35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry , też kiepsko spałam, ale to przez zjarane słońcem plecy i ramiona
Ja jeszcze tylko muszę wytrzymać 12 godz w pracy i ... URLOP!!! Torby juz spakowane
Miłego dnia wszystkimkapturnica, Sabina, Aprilka, Pusurek, slash, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Witam
U mnie nie dzień dobrydobrze już było
Ja czekam nadal jak na szpilkach..Boje sie tylko ,ze los sobie okrutnie ze mnie drwi .....Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laseczki!
Wczoraj padl mi net, ruter nie wytrzymal upalow i umarl. Podczytywalam co sie dzieje na telefonie.
Alis - super, ze to juz w piatek! No i kolejne cc na forum. Niedlugo bedziemy specjalistkami od cc.
Slash - fajnie, ze znowu jestes z nami!
Sabina - przytulam.
Ewa - moja corka tez miala takie temperaturowe jazdy raz na jakis czas. Ale w takie upaly Tomaszka trzymaj tylko w body, moze jest faktycznie przegrzamy?
Mega - super urlopu zycze!
I milego dnia dla wszystkich!Sabina, Mega, Alis, Simba, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj bylam u kolejnej kolezanki okulistki, tez Polki. Mamy tu calkiem ladne grono polskich lekarzy i sie frendzimy, ale kurna nie ma ani jednego ginekologa, za to jest 3 neurologow! Po co az tylu, ja sie pytam?
Tak czy owak, kumpela przebadala mnie w te i we wte, wiedziala po co przyszlam, sama miala 3 cesarki, w tym ostatnia w No 2 lata temu. Szukala czegos w oczach mych, no i znalazla, bo stwierdzila, ze wolalaby za bardzo nie klamac w papierach. Ale ze sa jakies maciupkie zmiany zwyrodnieniowe w siatkowce, to napisala z czystym sumieniem, ze porod sn jest obarczony duzym ryzykiem odklejenia sie siatkowki.
Ginekolog nie powinien raczej ryzykowac i kazac mi przec. Ale stwierdzila, na pewno bedzie do niej jeszcze dzwonil z 5 razy, zeby sie upewnic, czy aby na pewno nie moge rodzic normalnie, bo juz miala kilka takich przypadkow.
Ciutke wiec jestem spokojniejsza o wtorkowa wizyte, mam nadzieje, ze to zaswiadczenie + moja histeria zrobia swoje. A, moja polozna, u ktorej bylam wczoraj z rana, powiedziala, ze mam tak dlugo plakac i lamentowac, az lekarz podpisze papier o cesarce. I nie dac sie wyrzucic za drzwi. Przykuje sie chyba do fotela w gabinecie!Aprilka, Mega, Reni, ania.g, slash, polarmiś, Simba, Mango, Sabina, Żanet, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kefir maślanka z apteki dpantenol czy jakoś tak
a skóra i tak zejdzie
zdrowa skóra wymienia się co 15-31 dni więc tak czy tak i tak coś się zadziejeMega wrote:znacie coś łagodzącego oparzenia słoneczne? Kurcze nie chce żeby mi skora zeszła... Głupota ludzka nie zna granic...Mega, polarmiś, iwcia77, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:kefir maślanka z apteki dpantenol czy jakoś tak
a skóra i tak zejdzie
zdrowa skóra wymienia się co 15-31 dni więc tak czy tak i tak coś się zadzieje
Sporo jest preparatow w aptekach i drogeriach, ktore chlodza i koja, ale oparzonej skory z powrotem nie przylepia, niestety.Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pierdziu, tesciowa przyjezdza... W weekend... I zapomniala biedaczka, zarezerwowac sobie hotelu w miescie... No zesz kurwa mac... Siedze teraz i szukam dla niej w necie jakiegos wolnego domku letniskowego, zeby sie nam na leb nie zwalila...
Ktos zginie w ten weekend, obawiam sie...moremi, Mega, Żanet, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej ale jak to .. a nie jest głupio? matka przyjeżdza i ma się tułać po hotelach? toż to ona urodziła Twojego męża...
ja nie wiem.. w głowie się nie mieści..
Pusurek wrote:Ja pierdziu, tesciowa przyjezdza... W weekend... I zapomniala biedaczka, zarezerwowac sobie hotelu w miescie... No zesz kurwa mac... Siedze teraz i szukam dla niej w necie jakiegos wolnego domku letniskowego, zeby sie nam na leb nie zwalila...
Ktos zginie w ten weekend, obawiam sie...moremi, Mega, polarmiś, Simba, Aprilka, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ej ale jak to .. a nie jest głupio? matka przyjeżdza i ma się tułać po hotelach? toż to ona urodziła Twojego męża...
ja nie wiem.. w głowie się nie mieści..Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
na wycieczki to sprawa prosta.. źle się czujesz potrzebujesz spokoju
Pusurek wrote:Zamiast ze mnie lacha drzec, wez lepiej jakas chorobe mi wymysl na weekend... zebym nie musiala tu gosci przyjmowac, ani na wycieczki z nimi jezdzic. No faken szit... A i tak chyba lepiej, ze teraz bedzie, a nie jak sie Adamek urodzi. Chociaz pewnie potem po raz 2 przyjedzie... Masakra no...Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem!
Dzisiaj karnie (w sensie posłusznie) udałam się do laboratorium, gdzie dałam się pokłuć. Z badań zleconych przez Misia nie zrobiłam prolaktyny z obciążeniem, bo trzeba mieć własną tabletkę. Zrobię zatem za tydzień.
No i wszędzie kobiety w ciąży. Tutaj da się przeżyć. Ale fryzjerka w ciąży, laborantka w ciąży i żona szefa też w ciąży. Brakuje tylko, żeby moja niedługo exbratowa była w ciąży. Ona tak ładnie mnie pouczała, żebym wyluzowala :pPusurek, Mega, Simba, Żanet, Sabina, Bozia3, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!