35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusur ale zadam ci głupie pytanie: jak potem będzie znowu chłopak to próbujesz do skutku?
iwcia77, moremi, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No wiesz, rodze naturalnie dziecko o wadze 3200 ( znaczy od dzis juz nic nie jem az do konca ciazy, zeby mlody juz nie urosl, bo wazy 3100 ), karmie go 6 miesiecy, bo nie ma czasu na wiecej, blokuje farmakologicznie laktacje, zachodze w ciaze w 1 cyklu, rodze za ile? W grudniu 2015? Dobry plan?
moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:caffe dajesz radę karmić ?? tzn masz pokarm ??
On lubi twarde cycki, jak mam miękkie to się burzyiwcia77, Sabina, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:nie moge zbyt wiele pisać bo zajęta jestem przeróżnymi czynnościami przy Tomku a przede wszystkim jego ciumkaniem :)w nocy nawet daje pospać nie jest najgorzej, nie wiem czy to normalne ale chyba mam lekka depresje-spadek hormonalny?
minie, tylko trzeba się ze wszystkim oswoić...
Ewka - a Ty planujesz jakieś rodzeństwo dla Tomaszka? Czy na razie za wcześnie na jakieś plany?iwcia77, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:
Skonczylo sie na tym, ze lekarz zdecyduje i moze oceni za 2 tyg, ze przyspiesza mi porod o np. 2 tyg ( wywolaja ), bo dziecie bedzie mniejsze i latwiej urodzic. A jak nie urodze, to cc. I to niby ma byc naturalne? Kuzwa, chory kraj...
http://twojterminporodu.pl/czym-grozi-opoznienie-terminu-porodu/
Kiedyś czytałam w prasie medycznej, że kobiety po 38 r.ż lepiej i bezpieczniej żeby rodziły wcześniej 38-39 tydz.ciążycaffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jeszcze w międzyczasie CHodakowska, mięśnie kegla...hmmm 6 miechów może nie styknąć...
A w ogole to czemu mnie zniechecasz?caffe, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Miesnie Kegla cwicze na biezaco. Chodakowska od 2 miesiaca po porodze, ale nie bede mocno cwiczyc, bo kolejna ciaza i tak to zepsuje.
A w ogole to czemu mnie zniechecasz?widzę, że jakoś im bliżej porodu, tym większego powera nabierasz....
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Pusurku poczytaj
http://twojterminporodu.pl/czym-grozi-opoznienie-terminu-porodu/
Kiedyś czytałam w prasie medycznej, że kobiety po 38 r.ż lepiej i bezpieczniej żeby rodziły wcześniej 38-39 tydz.ciąży
Ale oczywiscie zaczelam o tym czytac i wlos mi sie jezy na glowie. Komplikacji masa przy tym tez. I prowokowanie rozwarcia balonikiem.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:a co się dziwisz? taki stres i wysiłek - to normalne...
minie, tylko trzeba się ze wszystkim oswoić...
Ewka - a Ty planujesz jakieś rodzeństwo dla Tomaszka? Czy na razie za wcześnie na jakieś plany?
planuje...chociaż sie bojeiwcia77, Alis, Bozia3, moremi, Sabina, malgos741, mama78, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to zrozumiałe przecież...i tak jesteś bardzo dzielna...
czy ja wiem czy to dzielność, czasami mysle że patrze na wszystko z innej pespektywy, a może to ja jestem nienormalna? każdego dnia myśle o śmierci i co tak naprawde ma w życiu znaczenie? napewno nie Chodakowska..Bozia3, iwcia77, Sabina, mandragora, kapturnica, Żanet, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:czy ja wiem czy to dzielność, czasami mysle że patrze na wszystko z innej pespektywy, a może to ja jestem nienormalna? każdego dnia myśle o śmierci i co tak naprawde ma w życiu znaczenie? napewno nie Chodakowska..
iwcia77, moremi, Sabina, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale oni chca mi wlasnie przyspieszyc.
Ale oczywiscie zaczelam o tym czytac i wlos mi sie jezy na glowie. Komplikacji masa przy tym tez. I prowokowanie rozwarcia balonikiem.
<< Obecnie nie ma już wątpliwości, im wcześniejsze rozwiązanie, tym lepiej. Porody prowadzone w 38.-39. tygodniu są bezpieczniejsze dla dziecka niż te po 40. tygodniu.>>moremi, EwaT, kapturnica, Pusurek, mandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny