35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:Wojtek
jusz wiem że kupa noworodka nie śmierdzi
A.
Ooooo Andzej! Nie mozesz sie reaktywowac tylko wtedy kiedy jest mowa o kupie albo lewatywie, wez no!
Ale z tej okazji kawal
Przychodzi staruszka do lekarza i mówi:
-Panie doktorze, mam wielki problem z gazami, ale tak naprawdę to mi nie przeszkadza. Moje bąki nigdy nie śmierdzą i są zawsze bardzo ciche. Prawdę mówiąc, pierdnęłam już ze 20 razy od kiedy jestem u Pana w gabinecie.
Nie wiedział pan o tym, bo są bardzo ciche i wcale nie śmierdzą.
Doktor na to:
- Rozumiem, proszę zażywać te tabletki codziennie i wrócić do mnie za tydzień.
Po tygodniu babcia przychodzi z powrotem do gabinetu i mówi:
- Panie doktorze, nie wiem co do cholery pan mi dał, ale teraz moje bąki, choć nadal ciche, śmierdzą niemiłosiernie... - Dobrze! - odpowiada lekarz - Teraz gdy już przeczyściliśmy pani nozdrza, zajmiemy się słuchem...
kapturnica, caffe, iwcia77, Alis, polarmiś, mama78, EwaT, Mega, moremi, Dorka1979, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:XY
- chlopak
- mowilam ze prawo murphiego u mnie sie sprawdza
Bedzie synus mamusi.
Wczoraj z M o tym rozmawialismy - wiem z wlasnego doswiadczenia, ze corki ktore przekrocza 30-stke staja sie wredne dla matek
Poza tym on bedzie pierwszy, a za dwa latka dziewczynka i bedzie git
GRATULACJE!!!!!!!
Jak bedziesz ciagle tego Murphiego wywolywac, to on sie od ciebie nie odczepiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 15:45
iwcia77, kapturnica, Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tak , kariotyp maschile normale
, nic wiecej ie napisali
46 chromosomow ma kazdy zdrowy czlowiek ( 23 po mamaie i 23 po tacie) jezeli brakuje 1 lub jest o 1 wiecej to jest ZD .
Simba wrote:A kariotyp rozumiem ze ok????
No dawaj! Zreszta plec i tak niewazna. Dziecko jest dziecko, wypic zawsze moznakapturnica, Simba, polarmiś, mandragora, ania.g, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość