X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    o jak fajnie, ze mnie rozumiesz ;) , ja po prostu w taka pogode nie nadaje sie do niczego, po burzy macie chyba fajne powietrze
    Było chłodno, przez jakieś 15 min, teraz znowu grzeje :(. Aga nie wiem jak TY, ale mi w takie upały ciągle jest niedobrze, boli mnie głowa, aktywność fizyczną mam na poziomie 0, a intelektualną na -10. NIe mam siły.
    Ja nie wiem jak Ty sobie radzisz - starsza chora, źle się czuje i malutka, w takie upały. Masakra jak dla mnie. Nienawidziłam lata jak urodziła Małą, tak strasznie się męczyła w upały. Oby do września... ;)

kapturnica, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry, tak w ogole.
    A zeby jeszcze bylo malo, to tesciowa wpada we wtorek. Ma hotel od wtorku do czwartku, potem zaczyna sie festiwal muzyczny w miescie i nie ma mozliwosci przedluzenia pobytu. Przyjezdza z psem i swoim nowym facetem, ktorego jeszcze na oczy nie widzielismy i chyba ma nadzieje, ze spedza u nas jakis milusi tydzien.
    Zalamana jestem, bo ta kobieta w ogole nie ma wyczucia chwili. Inna sprawa, ze nie zamierzam oddawac jej naszej sypialni, a pies to w ogole jest jakas porazka... Jak mozna jechac w gosci z wielkim psem, wiedzac, ze w domu sa alergicy i kot??
    Pusur teściowa klasa :) Nie zazdroszczę ;) Oj nie ;)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    przytulam <3 kolejny cykl i znow kolejne nadzieje....
    oj powiem ci ze nadziei coraz mniej... :(

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry, tak w ogole.
    A zeby jeszcze bylo malo, to tesciowa wpada we wtorek. Ma hotel od wtorku do czwartku, potem zaczyna sie festiwal muzyczny w miescie i nie ma mozliwosci przedluzenia pobytu. Przyjezdza z psem i swoim nowym facetem, ktorego jeszcze na oczy nie widzielismy i chyba ma nadzieje, ze spedza u nas jakis milusi tydzien.
    Zalamana jestem, bo ta kobieta w ogole nie ma wyczucia chwili. Inna sprawa, ze nie zamierzam oddawac jej naszej sypialni, a pies to w ogole jest jakas porazka... Jak mozna jechac w gosci z wielkim psem, wiedzac, ze w domu sa alergicy i kot??
    kurcze nie zazdroszcze ci... Nie da sie jej jakos przemówić do rozumu czy jak...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, współczuję durnej teściowej.

Pusurek, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    kurcze nie zazdroszcze ci... Nie da sie jej jakos przemówić do rozumu czy jak...
    Nie wiem. Ja z nia nie gadam. Synek z nia gada i jest zalamany, jak ma to robic. Mamusia sie stesknila i co zrobisz? Nic nie zrobisz. Ona sie stesknila, rozumiesz. Liczy sie to, co ona chce, bo jej tak zawsze wychodzi, ze jej potrzeby powinny sie pokrywac z potrzebami innych. A jak nie, to ci inni maja problem. Znaczy ja...

Mega lubi tę wiadomość

• Lili78 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    A ja wczoraj powinnam dostać @ i na razie nie mam. Nie mam też zbyt dużych nadziei bo w piątek robiłam drugi raz test i był negatywny. Mimo wszystko jestem zdziwiona bo ostatnio miałam cykle równo co 32 dni.

Pusurek współczuję teściowej :(

Pusurek, Mega, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

Lili
  • Lili78 Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli chodzi o pogode to u nas sie właśnie zachmurzyło :) Liczę że będzie padać :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

Lili
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    oj powiem ci ze nadziei coraz mniej... :(
    Mega nie mamy innego wyboru..Tyle nam zostalo miec jeszcze promyk nadzieji..Ja mam ostatni cykl staran i przerwa do listopada, wtedy moj wpadnie na apre dni a pozniej dopiero swieta w grudniu.....Mozna sie podlamac 12miesiecy w roku a ja gora 5,6prob bede miec..Zajde w ciaze chybapo 50tce przy takiej czestotliwosci staran 8).

Mega, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, trzeba wierzyc ze w koncu sie uda <3
    Sabina, radze sobie bo musze, nie mam innego wyjscia ;), mam to samo, bol glowy i krecenie w niej
    Pururek, wspolczuje Ci, serio, a nie mozecie z tesciowa porozmawiac? mowie powaznie, ja chyba postawilabym z mezem sprawe jasno, zwlaszcza zwazywszy na okolicznosci

Mega, Pusurek, Lucky, Sabina, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, jeszcze jedno, jesli chodzi o porod, nie czytajcie juz zadnych forow itp, czlowiek tylko niepotrzebnie sie nakreca

Pusurek, Lucky, Sabina, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Mega, trzeba wierzyc ze w koncu sie uda <3
    Sabina, radze sobie bo musze, nie mam innego wyjscia ;), mam to samo, bol glowy i krecenie w niej
    Pururek, wspolczuje Ci, serio, a nie mozecie z tesciowa porozmawiac? mowie powaznie, ja chyba postawilabym z mezem sprawe jasno, zwlaszcza zwazywszy na okolicznosci
    dokładnie, jestes w ciazy, koncowka prawie, latasz po lekarzach, masz badania i nie masz siły i ochoty na gości, gotować i wozić ma wycieczki. Jasno i stanowczo wyrazcie swoje zdanie.

Pusurek, Bliska 77, Sabina, ania.g, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśmy wyjechali w czwartek późnym popołudniem a teściowa wydzwania codziennie do mojego męża. Wczoraj np zadzwoniła z informacja ze ja uzadlila osa w rękę bo ja ta ręką pacła bo myślała ze to mol no i ja ta ręką boli. A mój chłop mowi przez telefon i co ja ci mogę pomoc, no bo w sumie racja. Dzisiaj jeszcze nie dzwoniła...

Pusurek, Bliska 77, Sabina, Mango, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny! U mnie sytuacja opanowana. Mam nianie... Ten tydz. juz testowana byla i na razie jest ok. Bliska ale rozkoszna Dzidzia... Upal sraszny... Jedyny plus to pranie suche jak pieprz, wiec piore wszystko jak leci... poduszki, koldry, psa... wkladki do wozka i bujaczka, nawet pluszaki... Moj Maly umordowany, po nocach mi nie spi, mokry ciagle i ciagle tez kąpany...pozaparzany na szyjce i pod paszkami... Normalnie mi szkoda tych dzieciaczkow. Stary to sobie jeszcze jakos wytlumaczy... Ale te Maluszki biedne... Pozdrawiam serdecznie. Pusur tez uwazam, ze nie ma sensu niczego juz czytac i sie niepotrzebnie nakrecac....

Simba, Pusurek, Bliska 77, Sabina, Mega, iwcia77, polarmiś, ania.g, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tesciowej- to moja potrafila do mojego meza zadzwonic o pierwszej w nocy, ze ma pajaka w pokoju. Duzego! I ze nie moze przez niego spac... Wyobrazacie sobie telefon o tej porze?

Pusurek, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, polarmiś, Aprilka, ania.g, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. U nas pogoda jest idealna, 25-27 stopni, chociaż teraz właśnie spadł cudowny deszczyk. Byliśmy na wycieczce a teraz pijemy piwko i słuchamy deszczu. Miłego popołudnia.
    PS Dziś w roli głównej mój brzuch po obiedzie. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 15:43

Pusurek, kapturnica, Sabina, Bliska 77, Mega, MartaDidinio, iwcia77, Mango, Bozia3, ania.g, mama78, mysza1975, malgos741, moremi, Dorka1979 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Pusurku, jeszcze jedno, jesli chodzi o porod, nie czytajcie juz zadnych forow itp, czlowiek tylko niepotrzebnie sie nakreca
    Oj, to prawda. Ja przestalam czytac, teraz czyta chlop i widze, ze zaczyna sie nakrecac. Spotkal kolege, ktorego zona rodzila jakas masakryczna ilosc godzin ( ponad 20 ) i chlopina byl bezradny jak jezyk we mgle. I mowi do mojego: No i chodzilem po tym szpitalu, bo juz nie moglem sluchac jak ona sie meczy i pilem kawe za kawa...
    Normalnie, az mi sie go zal zrobilo. :P Typowe norweskie zachowanie, trzeba przeczekac na spokojnie. ;) Pytam mojego, co by zrobil. Odpowiedz mnie ustatysfakcjonowala, bo lałby w łeb, a przynajmniej zrobil awanture, zeby zrobili cc, jesli normalnie sie nie da, a kobieta ledwo zyje. A tamten czekal na korytarzu... Dobrze, ze moj chlop jest Polakiem i krew ulanska w nim krazy. ;)

kapturnica, Sabina, Bliska 77, Simba, Mega, iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a Ty brzuch masz normalnie! :D

Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    dokładnie, jestes w ciazy, koncowka prawie, latasz po lekarzach, masz badania i nie masz siły i ochoty na gości, gotować i wozić ma wycieczki. Jasno i stanowczo wyrazcie swoje zdanie.
    jestem za!

Sabina, Pusurek, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Myśmy wyjechali w czwartek późnym popołudniem a teściowa wydzwania codziennie do mojego męża. Wczoraj np zadzwoniła z informacja ze ja uzadlila osa w rękę bo ja ta ręką pacła bo myślała ze to mol no i ja ta ręką boli. A mój chłop mowi przez telefon i co ja ci mogę pomoc, no bo w sumie racja. Dzisiaj jeszcze nie dzwoniła...
    nie ma to jak tesciowa ;)

Sabina, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 4060 4061 4062 4063 4064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ