X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki
    Ja znowu klikam od dentysty, wracam do UK w niedziele, wreszcie bede miala net!
    Pozdroofki dla Wszystkich!
    Any news?

Bozia, dzwonilam dzis do Ciebie, gdzie Ty sie szlajasz ze nie mozesz telefonu odebrac? ;)

moremi, Bliska 77, mysza1975, ania.g, Sabina, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    znowu mnie głowa boli...

jak nic idzie owulacja..

macie tak? a ciężarne miałyście tak?
    że migrena przy owu?
    Mnie k...ica bierze i takie awantury robię swojemu, że on od razu żel szykuje ;)
    No i u mnie się zbliża... 7 dc wtf?

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie u gina!!!...I tak torbielisko zniknelo!! Jestem meeega szczessliwa , kamyk z serducha..Mowie mu ,ze cykl jade bez wspomagaczy --clo 3 razymialam 3razy guzik z petelka tylko torbiele....
    Licze na odbicie po stymulacji..Po kwietniowej w maju mialam wlasna owu na droznej stronie(niestety zlosliwosc losu malza nie bylo, szkoda ze nie ejstem wiatropylna ehhh) Zrobil mi usg na szczescie malpiszon odpuscil juz bo balam sie krwawych badan, a to malo komfortowe..
    Endo mam dzis 5mm takiej grubosci to ja miewalam w 12 dniu na clo.Jednak ten lek bardzo uposledza u mnie endometrium...Na lewym jajniorze pusto, na prawym (droznej stronie)pecherzyk na 10mm...Niby widzial slad po torbieli ale na moj nos to byc moze nie nowy pecherzyk ale ten ze zmniejszonej torbieli,
    Chyba za wczesnie by bylo na 10mm w 4dniu???W cyklu naturalnym bez wspomagaczy mialam w 6tym dniu pecherzyk na 15mm sadzilam ,ze to przetrwaly z torbieli a owulacja byla w 15tym ...Dziewczyny , ktore w miare sie orientuja(Polarku)niezastapiony nasz medyku , myslisz ,ze w 4tym dniu moze juz byc dominujacy na 10mm????

Pusurek, Bliska 77, mysza1975, ania.g, moremi, Sabina, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowa juz w ogrodku, chlop mnie dodatkowo podkurwil, krew sie poleje... ;)

mysza1975, Mega, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Melduje sie po wizycie u gina!!!...I tak torbielisko zniknelo!! Jestem meeega szczessliwa , kamyk z serducha..Mowie mu ,ze cykl jade bez wspomagaczy --clo 3 razymialam 3razy guzik z petelka tylko torbiele....
    Licze na odbicie po stymulacji..Po kwietniowej w maju mialam wlasna owu na droznej stronie(niestety zlosliwosc losu malza nie bylo, szkoda ze nie ejstem wiatropylna ehhh) Zrobil mi usg na szczescie malpiszon odpuscil juz bo balam sie krwawych badan, a to malo komfortowe..
    Endo mam dzis 5mm takiej grubosci to ja miewalam w 12 dniu na clo.Jednak ten lek bardzo uposledza u mnie endometrium...Na lewym jajniorze pusto, na prawym (droznej stronie)pecherzyk na 10mm...Niby widzial slad po torbieli ale na moj nos to byc moze nie nowy pecherzyk ale ten ze zmniejszonej torbieli,
    Chyba za wczesnie by bylo na 10mm w 4dniu???W cyklu naturalnym bez wspomagaczy mialam w 6tym dniu pecherzyk na 15mm sadzilam ,ze to przetrwaly z torbieli a owulacja byla w 15tym ...Dziewczyny , ktore w miare sie orientuja(Polarku)niezastapiony nasz medyku , myslisz ,ze w 4tym dniu moze juz byc dominujacy na 10mm????
    Pewnie ze moze. Ja w drugim dc miewalam 6mm, 8mm. U Dziewczyny o wczesnej owulacji pecherzyki dojrzewaja duzo szybciej. Dziewczyna o niku momtobe - owulacje zazwyczaj miala 9-10 dc cyklu- juz chyba urodzila.

Bliska 77, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zalapalam sie na 4200:-)

Dzisiaj bylam pierwszy dzien w pracy, ciekawe jak dlugo wytrzymam bo zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce:-)

Aprilka, Bliska 77, mysza1975, Sabina, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ja też miwalam takie pecherzyki na początku cyklu. Fajnie że masz dobre wyniki :-)
    Moremi ;-)
    Misiek po co Ci praca, będzie Cie mniej na forum :-(

mysza1975, kapturnica, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kapta ja też miwalam takie pecherzyki na początku cyklu. Fajnie że masz dobre wyniki :-)
    Moremi ;-)
    Misiek po co Ci praca, będzie Cie mniej na forum :-(
    Nie wiem sama ale sprobuje, troche mnie wkurwia bycie pania domu i pies mnie wkurwia bo obowiazki spadly na mnie. A tak - wszyscy po rowno musza zapier w domu. Moj maz mial dzisiaj wrocic o 16, ja w domu byla przed 18 , a ch....ja nadal nie ma . Zniszczen w domu nie bylo ale tyle godzin pies sam? Musze ich nauczyc obowiazkow trudno. Moze znowu odnajde sie zawodowo i wpadne w wir pracy i polubie!

Aprilka, Bozia3, Pusurek, mysza1975, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, samira, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zalapalam sie na 4200:-)

Dzisiaj bylam pierwszy dzien w pracy, ciekawe jak dlugo wytrzymam bo zeby mi sie chcialo jak mi sie nie chce:-)
    4200 zł ???????
    Wooooow

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danka na szczescie ma swobodny dostep do ogrodu wiec przynajmniej nie musi trzymac lub zalatwiac sie w domu.

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    I co postanowiłaś> Bierzesz dalej czy przerywasz?

Dzisiaj wzięłam. Niemożliwe żeby te wszystkie atrakcje przez inofolic.
    W środę idę do gina więc się zapytam.

Mango lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki
    Ja znowu klikam od dentysty, wracam do UK w niedziele, wreszcie bede miala net!
    Pozdroofki dla Wszystkich!
    Any news?

Bozia, dzwonilam dzis do Ciebie, gdzie Ty sie szlajasz ze nie mozesz telefonu odebrac? ;)
    a ja do Ciebie dwa razy oddzwaniałam i tel. milczy...:) ciekawe, gdzie Ty wtedy byłaś..;)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    4200 zł ???????
    Wooooow
    Na strone 4200. A 4200 to duzo?

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango mi po niczym sie nic nie dzieje a bralam juz prawie wszystko:-(

Mango lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie wiem sama ale sprobuje, troche mnie wkurwia bycie pania domu i pies mnie wkurwia bo obowiazki spadly na mnie. A tak - wszyscy po rowno musza zapier w domu. Moj maz mial dzisiaj wrocic o 16, ja w domu byla przed 18 , a ch....ja nadal nie ma . Zniszczen w domu nie bylo ale tyle godzin pies sam? Musze ich nauczyc obowiazkow trudno. Moze znowu odnajde sie zawodowo i wpadne w wir pracy i polubie!
    Polarku wypowiedź jak w okolicach owulki...;) aż kuknęłam na wykres w którym dniu jesteś :)

mysza1975, gosia7122, Sabina, moremi, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polarku wypowiedź jak w okolicach owulki...;) aż kuknęłam na wykres w którym dniu jesteś :)
    No na owu mam wkurwa ale przed@ tez miewam. Wkurwilam sie jak wrocilam do domu a dziada nie bylo i nie ma a ja zamiast odpoczac cos sobie przygotowac do jedzenia to stesknionym psem sie zajmuje! A nie ja chcialam psa! Poza tym 4 dzien nie jem slodyczy! Jestem na odwyku to kurwa jak nie byc wscieklym!

Bozia3, mysza1975, Niuta, Mega, kapturnica, Sabina, moremi, Reni, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce czekoladowego loda, polanego wisniami lub malinami!

Bliska 77, Bozia3, mysza1975, kapturnica, Sabina, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie zapomne to jutro sobie walne fote, dzis rowno 3 tygodnie jak agata zawitala na ten siwat, powiem szczerze, ze choc ogolnie mam bardzo duzo zastrzezen do mojej sylwetki to brzuchem jestem mile zaskczona :)
    Pusurku, chyba nic innego Ci nie pozostalo jak zachowac dystans do tej calej sytuacji i trzymac sie od tescowki z daleka, mysl o sobie i dzieciatku ;)

Bozia3, Pusurek, mysza1975, megan8, Niuta, polarmiś, Sabina, moremi, samira, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Chce czekoladowego loda, polanego wisniami lub malinami!
    Misku, za mna tez chodza lody jak cholera ale musze uwazac

mysza1975, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbita z tropu, bo tesciowa z moim chlopem poszli sobie na kolacje do knajpki we wsi. Wczesniej mialam z chlopem pogadanke dosc ostra i powiedzialam, ze ode spac. To poszli sami, nawet nie zajrzeli do domu. :D I teraz nie wiem czy cieszyc sie wolnoscia czy wkurzac, ze on tam je smakolyki, a ja mam kanapke z serem na kolacje. ;)
    Normalnie kobiecie w ciazy sie nie dogodzi, jakby powiedzial moj chlop. ;) :D

mysza1975, Mega, kapturnica, polarmiś, Sabina, moremi, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 4072 4073 4074 4075 4076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ