35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:aaa i żeby nie było .. czekamy też na gosię.. ale Ona nie panikuje
u gosi nie będzie wrzasków, wyzwisk, bicia po fejsie
Dobrze, ja Wam taki opis porodu zapodam, ze zadna sniadania nie przelknie.Reni, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:nie martw sie Pusur, ja tez jestem histeryczka
jak bede w ciazy to bede jeczec non stop, niedlugo bede histeryzowac przd punkcja..
na szczecie z reguly (oprocz labu Simby) w tym kraju na sluzbe zdrowia raczej nie mozna narzekac..To sie pewnie zmieni w trzecim trym
Przed punkcja zero histerii - ja cie bede za reke trzymac, jeszcze ci zupe z roboty przywioze
moremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy w Naszym wieku
wypada zrobić sobie ombre?
A co ma wiek do tego ? I co innych obchodzi co masz na głowie? To Ty masz się sobie podobać i dobrze się z tym czuć !
A dodam jeszcze że nie wypada to nie dbać o siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 10:47
moremi, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Witam się i ja...na razie brak nowych rozstępów - może te z pierwszej ciąży załatwiają sprawę...
Aga dobrze, ze wróciłaś, bo się już martwiłam
Alis - śliczna dziewuszka...
Pusur - mam brzuch większy od CIebie - kazałam się zmierzyć mojemu synowi....wziął metr do ręki i obszedł mnie dookoła jak jakąś beczkę ze śledziami - 113 cm - oświadczył z idiotycznym uśmieszkiem....
Reni ja za chwilę już też nie będę w ciąży, więc spokojnie...Pusurek, moremi, Reni, Bliska 77, Mango, Sabina, mysza1975, Alis, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja tez jestem histeryczka, ale ostatnio o dziwo uspiona
To sie pewnie zmieni w trzecim trym
Przed punkcja zero histerii - ja cie bede za reke trzymac, jeszcze ci zupe z roboty przywioze
no jedynie Pusur nam tu świruje, ale to może od tej Norwegii..Ja też się wyciszyłam....i przypomnij sobie Ewkę - jak z niej nagle diabeł wystąpił..
Simba, Pusurek, Bliska 77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusur - mam brzuch większy od CIebie - kazałam się zmierzyć mojemu synowi....wziął metr do ręki i obszedł mnie dookoła jak jakąś beczkę ze śledziami - 113 cm - oświadczył z idiotycznym uśmieszkiem....
jestes tez wieksza ( w sensie, ze wyzsza itd
), sama z siebie, wiec walka jest nierowna.
moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bozia, wieeeeeeeeeelki masz brzuch. Jestes pewna, ze jest tam tylko Kajtek?
idę 14 sierpnia na USG - w sumie po tych Twoich breweriach i histeriach, to już chyba chcę, żeby urósł wielki i wtedy cesarka...bo mi się Twoja panika udziela..
Pusurek, moremi, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
eeeeej .. no weź ..
ładnie ładnie... nie usuwać brzuchów.. ja tylko tak na zaczepkę tym nieśmiałym starającym się rzuciłam hasło..meldowania się
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac8546b6747d.jpg
Pusurek wrote:Dobra, Reni, usunelam fote z wielkim brzuchem. Kto nie widzial, ten traba.Poprosze kapte i samuele o usuniecie foci z postow swych. Stronki 4190 i 4191, chiba.
Simba, Pusurek, moremi, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:mnie ten brzuch jakoś w dół idzie - może już moje mięśnie go nie utrzymują w pionie?
Ale identycznie mialam z corka - w 40 tyg skurcze sa, wody odeszly, a on ciagle byl wysoko. Dziecie sila rzeczy tez.
moremi, Lucky, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość