X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha teraz Pusurek rodzi...

czekamy

picgifs-popcorn-dis-gun-b-gud-952418.gif
    Chwyla chwyla, jeszcze nie rodze. :P Chociaz suwaczek mi mowi, ze juz moge...

Reni, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa i żeby nie było .. czekamy też na gosię.. ale Ona nie panikuje
    u gosi nie będzie wrzasków, wyzwisk, bicia po fejsie ;-)
    Wyglada na to, ze jestem histeryczka. :( ;)
    Dobrze, ja Wam taki opis porodu zapodam, ze zadna sniadania nie przelknie. :P

Reni, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, Reni, usunelam fote z wielkim brzuchem. Kto nie widzial, ten traba. ;) Poprosze kapte i samuele o usuniecie foci z postow swych. Stronki 4190 i 4191, chiba. ;)

moremi, samira, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie martw sie Pusur, ja tez jestem histeryczka ;) jak bede w ciazy to bede jeczec non stop, niedlugo bede histeryzowac przd punkcja..

na szczecie z reguly (oprocz labu Simby) w tym kraju na sluzbe zdrowia raczej nie mozna narzekac..
    Ja tez jestem histeryczka, ale ostatnio o dziwo uspiona ;) To sie pewnie zmieni w trzecim trym
    Przed punkcja zero histerii - ja cie bede za reke trzymac, jeszcze ci zupe z roboty przywioze ;)

moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dziewczyny mam pytanie, czy w Naszym wieku :-P wypada zrobić sobie ombre?
    Padłam normalnie :) A co ma wiek do tego ? I co innych obchodzi co masz na głowie? To Ty masz się sobie podobać i dobrze się z tym czuć !
    A dodam jeszcze że nie wypada to nie dbać o siebie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:47

moremi, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja...na razie brak nowych rozstępów - może te z pierwszej ciąży załatwiają sprawę...:)
    Aga dobrze, ze wróciłaś, bo się już martwiłam
    Alis - śliczna dziewuszka...:)

Pusur - mam brzuch większy od CIebie - kazałam się zmierzyć mojemu synowi....wziął metr do ręki i obszedł mnie dookoła jak jakąś beczkę ze śledziami - 113 cm - oświadczył z idiotycznym uśmieszkiem....:)

Reni ja za chwilę już też nie będę w ciąży, więc spokojnie...:)

Pusurek, moremi, Reni, Bliska 77, Mango, Sabina, mysza1975, Alis, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez jestem histeryczka, ale ostatnio o dziwo uspiona ;) To sie pewnie zmieni w trzecim trym
    Przed punkcja zero histerii - ja cie bede za reke trzymac, jeszcze ci zupe z roboty przywioze ;)
    będziesz coraz bardziej wyciszona - tak to wygląda u większości - chyba hormony...choć w środku będziesz bać się coraz bardziej porodu....
    no jedynie Pusur nam tu świruje, ale to może od tej Norwegii..:) Ja też się wyciszyłam....i przypomnij sobie Ewkę - jak z niej nagle diabeł wystąpił..:)

Simba, Pusurek, Bliska 77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no Bozia, pięknie się prezentujesz :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusur - mam brzuch większy od CIebie - kazałam się zmierzyć mojemu synowi....wziął metr do ręki i obszedł mnie dookoła jak jakąś beczkę ze śledziami - 113 cm - oświadczył z idiotycznym uśmieszkiem....:)
    No dobra, wygralas. ;) jestes tez wieksza ( w sensie, ze wyzsza itd ;) ), sama z siebie, wiec walka jest nierowna. ;)

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, wieeeeeeeeeelki masz brzuch. Jestes pewna, ze jest tam tylko Kajtek? ;)

Bozia3, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, wieeeeeeeeeelki masz brzuch. Jestes pewna, ze jest tam tylko Kajtek? ;)
    na to wychodzi...:) idę 14 sierpnia na USG - w sumie po tych Twoich breweriach i histeriach, to już chyba chcę, żeby urósł wielki i wtedy cesarka...bo mi się Twoja panika udziela..:)

Pusurek, moremi, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie ten brzuch jakoś w dół idzie - może już moje mięśnie go nie utrzymują w pionie? :)

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - normalnie rispekt :)

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia - normalnie rispekt :)
    przegonisz mnie z twixami na pewno....:)

Simba, moremi, Bliska 77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przegonisz mnie z twixami na pewno....:)
    Wez sie

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeeeej .. no weź ..
    ładnie ładnie... nie usuwać brzuchów.. ja tylko tak na zaczepkę tym nieśmiałym starającym się rzuciłam hasło..meldowania się :-(

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac8546b6747d.jpg
    Pusurek wrote:
    Dobra, Reni, usunelam fote z wielkim brzuchem. Kto nie widzial, ten traba. ;) Poprosze kapte i samuele o usuniecie foci z postow swych. Stronki 4190 i 4191, chiba. ;)

Simba, Pusurek, moremi, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opublikowalam to przed chwila jakas historie rodem Faktoidu i ja skasowalam, bo to jednak grubymi nicmi szyte...

moremi lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no.. nisko ten brzuch masz Bozia.. a to nie jest tak ze brzuchy sie opuszczaja przed porodem?
    niby tak, bo wtedy głowa w dół napiera....ale ja mam jeszcze półtora miesiąca...

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozi i Ani.g ciaze to mi najszybciej zlecialy :)

Bozia3, ania.g, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie ten brzuch jakoś w dół idzie - może już moje mięśnie go nie utrzymują w pionie? :)
    A moj wlasnie ciagle jeszcze sterczy. Mysle, ze to miesnie na Chodakowskiej wyrobione. ;) Ale identycznie mialam z corka - w 40 tyg skurcze sa, wody odeszly, a on ciagle byl wysoko. Dziecie sila rzeczy tez.

moremi, Lucky, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4066 4067 4068 4069 4070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ