X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to witam wszystkie laseczki i nadrabiam dwa dni

Bliska 77, moremi, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, jesteście bardzo miłe :-, teraz najważniejsze żeby młodsza nie zachorowała, nic tylko odliczam dni do poniedziałku, jeszcze 7.......
    Bozia, jeśli chodzi o relacje, to wiem że może być bardzo rożnie, 6 lat to jednak sporo ale np nasza sąsiadka ma siostrę, jest między nimi 6 lat różnicy i są ze sobą bardzo blisko (teraz to dorosłe kobiety choć od młodszej z nich jestem starsza o 10 lat - ona teraz w ciagu jakiś 10 dni ma rodzić :-) )
    wiem, że z mężem zrobimy wszystko żeby były dla siebie ważne i sobie bliskie ale czy nam się uda? cóż to tylko czas pokaże

moremi, megan8, Bozia3, ania.g, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A tak poza tym to witam wszystkie laseczki i nadrabiam dwa dni
    witamy witamy

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tu płeć nie ma nic do rzeczy....gdyby mój A. wyprawiał takie cyrki i histerie na okoliczność odwiedzenia mnie przez moją matkę - zrobiłabym to samo...zostawiłabym go w domu, a sama poszła sobie z nią w spokoju spędzić czas na mieście w knajpce..przecież o to Pusurkowi chodziło - ma święty spokój i dom dla siebie - więc o co kaman? :)
    Ja bym histeryzowala podobnie jak teraz, gdyby moja matka miala przyjechac. Coz, dla mnie rodzina, to ta moja najmniejsza - corka, facet, kot. ;) Zajmowanie sie reszta rodziny, nawet jesli to matka, jest juz dla mnie uciazliwe. Tak mam. No co zrobisz, nic nie zrobisz. ;)
    Ale byli, posiedzieli troche, beda nas meczyc jutro po szpitalu. Tesciowa zupelnie inna niz w swieta, jest z nia facet, wiec nie gwiazdorzy. O on bardzo spokojny i sympatyczny, az mi go szkoda bylo, bo ona to taka modliszka - pozre go i wypluje. ;)

Bliska 77, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A teraz idę, bo cała jestem zesrana ze strachu :( Młoda ma zaczerwienione wargi sromowe, co nigdy jej się nie zdarzało, więc pewnie coś nowego się jej przyplatało.Rano łapię mocz i lecę na badania. Boże, żeby to było tylko podrażnienie
    Przy tej pogodzie nietrudno o infekcje. Spróbuj może posmarowac po kapieli clotrimazolum.

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, moze to zwykle przeziębienie, trzymam kciuki oby to nie było nic poważnego

Sabina lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska ja mam sis 10lat mlodsza ode mnie..i powiem Ci ,ze mimo tak duzej roznicy wieku jestem z nia najbardziej zzyta z rodzenstwa ....Zajmowalam sie nia od niemowlaka a ona chodzila za mna wszedzie.Wrecz nie raz bylo to wkurzajace ale kocham ja jak corke =D
    To ,ze jest duza roznica wieku nie musi oznaczac ze sie nie dogadaja ..Czasem dzieci w podobnym wieku dra koty a te z roznica wieku dogaduja sie idealnie...

Pusurek, Bozia3, Bozia3, Bliska 77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mysle, z ta roznica wieku. Bywa, ze dzieciaki bawia sie z soba, kiedy sa male, a potem dorosle drogi im sie zupelnie rozjezdzaja. A i bywa odwrotnie, ze roznica wieku niweluje sie w doroslym zyciu i pozornie zupelnie niezzyte z soba rodzenstwo, moze miec doskonaly kontakt.
    Na to chyba nie ma recepty. I ciezko to tez przewidziec. A mala roznica wieku to zadna gwarancja na sukces w przyszlosci.

Bozia3, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieję, że u mnie też tak będzie...:) 12 lat różnicy - dwóch chłopaków - oby im się wzajemnie poukładało w dorosłym życiu....

Bliska 77, kapturnica, Pusurek, megan8, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bliska ja mam sis 10lat mlodsza ode mnie..i powiem Ci ,ze mimo tak duzej roznicy wieku jestem z nia najbardziej zzyta z rodzenstwa ....Zajmowalam sie nia od niemowlaka a ona chodzila za mna wszedzie.Wrecz nie raz bylo to wkurzajace ale kocham ja jak corke =D
    To ,ze jest duza roznica wieku nie musi oznaczac ze sie nie dogadaja ..Czasem dzieci w podobnym wieku dra koty a te z roznica wieku dogaduja sie idealnie...
    mam nadzieje ze u nich bedzie podobnie jak u Ciebie i Twojej Siostry :)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia... Ty już się rozdwajasz!!! Ojacie...

Post Kapturnicy polubiony przez dwie Bozie jakby ktoś nie zauważył ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 21:49

kapturnica, Bozia3, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur dokladnie...A tesknie za nia ehhh strasznie...I jak tylko przylatuje do Pl to mam ochote ja zacalowac a przeciez juz z niej stara kobyla =D Dla mnie zawsze bedzie moja ukochana mala siostrzyczka , dla ktorej ta starsza jest zawsze autorytetem..
    Mysle ,ze w wiekszosci to starsze rodzenstwo instynktownie matkuje mlodszemu...

Pusurek, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bozia... Ty już się rozdwajasz!!! Ojacie...

Post Kapturnicy polubiony przez dwie Bozie jakby ktoś nie zauważył ;)
    Jak ktos podwojnie lubi moje posty to jakby rzekl natanek -wiedz ze cos sie dzieje =D

Bozia3, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak ktos podwojnie lubi moje posty to jakby rzekl natanek -wiedz ze cos sie dzieje =D
    o to to...:) i sama nie wiem jak to zrobiłam - jakiś znak jak nic..;) a moje łóżeczko dla Kajtka stoi w paczce nieskręcone, bo mamy deficyt miejsca - paczka z UK dopiero przyjdzie za tydzień - więc jeszcze troszkę muszę wytrzymać....a znając swoje szczęscie, to i tak przenoszę..:)

kapturnica, moremi, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, bardzo fajne zdjęcia dzisiaj nam pokazujesz. Córeczki śliczne.

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • slash Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, a chlamydię robiłaś z wymazu z pochwy?

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dokladnie pcoska jak ta lala , jajnik po droznej mam skauteryzowany ..Lewy zasnal,na szczescie
    To
    Metformina idealna !

moremi, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Moremi, a chlamydię robiłaś z wymazu z pochwy?
    Tak. Dzisiaj lekarz mi zrobił (enzymatyczny plus szkielko).
    Na początku roku robiłam z krwi. DNA kosztuje około 160 zeta i nie robiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:32

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • slash Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak. Dzisiaj lekarz mi zrobił.
    i od razu miałaś wynik? Szybko chyba, a ile płaciłaś za to badanie?

klz98u696p33kjce.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    zeby nie bylo ze nie dotrzymalam slowa ale niebawem zmeniam

Nie zdążyłam :-(

‹‹ 4075 4076 4077 4078 4079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ