35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A jak lubię coś robić nic siedzieć w bloku, a do tego działeczka podlana.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simbulku- cudny ten brzuszek z twixami
, moj jeszcze jest niepokazywalny , wiec nawet nie zapodam
Pusur- wygladasz po prostu super! do twarzy ci z ta ciaza...a soczkow to ja tam nie widze...raczej powiedzialabym ze to jakies likiery
Kkisia- na privie masz wiadomosc ode mniei do zobaczenia
Pusurek, kapturnica, mandragora, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale dlaczego mialby miec wiecej szerokosci po zlozeniu? Teraz to mnie zaczyna szwankowac
Filmik sobie obejrzyj - to cie uspokoi
moremi, mandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z Wami z rana..
Widze ,ze Pusur wicnajac cos na ząb juz byla na strazy i podglad miala na calosc
..Ja dzis wizyta u gina wieczorem czy torbiel sie wchlonela...Dobrze ze pozno bo znow upal zapowiadaja A ja tak uwielbiam usg dowpiczne kiedy zar z nieba sie leje..
Moje poczucie czystosci i higieny zostaje w takie dni powaznie zaburzone
Udanego poniedzialkumoremi, mandragora, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Pusur cudny brzuchol
Alis i Bozia nie mogę się napatrzec na Wasze malenstwa
Simba cudny ten brzuszek))
Teraz czekam na awatarki Iwci, Mandragory i reszty
Ewa i Ania co do tych szczepień to nie przyznam Wam racji. W ostatnich latach odnotowano wzrost zachorowań na choroby typu odra czy polio. Właśnie dlatego, że część ludzi odstąpiła od szczepień.
Kapta, ja też mam dzisiaj wieczorem usg i odczucia identyczne
Miłego dnia wszystkimBliska 77, Pusurek, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam po wekendzie. Az strach z łóżka wychodzić. Pogoda zdecydowanie nie dla mnie. Mózg mi nie działa w takich upałach.
Simba brzusio pierwsza klasa
Ali dzidzia cudowna niech zdrowo rośnie.
Co do szczepień to tez się nad tym zastanawiam, a zwłaszcza nad tymi w pierwszych miesiącach życia. Dla mnie to jakieś nieporozumienie ze takiego malucha pompuje się taka chemia.
Pusurku wyglądasz oblednie
Kapta kciuki co by torbiel dała nogę
kapturnica, Bliska 77, Pusurek, Alis, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam
Zerwałam się z łóżka nie wiem po co. Znowu mam adhd...
Moremi, co do szczepień to zawsze będą zdania podzielone. To tak samo jak ze zwolennikami porodów sn i cc. Każdy kij ma dwa końce.
Trzymam kciuki za dzisiejsze usg Kapty i Moremi.kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:Dzień dobry
czy jest tu ktoś kto nie jest w ciąży?
Ale fakt tych z brzuszkiem chyba wiekszosc juz jest..My to takie rodzynki w ciescie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 08:50
Reni, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no bo już się zaniepokoiłam
inwazja brzuchatychBursztyn zaginął w akcji reszta dziewczyn też zamilkła..
laski w ukryciu .. gadać mnie tu gdzie Wy!kapturnica wrote:Ja zem nie ciazowata ...kapturnica, kkisia, moremi, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a tak poważnie.. współczuję Wam brzuchatym tej pogody..
mamy piękne lato.. ale pewnie dla ciężarnej to jakaś masakra
muszę sobie wyliczyć, żeby rodzić w marcukkisia, Sabina, kapturnica, moremi, mandragora, Bliska 77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny