35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Wybaczcie mizerne bywanie, ale jesteśmy stale w jakichś rozjazdach, teraz urlop właściwy
Bliska, ale masz cudozazdroszczę, napisz jak ze spaniem, karmieniem, jak sobie radzisz no i jak starsza siostra. Pewnie już gdzieś o tym było ale w telefonie fatalnie sie skacze po stronach
Pusurku teściowa beznadziejna, izoluj sie bo Cię to zniszczy
Lili wszystko jeszcze może sie zdarzyć
Simba ale masz brzuch! Jesteś pewna ze to tylko bliźniaki? SuperPusurek, Bliska 77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do tesciowej, to zadna gadka z nia nie pomoze, zreszta wziela urlop i sa spakowani. I koniec gadki. Ona zreszta uwaza, ze jej obecnosc to sama radosc i szczescie, bo nawet jak ja zle sie czuje, to ona mi pomoze w domu. Obiadki pogotuje pewnie i zrobi porzadek w szafkach, tak jak na Boze Narodzenie.
Wkurza mnie tez, ze bedzie z jakims chlopem,wiec bede sie musiala ubierac jak czlowiek, a ja ostatnio latam w staniku i gaciach, bo jest tak goraco i wiekszosc ciuchow mnie cisnie w brzuch.
Wiadomo, ze wycieczki ze nie wchodza w gre, ale jak pomysle sobie, ze przyjedzie tu i bedzie rznela gwiazde tak jak w swieta, to mnie strzela. Bo to ja jestem teraz pepkiem swiata i juz.
Chlop pojdzie do pracy, wroci wieczorem, a ja bede mamusie zabawiac.
Chyba, ze polece po calosci i bede paradowac w gaciach i staniku, moze pomysla, ze jestem szurnieta i pojada wczesniej?
No ze musze takie stresy miec na koncowke ciazy, no zesz fak...
Gdybym wiedziala, to bym sobie wziela faceta z domu dziecka.Bliska 77, Mega, iwcia77, kapturnica, ania.g, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Oj, to prawda. Ja przestalam czytac, teraz czyta chlop i widze, ze zaczyna sie nakrecac. Spotkal kolege, ktorego zona rodzila jakas masakryczna ilosc godzin ( ponad 20 ) i chlopina byl bezradny jak jezyk we mgle. I mowi do mojego: No i chodzilem po tym szpitalu, bo juz nie moglem sluchac jak ona sie meczy i pilem kawe za kawa...
Normalnie, az mi sie go zal zrobilo.Typowe norweskie zachowanie, trzeba przeczekac na spokojnie.
Pytam mojego, co by zrobil. Odpowiedz mnie ustatysfakcjonowala, bo lałby w łeb, a przynajmniej zrobil awanture, zeby zrobili cc, jesli normalnie sie nie da, a kobieta ledwo zyje. A tamten czekal na korytarzu... Dobrze, ze moj chlop jest Polakiem i krew ulanska w nim krazy.
, nie martw sie, bedzie dobrze, taki facet nie da zrobic Wam krzywdy
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Co do tesciowej, to zadna gadka z nia nie pomoze, zreszta wziela urlop i sa spakowani. I koniec gadki. Ona zreszta uwaza, ze jej obecnosc to sama radosc i szczescie, bo nawet jak ja zle sie czuje, to ona mi pomoze w domu. Obiadki pogotuje pewnie i zrobi porzadek w szafkach, tak jak na Boze Narodzenie.
Wkurza mnie tez, ze bedzie z jakims chlopem,wiec bede sie musiala ubierac jak czlowiek, a ja ostatnio latam w staniku i gaciach, bo jest tak goraco i wiekszosc ciuchow mnie cisnie w brzuch.
Wiadomo, ze wycieczki ze nie wchodza w gre, ale jak pomysle sobie, ze przyjedzie tu i bedzie rznela gwiazde tak jak w swieta, to mnie strzela. Bo to ja jestem teraz pepkiem swiata i juz.
Chlop pojdzie do pracy, wroci wieczorem, a ja bede mamusie zabawiac.
Chyba, ze polece po calosci i bede paradowac w gaciach i staniku, moze pomysla, ze jestem szurnieta i pojada wczesniej?
No ze musze takie stresy miec na koncowke ciazy, no zesz fak...
Gdybym wiedziala, to bym sobie wziela faceta z domu dziecka.Pusurek lubi tę wiadomość
-
Lucky wrote:Hej hej
Wybaczcie mizerne bywanie, ale jesteśmy stale w jakichś rozjazdach, teraz urlop właściwy
Bliska, ale masz cudozazdroszczę, napisz jak ze spaniem, karmieniem, jak sobie radzisz no i jak starsza siostra. Pewnie już gdzieś o tym było ale w telefonie fatalnie sie skacze po stronach
Pusurku teściowa beznadziejna, izoluj sie bo Cię to zniszczy
Lili wszystko jeszcze może sie zdarzyć
Simba ale masz brzuch! Jesteś pewna ze to tylko bliźniaki? SuperMartaDidinio, Pusurek, Alis, kapturnica, megan8, mysza1975, moremi, Lucky lubią tę wiadomość
-
Samuela!!!!!!!! wow!!!ja bede do czwartky 7 sierpnia- masz czas na ploty ? to sie umowimysamira wrote:Witam na chwilkę
Iwcia będziesz w Katowicach ?? Ja mieszkam w Kato
a długo będziesz ?Pusurek, samira, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
-
tez zalujeMega wrote:Witam po śniadanku i po kawce, moje przewidywania sie sprawdziły - @ zawitała. Miałam sie opalać dzisiaj ale nie jestem w stanie wylezec na tym słońcu...
Miłego dnia.
Iwcia szkoda ze akurat jestem na wyjeździe...Mega lubi tę wiadomość
-
Pusur właśnie takie cholery są najgorsze, na sile chcą innych uszczęśliwiać, pomagać. A ty to w ogóle niewdzięczna jesteś ona do ciebie z sercem na dłoni, współczuję. Moze faktycznie leż cały dzień w majtach i staniku, gorąco jest, ciuchy cię uciskają, moze to coś da...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 17:07
Pusurek, MartaDidinio, kapturnica, Bliska 77, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Samuela!!!!!!!! wow!!!ja bede do czwartky 7 sierpnia- masz czas na ploty ? to sie umowimy
Ambitny plan, Ci powiem!
iwcia77, Alis, MartaDidinio, Mango, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
ty czekaj na swoja ture , bo do Norge tez mam zamiar sie wybrac
:D, wiesz Oslo, Bergen to i do Ciebie wskocze
Pusurek wrote:Iwka, zamierzasz obskoczyc cala Polske i spotkac ze wszystkimi laskami z ovu?Ambitny plan, Ci powiem!
kapturnica, MartaDidinio, Pusurek, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ty czekaj na swoja ture , bo do Norge tez mam zamiar sie wybrac
:D, wiesz Oslo, Bergen to i do Ciebie wskocze
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam po tygodniowym odwyku od owu
Alis gratuluje
Simba brzusio pierwsza klasa
Pusurek nie daj sie
Aga oby Agatka byla zdrowa
Reszte serdecznie pozdrawiam
Iwka ja tez chetna na kawke do Kato mam bliziutko
A ja walcze z przetworami na zime i czekam na @ bo ide zrobic wszystkie badania
W tej walce Z przetworami wczoraj przegralam , kupiam sobie nowe noze i jeden wczoraj jak kroilam kapuste odskoczyl i okazala sie bardzo ostry . Potrzebna byla wizyta na izbie przyjec i szycie rekiniby lewa ale ciezko samej nawet gacie zalozyc
kapturnica, Bliska 77, polarmiś, Sabina, Pusurek, samira, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość