35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A ja zbita z tropu, bo tesciowa z moim chlopem poszli sobie na kolacje do knajpki we wsi. Wczesniej mialam z chlopem pogadanke dosc ostra i powiedzialam, ze ode spac. To poszli sami, nawet nie zajrzeli do domu.
I teraz nie wiem czy cieszyc sie wolnoscia czy wkurzac, ze on tam je smakolyki, a ja mam kanapke z serem na kolacje.
Normalnie kobiecie w ciazy sie nie dogodzi, jakby powiedzial moj chlop.Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:na jego miejscu zrobiłabym dokładnie tak samo....jeszcze wróciłabym po północy....
Pusurek, kapturnica, polarmiś, moremi, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Pewnie ze moze. Ja w drugim dc miewalam 6mm, 8mm. U Dziewczyny o wczesnej owulacji pecherzyki dojrzewaja duzo szybciej. Dziewczyna o niku momtobe - owulacje zazwyczaj miala 9-10 dc cyklu- juz chyba urodzila.
A jak mialas tak wczesnie pecherzyk tak duzy to kiedy miewalas owulacje???Kurcze zastanawiam sie jak wczesnie by moglo byc u mnie???Kiedy zaczac meczyc malza zeby nie przegapic ...
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj już odpuściłam. Zobaczę czy te plamienia się uspokoją
Polarku ja do tej pory też wszystko trawiłam, a teraz takie cuda
Niuta wrote:Dzisiaj wzięłam. Niemożliwe żeby te wszystkie atrakcje przez inofolic.
W środę idę do gina więc się zapytam.Niuta lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mega wrote:ej no! Baba przeciwko babom???? Skandal!!!
kapturnica, moremi, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A jak mialas tak wczesnie pecherzyk tak duzy to kiedy miewalas owulacje???Kurcze zastanawiam sie jak wczesnie by moglo byc u mnie???Kiedy zaczac meczyc malza zeby nie przegapic ...
kapturnica lubi tę wiadomość