35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Znam to...
Moze sie przelamiesz potem, jak juz bedziesz spokojniejsza.a lekarz nie widzi juz przecwwskazan - kazał tylko poczekać do drugiego trymestru i oto i on
Pusurek, ania.g, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Psa masz przeciez...
Na przewianie, jesli masci nie masz to zdecydowanie rozgrzenie tego miejsca - tak jak to robisz.Pusurek, Sabina, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Juz mam ciągoty
a lekarz nie widzi juz przecwwskazan - kazał tylko poczekać do drugiego trymestru i oto i on
Moj wraca w niedziele w nocy, ale mam focha, bo mial byc wczoraj. Raczej bede spala jak przyjedzie.ania.g, Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja, obecna
Iwcia miłej podróży no gratulacje juniora
Pusurek możesz się jeszcze maścią rozgrzewającą, przeciwbólową i przeciwzapalną posmarować i owinąć czymś szyję to powinno pomóc.Pusurek, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Ale oni chca mi wlasnie przyspieszyc.
Ale oczywiscie zaczelam o tym czytac i wlos mi sie jezy na glowie. Komplikacji masa przy tym tez. I prowokowanie rozwarcia balonikiem.Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:
Po drugie:
jakie "zaniedbal ogrod" ja sie pytam- chyba zadbal o ogrod- toz to ja tam ostatnio kilka dni spedzilam przycinajac, czyszczac i opalajac sie! nawet spadajace pajaki przezylam!
minus za nieuwazanie na lekcji, ocena nieobnizona tylko dlatego, ze sie porodem stresujesz..
A ze potem cos tam porobilas, to juz nas nie poinformowalas. Widzisz jakie wazne jest, zeby przeplyw informacji byl na czas?
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I kuwa cycki mnie nie bola.. zawsze bolaly przed malpa.. i syfow nie mam, a normalnie wygladam jak nastolatka.. jak mi sie cykl przesunie do jakis 40 dni to wymiekne![/QUOTE]
mam to samo i przez to dziadostwo nie spie w nocy. czekam na @, zeby zaczac nowy cykl a franca nie przychodzi. nawet jej nie czuję. -
amelia04072006 wrote:I kuwa cycki mnie nie bola.. zawsze bolaly przed malpa.. i syfow nie mam, a normalnie wygladam jak nastolatka.. jak mi sie cykl przesunie do jakis 40 dni to wymiekne!
mam to samo i przez to dziadostwo nie spie w nocy. czekam na @, zeby zaczac nowy cykl a franca nie przychodzi. nawet jej nie czuję.[/QUOTE]
z tego powodu nie śpisz w nocy? chyba brak prawdziwych problemów w życiu....Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W środę mam wizytę w poradni diabetologicznej w wawie na Karowej. Kazali mi zabrać wszystkie badania, usg a nawet cytologię. No ok ale na jaką cholerę chcą mnie przy okazji badać ginekologicznie ? I robić posiew z szyjki na paciorkowca tak wcześniej ( to będzie 27 i 4 dni) Z tego co pamiętam posiew robi się najwcześniej w 32 tyg. ciąży. Na dodatek tego samego dnia mam wizytę u swojego gina i wystarczy mi jak on zajrzy do środka.Chyba nie muszę się zgadzać na dodatkowe grzebanie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 11:37
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4