35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Alis wrote:Byłam u małej na wózku z mężem, a potem jeszcze 3 razy na piechotę. Na szczęście przenieśli ją na moje piętro, ale wciąż inny oddział, więc mogę ją tylko odwiedzac. Smutno mi, że jest sama i nie mogę jej trzymać ile chcę, ubierać, myć. Chociaż nie jest podłączona do żadnych maszyn i równie dobrze mogłaby byc że mną. A lekarz obejrzy ją dopiero w poniedziałek
moremi, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
wlasnie wrocilam z Rodos ( Rekreacyjne Ogrodki Dzialkowe Otoczone Siatka) w Kamieniu Pomorskim
na grillu
ale bylo fajnie
. Rozmawialam z Kolezanka ktora mieszka w Bergen i urodzila w Norge 3 dzieci, wypytalam sie o porody w No i stwierdzilam , obawy Pusurka sa niestety uzasadnione...
. Kolezanka jest stomatologiem , wiec tez siedzi w srodowisku lekarskim.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 23:03
Alis, Mega, kapturnica, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzien dobry
Caffe, ogolnie jest ok tylko teraz mlodsza ma okres walki z cyckiem no i zaczynaja sie kolki, karmie ja piersia ale niestety, tak jak bylo to do przewidzenia, pokarmu mam za malo i musze dokarmiac ja modyfikowanym, spi srednio po 2, 5godziny ale jak na cycku to max godzine. jesli chodzi o sprzatanie to zawsze znajduje jakas chwile na ogarniecie chalupy bo nie znosze balaganu i niestety jest to silniejsze ode mnie, maz mowi ze jestem po prostu nienormalna
jesli chodzi i wage to waze teraz mnien o 2 kg niz przed ciaza ale go z zalatania
milego dna laseczkiSabina, ania.g, Bozia3, moremi, iwcia77, Mega, Mango, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
wlasnie, te cholerne upaly...czekam z utesknieniem na normalne 20-24stopnie, przykro mi ale w taka pogode ja nie funkcjonuje, najzwyczajniej w swiecie mozg mi sie lasuje, mam nadzieje ze agata nam nie zachoruje i w ostatnim tygodniu sierpnia skoczymh na pare dni nad morze, a to ze wzgledu na dziewczyn i moja tarczyce
ania.g, kapturnica, Bozia3, moremi, iwcia77, Sabina, Mango, Pusurek, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:wlasnie, te cholerne upaly...czekam z utesknieniem na normalne 20-24stopnie, przykro mi ale w taka pogode ja nie funkcjonuje, najzwyczajniej w swiecie mozg mi sie lasuje, mam nadzieje ze agata nam nie zachoruje i w ostatnim tygodniu sierpnia skoczymh na pare dni nad morze, a to ze wzgledu na dziewczyn i moja tarczyce
Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
W dodatku zapowiadaja taka pogode srednio do 10tego sierpnia..Upaly , silne porywiste burze...Lubie ciepelko ale teraz to juz przesada..Czlowiek zanim zacznie sie ruszac juz jest mokry....
Bliska 77, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:W dodatku zapowiadaja taka pogode srednio do 10tego sierpnia..Upaly , silne porywiste burze...Lubie ciepelko ale teraz to juz przesada..Czlowiek zanim zacznie sie ruszac juz jest mokry....
kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:obecna , osobiście na pogodę nie narzekam, bo w italii mam gorzej :)dziś pakowanko , bo jutro wyjazd do Katowic :)milej niedzieli kobitki
Iwcia będziesz w Katowicach ?? Ja mieszkam w Kato
a długo będziesz ?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Witam po śniadanku i po kawce, moje przewidywania sie sprawdziły - @ zawitała. Miałam sie opalać dzisiaj ale nie jestem w stanie wylezec na tym słońcu...
Miłego dnia.
Iwcia szkoda ze akurat jestem na wyjeździe...Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
U nas właśnie kończy się burza. Ja również podlaczam się do narzekań na pogodę. Podobnie jak Bliska nie jestem w stanie funkcjonować w takiej temperaturze, ja po prostu w taka pogode nie nadaje sie do niczego, po burzy macie chyba fajne powietrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 12:23
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Witam po śniadanku i po kawce, moje przewidywania sie sprawdziły - @ zawitała. Miałam sie opalać dzisiaj ale nie jestem w stanie wylezec na tym słońcu...
Miłego dnia.
Iwcia szkoda ze akurat jestem na wyjeździe...kolejny cykl i znow kolejne nadzieje....
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Rozmawialam z Kolezanka ktora mieszka w Bergen i urodzila w Norge 3 dzieci, wypytalam sie o porody w No i stwierdzilam , obawy Pusurka sa niestety uzasadnione...
. Kolezanka jest stomatologiem , wiec tez siedzi w srodowisku lekarskim.
Chlop zaczal ostatnio czytac porodowe opowiesci kolegow ze swojegp forum samochodowego. Ktoremus sie urodzil synek 6100, laska rodzila 9 godzin, potem machneli jej cc. Mi juz sie normalnie nie chce ani sluchac, ani czytac o tym, zaluje, ze nie jestem w Pl i za 2500 zet mam luzne szelki. A tak zbieram sily przed wtorkiem...iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, tak w ogole.
A zeby jeszcze bylo malo, to tesciowa wpada we wtorek. Ma hotel od wtorku do czwartku, potem zaczyna sie festiwal muzyczny w miescie i nie ma mozliwosci przedluzenia pobytu. Przyjezdza z psem i swoim nowym facetem, ktorego jeszcze na oczy nie widzielismy i chyba ma nadzieje, ze spedza u nas jakis milusi tydzien.
Zalamana jestem, bo ta kobieta w ogole nie ma wyczucia chwili. Inna sprawa, ze nie zamierzam oddawac jej naszej sypialni, a pies to w ogole jest jakas porazka... Jak mozna jechac w gosci z wielkim psem, wiedzac, ze w domu sa alergicy i kot??Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość