35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni jestem i ja
na Pani wezwanie. Humor ostatnio mam pod psem. Nie wiem co się ze mną dzieje - zaczęłam brać inofolic i nie wiem czy to przez niego, ale pomimo 11dc codziennie mam jeszcze plamienie (jasnoczerwone). Nie wiem co robić
Nigdy tak nie miałam - czekać czy odstawić? Co myślicie?????
Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
trzeba było mnie widzieć jak sobie dziarę robiłam.. albo jak pępek przekułam i trzeba było go przemyć
..
moja siostra musiała to zrobić, bo mi się słabo robiło haha
kkisia wrote:To ja tez panikara
Trzeba mnie bylo widziec w sobote na izbie przyjec albo dzis na zmianie opatrunkukkisia, moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Proponuje, zeby wszystkie panikary i histeryczki zrobily coming out.
Nawet te, ktore mysla, ze sa twardzielami.
Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
a jakiego masz psa??????
bo mój jest niski i nijak mój humor pod niego nie wchodzi
Infolik jest mi nie znanyMango wrote:Reni jestem i jana Pani wezwanie. Humor ostatnio mam pod psem. Nie wiem co się ze mną dzieje - zaczęłam brać inofolic i nie wiem czy to przez niego, ale pomimo 11dc codziennie mam jeszcze plamienie (jasnoczerwone). Nie wiem co robić
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:Reni jestem i ja
na Pani wezwanie. Humor ostatnio mam pod psem. Nie wiem co się ze mną dzieje - zaczęłam brać inofolic i nie wiem czy to przez niego, ale pomimo 11dc codziennie mam jeszcze plamienie (jasnoczerwone). Nie wiem co robić
A powiem Ci że na mnie inofolic też chyba dziwnie działa.
Nie dość że @ przyszła w 12dc to w dodatku jakoś tak długo trwa...
Mango lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Na wątku "medycznym" znalazłam info o bezpłatnym invitro
I powiem szczerze że chyba się zgłoszę.
Co prawda do Łodzi mam prawie 400 km ale co tam - wezmę urlop i pomieszkam tam sobie
http://www.gameta.pl/dla-pacjenta/jestem-w-trakcie-leczenia/bezp%C5%82atne-in-vitromoremi, Simba lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Reni wrote:trzeba było mnie widzieć jak sobie dziarę robiłam.. albo jak pępek przekułam i trzeba było go przemyć
..
moja siostra musiała to zrobić, bo mi się słabo robiło haha
I ja mam złotą odznakę hdk
Mango, kapturnica, Pusurek, mysza1975, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Niuta wrote:A powiem Ci że na mnie inofolic też chyba dziwnie działa.
Nie dość że @ przyszła w 12dc to w dodatku jakoś tak długo trwa...
Mango, Niuta lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
oo przy operacji piersi też w miejscowym znieczuleniu..też miałam zjazd do bazy;-) lekarz do mnie co mi tu pani na leżąco mdleje??
haha i mnie same nazwy narzędzi o które prosił lekarz pielęgniarkę tak przerażały
moremi wrote:Pępkiem to się tak bardzo nie przejęłam, bo zemdlalam. Podobnie przy przekluwaniu uszu. I mało brakowało, a zemdlalabym przy robieniu dziary. Poprosiłam o przerwę. Jak mi wlokniaka z piersi wycinali w znieczuleniu miejscowym to też popłynęłam
I ja mam złotą odznakę hdkkapturnica, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale Boźka cyknie wcześniej nie martw się
ja poczekam na wrzesień - termin mam na 17.09 - może być też 7.09 - ja tam lubię mieć siódemki wokół siebie
może ten bandzioch już nie urośnie więcej....
najlepsza jazda jest w nocy, jak chcę się obrócić z boku na bok...tak stękam, że A. się budzi i pyta czy to już...
kapturnica, Reni, ania.g, Sabina, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość