35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dzięki dziewczyny, jesteście bardzo miłe :-, teraz najważniejsze żeby młodsza nie zachorowała, nic tylko odliczam dni do poniedziałku, jeszcze 7.......
Bozia, jeśli chodzi o relacje, to wiem że może być bardzo rożnie, 6 lat to jednak sporo ale np nasza sąsiadka ma siostrę, jest między nimi 6 lat różnicy i są ze sobą bardzo blisko (teraz to dorosłe kobiety choć od młodszej z nich jestem starsza o 10 lat - ona teraz w ciagu jakiś 10 dni ma rodzić)
wiem, że z mężem zrobimy wszystko żeby były dla siebie ważne i sobie bliskie ale czy nam się uda? cóż to tylko czas pokażemoremi, megan8, Bozia3, ania.g, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tu płeć nie ma nic do rzeczy....gdyby mój A. wyprawiał takie cyrki i histerie na okoliczność odwiedzenia mnie przez moją matkę - zrobiłabym to samo...zostawiłabym go w domu, a sama poszła sobie z nią w spokoju spędzić czas na mieście w knajpce..przecież o to Pusurkowi chodziło - ma święty spokój i dom dla siebie - więc o co kaman?
Zajmowanie sie reszta rodziny, nawet jesli to matka, jest juz dla mnie uciazliwe. Tak mam. No co zrobisz, nic nie zrobisz.
Ale byli, posiedzieli troche, beda nas meczyc jutro po szpitalu. Tesciowa zupelnie inna niz w swieta, jest z nia facet, wiec nie gwiazdorzy. O on bardzo spokojny i sympatyczny, az mi go szkoda bylo, bo ona to taka modliszka - pozre go i wypluje.Bliska 77, moremi, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A teraz idę, bo cała jestem zesrana ze strachu
Młoda ma zaczerwienione wargi sromowe, co nigdy jej się nie zdarzało, więc pewnie coś nowego się jej przyplatało.Rano łapię mocz i lecę na badania. Boże, żeby to było tylko podrażnienie
Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bliska ja mam sis 10lat mlodsza ode mnie..i powiem Ci ,ze mimo tak duzej roznicy wieku jestem z nia najbardziej zzyta z rodzenstwa ....Zajmowalam sie nia od niemowlaka a ona chodzila za mna wszedzie.Wrecz nie raz bylo to wkurzajace ale kocham ja jak corke
To ,ze jest duza roznica wieku nie musi oznaczac ze sie nie dogadaja ..Czasem dzieci w podobnym wieku dra koty a te z roznica wieku dogaduja sie idealnie...Pusurek, Bozia3, Bozia3, Bliska 77, moremi, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez tak mysle, z ta roznica wieku. Bywa, ze dzieciaki bawia sie z soba, kiedy sa male, a potem dorosle drogi im sie zupelnie rozjezdzaja. A i bywa odwrotnie, ze roznica wieku niweluje sie w doroslym zyciu i pozornie zupelnie niezzyte z soba rodzenstwo, moze miec doskonaly kontakt.
Na to chyba nie ma recepty. I ciezko to tez przewidziec. A mala roznica wieku to zadna gwarancja na sukces w przyszlosci.Bozia3, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bliska ja mam sis 10lat mlodsza ode mnie..i powiem Ci ,ze mimo tak duzej roznicy wieku jestem z nia najbardziej zzyta z rodzenstwa ....Zajmowalam sie nia od niemowlaka a ona chodzila za mna wszedzie.Wrecz nie raz bylo to wkurzajace ale kocham ja jak corke
To ,ze jest duza roznica wieku nie musi oznaczac ze sie nie dogadaja ..Czasem dzieci w podobnym wieku dra koty a te z roznica wieku dogaduja sie idealnie...kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia... Ty już się rozdwajasz!!! Ojacie...
Post Kapturnicy polubiony przez dwie Bozie jakby ktoś nie zauważyłWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 21:49
kapturnica, Bozia3, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pusur dokladnie...A tesknie za nia ehhh strasznie...I jak tylko przylatuje do Pl to mam ochote ja zacalowac a przeciez juz z niej stara kobyla
Dla mnie zawsze bedzie moja ukochana mala siostrzyczka , dla ktorej ta starsza jest zawsze autorytetem..
Mysle ,ze w wiekszosci to starsze rodzenstwo instynktownie matkuje mlodszemu...Pusurek, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bozia... Ty już się rozdwajasz!!! Ojacie...
Post Kapturnicy polubiony przez dwie Bozie jakby ktoś nie zauważyłBozia3, moremi, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Jak ktos podwojnie lubi moje posty to jakby rzekl natanek -wiedz ze cos sie dzieje
i sama nie wiem jak to zrobiłam - jakiś znak jak nic..
a moje łóżeczko dla Kajtka stoi w paczce nieskręcone, bo mamy deficyt miejsca - paczka z UK dopiero przyjdzie za tydzień - więc jeszcze troszkę muszę wytrzymać....a znając swoje szczęscie, to i tak przenoszę..
kapturnica, moremi, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Moremi, a chlamydię robiłaś z wymazu z pochwy?
Na początku roku robiłam z krwi. DNA kosztuje około 160 zeta i nie robiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 22:32
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!