35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Witam sie z samego rana...Pogoda piekna sloneczko swieci...
Mandragora trzymam w kciuki za same superasne wiadomosci i takie beda napewno.....
Iwcia jak tam sie w Polandii byczysz??
Sabina ,Mega a my meczymy koncowke cyklu...Chyba najgorszy czas dla nas teraz...Oby nie zwariowac
Reszcie dziewczyn udanego dzionka.
Ps. Dzien dobry, ja zaraz śniadanko i zamykamy nad wodeAprilka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Andzia33 wrote:witajcie kobietki!
Mandragora trzymam kciuki!
I za te co na koncówce cyklu,też trzymam ,oby było zielono!
Mega co to jest ,,inozytol,,i na co to?bo nie kojarzę ,a przez moją przerwę ,nie jestem w temacie.
U mnie nowy cykl,czekam na wizytę u ginki,bo mi się pochrzanił progesteron,pomimo brania lutki na fatalnym poziomie.Czy któraś tak miala,że nie rósł?
Pozdrawiam!Sabina lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
podbijam listę z dobrymi wiadomościami. Jestem juz po wizycie. Wszystko dobre. Ryzyko niskie nawet powiedział żeby pappy nie robić. Wiec nie robie. No i bardzo ważna sprawa- kolejny chłopak nam rośnie
plemniki opanowuje nasze forum! Dziękuję dziewczyny za kciuki. Jesteście kochane dziołchy
kapturnica, caffe, Aprilka, ania.g, Sabina, Simba, polarmiś, Reni, Mango, Pusurek, Mega, Bozia3, moremi, Żanet, mama78, iwcia77, malgos741, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mandragora wrote:Hej dziewczyny
podbijam listę z dobrymi wiadomościami. Jestem juz po wizycie. Wszystko dobre. Ryzyko niskie nawet powiedział żeby pappy nie robić. Wiec nie robie. No i bardzo ważna sprawa- kolejny chłopak nam rośnie
plemniki opanowuje nasze forum! Dziękuję dziewczyny za kciuki. Jesteście kochane dziołchy
mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Hej dziewczyny
-
mandragora wrote:Hej dziewczyny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Hej dziewczyny
mandragora, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:olejek z zielonej kawy i olejek busajna. Można je zmieszać i codziennie przez 10 min masować ciało.
moremi lubi tę wiadomość
-
Obecna!
@ przylazła. I dobrze.
Jutro badania zlecone przez Polarmisia, w następnym tygodniu przegląd podwozia i badanie bojowników męża. Ależ mnie wqrwiaja moje jajniki, macica i pochwa. Dam im teraz popalic! O!Simba, Sabina, Mango, Żanet, ania.g, Mega, iwcia77, Aprilka, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!