X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jestem tak zakrecona i zalatana ze przyszlam przez pomylke o godzine wczesniej do dentysty i zastanawialam sie dlaczego dzis tak cholernie sie opoznia wizyta....... :)
    Nie tylko Ty. Ja zapomniałam w ogóle o wizycie która była w piątek...Więc poszłam dzisiaj.

iwcia77, nick nieaktualny, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna...chyba juz po lekcjach :( ale co tam :)

no koniecznie w watku Drobgeria musicie wpisywac te magiczne " dodatki" dzieciece...bo dzis sie pogubilam...rogaliki, butelki antykolkowe, pieluchy tetrowe...i co tam jeszcze brakuje...okazuje sie ze oprocz gaci antygwaltow, podkladow poporodowych i ceratek to ja jestem nie przygotowana do lekcji :(

Simba, Reni, kapturnica, mandragora, nick nieaktualny, Żanet, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...dobrze ze jutro mam korepetycje z Zanet :) ...musze wzisc notatki ze soba :D

Bozia3, Żanet, moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe - jakie masz prześcieradła do łóżeczka? Bo ja pamiętam 12 lat temu miałam normalne frotte z gumką, a pod spodem taki ceratkowy podkład, żeby materac jako tako przeżył...a teraz widziałam - wprawdzie droższe - ale prześcieradła od razu z podkładem - coś takiego http://allegro.pl/przescieradlo-frotte-nieprzemakalne-z-gumka-140x70-i4384603389.html - masz może takie?
    Ja mam zwykłe frotowe, podkład pod prześcieradłem położony. Ale mały nie śpi w łóżeczku :P
    W wózku mam prześcieradło jakieś takie delikatnie "misiowe", ale jak na nim leży to się nie poci, a to ważne i pod tym kątem trzeba dobierać rzeczy.

nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja nie kupowałam tych rogali - bo ja sobie nie wyobrażam spania z czymś takim między nogami...a jakbym się chciała przewrócić na drugi bok - to cały ten rogal ciągnę za sobą, a co za tym idzie kołdrę z M. i tak dalej??? Moja wyobraźnia tego nie ogarnia chyba.....wychodzi na to, że od Pusura nie wyszłabym nawet po jej sugestiach po 5 godzinach - taki debil ze mnie...:)
    To prawda tylko ja spie jedynie na prawym boku i z mezem nie dzielimy koldry dlatego nie ma problemu:-)

Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bursztynku i Reni miło Was widzieć po tak długiej rozłące :)

Co do tego wątku pierworodek, to NIE!

Właśnie mi mąż wyniki wysłał.
    22 dc
    Progesteron 7,96 (fl 1,7 - 27)
    Prolaktyna 16,66 (4,8-23) jakaś szatanska
    Tsh 0,86 (uf, uf)
    Progesteron chujowy, prolaktyna ok ale alpeluje o zrobienie z obciazeniem, tsh ok.

kapturnica, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no takie są podobno zalecenia lekarzy
    ale jak tak to spoko..
    Dziewiec lat temu minimum rok a najlepiej dwa lata. A teraz trzy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, progesteron swiadczy o prZebytej owulacji ale cialko zolte z tej owulacji raczej nie podtrzymaloby ciazy.

moremi lubi tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...dobrze ze jutro mam korepetycje z Zanet :) ...musze wzisc notatki ze soba :D

Monte Lansino będzie nasze :)

Elfik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Monte Lansino będzie nasze :)
    Dziewczyny proszę zrobić tam piękną rozpierduchę, jak na nas przystało :D

nick nieaktualny, Żanet, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potrzebuje wsparcia.

Z mojego olanego cyklu zrobił się taki z dużymi nadziejami ;) Niestety dziś mi się wydaje, że będzie z niego jak zawsze gówno. Szyjka już jest niżej, pewnie jutro popłynę :( Nie powiem, że sobie nadziei nie narobiłam :( Normalnie okres powinien przyjść wczoraj, a tu nic. Ale tłumaczę sobie, że to pewnie dlatego, że przez ostatnie miesiące żarłam progesteron i wydłużyła mi się fl. I cycki mnie już bolą, a bez leków NIGDY mnie nie bolały :(
    I zrobiło mi się przykro, że tak ładnie żarło i zdechło :(

Żanet, kapturnica, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytowalam brzuchol - dzis wersja wakacyjna.
    Iwka i Zanet, bawcie sie grzecznie, lansujcie sie, rozkmincie dodatki dzieciece. Iwka, Ty sie nie spinaj, jeszcze masz chwile na butelki i inne. ;) Chociaz ja w 4 miesiacau mialam juz wozek kupiony, wiec co ja tu doradza. ;)

Żanet, nick nieaktualny, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Reni, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Potrzebuje wsparcia.

Z mojego olanego cyklu zrobił się taki z dużymi nadziejami ;) Niestety dziś mi się wydaje, że będzie z niego jak zawsze gówno. Szyjka już jest niżej, pewnie jutro popłynę :( Nie powiem, że sobie nadziei nie narobiłam :( Normalnie okres powinien przyjść wczoraj, a tu nic. Ale tłumaczę sobie, że to pewnie dlatego, że przez ostatnie miesiące żarłam progesteron i wydłużyła mi się fl. I cycki mnie już bolą, a bez leków NIGDY mnie nie bolały :(

Sabinko, będzie dobrze, dopóki morderstwa w majtach nie ma - to jest nadzieja :)

nick nieaktualny, kapturnica, mandragora, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Progesteron chujowy, prolaktyna ok ale alpeluje o zrobienie z obciazeniem, tsh ok.
    Tak jest!
    teraz czekam na @ i zrobię wszystko od a do zet. Już mnie taki wqrw łapie, że masakra. Zapowiedziałam mężowi, że teraz nie ma zmiłuj, ma zrobić badania nasienia i nie obchodzi mnie czy jajka go będą swędziały czy nie.

Żanet, kapturnica, mandragora, EwaT, caffe, Aprilka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Potrzebuje wsparcia.

Sabcia to masz tak jak ja..Takiego cyklu jeszcze nie mialam..Jestes dzien przede mna...Mnie wlasnie zawsze bolaly a teraz nie bola..i tez mam zagwozdke :-/ Jaka mialas najdluzsza faze lutealna????

mandragora, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku piękny ten twój bebzolek.

nick nieaktualny, Mega, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No! jak pogoniłam, to się umówił na następny tydzień :)

Pusurku mi też się podoba Twój brzuszek :)

kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur brzunio wyglada jakbys pilke do kosza polknela... ;) Ale zgadzam sie z dziewczynami brzusio sliczny i tez taki chce.. :)
    Juz zgadzam sie ze u mnie moze byc bez tych zeberek ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:23

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Andzia33, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Probowalam coś cyknac mojego brzucha, ale to tylko większe wzdęcie na razie :(
    Kochane koleżanki ja na prawdę bardzo proszę jutro o kciuki z rana, bo o 8.20 czeka mnie usg genetyczne i mam strasznego stres :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2014, 21:39

nick nieaktualny, kapturnica, Żanet, Bozia3, EwaT, nick nieaktualny, Mango, iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Mega, ania.g, Andzia33, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Potrzebuje wsparcia.

Sabinko nie poddawaj sie, w końcu sie uda

moremi, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4034 4035 4036 4037 4038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ