyslam sie ze to nie @ chodzi ale tak na pocieszenie zobaczylam ten wykres i pomyslalam ze moze poprawic ci humor:-)
    najlepsza wiadomość dnia. dziekuję Ci bardzo :)

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    najlepsza wiadomość dnia. dziekuję Ci bardzo :)
    amelia daj namiar na ten wykres 8)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    amelia daj namiar na ten wykres 8)
    8485

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieźle, w 22dc ciąża. Ciekawe czy wcześniej robiła testy, bo nie widać żeby zaznaczała.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A słynna herbatka z liści malin?

Matka fantastycznej 4 :)

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nieźle, w 22dc ciąża. Ciekawe czy wcześniej robiła testy, bo nie widać żeby zaznaczała.
    o tym samym pomyslałam . trzeba sie spytac? :)

caffe, moremi lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki za Agatkę :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 15:14

kapturnica, mysza1975, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    U mnie JEEEEEEEEEEEEEST @

Amelia, przysylam wirtualnego, zarazliwego, malpowego przytulaka- jak ten cykl nieudany, to niech juz sobie idzie!
    oj tak :). JA CHCĘ JUZ @

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    podobno srednio działa :-)
    poczytaj na tym ciążowym :-)
    i sprzatanie i seks i mycie podłóg jak sie ma nic nie dziać to nic nie pomaga ;-)

caffe lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Zamowilam, zaczne pic od niedzieli.

Mega, ania.g lubią tę wiadomość

‹‹ 4015 4016 4017 4018 4019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ