35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Urodzisz Kajtka i pykniesz jeszcze jedno.
Ja, jak mi dobrze pojdzie i bez cc, to jeszcze Helenke machne za rok.Ledwo teraz macham już czymkolwiek....
iwcia77, Mega, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie moge zbyt wiele pisać bo zajęta jestem przeróżnymi czynnościami przy Tomku a przede wszystkim jego ciumkaniem :)w nocy nawet daje pospać nie jest najgorzej, nie wiem czy to normalne ale chyba mam lekka depresje-spadek hormonalny?
mama78, iwcia77, Simba, caffe, Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:nie moge zbyt wiele pisać bo zajęta jestem przeróżnymi czynnościami przy Tomku a przede wszystkim jego ciumkaniem :)w nocy nawet daje pospać nie jest najgorzej, nie wiem czy to normalne ale chyba mam lekka depresje-spadek hormonalny?[/QUOTE
Spoko tak bywa . Nie zalamywac sie. Uczycie sie siebie .Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Do Doeringa idz. http://www.doering-usg.pl/
Na przeziernosc jeszcze nie jest za pozno, w 12 tygodniu tez mozna je zrobic.
A on Ci pomierzy wszystko, ustali tez termin porodu ( wg FL czyli kosci udowej ). No i ma zajefajne 3D usg, chociaz Twoje dziecie jeszcze pewnie takie fotogeniczne nie jest, ale paluszkami moze pomachac.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nie mozesz sie zalamywac chwilowymi niepowodzeniami
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
A myślałam że Norwegia to taki fajny kraj. Też nie rozumiem przyspieszonego porodu byle by tylko kobieta mogła urodzić naturalnie. Myślałam że to ważne aby dziecko przebywało jak najdłużej w brzuchu mamy. Dlaczego oni się tak boją cc a nie boją kleszczy. Czy w ogóle kobieta może nie wyrazić zgody na użycie kleszczy?
Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A myślałam że Norwegia to taki fajny kraj. Też nie rozumiem przyspieszonego porodu byle by tylko kobieta mogła urodzić naturalnie. Myślałam że to ważne aby dziecko przebywało jak najdłużej w brzuchu mamy. Dlaczego oni się tak boją cc a nie boją kleszczy. Czy w ogóle kobieta może nie wyrazić zgody na użycie kleszczy?
albo lekarzy
iwcia77, megan8, Bozia3, polarmiś, ania.g, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A myślałam że Norwegia to taki fajny kraj. Też nie rozumiem przyspieszonego porodu byle by tylko kobieta mogła urodzić naturalnie. Myślałam że to ważne aby dziecko przebywało jak najdłużej w brzuchu mamy. Dlaczego oni się tak boją cc a nie boją kleszczy. Czy w ogóle kobieta może nie wyrazić zgody na użycie kleszczy?
Mnie najbardziej rozwalilo ich luzne podejscie do uszkodzen kobiety po "naturalnym" porodzie. Bo kilka lasek juz mnie tu lekko opierniczalo na forum, ze panikuje, a dzieci zdrowe po ulicach chodza. Pewnie i tak jest, ale ile ich matek nie trzyma moczu albo ma uszkodzony odbyt, to juz sie o tym nie mowi, a kobiety sie tym raczej nie chwala. A propozycja operacji odbytu rzucona tak, jakby chodzilo o pedicure w ogole mnie rozpieprzyla.
A, w planie porodu zazyczylam sobie ciecia, a nie popekania. Polozna byla mega zdziwiona i powiedziala, ze jesli nie bedzie trzeba, to nie natna. Mam nadzieje, ze w kluczowym momencie nie wrzasne " Kurwa, tnij", bo potem glupio bedzie.iwcia77, polarmiś, ania.g, Alis, moremi, Dorka1979, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:ty, odważna, a ty na kiedy planujesz kolejne podejście na dziewczynkę?
Mega, iwcia77, Bozia3, moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wiesz, rodze naturalnie dziecko o wadze 3200 ( znaczy od dzis juz nic nie jem az do konca ciazy, zeby mlody juz nie urosl, bo wazy 3100 ), karmie go 6 miesiecy, bo nie ma czasu na wiecej, blokuje farmakologicznie laktacje, zachodze w ciaze w 1 cyklu, rodze za ile? W grudniu 2015? Dobry plan?
mama78 lubi tę wiadomość