X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanego dnia dziewczęta ;) kap dzisiaj to coś chyba wisiało w nocy w powietrzu bo ja też nie mogłam spać w nocy ;)

Mega, kapturnica, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry , też kiepsko spałam, ale to przez zjarane słońcem plecy i ramiona ;)
    Ja jeszcze tylko muszę wytrzymać 12 godz w pracy i ... URLOP!!! Torby juz spakowane :D
    Miłego dnia wszystkim <3

kapturnica, Sabina, Aprilka, Pusurek, slash, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    U mnie nie dzień dobry :-( dobrze już było :-(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam :-)
    U mnie nie dzień dobry :-( dobrze już było :-(
    Sabcia przykro mi bardzo...Bo mialas naprawde ladny zapowiadajacy sie wykresik... :(
    Ja czekam nadal jak na szpilkach..Boje sie tylko ,ze los sobie okrutnie ze mnie drwi .....

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) wyblagalam w końcu o moje wyniki i żelazo mam na granicy, normy są od 16 do 204 a ja mam 17 :( progesteron 1.1 nmol/l podane jest ze faza 1 to 0.9 myślicie ze to ok ? Tak czy inaczej zrobię w Polsce.
    Udanego dzionka :)

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki!
    Wczoraj padl mi net, ruter nie wytrzymal upalow i umarl. Podczytywalam co sie dzieje na telefonie.
    Alis - super, ze to juz w piatek! No i kolejne cc na forum. Niedlugo bedziemy specjalistkami od cc. ;)
    Slash - fajnie, ze znowu jestes z nami! :)
    Sabina - przytulam.
    Ewa - moja corka tez miala takie temperaturowe jazdy raz na jakis czas. Ale w takie upaly Tomaszka trzymaj tylko w body, moze jest faktycznie przegrzamy?
    Mega - super urlopu zycze!
    I milego dnia dla wszystkich! :)

Sabina, Mega, Alis, Simba, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj bylam u kolejnej kolezanki okulistki, tez Polki. Mamy tu calkiem ladne grono polskich lekarzy i sie frendzimy, ale kurna nie ma ani jednego ginekologa, za to jest 3 neurologow! Po co az tylu, ja sie pytam? :P
    Tak czy owak, kumpela przebadala mnie w te i we wte, wiedziala po co przyszlam ;), sama miala 3 cesarki, w tym ostatnia w No 2 lata temu. Szukala czegos w oczach mych, no i znalazla, bo stwierdzila, ze wolalaby za bardzo nie klamac w papierach. Ale ze sa jakies maciupkie zmiany zwyrodnieniowe w siatkowce, to napisala z czystym sumieniem, ze porod sn jest obarczony duzym ryzykiem odklejenia sie siatkowki. :) Ginekolog nie powinien raczej ryzykowac i kazac mi przec. Ale stwierdzila, na pewno bedzie do niej jeszcze dzwonil z 5 razy, zeby sie upewnic, czy aby na pewno nie moge rodzic normalnie, bo juz miala kilka takich przypadkow. :D
    Ciutke wiec jestem spokojniejsza o wtorkowa wizyte, mam nadzieje, ze to zaswiadczenie + moja histeria zrobia swoje. A, moja polozna, u ktorej bylam wczoraj z rana, powiedziala, ze mam tak dlugo plakac i lamentowac, az lekarz podpisze papier o cesarce. I nie dac sie wyrzucic za drzwi. Przykuje sie chyba do fotela w gabinecie! :D

Aprilka, Mega, Reni, ania.g, slash, polarmiś, Simba, Mango, Sabina, Żanet, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko przytulam <3

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znacie coś łagodzącego oparzenia słoneczne? Kurcze nie chce żeby mi skora zeszła... Głupota ludzka nie zna granic...

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku trzymam kciuki żebyś wygrała tę wojnę ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

Slash myślałam, że porzuciłaś Nas na dobre .. :-*

Alis chciałam napisać trzymaj się ale w tej sytuacji ... już nie trzymaj ;-) czekamy

Alis, slash, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kefir maślanka z apteki dpantenol czy jakoś tak
    a skóra i tak zejdzie
    zdrowa skóra wymienia się co 15-31 dni więc tak czy tak i tak coś się zadzieje
    Mega wrote:
    znacie coś łagodzącego oparzenia słoneczne? Kurcze nie chce żeby mi skora zeszła... Głupota ludzka nie zna granic...

Mega, polarmiś, iwcia77, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kefir maślanka z apteki dpantenol czy jakoś tak
    a skóra i tak zejdzie
    zdrowa skóra wymienia się co 15-31 dni więc tak czy tak i tak coś się zadzieje
    Dokladnie tak. Mozna sobie tylko ulzyc w bolu...
    Sporo jest preparatow w aptekach i drogeriach, ktore chlodza i koja, ale oparzonej skory z powrotem nie przylepia, niestety. ;)

Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie tak siedzę i liczę i wychodzi na to, że w TE dni widzę się mężem.. NO!

Pusurek, moremi, Alis, Mega, Simba, slash, Aprilka, Sabina, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu, tesciowa przyjezdza... W weekend... I zapomniala biedaczka, zarezerwowac sobie hotelu w miescie... No zesz kurwa mac... Siedze teraz i szukam dla niej w necie jakiegos wolnego domku letniskowego, zeby sie nam na leb nie zwalila...
    Ktos zginie w ten weekend, obawiam sie...

moremi, Mega, Żanet, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ale jak to .. a nie jest głupio? matka przyjeżdza i ma się tułać po hotelach? toż to ona urodziła Twojego męża...
    ja nie wiem.. w głowie się nie mieści.. ;-)
    Pusurek wrote:
    Ja pierdziu, tesciowa przyjezdza... W weekend... I zapomniala biedaczka, zarezerwowac sobie hotelu w miescie... No zesz kurwa mac... Siedze teraz i szukam dla niej w necie jakiegos wolnego domku letniskowego, zeby sie nam na leb nie zwalila...
    Ktos zginie w ten weekend, obawiam sie...

moremi, Mega, polarmiś, Simba, Aprilka, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej ale jak to .. a nie jest głupio? matka przyjeżdza i ma się tułać po hotelach? toż to ona urodziła Twojego męża...
    ja nie wiem.. w głowie się nie mieści.. ;-)
    Zamiast ze mnie lacha drzec, wez lepiej jakas chorobe mi wymysl na weekend... zebym nie musiala tu gosci przyjmowac, ani na wycieczki z nimi jezdzic. No faken szit... A i tak chyba lepiej, ze teraz bedzie, a nie jak sie Adamek urodzi. Chociaz pewnie potem po raz 2 przyjedzie... Masakra no...

Mega, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na wycieczki to sprawa prosta.. źle się czujesz potrzebujesz spokoju
    Pusurek wrote:
    Zamiast ze mnie lacha drzec, wez lepiej jakas chorobe mi wymysl na weekend... zebym nie musiala tu gosci przyjmowac, ani na wycieczki z nimi jezdzic. No faken szit... A i tak chyba lepiej, ze teraz bedzie, a nie jak sie Adamek urodzi. Chociaz pewnie potem po raz 2 przyjedzie... Masakra no...

Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na wycieczki to sprawa prosta.. źle się czujesz potrzebujesz spokoju
    No to przyjada do nas...zaraz po sniadaniu. Na obiad i kawe. I podwieczorek jeszcze... Jakas grype zoladkowa musze miec albo co...

• moremi Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem!
    Dzisiaj karnie (w sensie posłusznie) udałam się do laboratorium, gdzie dałam się pokłuć. Z badań zleconych przez Misia nie zrobiłam prolaktyny z obciążeniem, bo trzeba mieć własną tabletkę. Zrobię zatem za tydzień.
    No i wszędzie kobiety w ciąży. Tutaj da się przeżyć. Ale fryzjerka w ciąży, laborantka w ciąży i żona szefa też w ciąży. Brakuje tylko, żeby moja niedługo exbratowa była w ciąży. Ona tak ładnie mnie pouczała, żebym wyluzowala :p

Pusurek, Mega, Simba, Żanet, Sabina, Bozia3, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 4039 4040 4041 4042 4043 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ