35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:I jeszcze - bo zapomnę:
Bozia brzuch gites majonez, Kajtek będzie duży chłop
Aga za to Twój brzuch jest nieprzyzwoicie gładki, wstydź się!
Misiek - masz całkowitą racę, nie dość, że wkurwiają, bo zaszły, Mysza nawet narzeka że za szybko (!?!), to jeszcze teraz wkurwiają, że chcą mieć płaskie brzuchy! Dżizassss
Proszę nie wyrywać zdań z kontekstu. Nie narzekam, że za szybko, tylko że mogłam lepiej zaplanować.Bozia3, Sabina, Reni, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:i od razu miałaś wynik? Szybko chyba, a ile płaciłaś za to badanie?
Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzuien bryy,,Ale u nas burzysko bylo w nocy blehhhh Pioruny raz za razem ,ze o grzmotach nie wspomne..A ja zaraz na badanie prolaktynki z obciazonkiem...Sie nie chcialo wstac ale jak mus to mus
..
Moremi przybij piateczke-tez chce spac!!!!
Pozdrowionkamoremi, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A Pusur już urodziła? Dziwnie tak, że się nie przywitała o 5 w nocy znad śniadania
Pusurek, Sabina, Bliska 77, Bozia3, Simba, mysza1975, kapturnica, Mega, mandragora lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A Pusur już urodziła? Dziwnie tak, że się nie przywitała o 5 w nocy znad śniadania
i uznalam, ze byloby to nieprzyzwoite meldowac o tym. Teraz jem 2 sniadanie.
ania.g, Sabina, Bliska 77, Bozia3, mysza1975, kapturnica, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
A ja dopiero kawę piję.
Wczoraj przyszedł zamówiony rożek w Reni, zajebiaszczy jest i taki milutki w dotyku że starsze córki zażądały koca z takiego materiałuSabina, Reni, Pusurek, Bozia3, Simba, mysza1975, moremi, Mega, mandragora lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Proszę nie wyrywać zdań z kontekstu. Nie narzekam, że za szybko, tylko że mogłam lepiej zaplanować.
Dzień dobry!
U mnie noc zaliczona:-( zamartwiam się o core. Mocz złapany, mam zadzwonić w południe to pani mi powie czy coś wyszło. Daj Boże żeby to było podraznienie!mysza1975, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
witajcie,
my dzis noc mielismy bardzo srednia, u mlodej kolki a kilka domow dalej imprezka u mlodych
no trudno, nie jest zle udalo sie wszamac sniadanko
milego dnia laseczki, Sabina trzymam kciuki za wyniki corkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 09:40
Sabina, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzień doberek
Ania
u nas wczoraj też przeszła zajebista burza.. dobrze dobrze.. przynajmniej tych krwiopijców trochę zbombardowała, bo żyć nie dawały ..bez szpraja wyjść się z psem nie dało.. bo przeprowadzały zmasowany desant
no i jest czym oddychać
Sabina, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hej dzieczeta,witam sie z wroclawia,po dlugiej podrozy(od piatku) z przygodami popsutym autem,przystankami wymuszonymi w holandii i niemczech w koncu dotarlismy do jednageo z punktow naszej podrozy(zaplanowanych
),mam tylko chwile na necie wiec nie nadrobie wszystkiego,ale pozdrawiam wszystkie serdecznie
Sabina, mysza1975, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam
Bursztyn poza zasięgiem - więc pewnie nie przeczyta - przedłużyła o tydzień pobyt w PL - bo chce dłużej pobyć z mamą - spotkam się z nią znów pod koniec tygodnia...
Paszcza - a po czym Ty tak tyjesz?? Z cukrem tak bardzo uważasz i żyjesz na Montignacu - więc skąd 10 kg na plusie? No chyba, że od hormonów....ja przy pierwszej ciąży po dupku przez pół roku dowaliłam 12 kg, ale w tej ciąży też zażywałam dupka i luteinę i jakoś było lepiej....może im człowiek starszy - tym lepiej mu z tymi lekarstwami...
Pusurek to pewnie odsypia dziś teściową z bólem głowy...ale dobrze, że już po.... Pusur Ty się ciesz, że ona nie przyjedzie na pół roku - pomagać Ci przy Adamku - bo dopiero miałabyś jazdy...
Bliska 77, Pusurek, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:witam
Bursztyn poza zasięgiem - więc pewnie nie przeczyta - przedłużyła o tydzień pobyt w PL - bo chce dłużej pobyć z mamą - spotkam się z nią znów pod koniec tygodnia...
Paszcza - a po czym Ty tak tyjesz?? Z cukrem tak bardzo uważasz i żyjesz na Montignacu - więc skąd 10 kg na plusie? No chyba, że od hormonów....ja przy pierwszej ciąży po dupku przez pół roku dowaliłam 12 kg, ale w tej ciąży też zażywałam dupka i luteinę i jakoś było lepiej....może im człowiek starszy - tym lepiej mu z tymi lekarstwami...
Pusurek to pewnie odsypia dziś teściową z bólem głowy...ale dobrze, że już po.... Pusur Ty się ciesz, że ona nie przyjedzie na pół roku - pomagać Ci przy Adamku - bo dopiero miałabyś jazdy...
Pusurek, mysza1975, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Mój lekarz ma minilaboratorium w gabinecie i jest z wykształcenia również analitykiem medycznym. Badanie zrobił mi na nfz. Podobnie jak usg dopochwowe i usg piersi.
Tak w ogóle to: Dzień dobryReni, mysza1975, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry i ja po raz 2. Noc jakas do dupy, spac nie moglam, kota mi skakala po oknach trzaskajac roletami, potem chlop trzaskal szafa, bo sobie gaci szukal. Jak juz zasnelam, to zadzwonili ze szpitala, ze mam jeszcze jedna rozmowe z polozna i czy moge przyjechac dzis wczesniej. Wiec ja, ze nie moge, a o czym mamy gadac? No oczywiscie, ze o porodzie. Pewnie znowu o relaksujacej muzyce. No i mnie podkurw... o 8.30, no.
A leb mnie faktycznie boli ( Bozia, skad wiedzialas), ale to raczej cisnienie jakies niskie, deszcz pada, ginekolog na horyzoncie, dzizas, jeczenie mi sie wlaczylo. A, no i popoludnie z tesciowa, ale jakos mniej sie spinam, bo ten jej facet jakos dobrze na nia dziala. Daj Boze, zeby jej nie zostawil, to bedziemy mieli zycie spokojniejsze.
Milego dnia dziewuszki. Ide sobie kawe strzelic.Reni, mysza1975, Sabina, ania.g, moremi, Bozia3, Bliska 77, mandragora lubią tę wiadomość