35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
slash wrote:Ja raczej unikałam słońca. Zaeciła mi po poronieniu lekarka w szpitalu żeby do 2 tyg się nie wystawiac na słońce.
Mega a filterki trzeba stosować filterki - to nie będzie spiekaniaa poza tym jakim cudem zjaraly mi sie plecy stojąc i siedząc przodem do słońca
zawsze mnie to zastanawiało. Dobrze ze córkę wysmarowalam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 18:55
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ewa jeśli temperatura nie rośnie i mały nie zachowuje się inaczej niż zwykle, to nic się nie dzieje. Poobserwuj małego i tyle.
Nie przegrzewasz małego?
być może przegrzewam, już go wykompałam zobaczymy co sie bedzie działoIwone lubi tę wiadomość
-
Tez się cieszę, że wracam
Fajnie się Was czyta, a to o kołderce, a to o pieluszkach, temperaturze... jakie to jest miłe.
Fakt upał ostatnio nieziemski.
Mnie w ubiegłym tygodniu dopadła jakas gorączka 39stopni ale po 3 dniach przeszło.
Sciskam Was wszystkie i zmykam na spacer.Sabina, mandragora, megan8, ania.g, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawno mnie nie było wpadam by zerknać dziewczyny
Ja póki co z dzieciskami nad morzem ale już się nie mogę doczekać wylotu w odwiedziny do Hamerykiwięc całkowity reset i spokój. Wszystkie serdecznie pozdrawiam.
Też bym wózki powybierała....Sabina, mandragora, kapturnica, Mega, moremi, megan8, ania.g, polarmiś, Simba, Mango, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:być może przegrzewam, już go wykompałam zobaczymy co sie bedzie działo
EwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dzień dobry!
Witajcie dziewczyny, ale się za Wami stęskniłam.
Choć detoks od kompa miałam całkiem niezły.
Odpoczęliśmy trochę i u rodziców i nad morzem kilka dni, czas wrócić do szarej codzienności.
Przyznam szczerze że czuję się całkiem nieźle.
Miesiączka jeszcze się nie pojawiła po poronieniu (28.06 - poronienie)
Odebrałam wynik badania histopatologicznego, na któtym nic wielkiego nie napisali po łacinie jedno zdanie "Decidua vera haemorrhagica et villi" - co oznacza doczesna prawdziwa krwotoczna i kosmki - wyczytałam w internecie.
Moja gin na urlopie więc z badań po poronieniu nici. Będę czekać do września
Póki co nie wiem czy starać się już możemy czy nie w sensie czy wszystko jest ok, co mogłoby w badaniach wyjsc nie tak. Chyba musimy odłożyć staranka.
Nie pytam co u Was, bo na bieżąco pisałyscie, postaram się cofnąć tyle ile bedę mogła w czytaniu. Póki co buziaki dla Was, uścicski dla nowych mam - bo chyba którąs urodziła w tzw międzyczasie. Dla przyszłych mam gratulacje - bo pewnie takowe się pojawiły. A dla nas starych forumowiczek mega uścicskiDziś o Tobie myślałam - jak sobie radzisz i kiedy do nas wrócisz
A tu proszę
Fajnie Cię widziećmandragora, Mega, moremi, slash, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, zaglądam teraz rzadziej bo komp mam oblegany przez córę (przyszywaną).
Pusurek super brzusio i pięknie wyglądasz w bikini.
Mandragora extra wieścigratuluję
a u mnie nowy cykl, przez te upały @ się opóźniła i dostałam po 28 dniach, zaczynam wcinać mleczko pszczele i zamierzam kupić inozytol.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 20:55
Mega, Sabina, mandragora, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Cześć Dziewczyny,
spróbuję trochę doczytać ostatnie strony, choć znowu masię naskrobane
Ale najpierw wieści z Łodzi. W piątek rodzę!!!!!!!!!!!!!!! To znaczy mam cc. Mam małowiedzie, więc trzeba już. Za to mała ponoć ma się dobrze. Znów trochę przybrała. Ma teraz 3200.
I pytanie do was. Wiem, że kiedyś już było, ale mi umknęło - czy coś trzeba przygotować do cesarki? Pasy juz czytałam, że są dopiero na 6 tygodni po... Maść cebulowa... Coś jeszcze?moremi, Sabina, Mega, ania.g, mandragora, kapturnica, mama78, polarmiś, Reni, EwaT, caffe, Bozia3, malgos741, Dorka1979, samira, Pusurek, Simba, Mango, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis, będę siedzieć jak na szpilkach dopóki nie urodzisz
Slash, super że już wróciłaś
Mandragora, nie pisałam z telefonu, ale teraz napiszę - fantastyczna wiadomośćmoja córcia będzie miała wybór (jak już się urodzi)
Małgoś, polecam Inofolic - najtaniej w aptece melissa (można tam trafić na darmową przesyłkę, albo przesyłkę za 5 zł, ja zamawiam zwykle więcej produktów, bo maja niezłe ceny, więc i tak przesyłkę mam darmową).
Byłam dzisiaj u fryzjerki i mam nowy kolor i fryzuręwyglądam jak rudy elf z afro na głowie
Reakcja mojego męża doprowadziła mnie do czkawki. Skwitował to jednym zdaniem "im więcej rdzy na dachu, tym piwnica wilgotniejsza"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 21:22
Sabina, Mega, Alis, megan8, ania.g, mandragora, kapturnica, mama78, malgos741, slash, Simba, Mango, Żanet, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja sączę czerwone winko na endo za zdrówka wszystkich
Alis trzymam kciuki za cc, wszystko będzie dobrze. A tak w ogóle to co to malowiedzie? Sory ze pytam ale ciemna jestem ...Alis, moremi, Sabina, malgos741, Dorka1979, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Moremi. Mam się stawić na porodówce z samego rana, ale nie wiem, kiedy uda mi się coś wam napisać. A kiedy będziemy mogli małą zabrać to jak stwierdził profesor "Bóg jedn wie". Chyba się wybiorę jutro do koscioła zapytać
Mega wrote:A ja sączę czerwone winko na endo za zdrówka wszystkich
Alis trzymam kciuki za cc, wszystko będzie dobrze. A tak w ogóle to co to malowiedzie? Sory ze pytam ale ciemna jestem ...
Małowodzie to zbyt mała ilość wód płodowych. Już wcześniej miałam w dolnej granicy normy, a teraz jest mocno poniżej. Mam nadzieję, że nie jest jakoś tragicznie skoro wysłali mnie do domu na 3 dni, a nie od razu na cesarkę. Ponoć w końcówce ciązy zazwyczaj jest mniej niż wczesniej, ale myślę, że u mnie tak dramatycznie spadło przez te ostatnie 3 tygodnie upałów. Siedzę teraz i piję. Plan 3-4 litry dziennie. Może jeszcze uda się poprawić małej warunki na ostatnie 3 dni.moremi, polarmiś, Sabina, Dorka1979, Mega, Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:być może przegrzewam, już go wykompałam zobaczymy co sie bedzie działo
kapturnica, Mega, Pusurek, Aprilka, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość