35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:no ja wlasnie ten cykl bez stymulacji tylko na metforminie jade,,,i jestem w szoku ,ze tak wczesnie ejst pecherzyk...
moremi, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Aga, ja też chcę taki ładny brzuszek po porodzie i tak szybko jak Ty
moremi, Bozia3, kapturnica, Bliska 77, Sabina, megan8, Pusurek, Reni, mysza1975, Mango, caffe lubią tę wiadomość
-
Ja również się melduje
Chlamydia minus. Sam z siebie mi zrobił.
Wyniki przejrzał i nie powiedzial nic więcej niż Misiu
Jaja mam trzy!!! W prawym jajniku dwa po 10 i w lewym jedno 14. Za dwa dni mam zrobić lh i estradiol (piszę w telefonie i nie chce mi się sprawdzać).
Inofolic mam brać po dwie saszetki dziennie, bo efekty sązobaczymy jak ten cykl, bo wychodzi na to, że dupek to prawdziwy dupek dla mnie i mi zaszkodził. O ile zaciążę to dostanę luteine dopochwowo. Na razie próbujemy ten cykl bez wspomagaczy. Małż ma zrobić badanie nasienia i jeżeli teraz się nie uda, to w następnym cyklu będzie stymulacja.
kapturnica, Sabina, Pusurek, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA teraz idę, bo cała jestem zesrana ze strachu
Młoda ma zaczerwienione wargi sromowe, co nigdy jej się nie zdarzało, więc pewnie coś nowego się jej przyplatało.Rano łapię mocz i lecę na badania. Boże, żeby to było tylko podrażnienie
Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze - bo zapomnę:
Bozia brzuch gites majonez, Kajtek będzie duży chłop
Aga za to Twój brzuch jest nieprzyzwoicie gładki, wstydź się!
Misiek - masz całkowitą racę, nie dość, że wkurwiają, bo zaszły, Mysza nawet narzeka że za szybko (!?!), to jeszcze teraz wkurwiają, że chcą mieć płaskie brzuchy! Dżizasssskapturnica, Bliska 77, moremi, polarmiś, Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:A to opakowanie Stasia
lansować brzuchem zaczęto
jeszcze czekamy na iwcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 23:00
kapturnica, megan8, Bliska 77, moremi, Pusurek, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina kurcze moze mala gdzies sikala na dworze i ja zawialo??? Piecze ja???Umnie dzialal dobrze jogurt zwykly naturalny do posmarowania zewn i wewn miejsc...Przynosilo ulge..Trzymam w kciuki ,zeby to nie bylo nic powaznego
moremi, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No a dlaczego nie? Przeciez to jest 21 wiek!!!
PS U mnie sie sama zrobila - mam 5 cm odrosty. Taniomoremi, kapturnica lubią tę wiadomość