X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    eeeeej .. no weź ..
    ładnie ładnie... nie usuwać brzuchów.. ja tylko tak na zaczepkę tym nieśmiałym starającym się rzuciłam hasło..meldowania się :-(
    Ja usunelam duza focie, z moim fejsem. ;) To moglam, pszepani? ;)

Lucky lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Opublikowalam to przed chwila jakas historie rodem Faktoidu i ja skasowalam, bo to jednak grubymi nicmi szyte...
    przesadzony i jakaś prowokacja..ale z jednym się zgadzam. Jeśli kobieta rodzi i ma nazwisko inne niż partner - to wpisują nazwisko matki - na wypisach i w pierwszych dokumentach dziecka typu - książeczka zdrowia, opaska itp, Potem to można odkręcać, ale jest z tym zabawa...Dlatego ja też muszę się tym zająć już teraz. Idzie się z partnerem do USC i tam uznaje się ojcostwo już pod koniec ciąży - ja dostarczam zaświadczenia od lekarza, a on uznaje osobiście dziecko w moim brzuchu.....dostajemy świstek notarialny i jak idę rodzić - daję to w szpitalu i wtedy od samego początku dziecko ma nazwisko ojca....taka to jest własnie procedura w polskich szpitalach, nawet gdybym była wyznawcą buddy :)

Pusurek, moremi, Lucky, Bliska 77, Simba, Sabina, Sabina, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozi i Ani.g ciaze to mi najszybciej zlecialy :)
    Nie rozpędzaj się tak, ja mam mieć cc 20.10 dopiero :)

Lucky, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to tesciowa nadchodzi... Nie wiem, czy nie wolalabym skurczy dzis... ;) Okazalo sie, ze jednak nie ulokuje sie z psem w hotelu, wiec rozwazali nasz dom ( bo duzy ogrod mamy i piesek sobie poradzi :/ ). Ale wtedy w chlopa mego wstapily nadludzkie sily i znalazl im psi pensjonat 20 km od nas. Bedzie wiec jeno tesciowa i jej facet, i to nie wieczorem, ale na obiadek. Fak no, po pizze pojde chyba, postaram sie byc goscinna. ;)
    Trzymajcie za mnie kciuki, plis... ;)

ania.g, moremi, Lucky, Reni, Mango, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, jak ma Ci to pomóc to wariuj. Lepiej tak, niż masz tłumić w sobie.
    My będziemy Cię tu wspierać. Co nie dziewuszki?

Pusurek, moremi, Lucky, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przesadzony i jakaś prowokacja..ale z jednym się zgadzam. Jeśli kobieta rodzi i ma nazwisko inne niż partner - to wpisują nazwisko matki - na wypisach i w pierwszych dokumentach dziecka typu - książeczka zdrowia, opaska itp, Potem to można odkręcać, ale jest z tym zabawa...Dlatego ja też muszę się tym zająć już teraz. Idzie się z partnerem do USC i tam uznaje się ojcostwo już pod koniec ciąży - ja dostarczam zaświadczenia od lekarza, a on uznaje osobiście dziecko w moim brzuchu.....dostajemy świstek notarialny i jak idę rodzić - daję to w szpitalu i wtedy od samego początku dziecko ma nazwisko ojca....taka to jest własnie procedura w polskich szpitalach, nawet gdybym była wyznawcą buddy :)
    O, ja tez tak mam. Znaczy problem ten. Ale w No ojciec dziecka uznaje je jeszcze w szpitalu, po urodzeniu dziecka podpisuje dokument, ze to jego i szpital wysyla dokumenty do USC. Pod tym wzgledem No jest rewelacyjna - zabieraja z glowy polowe paierkowej roboty, druga polowe zalatwisz przez telefon czy net. :)

moremi, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Ty dobra jestes, zaraz wszystkie powychodzą z ukrycia.

Ja to czasem miewałam tak jak Paszczakin, nie odzywałam się, bo czasem nie wiedziałam nawet co napisać, a czasem nie byłam w temacie. Zresztą z Wami być na bieżąco? To sukces. :)

Lucky, moremi, Reni, Mango, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim
    Slash, podpisuję się obiema rękami!

moremi, slash, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ja psze pani :)
    Nie mam brzucha.
    Ps. Czy Pani przypadkiem ostatnio nie grała w Strażnikach galakyki? A może to kuzyn jakiś?

Lucky, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis ale śliczna Twoja córeczka! neich się zdrowo chowa

Bliska, dzieki za relację, trzymam kciuki za zdrowie obu dziewczynek. Domyslam się jak ciężko było Starszej być z dala od Mamy, oby nigdy więcej!

Mega, następny cykl jest Twój! tzn ciążowy

moremi, Bliska 77, Mega, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A w ogole to tesciowa nadchodzi... Nie wiem, czy nie wolalabym skurczy dzis... ;) Okazalo sie, ze jednak nie ulokuje sie z psem w hotelu, wiec rozwazali nasz dom ( bo duzy ogrod mamy i piesek sobie poradzi :/ ). Ale wtedy w chlopa mego wstapily nadludzkie sily i znalazl im psi pensjonat 20 km od nas. Bedzie wiec jeno tesciowa i jej facet, i to nie wieczorem, ale na obiadek. Fak no, po pizze pojde chyba, postaram sie byc goscinna. ;)
    Trzymajcie za mnie kciuki, plis... ;)
    Pusur, wielki wdech i OM
    3b7e45e6740f0489m.jpg

Pusurek, Lucky, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jakie kupić wkładki laktacyjne bo wyszłam z obiegu

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, brzuszek piekny ;)
    Lucky, zebys wiedziala ze starsza przezyla to wszystko bardzo i to bardzo, mam nadzieje ze taka sytuacja juz sie nie powtorzy, jeszcze 7 dni czekania
    Ania g.,ja uzywam najzwyklejszych z rosmana

moremi, ania.g, Bozia3, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur zobaczysz jaki będziecie miały ubaw jak mi uda się zaciążyć
    dopiero wtedy zobaczysz histeryczkę i panikarę haha
    Pusurek wrote:
    Wyglada na to, ze jestem histeryczka. :( ;)
    Dobrze, ja Wam taki opis porodu zapodam, ze zadna sniadania nie przelknie. :P

Pusurek, Mango, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boźka... ależ masz brzuch... i jak staram się nie komentować brzucholi, żeby nie powielać wpisów dziewczyn
    to u Ciebie muszę... aaaaaaależ masz zajebiaszczy duży.. nie chcę krakać ale mi to wygląda na wpychanie bez kolejki do porodu... sorki Pusur ale chyba Boźka chce Cię przekręcić na termin !

Pusurek, ania.g, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale patrz zawsze działa :-D
    slash wrote:
    Reni, Ty dobra jestes, zaraz wszystkie powychodzą z ukrycia.

Ja to czasem miewałam tak jak Paszczakin, nie odzywałam się, bo czasem nie wiedziałam nawet co napisać, a czasem nie byłam w temacie. Zresztą z Wami być na bieżąco? To sukces. :)

Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z fejsem nie.. z indorem tak :-)
    Pusurek wrote:
    Ja usunelam duza focie, z moim fejsem. ;) To moglam, pszepani? ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ... a która to czekała na bociana?
    już pisałyśmy, że to nieroby

ja czekam na Ibisa ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8acbe453e8f0.jpg

Mango, ania.g, moremi, Niuta, Sabina, Bozia3, kapturnica, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Pusur zobaczysz jaki będziecie miały ubaw jak mi uda się zaciążyć
    dopiero wtedy zobaczysz histeryczkę i panikarę haha
    No ja mam nadzieje. ;) I ze jeszcze Bozia troche popanikuje, potem Simba deczko, bo jakos tak mi glupio jednak. ;)

moremi, Reni, Sabina, Bozia3, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Boźka... ależ masz brzuch... i jak staram się nie komentować brzucholi, żeby nie powielać wpisów dziewczyn
    to u Ciebie muszę... aaaaaaależ masz zajebiaszczy duży.. nie chcę krakać ale mi to wygląda na wpychanie bez kolejki do porodu... sorki Pusur ale chyba Boźka chce Cię przekręcić na termin !
    Sory, ale ja do wrzesnia czekac z porodem nie bede. :P Rodze najpozniej za 3 tygodnie i basta! :P

moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4067 4068 4069 4070 4071 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ