35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Boźka ale on Ci się jakoś opuścił.. więc ..
ja tu widzę wcześniej
Bozia3 wrote:eee nieja poczekam na wrzesień - termin mam na 17.09 - może być też 7.09 - ja tam lubię mieć siódemki wokół siebie
może ten bandzioch już nie urośnie więcej....
najlepsza jazda jest w nocy, jak chcę się obrócić z boku na bok...tak stękam, że A. się budzi i pyta czy to już...
moremi lubi tę wiadomość
-
ale to dotyczy tylko cycków.. ze na starość grawitacja bardziej działa..
Bozia3 wrote:bo to ze starości...nie te lata i już się tak w górze nie trzyma...tak myślę...
Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:oo wypraszam sobie.. ja od czasu do czasu pohisteryzuje, ale ogolnie jestem twardzielka
zastrzyk w brzuch w minutke 2 razy dziennie bez histerii mnie kwalifikuje..
tylko jajka mi kiepsko rosna.. na razie 3 sie nadaja, reszta to jakies popierdolki..Mega lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja, ja też nie w ciąży, jeszcze
Ja jem inozytol z kwasem foliowym 2 razy dziennie, nie narzekam na efekty uboczne, no może nastrój mi trochę padł
Lecimy na zakupy, dzisiaj zaplanowane szaszłyki z grilamysza1975, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
właścicielka brzuszka (tego co dzisiaj wstawiłam) miała tylko 2! i dwa się zapłodniły
mówiła, że słabo reagowała na stymulację.. i to było czwarte iv
Paszcza mam nadzieję, że uda Ci się tak szybko jak Simbie
Bozia3 wrote:a jaka minimalna ilość jest potrzebna, żeby rozpocząć procedurę in vitro?Bozia3, paszczakin, Sabina, mysza1975, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:znalazła się...twardzielka z pogłębiona histerią...
Pacjentow moglabym kroic. Ale przeciez mozna byc lekarzem histerykiem?
Ja sama sie dziwie, czemu tak histeryzuje ostatnio, raczej jestem twardzielem. Mysle, ze to budyn opanowal te obszary mozgu, ktore odpowiedzialne sa za racjonalne myslenie. Innej opcji nie ma.Reni, mysza1975, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:właścicielka brzuszka (tego co dzisiaj wstawiłam) miała tylko 2! i dwa się zapłodniły
mówiła, że słabo reagowała na stymulację.. i to było czwarte iv
Paszcza mam nadzieję, że uda Ci się tak szybko jak SimbieReni, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a tak poważnie.. współczuję Wam brzuchatym tej pogody..
mamy piękne lato.. ale pewnie dla ciężarnej to jakaś masakra
muszę sobie wyliczyć, żeby rodzić w marcu
Ja gdybym wiedziała, że tak stosunkowo łatwo pójdzie też bym wybrała inny termin porodu. Ale w naszym wieku bierze się co i kiedy dająBozia3, Reni, Pusurek, Sabina, ania.g, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Krwi sie nie boje, mialam byc lekarzem.
Pacjentow moglabym kroic. Ale przeciez mozna byc lekarzem histerykiem?
Ja sama sie dziwie, czemu tak histeryzuje ostatnio, raczej jestem twardzielem. Mysle, ze to budyn opanowal te obszary mozgu, ktore odpowiedzialne sa za racjonalne myslenie. Innej opcji nie ma.obstawiam też wiek - starość nie radość i będzie coraz gorzej..
- z porodem histeryzujesz, z teściową to samo.....masakra jakaś..
Pusurek, moremi lubią tę wiadomość