35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
co do teściowych...
w weekend na działce odkryłam hamaka wcześniej kupiła mi wygodny leżak..
tzn.? że mnie lubi?mysza1975, Pusurek, Mango, Bozia3, kapturnica, moremi, Bliska 77, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:albo mój budyń się rozwija, albo jej chodziło o kleszcze przy porodzie..a nie te z lasu..
a jeśli chodzi o te drugie, to podziwiam Pusura, że teraz lata po lesie...bo to bardzo niebezpieczne narażać się na kleszcze w ciąży
pani nasza taka przewrotna jest, ze nie kazdy z budyniem musi kumac.
A te polskie kleszcze jakies mutantyczne sa, ze jeszcze upal ich nie wykosil.Duzo jest zachorowan w Pl? Sprawdzal ktos?
-
nick nieaktualny
-
a w szpitalach nadal koce się ruszają?? takie miałam wrażenie jak byłam u wujka w szpitalu chorób płuc ... okropneBozia3 wrote:tak - wyłażą z tych brudnych i zużytych materacy szpitalnych...
kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bozia, u mnie to juz nie kwestia kasy, nastawilismy sie na to finansowo.. ja juz po prostu zaczynam miec tego wszytkiego po kokarde. Brzuch mam aktualnie taki, ze co poniektore tu opublikowane (Twoj nie
) to male pikusie przy tym..
Co niedziele pigula na przysadke, rano zastrzyk, wieczorem zastrzyk, kwas foliowy, witamina D, pic K**WA nie moge!Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
boooszz... teraz mnie wszystko swędzi..
a wracając do kleszczy.. jak mam u siebie kleszcza.. to tak mnie to obrzydza, że mam sobie ochotę odgryźć rękę w kolanie... obrzydlistwoPusurek wrote:To wszy sa Bozia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 15:24
mysza1975, kapturnica, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:boooszz... teraz mnie wszystko swędzi..
a wracając do kleszczy.. jak mam u siebie kleszcza.. to tak mnie to obrzydza, że mam sobie ochotę odgryźć rękkę w kolanie... obrzydlistwoReni, mysza1975, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja chcialam przypomniec, ze mamy nieustajacy konkurs pt: Moj brzuch po porodzie. I jakos nie widze fotek Caffe, Ewki, Agi. Specjalnie chyba przeczekuja w ukryciu, zeby potem powiedziec, ze zapomnialy byly.
I pokaza juz takie 6- cio paki.
mysza1975, kapturnica, moremi, Bliska 77, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Budyn Bozia, nie przejmuj sie.
pani nasza taka przewrotna jest, ze nie kazdy z budyniem musi kumac.
A te polskie kleszcze jakies mutantyczne sa, ze jeszcze upal ich nie wykosil.Duzo jest zachorowan w Pl? Sprawdzal ktos?
-
Heheheh fajnie poczytac takie pierdzielenie o Chopenie..
Mozna sie usmiechnac i poprawic humorek...A ta reka w kolanie-wymiotla
Niestety u nas tez full kleszczy i tez sie ich okropnie brzydze.....
W histerie nie wpadam(w ciazy pewnie bede) ale ostroznosci nigdy za wiele i łąk sie wystrzegam na krzakach i w wysokich trawach najlatwiej o kleszczory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 16:12
mysza1975, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość