35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tesciowej powiedzieli tylko tyle, ze skora mam je odebrac tzn sa okej, bo jak nie sa okej to sami dzwonia i jest od razu wizytapaszczakin wrote:som, som, ale nie powiedzieli nic jak i co? jak my tu mamy czekac do pewnie 16-tej!
Sabina, paszczakin, kapturnica, Simba, polarmiś, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciesz sie ze nie 1
, my tereski chcialysmy miec ciebie w grupie a tu nici...kolezankom o wiekszej powierzchni erotycznej gratulujemy nowego narybka
Tygrys wrote:
a jakaś podpowiedź....
tak od razu 2... ;Pkapturnica, Mega, Simba, Reni, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kuzwa, zawsze musze byc w mniejszosciach etnicznychpaszczakin wrote:ha! hahaha! nasza sekcja rosnie.. nie przejmuj sie tygrys dwoja, ukradnie sie dziennik i na 5 przerobi!
Mega, kapturnica, polarmiś, moremi, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kuzwa, zawsze musze byc w mniejszosciach etnicznych
Wprawdzie juz niedługo twoja powierzchnia zacznie wzrastać więc nie masz sie co burzyć, no i super ze wyniki jednak dzisiaj bedziesz miała, będziesz spokojniejszaiwcia77, Tygrys, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż nie narzeka na powierzchnie ;P
A dzieci jeszcze nie mam...
Trzymam kciuki za wszystkie starające się i powodzenia i gratulacje tym, którym się udało( w sumie powinnam to na początku napisać, ale lepiej późno niż wcale ;P)
iwcia77, Mega, ania.g, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no budowa sie rozrasta ale to na pewno nie bedzie dom uciech cielesnychMega wrote:nie jesteś sama
Wprawdzie juz niedługo twoja powierzchnia zacznie wzrastać więc nie masz sie co burzyć, no i super ze wyniki jednak dzisiaj bedziesz miała, będziesz spokojniejszaMega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Tygrys wrote:Mąż nie narzeka na powierzchnie ;P
A dzieci jeszcze nie mam...
Trzymam kciuki za wszystkie starające się i powodzenia i gratulacje tym, którym się udało( w sumie powinnam to na początku napisać, ale lepiej późno niż wcale ;P)
Albo gdzie mieszkasziwcia77, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no nie wiem Iwcia, czy teraz nie bede musiala cie zlikwidowac w poczuciu winy, ze farbe puscilam
Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość