X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to witam wszystkie laseczki i nadrabiam dwa dni

Bliska 77, moremi, kapturnica, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, jesteście bardzo miłe :-, teraz najważniejsze żeby młodsza nie zachorowała, nic tylko odliczam dni do poniedziałku, jeszcze 7.......
    Bozia, jeśli chodzi o relacje, to wiem że może być bardzo rożnie, 6 lat to jednak sporo ale np nasza sąsiadka ma siostrę, jest między nimi 6 lat różnicy i są ze sobą bardzo blisko (teraz to dorosłe kobiety choć od młodszej z nich jestem starsza o 10 lat - ona teraz w ciagu jakiś 10 dni ma rodzić :-) )
    wiem, że z mężem zrobimy wszystko żeby były dla siebie ważne i sobie bliskie ale czy nam się uda? cóż to tylko czas pokaże

moremi, megan8, Bozia3, ania.g, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A tak poza tym to witam wszystkie laseczki i nadrabiam dwa dni
    witamy witamy

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tu płeć nie ma nic do rzeczy....gdyby mój A. wyprawiał takie cyrki i histerie na okoliczność odwiedzenia mnie przez moją matkę - zrobiłabym to samo...zostawiłabym go w domu, a sama poszła sobie z nią w spokoju spędzić czas na mieście w knajpce..przecież o to Pusurkowi chodziło - ma święty spokój i dom dla siebie - więc o co kaman? :)
    Ja bym histeryzowala podobnie jak teraz, gdyby moja matka miala przyjechac. Coz, dla mnie rodzina, to ta moja najmniejsza - corka, facet, kot. ;) Zajmowanie sie reszta rodziny, nawet jesli to matka, jest juz dla mnie uciazliwe. Tak mam. No co zrobisz, nic nie zrobisz. ;)
    Ale byli, posiedzieli troche, beda nas meczyc jutro po szpitalu. Tesciowa zupelnie inna niz w swieta, jest z nia facet, wiec nie gwiazdorzy. O on bardzo spokojny i sympatyczny, az mi go szkoda bylo, bo ona to taka modliszka - pozre go i wypluje. ;)

Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A teraz idę, bo cała jestem zesrana ze strachu :( Młoda ma zaczerwienione wargi sromowe, co nigdy jej się nie zdarzało, więc pewnie coś nowego się jej przyplatało.Rano łapię mocz i lecę na badania. Boże, żeby to było tylko podrażnienie
    Przy tej pogodzie nietrudno o infekcje. Spróbuj może posmarowac po kapieli clotrimazolum.

Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, moze to zwykle przeziębienie, trzymam kciuki oby to nie było nic poważnego

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska ja mam sis 10lat mlodsza ode mnie..i powiem Ci ,ze mimo tak duzej roznicy wieku jestem z nia najbardziej zzyta z rodzenstwa ....Zajmowalam sie nia od niemowlaka a ona chodzila za mna wszedzie.Wrecz nie raz bylo to wkurzajace ale kocham ja jak corke =D
    To ,ze jest duza roznica wieku nie musi oznaczac ze sie nie dogadaja ..Czasem dzieci w podobnym wieku dra koty a te z roznica wieku dogaduja sie idealnie...

nick nieaktualny, Bozia3, Bozia3, Bliska 77, moremi, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez tak mysle, z ta roznica wieku. Bywa, ze dzieciaki bawia sie z soba, kiedy sa male, a potem dorosle drogi im sie zupelnie rozjezdzaja. A i bywa odwrotnie, ze roznica wieku niweluje sie w doroslym zyciu i pozornie zupelnie niezzyte z soba rodzenstwo, moze miec doskonaly kontakt.
    Na to chyba nie ma recepty. I ciezko to tez przewidziec. A mala roznica wieku to zadna gwarancja na sukces w przyszlosci.

Bozia3, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mam nadzieję, że u mnie też tak będzie...:) 12 lat różnicy - dwóch chłopaków - oby im się wzajemnie poukładało w dorosłym życiu....

Bliska 77, kapturnica, nick nieaktualny, megan8, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bliska ja mam sis 10lat mlodsza ode mnie..i powiem Ci ,ze mimo tak duzej roznicy wieku jestem z nia najbardziej zzyta z rodzenstwa ....Zajmowalam sie nia od niemowlaka a ona chodzila za mna wszedzie.Wrecz nie raz bylo to wkurzajace ale kocham ja jak corke =D
    To ,ze jest duza roznica wieku nie musi oznaczac ze sie nie dogadaja ..Czasem dzieci w podobnym wieku dra koty a te z roznica wieku dogaduja sie idealnie...
    mam nadzieje ze u nich bedzie podobnie jak u Ciebie i Twojej Siostry :)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia... Ty już się rozdwajasz!!! Ojacie...

Post Kapturnicy polubiony przez dwie Bozie jakby ktoś nie zauważył ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 21:49

kapturnica, Bozia3, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur dokladnie...A tesknie za nia ehhh strasznie...I jak tylko przylatuje do Pl to mam ochote ja zacalowac a przeciez juz z niej stara kobyla =D Dla mnie zawsze bedzie moja ukochana mala siostrzyczka , dla ktorej ta starsza jest zawsze autorytetem..
    Mysle ,ze w wiekszosci to starsze rodzenstwo instynktownie matkuje mlodszemu...

nick nieaktualny, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bozia... Ty już się rozdwajasz!!! Ojacie...

Post Kapturnicy polubiony przez dwie Bozie jakby ktoś nie zauważył ;)
    Jak ktos podwojnie lubi moje posty to jakby rzekl natanek -wiedz ze cos sie dzieje =D

Bozia3, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jak ktos podwojnie lubi moje posty to jakby rzekl natanek -wiedz ze cos sie dzieje =D
    o to to...:) i sama nie wiem jak to zrobiłam - jakiś znak jak nic..;) a moje łóżeczko dla Kajtka stoi w paczce nieskręcone, bo mamy deficyt miejsca - paczka z UK dopiero przyjdzie za tydzień - więc jeszcze troszkę muszę wytrzymać....a znając swoje szczęscie, to i tak przenoszę..:)

kapturnica, moremi, Bliska 77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, bardzo fajne zdjęcia dzisiaj nam pokazujesz. Córeczki śliczne.

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • slash Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, a chlamydię robiłaś z wymazu z pochwy?

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    dokladnie pcoska jak ta lala , jajnik po droznej mam skauteryzowany ..Lewy zasnal,na szczescie
    To
    Metformina idealna !

moremi, Bliska 77, kapturnica lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Moremi, a chlamydię robiłaś z wymazu z pochwy?
    Tak. Dzisiaj lekarz mi zrobił (enzymatyczny plus szkielko).
    Na początku roku robiłam z krwi. DNA kosztuje około 160 zeta i nie robiłam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:32

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • slash Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tak. Dzisiaj lekarz mi zrobił.
    i od razu miałaś wynik? Szybko chyba, a ile płaciłaś za to badanie?

klz98u696p33kjce.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    zeby nie bylo ze nie dotrzymalam slowa ale niebawem zmeniam

Nie zdążyłam :-(

‹‹ 4075 4076 4077 4078 4079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ