35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczynki
Ja znowu klikam od dentysty, wracam do UK w niedziele, wreszcie bede miala net!
Pozdroofki dla Wszystkich!
Any news?
Bozia, dzwonilam dzis do Ciebie, gdzie Ty sie szlajasz ze nie mozesz telefonu odebrac?moremi, Bliska 77, mysza1975, ania.g, Sabina, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:znowu mnie głowa boli...
jak nic idzie owulacja..
macie tak? a ciężarne miałyście tak?
że migrena przy owu?
No i u mnie się zbliża... 7 dc wtf?
mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Melduje sie po wizycie u gina!!!...I tak torbielisko zniknelo!! Jestem meeega szczessliwa , kamyk z serducha..Mowie mu ,ze cykl jade bez wspomagaczy --clo 3 razymialam 3razy guzik z petelka tylko torbiele....
Licze na odbicie po stymulacji..Po kwietniowej w maju mialam wlasna owu na droznej stronie(niestety zlosliwosc losu malza nie bylo, szkoda ze nie ejstem wiatropylna ehhh) Zrobil mi usg na szczescie malpiszon odpuscil juz bo balam sie krwawych badan, a to malo komfortowe..
Endo mam dzis 5mm takiej grubosci to ja miewalam w 12 dniu na clo.Jednak ten lek bardzo uposledza u mnie endometrium...Na lewym jajniorze pusto, na prawym (droznej stronie)pecherzyk na 10mm...Niby widzial slad po torbieli ale na moj nos to byc moze nie nowy pecherzyk ale ten ze zmniejszonej torbieli,
Chyba za wczesnie by bylo na 10mm w 4dniu???W cyklu naturalnym bez wspomagaczy mialam w 6tym dniu pecherzyk na 15mm sadzilam ,ze to przetrwaly z torbieli a owulacja byla w 15tym ...Dziewczyny , ktore w miare sie orientuja(Polarku)niezastapiony nasz medyku , myslisz ,ze w 4tym dniu moze juz byc dominujacy na 10mm????Pusurek, Bliska 77, mysza1975, ania.g, moremi, Sabina, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Melduje sie po wizycie u gina!!!...I tak torbielisko zniknelo!! Jestem meeega szczessliwa , kamyk z serducha..Mowie mu ,ze cykl jade bez wspomagaczy --clo 3 razymialam 3razy guzik z petelka tylko torbiele....
Licze na odbicie po stymulacji..Po kwietniowej w maju mialam wlasna owu na droznej stronie(niestety zlosliwosc losu malza nie bylo, szkoda ze nie ejstem wiatropylna ehhh) Zrobil mi usg na szczescie malpiszon odpuscil juz bo balam sie krwawych badan, a to malo komfortowe..
Endo mam dzis 5mm takiej grubosci to ja miewalam w 12 dniu na clo.Jednak ten lek bardzo uposledza u mnie endometrium...Na lewym jajniorze pusto, na prawym (droznej stronie)pecherzyk na 10mm...Niby widzial slad po torbieli ale na moj nos to byc moze nie nowy pecherzyk ale ten ze zmniejszonej torbieli,
Chyba za wczesnie by bylo na 10mm w 4dniu???W cyklu naturalnym bez wspomagaczy mialam w 6tym dniu pecherzyk na 15mm sadzilam ,ze to przetrwaly z torbieli a owulacja byla w 15tym ...Dziewczyny , ktore w miare sie orientuja(Polarku)niezastapiony nasz medyku , myslisz ,ze w 4tym dniu moze juz byc dominujacy na 10mm????Bliska 77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Kapta ja też miwalam takie pecherzyki na początku cyklu. Fajnie że masz dobre wyniki
Moremi
Misiek po co Ci praca, będzie Cie mniej na forumAprilka, Bozia3, Pusurek, mysza1975, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, samira, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:I co postanowiłaś> Bierzesz dalej czy przerywasz?
Dzisiaj wzięłam. Niemożliwe żeby te wszystkie atrakcje przez inofolic.
W środę idę do gina więc się zapytam.Mango lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Ja znowu klikam od dentysty, wracam do UK w niedziele, wreszcie bede miala net!
Pozdroofki dla Wszystkich!
Any news?
Bozia, dzwonilam dzis do Ciebie, gdzie Ty sie szlajasz ze nie mozesz telefonu odebrac?ciekawe, gdzie Ty wtedy byłaś..
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Nie wiem sama ale sprobuje, troche mnie wkurwia bycie pania domu i pies mnie wkurwia bo obowiazki spadly na mnie. A tak - wszyscy po rowno musza zapier w domu. Moj maz mial dzisiaj wrocic o 16, ja w domu byla przed 18 , a ch....ja nadal nie ma . Zniszczen w domu nie bylo ale tyle godzin pies sam? Musze ich nauczyc obowiazkow trudno. Moze znowu odnajde sie zawodowo i wpadne w wir pracy i polubie!
aż kuknęłam na wykres w którym dniu jesteś
mysza1975, gosia7122, Sabina, moremi, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Polarku wypowiedź jak w okolicach owulki...
aż kuknęłam na wykres w którym dniu jesteś
Bozia3, mysza1975, Niuta, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, Reni, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jak nie zapomne to jutro sobie walne fote, dzis rowno 3 tygodnie jak agata zawitala na ten siwat, powiem szczerze, ze choc ogolnie mam bardzo duzo zastrzezen do mojej sylwetki to brzuchem jestem mile zaskczona
Pusurku, chyba nic innego Ci nie pozostalo jak zachowac dystans do tej calej sytuacji i trzymac sie od tescowki z daleka, mysl o sobie i dzieciatkuBozia3, Pusurek, mysza1975, megan8, Niuta, polarmiś, Sabina, moremi, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zbita z tropu, bo tesciowa z moim chlopem poszli sobie na kolacje do knajpki we wsi. Wczesniej mialam z chlopem pogadanke dosc ostra i powiedzialam, ze ode spac. To poszli sami, nawet nie zajrzeli do domu.
I teraz nie wiem czy cieszyc sie wolnoscia czy wkurzac, ze on tam je smakolyki, a ja mam kanapke z serem na kolacje.
Normalnie kobiecie w ciazy sie nie dogodzi, jakby powiedzial moj chlop.mysza1975, Mega, kapturnica, polarmiś, Sabina, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość