35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kkisia wrote:Witam po tygodniowym odwyku od owu
Alis gratuluje
Simba brzusio pierwsza klasa
Pusurek nie daj sie
Aga oby Agatka byla zdrowa
Reszte serdecznie pozdrawiam
Iwka ja tez chetna na kawke do Kato mam bliziutko
A ja walcze z przetworami na zime i czekam na @ bo ide zrobic wszystkie badania
W tej walce Z przetworami wczoraj przegralam , kupiam sobie nowe noze i jeden wczoraj jak kroilam kapuste odskoczyl i okazala sie bardzo ostry . Potrzebna byla wizyta na izbie przyjec i szycie rekiniby lewa ale ciezko samej nawet gacie zalozyc
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia..... Znaczy kapusta sie zemscila za krojenie..Znam to ostatnio na mnie zemscily sie buraki
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj zemscila
wszystko bylo by ok tylko czuje sie jak kaleka nic sama nie zrobie bo ciachnelam sie w takim miejscu ze lewa reka wylaczona , jutro wyprawa do chirurga umowic sie na sciagniecie szwow
Wiecie moze ile czasu takie szycie sie goi , sciaganie szwow boli ?samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:no cudowne to Cudo
Simba - brzuch galanteWidać, że to nie ciąża spożywcza
Piękny
Pusur wyglądasz jak z arbuzem pod bluzkąuhodowałaś pokaźny brzuchol
Pusurek, Alis, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Oj zemscila
wszystko bylo by ok tylko czuje sie jak kaleka nic sama nie zrobie bo ciachnelam sie w takim miejscu ze lewa reka wylaczona , jutro wyprawa do chirurga umowic sie na sciagniecie szwow
Wiecie moze ile czasu takie szycie sie goi , sciaganie szwow boli ?Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:http://telewizjarepublika.pl/neurobiolog-w-dzieci-wpompowuje-sie-skandaliczna-ilosc-szczepionek-tylko-po-to-zeby-mogly-zarabiac-koncerny-farmaceutyczne,9863.html
EwaT, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnykkisia wrote:Witam po tygodniowym odwyku od owu
Alis gratuluje
Simba brzusio pierwsza klasa
Pusurek nie daj sie
Aga oby Agatka byla zdrowa
Reszte serdecznie pozdrawiam
Iwka ja tez chetna na kawke do Kato mam bliziutko
A ja walcze z przetworami na zime i czekam na @ bo ide zrobic wszystkie badania
W tej walce Z przetworami wczoraj przegralam , kupiam sobie nowe noze i jeden wczoraj jak kroilam kapuste odskoczyl i okazala sie bardzo ostry . Potrzebna byla wizyta na izbie przyjec i szycie rekiniby lewa ale ciezko samej nawet gacie zalozyc
kiesia zapraszamy ,Iwka pisała ze jest na śląsku do 8.08,możemy się spotkać w galerii dworca w Kato
-
nick nieaktualny
-
Alis - slicznotka
Jak wszystkie nasze forumowe dzieci
Megan - super nowa fota.
A moj brzuch nie jest jeszcze duzy, tylko byl wyrwany z kontekstu
Jak patrze na brzuch Pusura i wszystkie brzuchy pod koniec ciazy, to az sie boje pomyslec co bedzie u mnie...
samira, Bliska 77, Pusurek, Alis, mysza1975, Sabina, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Alis - slicznotka
Megan - super nowa fota.
Jak patrze na brzuch Pusura i wszystkie brzuchy pod koniec ciazy, to az sie boje pomyslec co bedzie u mnie...Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Alis - slicznotka
Megan - super nowa fota.
Jak patrze na brzuch Pusura i wszystkie brzuchy pod koniec ciazy, to az sie boje pomyslec co bedzie u mnie...Simba, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość