X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Byłam u małej na wózku z mężem, a potem jeszcze 3 razy na piechotę. Na szczęście przenieśli ją na moje piętro, ale wciąż inny oddział, więc mogę ją tylko odwiedzac. Smutno mi, że jest sama i nie mogę jej trzymać ile chcę, ubierać, myć. Chociaż nie jest podłączona do żadnych maszyn i równie dobrze mogłaby byc że mną. A lekarz obejrzy ją dopiero w poniedziałek
    Alis, lekarze wiedza co robia, naprawde, rozumiem ze moze byc Ci przykro ale najwazniejsze ze jest pod fachowa opieka

moremi, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kropelki na kolki dla dzieciura :)
    Pusurek wrote:
    Nie, kochana, to wszystko dla dzieciura! ;) A espumisan to kupilas dla siebie czy dla malego?

Pusurek lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie wrocilam z Rodos ( Rekreacyjne Ogrodki Dzialkowe Otoczone Siatka) w Kamieniu Pomorskim :) na grillu :) ale bylo fajnie :) . Rozmawialam z Kolezanka ktora mieszka w Bergen i urodzila w Norge 3 dzieci, wypytalam sie o porody w No i stwierdzilam , obawy Pusurka sa niestety uzasadnione... :(. Kolezanka jest stomatologiem , wiec tez siedzi w srodowisku lekarskim.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2014, 23:03

Alis, Mega, kapturnica, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, mam nadzieję, że malutka nie złapała wirusów.

Napisz w wolnej chwili jak sobie radzicie, jak mała się zachowuje i czy masz czas żeby sprzątać :P

Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry
    Caffe, ogolnie jest ok tylko teraz mlodsza ma okres walki z cyckiem no i zaczynaja sie kolki, karmie ja piersia ale niestety, tak jak bylo to do przewidzenia, pokarmu mam za malo i musze dokarmiac ja modyfikowanym, spi srednio po 2, 5godziny ale jak na cycku to max godzine. jesli chodzi o sprzatanie to zawsze znajduje jakas chwile na ogarniecie chalupy bo nie znosze balaganu i niestety jest to silniejsze ode mnie :) , maz mowi ze jestem po prostu nienormalna ;)
    jesli chodzi i wage to waze teraz mnien o 2 kg niz przed ciaza ale go z zalatania ;)
    milego dna laseczki

Sabina, ania.g, Bozia3, moremi, iwcia77, Mega, Mango, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Upal upal jeszcze raz upal , jak na Rodos nawiazujac do posta Iwci ;)

Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie, te cholerne upaly...czekam z utesknieniem na normalne 20-24stopnie, przykro mi ale w taka pogode ja nie funkcjonuje, najzwyczajniej w swiecie mozg mi sie lasuje, mam nadzieje ze agata nam nie zachoruje i w ostatnim tygodniu sierpnia skoczymh na pare dni nad morze, a to ze wzgledu na dziewczyn i moja tarczyce

ania.g, kapturnica, Bozia3, moremi, iwcia77, Sabina, Mango, Pusurek, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Upały mnie wykończą. Mały bardzo aktywny, od 3 rano prawie cały czas w ruchu. Zastanawiam się czy ta duża aktywność to norma.

Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wlasnie, te cholerne upaly...czekam z utesknieniem na normalne 20-24stopnie, przykro mi ale w taka pogode ja nie funkcjonuje, najzwyczajniej w swiecie mozg mi sie lasuje, mam nadzieje ze agata nam nie zachoruje i w ostatnim tygodniu sierpnia skoczymh na pare dni nad morze, a to ze wzgledu na dziewczyn i moja tarczyce
    Musi byc dobrze i tego Ci zycze.... :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dodatku zapowiadaja taka pogode srednio do 10tego sierpnia..Upaly , silne porywiste burze...Lubie ciepelko ale teraz to juz przesada..Czlowiek zanim zacznie sie ruszac juz jest mokry.... :-/

Bliska 77, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W dodatku zapowiadaja taka pogode srednio do 10tego sierpnia..Upaly , silne porywiste burze...Lubie ciepelko ale teraz to juz przesada..Czlowiek zanim zacznie sie ruszac juz jest mokry.... :-/
    dokladnie tak :)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:) i miłej niedzieli życzę :)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna , osobiscie na pogode nie narzekam, bo w italii mam gorzej :)dzis pakowanko , bo jutro wyjazd do Katowic :)milej niedzieli kobitki :)

Mega, kapturnica, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    U nas właśnie kończy się burza. Ja również podlaczam się do narzekań na pogodę. Podobnie jak Bliska nie jestem w stanie funkcjonować w takiej temperaturze :-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    obecna , osobiście na pogodę nie narzekam, bo w italii mam gorzej :)dziś pakowanko , bo jutro wyjazd do Katowic :)milej niedzieli kobitki :)
    Witam na chwilkę :)

Iwcia będziesz w Katowicach ?? Ja mieszkam w Kato :)
    a długo będziesz ?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po śniadanku i po kawce, moje przewidywania sie sprawdziły - @ zawitała. Miałam sie opalać dzisiaj ale nie jestem w stanie wylezec na tym słońcu...
    Miłego dnia.
    Iwcia szkoda ze akurat jestem na wyjeździe...

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam :-)
    U nas właśnie kończy się burza. Ja również podlaczam się do narzekań na pogodę. Podobnie jak Bliska nie jestem w stanie funkcjonować w takiej temperaturze :-(
    o jak fajnie, ze mnie rozumiesz ;) , ja po prostu w taka pogode nie nadaje sie do niczego, po burzy macie chyba fajne powietrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2014, 12:23

Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Witam po śniadanku i po kawce, moje przewidywania sie sprawdziły - @ zawitała. Miałam sie opalać dzisiaj ale nie jestem w stanie wylezec na tym słońcu...
    Miłego dnia.
    Iwcia szkoda ze akurat jestem na wyjeździe...
    przytulam <3 kolejny cykl i znow kolejne nadzieje....

mysza1975 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Rozmawialam z Kolezanka ktora mieszka w Bergen i urodzila w Norge 3 dzieci, wypytalam sie o porody w No i stwierdzilam , obawy Pusurka sa niestety uzasadnione... :(. Kolezanka jest stomatologiem , wiec tez siedzi w srodowisku lekarskim.
    Niestety...
    Chlop zaczal ostatnio czytac porodowe opowiesci kolegow ze swojegp forum samochodowego. Ktoremus sie urodzil synek 6100, laska rodzila 9 godzin, potem machneli jej cc. Mi juz sie normalnie nie chce ani sluchac, ani czytac o tym, zaluje, ze nie jestem w Pl i za 2500 zet mam luzne szelki. A tak zbieram sily przed wtorkiem...

iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, tak w ogole.
    A zeby jeszcze bylo malo, to tesciowa wpada we wtorek. Ma hotel od wtorku do czwartku, potem zaczyna sie festiwal muzyczny w miescie i nie ma mozliwosci przedluzenia pobytu. Przyjezdza z psem i swoim nowym facetem, ktorego jeszcze na oczy nie widzielismy i chyba ma nadzieje, ze spedza u nas jakis milusi tydzien.
    Zalamana jestem, bo ta kobieta w ogole nie ma wyczucia chwili. Inna sprawa, ze nie zamierzam oddawac jej naszej sypialni, a pies to w ogole jest jakas porazka... Jak mozna jechac w gosci z wielkim psem, wiedzac, ze w domu sa alergicy i kot??

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

‹‹ 4059 4060 4061 4062 4063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ