X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jestem tak zakrecona i zalatana ze przyszlam przez pomylke o godzine wczesniej do dentysty i zastanawialam sie dlaczego dzis tak cholernie sie opoznia wizyta....... :)
    Nie tylko Ty. Ja zapomniałam w ogóle o wizycie która była w piątek...Więc poszłam dzisiaj.

iwcia77, Sabina, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna...chyba juz po lekcjach :( ale co tam :)

no koniecznie w watku Drobgeria musicie wpisywac te magiczne " dodatki" dzieciece...bo dzis sie pogubilam...rogaliki, butelki antykolkowe, pieluchy tetrowe...i co tam jeszcze brakuje...okazuje sie ze oprocz gaci antygwaltow, podkladow poporodowych i ceratek to ja jestem nie przygotowana do lekcji :(

Simba, Reni, kapturnica, mandragora, Sabina, Żanet, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...dobrze ze jutro mam korepetycje z Zanet :) ...musze wzisc notatki ze soba :D

Bozia3, Żanet, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - jakie masz prześcieradła do łóżeczka? Bo ja pamiętam 12 lat temu miałam normalne frotte z gumką, a pod spodem taki ceratkowy podkład, żeby materac jako tako przeżył...a teraz widziałam - wprawdzie droższe - ale prześcieradła od razu z podkładem - coś takiego http://allegro.pl/przescieradlo-frotte-nieprzemakalne-z-gumka-140x70-i4384603389.html - masz może takie?
    Ja mam zwykłe frotowe, podkład pod prześcieradłem położony. Ale mały nie śpi w łóżeczku :P
    W wózku mam prześcieradło jakieś takie delikatnie "misiowe", ale jak na nim leży to się nie poci, a to ważne i pod tym kątem trzeba dobierać rzeczy.

polarmiś, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie kupowałam tych rogali - bo ja sobie nie wyobrażam spania z czymś takim między nogami...a jakbym się chciała przewrócić na drugi bok - to cały ten rogal ciągnę za sobą, a co za tym idzie kołdrę z M. i tak dalej??? Moja wyobraźnia tego nie ogarnia chyba.....wychodzi na to, że od Pusura nie wyszłabym nawet po jej sugestiach po 5 godzinach - taki debil ze mnie...:)
    To prawda tylko ja spie jedynie na prawym boku i z mezem nie dzielimy koldry dlatego nie ma problemu:-)

Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące :)

Co do tego wątku pierworodek, to NIE!

Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
    22 dc
    Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
    Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
    Tsh 0,86 (uf, uf)
    Progesteron chujowy, prolaktyna ok ale alpeluje o zrobienie z obciazeniem, tsh ok.

kapturnica, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no takie są podobno zalecenia lekarzy
    ale jak tak to spoko..
    Dziewiec lat temu minimum rok a najlepiej dwa lata. A teraz trzy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, progesteron swiadczy o prZebytej owulacji ale cialko zolte z tej owulacji raczej nie podtrzymaloby ciazy.

moremi lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...dobrze ze jutro mam korepetycje z Zanet :) ...musze wzisc notatki ze soba :D

Monte Lansino będzie nasze :)

Elfik, Sabina, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Monte Lansino będzie nasze :)
    Dziewczyny proszę zrobić tam piękną rozpierduchę, jak na nas przystało :D

Pusurek, Żanet, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje wsparcia.

Z mojego olanego cyklu zrobił się taki z dużymi nadziejami ;) Niestety dziś mi się wydaje, że będzie z niego jak zawsze gówno. Szyjka już jest niżej, pewnie jutro popłynę :( Nie powiem, że sobie nadziei nie narobiłam :( Normalnie okres powinien przyjść wczoraj, a tu nic. Ale tłumaczę sobie, że to pewnie dlatego, że przez ostatnie miesiące żarłam progesteron i wydłużyła mi się fl. I cycki mnie już bolą, a bez leków NIGDY mnie nie bolały :(
    I zrobiło mi się przykro, że tak ładnie żarło i zdechło :(

Żanet, kapturnica, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytowalam brzuchol - dzis wersja wakacyjna.
    Iwka i Zanet, bawcie sie grzecznie, lansujcie sie, rozkmincie dodatki dzieciece. Iwka, Ty sie nie spinaj, jeszcze masz chwile na butelki i inne. ;) Chociaz ja w 4 miesiacau mialam juz wozek kupiony, wiec co ja tu doradza. ;)

Żanet, polarmiś, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Reni, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Potrzebuje wsparcia.

Z mojego olanego cyklu zrobił się taki z dużymi nadziejami ;) Niestety dziś mi się wydaje, że będzie z niego jak zawsze gówno. Szyjka już jest niżej, pewnie jutro popłynę :( Nie powiem, że sobie nadziei nie narobiłam :( Normalnie okres powinien przyjść wczoraj, a tu nic. Ale tłumaczę sobie, że to pewnie dlatego, że przez ostatnie miesiące żarłam progesteron i wydłużyła mi się fl. I cycki mnie już bolą, a bez leków NIGDY mnie nie bolały :(

Sabinko, będzie dobrze, dopóki morderstwa w majtach nie ma - to jest nadzieja :)

Sabina, kapturnica, mandragora, iwcia77, Dorka1979, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Progesteron chujowy, prolaktyna ok ale alpeluje o zrobienie z obciazeniem, tsh ok.
    Tak jest!
    teraz czekam na @ i zrobię wszystko od a do zet. Już mnie taki wqrw łapie, że masakra. Zapowiedziałam mężowi, że teraz nie ma zmiłuj, ma zrobić badania nasienia i nie obchodzi mnie czy jajka go będą swędziały czy nie.

Żanet, kapturnica, mandragora, EwaT, caffe, Aprilka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Potrzebuje wsparcia.

Sabcia to masz tak jak ja..Takiego cyklu jeszcze nie mialam..Jestes dzien przede mna...Mnie wlasnie zawsze bolaly a teraz nie bola..i tez mam zagwozdke :-/ Jaka mialas najdluzsza faze lutealna????

mandragora, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku piękny ten twój bebzolek.

Pusurek, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No! jak pogoniłam, to się umówił na następny tydzień :)

Pusurku mi też się podoba Twój brzuszek :)

kapturnica, Pusurek, polarmiś, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur brzunio wyglada jakbys pilke do kosza polknela... ;) Ale zgadzam sie z dziewczynami brzusio sliczny i tez taki chce.. :)
    Juz zgadzam sie ze u mnie moze byc bez tych zeberek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:23

Pusurek, Sabina, moremi, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam coś cyknac mojego brzucha, ale to tylko większe wzdęcie na razie :(
    Kochane koleżanki ja na prawdę bardzo proszę jutro o kciuki z rana, bo o 8.20 czeka mnie usg genetyczne i mam strasznego stres :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:39

Pusurek, kapturnica, Żanet, Bozia3, EwaT, Sabina, Mango, iwcia77, polarmiś, moremi, Mega, ania.g, Andzia33, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Potrzebuje wsparcia.

Sabinko nie poddawaj sie, w końcu sie uda

moremi, Mega, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4034 4035 4036 4037 4038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ