35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tygrys wrote:Mąż nie narzeka na powierzchnie ;P
A dzieci jeszcze nie mam...
Trzymam kciuki za wszystkie starające się i powodzenia i gratulacje tym, którym się udało( w sumie powinnam to na początku napisać, ale lepiej późno niż wcale ;P)
teraz jest kolejka Paszczaka
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Wszyscy tu z partyzanta czytaja...eh, co to za klasa...Ale zeby do tablicy podejsc, napisac cos, to juz nikogo chetnego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:32
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:faket.. musisz milczec Mega, jak Iwcia. I wszytkie inne tez!
jutro juz nie będę pamiętać
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:eeeej no mega, zabieraj to ze swojego posta na gorze! prosiak jestes!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:noo.. wiesz, gdybym to nie ja wsypala, to bym nie wymachiwala szabelka, no ale w takich okolicznosciach musze.. skladam to na karb mojej przyszlomiesiecznej ciazy (taki pre-budyn)
paszczakin, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:hehehhe Iwcia to ona dolacza do naszego grona tych z wieksza powierzchnia do cmokania
Iwcia jeszcze nie puszczam kciukasow za dzidziola
Haj tygrys
A gdzie ja należę? Anim Tereska ani chyba dużo powierzchniowa też jeszcze nie... Jest jakaś trzecia frakcja, gdzie się można zapisać? Jeśli nie to poproszę do tych większych. Wolę sie licytować biustami niż żebramiMega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wpadam na chwilke powiedzieć,ze pamietam o Was
oraz chce podzielić sie widomosciami,że od 04.08 zaczynam szkolenie zwiazane z moją firmą - Unijne a druga to to,ze zostalismy w koncu zakwalifikowani do szkolenia o adopcje które jak na razie ma zaczac sie zaraz po wakacjach. A jutro w wieczorem jedziemy na kilka dni w góry nasze kochane Tatrya 07.08 mamy z meżem wizyte u gentyka i mam nadzieje,ze odrazu zrobia nam badania.
Buziaki dla każdej i zaciażonych i starajacych sieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 14:51
kapturnica, paszczakin, Alis, kkisia, Bozia3, samira, iwcia77, ania.g, mama78, Mega, moremi, Reni, Mango, Dorka1979, Sabina, gosia7122, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej wpadam na chwilke powiedzieć,ze pamietam o Was
oraz chce podzielić sie widomosciami,że od 04.08 zaczynam szkolenie zwiazane z moją firmą - Unijne a druga to to,ze zostalismy w koncu zakwalifikowani do szkolenia o adopcje które jak na razie ma zaczac sie zaraz po wakacjach. A jutro w wieczorem jedziemy na kilka dni w góry nasze kochane Tatrya 07.08 mamy z meżem wizyte u gentyka i mam nadzieje,ze odrazu zrobia nam badania.
Buziaki dla każdej i zaciażonych i starajacych sie
Byłaś w ciąży biochemicznej w maju??? -
Simba wrote:Jasne, dolaczaj.
A przeczytalas juz poprzednie 4129 stron. Bedzie sprawdzian.
Przygotuj sie z Kubusia Puchatka, stosunku do kupy noworodka i rozmiaru biustu
Wojtek
jusz wiem że kupa noworodka nie śmierdzi
A.Bozia3, kkisia, Alis, Simba, iwcia77, ania.g, mama78, Mega, inessa, Pusurek, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja byla bym sklonna zmniejszyc bo kupno stanika nie mowiac o kieckach to masakra
Bolandia to Polandiaprzepraszam ale zostalo mi po mieszkaniu w Egipcie tam nie ma p i wszystko zmieniaja na b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 15:04
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny