X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej
    Wybaczcie mizerne bywanie, ale jesteśmy stale w jakichś rozjazdach, teraz urlop właściwy
    Bliska, ale masz cudo :) zazdroszczę, napisz jak ze spaniem, karmieniem, jak sobie radzisz no i jak starsza siostra. Pewnie już gdzieś o tym było ale w telefonie fatalnie sie skacze po stronach :(
    Pusurku teściowa beznadziejna, izoluj sie bo Cię to zniszczy
    Lili wszystko jeszcze może sie zdarzyć
    Simba ale masz brzuch! Jesteś pewna ze to tylko bliźniaki? Super

Pusurek, Bliska 77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tesciowej, to zadna gadka z nia nie pomoze, zreszta wziela urlop i sa spakowani. I koniec gadki. Ona zreszta uwaza, ze jej obecnosc to sama radosc i szczescie, bo nawet jak ja zle sie czuje, to ona mi pomoze w domu. Obiadki pogotuje pewnie i zrobi porzadek w szafkach, tak jak na Boze Narodzenie. ;)
    Wkurza mnie tez, ze bedzie z jakims chlopem,wiec bede sie musiala ubierac jak czlowiek, a ja ostatnio latam w staniku i gaciach, bo jest tak goraco i wiekszosc ciuchow mnie cisnie w brzuch.
    Wiadomo, ze wycieczki ze nie wchodza w gre, ale jak pomysle sobie, ze przyjedzie tu i bedzie rznela gwiazde tak jak w swieta, to mnie strzela. Bo to ja jestem teraz pepkiem swiata i juz. ;)
    Chlop pojdzie do pracy, wroci wieczorem, a ja bede mamusie zabawiac.
    Chyba, ze polece po calosci i bede paradowac w gaciach i staniku, moze pomysla, ze jestem szurnieta i pojada wczesniej? ;)
    No ze musze takie stresy miec na koncowke ciazy, no zesz fak...
    Gdybym wiedziala, to bym sobie wziela faceta z domu dziecka. ;) :P

Bliska 77, Mega, iwcia77, kapturnica, ania.g, mysza1975, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Oj, to prawda. Ja przestalam czytac, teraz czyta chlop i widze, ze zaczyna sie nakrecac. Spotkal kolege, ktorego zona rodzila jakas masakryczna ilosc godzin ( ponad 20 ) i chlopina byl bezradny jak jezyk we mgle. I mowi do mojego: No i chodzilem po tym szpitalu, bo juz nie moglem sluchac jak ona sie meczy i pilem kawe za kawa...
    Normalnie, az mi sie go zal zrobilo. :P Typowe norweskie zachowanie, trzeba przeczekac na spokojnie. ;) Pytam mojego, co by zrobil. Odpowiedz mnie ustatysfakcjonowala, bo lałby w łeb, a przynajmniej zrobil awanture, zeby zrobili cc, jesli normalnie sie nie da, a kobieta ledwo zyje. A tamten czekal na korytarzu... Dobrze, ze moj chlop jest Polakiem i krew ulanska w nim krazy. ;)
    no nie ma jak slowianie ;) , nie martw sie, bedzie dobrze, taki facet nie da zrobic Wam krzywdy ;)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Co do tesciowej, to zadna gadka z nia nie pomoze, zreszta wziela urlop i sa spakowani. I koniec gadki. Ona zreszta uwaza, ze jej obecnosc to sama radosc i szczescie, bo nawet jak ja zle sie czuje, to ona mi pomoze w domu. Obiadki pogotuje pewnie i zrobi porzadek w szafkach, tak jak na Boze Narodzenie. ;)
    Wkurza mnie tez, ze bedzie z jakims chlopem,wiec bede sie musiala ubierac jak czlowiek, a ja ostatnio latam w staniku i gaciach, bo jest tak goraco i wiekszosc ciuchow mnie cisnie w brzuch.
    Wiadomo, ze wycieczki ze nie wchodza w gre, ale jak pomysle sobie, ze przyjedzie tu i bedzie rznela gwiazde tak jak w swieta, to mnie strzela. Bo to ja jestem teraz pepkiem swiata i juz. ;)
    Chlop pojdzie do pracy, wroci wieczorem, a ja bede mamusie zabawiac.
    Chyba, ze polece po calosci i bede paradowac w gaciach i staniku, moze pomysla, ze jestem szurnieta i pojada wczesniej? ;)
    No ze musze takie stresy miec na koncowke ciazy, no zesz fak...
    Gdybym wiedziala, to bym sobie wziela faceta z domu dziecka. ;) :P
    kurcze, w takim razie nie zazdroszcze, coz ale mimo wszystko nie daj sie!

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Hej hej
    Wybaczcie mizerne bywanie, ale jesteśmy stale w jakichś rozjazdach, teraz urlop właściwy
    Bliska, ale masz cudo :) zazdroszczę, napisz jak ze spaniem, karmieniem, jak sobie radzisz no i jak starsza siostra. Pewnie już gdzieś o tym było ale w telefonie fatalnie sie skacze po stronach :(
    Pusurku teściowa beznadziejna, izoluj sie bo Cię to zniszczy
    Lili wszystko jeszcze może sie zdarzyć
    Simba ale masz brzuch! Jesteś pewna ze to tylko bliźniaki? Super
    dzieki, u nas sytuacja byla b.trudna ale becnie w miare opanowana, pisalam o tym zatem teraz bardzo skrotowo, dzien po naszym powrce starsza wysypala ospa, miala ponad 40 stopni, teraz czekamy jeszcze 8 dni jak na szpilkach, czy mlodsza zlapala bo jesli, odpukac, tak to natychmiast do szpjtala na oddzial zakazny dla noworodkow, takze jest ciekawie ..., starsza przeszczesliwa ze ma siostre ale bardzo ciezko znosila najpierw moja 6dniowa nieobecnosc zw ze szpitalem, potem praktycznie dwa tygodnie izolacji, starsza z mezem, ja z mlodsza i zero zblizania, bylo bardzo ciezko, zwlaszcza emocjonalnie i psychicznie, karmie piersia ale dokarmiam modyfikowanym, bo mam malo pokarmu, w nocy karmienie ok 22, 24-1, 3-4 no i ok 5-6, niejest zle bo do starszej wstawalam co 45minut, no to tyle w wielikm skrocie :)

MartaDidinio, Pusurek, Alis, kapturnica, megan8, mysza1975, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samuela!!!!!!!! wow!!!ja bede do czwartky 7 sierpnia- masz czas na ploty ? to sie umowimy :)
    samira wrote:
    Witam na chwilkę :)

Iwcia będziesz w Katowicach ?? Ja mieszkam w Kato :)
    a długo będziesz ?

Pusurek, samira, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez zaluje :(
    Mega wrote:
    Witam po śniadanku i po kawce, moje przewidywania sie sprawdziły - @ zawitała. Miałam sie opalać dzisiaj ale nie jestem w stanie wylezec na tym słońcu...
    Miłego dnia.
    Iwcia szkoda ze akurat jestem na wyjeździe...

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur właśnie takie cholery są najgorsze, na sile chcą innych uszczęśliwiać, pomagać. A ty to w ogóle niewdzięczna jesteś ona do ciebie z sercem na dłoni, współczuję. Moze faktycznie leż cały dzień w majtach i staniku, gorąco jest, ciuchy cię uciskają, moze to coś da...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 17:07

Pusurek, MartaDidinio, kapturnica, Bliska 77, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Samuela!!!!!!!! wow!!!ja bede do czwartky 7 sierpnia- masz czas na ploty ? to sie umowimy :)
    Iwka, zamierzasz obskoczyc cala Polske i spotkac ze wszystkimi laskami z ovu? ;) Ambitny plan, Ci powiem! ;) :D

iwcia77, Alis, MartaDidinio, Mango, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty czekaj na swoja ture , bo do Norge tez mam zamiar sie wybrac :D:D, wiesz Oslo, Bergen to i do Ciebie wskocze :P
    Pusurek wrote:
    Iwka, zamierzasz obskoczyc cala Polske i spotkac ze wszystkimi laskami z ovu? ;) Ambitny plan, Ci powiem! ;) :D

kapturnica, MartaDidinio, Pusurek, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira- massz wiadomosc na privie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ty czekaj na swoja ture , bo do Norge tez mam zamiar sie wybrac :D:D, wiesz Oslo, Bergen to i do Ciebie wskocze :P
    No to dajesz do mnie, dajesz! :)Jak bedziesz w Bergen, to do mnie masz juz rzut beretem! :)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A oto moje cudo :)

iwcia77, kapturnica, Bliska 77, Viv78, polarmiś, Mega, Sabina, Mango, Gosiacu, megan8, ania.g, samira, mama78, mysza1975, Reni, malgos741, moremi, Lucky, Dorka1979 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Jaka dzidziula! Gratulacje jeszcze raz! :)

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika! jestes sliczna! rosnij zdrowo <3
    Alis wrote:

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Zgadzam sie w calej rozciaglosci Cudo :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja zapodam moj wielki brzuch ;) I sok porzeczkowy. ;)

Co tam Twoj sok..Bunio jaki slodziak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2014, 13:36

Pusurek, Alis, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Co tam Twoj sok..Bunio jaki slodziak :)
    109 cm w pasie, kto podskoczy? ;)

mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    109 cm w pasie, kto podskoczy? ;)
    heheheheheh :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po tygodniowym odwyku od owu ;)

Alis gratuluje
    Simba brzusio pierwsza klasa
    Pusurek nie daj sie
    Aga oby Agatka byla zdrowa

Reszte serdecznie pozdrawiam

Iwka ja tez chetna na kawke do Kato mam bliziutko

A ja walcze z przetworami na zime i czekam na @ bo ide zrobic wszystkie badania

W tej walce Z przetworami wczoraj przegralam , kupiam sobie nowe noze i jeden wczoraj jak kroilam kapuste odskoczyl i okazala sie bardzo ostry . Potrzebna byla wizyta na izbie przyjec i szycie reki :( niby lewa ale ciezko samej nawet gacie zalozyc

kapturnica, Bliska 77, polarmiś, Sabina, Pusurek, samira, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 4061 4062 4063 4064 4065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ