35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Opublikowalam to przed chwila jakas historie rodem Faktoidu i ja skasowalam, bo to jednak grubymi nicmi szyte...
Pusurek, moremi, Lucky, Bliska 77, Simba, Sabina, Sabina, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA w ogole to tesciowa nadchodzi... Nie wiem, czy nie wolalabym skurczy dzis...
Okazalo sie, ze jednak nie ulokuje sie z psem w hotelu, wiec rozwazali nasz dom ( bo duzy ogrod mamy i piesek sobie poradzi
). Ale wtedy w chlopa mego wstapily nadludzkie sily i znalazl im psi pensjonat 20 km od nas. Bedzie wiec jeno tesciowa i jej facet, i to nie wieczorem, ale na obiadek. Fak no, po pizze pojde chyba, postaram sie byc goscinna.
Trzymajcie za mnie kciuki, plis...ania.g, moremi, Lucky, Reni, Mango, Sabina, kapturnica, Mega, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:przesadzony i jakaś prowokacja..ale z jednym się zgadzam. Jeśli kobieta rodzi i ma nazwisko inne niż partner - to wpisują nazwisko matki - na wypisach i w pierwszych dokumentach dziecka typu - książeczka zdrowia, opaska itp, Potem to można odkręcać, ale jest z tym zabawa...Dlatego ja też muszę się tym zająć już teraz. Idzie się z partnerem do USC i tam uznaje się ojcostwo już pod koniec ciąży - ja dostarczam zaświadczenia od lekarza, a on uznaje osobiście dziecko w moim brzuchu.....dostajemy świstek notarialny i jak idę rodzić - daję to w szpitalu i wtedy od samego początku dziecko ma nazwisko ojca....taka to jest własnie procedura w polskich szpitalach, nawet gdybym była wyznawcą buddy
moremi, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni, Ty dobra jestes, zaraz wszystkie powychodzą z ukrycia.
Ja to czasem miewałam tak jak Paszczakin, nie odzywałam się, bo czasem nie wiedziałam nawet co napisać, a czasem nie byłam w temacie. Zresztą z Wami być na bieżąco? To sukces.Lucky, moremi, Reni, Mango, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze ja psze pani
Nie mam brzucha.
Ps. Czy Pani przypadkiem ostatnio nie grała w Strażnikach galakyki? A może to kuzyn jakiś?Lucky, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Alis ale śliczna Twoja córeczka! neich się zdrowo chowa
Bliska, dzieki za relację, trzymam kciuki za zdrowie obu dziewczynek. Domyslam się jak ciężko było Starszej być z dala od Mamy, oby nigdy więcej!
Mega, następny cykl jest Twój! tzn ciążowymoremi, Bliska 77, Mega, mysza1975, Alis lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A w ogole to tesciowa nadchodzi... Nie wiem, czy nie wolalabym skurczy dzis...
Okazalo sie, ze jednak nie ulokuje sie z psem w hotelu, wiec rozwazali nasz dom ( bo duzy ogrod mamy i piesek sobie poradzi
). Ale wtedy w chlopa mego wstapily nadludzkie sily i znalazl im psi pensjonat 20 km od nas. Bedzie wiec jeno tesciowa i jej facet, i to nie wieczorem, ale na obiadek. Fak no, po pizze pojde chyba, postaram sie byc goscinna.
Trzymajcie za mnie kciuki, plis...
Pusurek, Lucky, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia, brzuszek piekny
Lucky, zebys wiedziala ze starsza przezyla to wszystko bardzo i to bardzo, mam nadzieje ze taka sytuacja juz sie nie powtorzy, jeszcze 7 dni czekania
Ania g.,ja uzywam najzwyklejszych z rosmanamoremi, ania.g, Bozia3, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur zobaczysz jaki będziecie miały ubaw jak mi uda się zaciążyć
dopiero wtedy zobaczysz histeryczkę i panikarę haha
Pusurek wrote:Wyglada na to, ze jestem histeryczka.
Dobrze, ja Wam taki opis porodu zapodam, ze zadna sniadania nie przelknie.Pusurek, Mango, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Boźka... ależ masz brzuch... i jak staram się nie komentować brzucholi, żeby nie powielać wpisów dziewczyn
to u Ciebie muszę... aaaaaaależ masz zajebiaszczy duży.. nie chcę krakać ale mi to wygląda na wpychanie bez kolejki do porodu... sorki Pusur ale chyba Boźka chce Cię przekręcić na termin !Pusurek, ania.g, moremi, Sabina, Bozia3, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale patrz zawsze działa
slash wrote:Reni, Ty dobra jestes, zaraz wszystkie powychodzą z ukrycia.
Ja to czasem miewałam tak jak Paszczakin, nie odzywałam się, bo czasem nie wiedziałam nawet co napisać, a czasem nie byłam w temacie. Zresztą z Wami być na bieżąco? To sukces.Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ... a która to czekała na bociana?
już pisałyśmy, że to nieroby
ja czekam na Ibisa
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8acbe453e8f0.jpgMango, ania.g, moremi, Niuta, Sabina, Bozia3, kapturnica, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Pusur zobaczysz jaki będziecie miały ubaw jak mi uda się zaciążyć
dopiero wtedy zobaczysz histeryczkę i panikarę hahaI ze jeszcze Bozia troche popanikuje, potem Simba deczko, bo jakos tak mi glupio jednak.
moremi, Reni, Sabina, Bozia3, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Boźka... ależ masz brzuch... i jak staram się nie komentować brzucholi, żeby nie powielać wpisów dziewczyn
to u Ciebie muszę... aaaaaaależ masz zajebiaszczy duży.. nie chcę krakać ale mi to wygląda na wpychanie bez kolejki do porodu... sorki Pusur ale chyba Boźka chce Cię przekręcić na termin !Rodze najpozniej za 3 tygodnie i basta!
moremi, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość