35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo Wandzia to piękne, staropolskie imię jest (chociaż nie moje..... ale mi się podoba). Co i jak to tu nikomu tłumaczyć chyba nie trzeba?.... Gdzie i kiedy to ja sama nigdy nie wiem niestety - taki układ, co zrobisz. A z kim?... no cóż, i tak nie znacie... ;P
Wandzia, Ty się nie dawkuj, tylko od razu mów wszystko - co, gdzie, jak, kiedy i z kim i dlaczego tak długo?
(w kalendarzu zapisaliśmy imiona dla dzieci, które są akceptowalne przez oboje i na pierwszym miejscu jest właśnie Wanda)
Wandzia77 -
nick nieaktualnyTo ja moze streszcze.
Aniag ma nietolerancje glukozy, kluje sie i ma diete.
Iwka bedzie miala zdrowego chlopaka.
Simba miala usg, jeden z Twixow jest niesmialy, drugi wrecz przeciwnie.
Bozia malo sie udzielala i nie lubi bawic sie klockami Lego.
Alis ma imie dla dziecka, ale nam nie powie.
Reni pojechala na wakacje i ma na nas wylane.
Pusurek placze po szpitalach, bo chce cc.
Aga ma cykora, ze starsza corka zarazila mlodsza ospa.
Ewka jest zajeta Tomusiem, ale kupy jej nie smierdza.
Sabina u tesciow.
Mega ma kryzys, bo jej sie pracowac nie chce.
Paszczak zaniedbal ogrod.
Polarek ma szczeniaka, ktory ma ADHD i rozwolnienie.
Marta szuka niani, bo jej zwiala.
Kapturnica bada hormony.
Mandragora ekscytuje sie Chazanem ( a kto sie nie ekscytuje?
Pominelam pare lasek, wiem, mea culpa, ale nie pamietam wszystkiego, bo budyn przeciez...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:26
iwcia77, kapturnica, polarmiś, mandragora, ania.g, Bozia3, Alis, Mega, AsiaPoli, moremi, Simba, Sabina, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To ja moze streszcze.
Aniag ma nietolerancje glukozy, kluje sie i ma diete.
Iwka bedzie miala zdrowego chlopaka.
Simby miala usg, jeden z Twixow jest niesmialy, drugi wrecz przeciwnie.
Bozia malo sie udzielala i nie lubi bawic sie klockami Lego.
Alis ma imie dla dziecka, ale nam nie powie.
Reni pojechala na wakacje i ma na nas wylane.
Pusurek placze po szpitalach, bo chce cc.
Aga ma cykora, ze starsza corka zarazila mlodsza ospa.
Ewka jest zajeta Tomusiem, ale kupy jej nie smierdza.
Sabina u tesciow.
Mega ma kryzys, bo jej sie pracowac nie chce.
Paszczak zaniedbal ogrod.
Polarek ma szczeniaka, ktory ma ADHD i rozwolnienie.
Pominelam pare lasek, wiem, mea culpa, ale nie pamietam wszystkiego, bo budyn przeciez...streszczenie wyczerpujace, terazze spokojemmoge sie juz wylogowac
Pusurek, iwcia77, AsiaPoli, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Bardzo piekne streszczenie , siadaj 6
Pusur, ale ten Doering to tak z biegu przyjmuje cz<y trzeba z duzym wyprzedxeniem sie umowic ?
Do niego sie dzwoni od 8 do 13, umawiasz sie z reguly na ten sam tydzien. On siedzi w tym gabinecie do 21 ( z przerwa na obiad w domu ), wiec zawsze sie na jakis termin wcisniesz. On bardzo dobry spec od usg, czasem wydaje sie, ze moze zbyt szybko to robi ( 15 minut i po badaniu ), ale jest dokladny i nie sciemna.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ok, a grunwaldzka 212 to na jakiej wysokosci jest? tramwajem dojade? to wrzeszcz czy juz oliwa a moze zabianka?Pusurek wrote:DZiekuje przepani.
Do niego sie dzwoni od 8 do 13, umawiasz sie z reguly na ten sam tydzien. On siedzi w tym gabinecie do 21 ( z przerwa na obiad w domu ), wiec zawsze sie na jakis termin wcisniesz. On bardzo dobry spec od usg, czasem wydaje sie, ze moze zbyt szybko to robi ( 15 minut i po badaniu ), ale jest dokladny i nie sciemna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ok, a grunwaldzka 212 to na jakiej wysokosci jest? tramwajem dojade? to wrzeszcz czy juz oliwa a moze zabianka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 18:40
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Hura awansowałam
pierwszy raz zostałam ujęta w streszczeniu
Czuje sie niejako nowym uczniem przyjetym do klasy chociaz jeszcze na cenzurowanym
Pusurek, mandragora, iwcia77, Bozia3, Mega, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurku, pikne streszczenie.
Dziwna ta Twoja położna, że przyspieszenie porodu o dwa tygodnie wydaje jej sie mniejszym złem niż cesarka o czasie.
Własnie w ręce wpadłam mi informacja o odszkodowaniu, które wypłaci Centruzm zdrowia Matki Polki za niewykonanie cesarki na czas. Akurat coś optymistycznego do przeczytania przed porodemJedyne co pociesza to, że wszystko się działo w 2007 roku, czyli dawno dawno temu. Jak któraś ma ochotę na smutne wiadomości, proszę, a reszta niech nie wchodzi:
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3517623,centrum-zdrowia-matki-polki-zaplaci-ponad-milion-odszkodowania-kosztowny-blad-lekarzy-zdjecia,id,t.html?cookie=1
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dlugo bez kpiny!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Pusurku, pikne streszczenie.
Dziwna ta Twoja położna, że przyspieszenie porodu o dwa tygodnie wydaje jej sie mniejszym złem niż cesarka o czasie.
iwcia77, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość