35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Gosia - ja o Tobie też pamiętam, bo jestem następna w kolejce po Tobie..
Iwcia - medela to jedna z najlepszych i najdroższych firm - więc bierz wszystko, co kumpela CI daje....
Jeśli chodzi o pieluchy - to jakieś 10-15 sztuk powinno wystarczyć - bo to tylko do podłożenia, wytarcia buźki czy coś w tym stylu.....
A moja przyjaciółka z UK robi dla mnie paczkęMówi, że sprawia jej to ogromną przyjemność chodzić po tych wszystkich dziecięcych sklepach i wybierać dla Kajtka i dla mnie różne rzeczy - mnie to tym bardziej sprawia przyjemność, jak już tą paczkę dostanę...
Alis - pomysł Paszczaka z wózkiem super - może faktycznie udało by CI się dojechać do małej w ten sposób -zazdroszczę CI, że wszystko masz już za sobą...Mega, caffe, gosia7122, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Gosia - ja o Tobie też pamiętam, bo jestem następna w kolejce po Tobie..
Iwcia - medela to jedna z najlepszych i najdroższych firm - więc bierz wszystko, co kumpela CI daje....
Jeśli chodzi o pieluchy - to jakieś 10-15 sztuk powinno wystarczyć - bo to tylko do podłożenia, wytarcia buźki czy coś w tym stylu.....
A moja przyjaciółka z UK robi dla mnie paczkęMówi, że sprawia jej to ogromną przyjemność chodzić po tych wszystkich dziecięcych sklepach i wybierać dla Kajtka i dla mnie różne rzeczy - mnie to tym bardziej sprawia przyjemność, jak już tą paczkę dostanę...
Alis - pomysł Paszczaka z wózkiem super - może faktycznie udało by CI się dojechać do małej w ten sposób -zazdroszczę CI, że wszystko masz już za sobą...
Ja ma chyba 4 i mi wystarcza. Do lekarza mam te "milutkie" bo tetrowe się nie nadają moim zdaniem. Tych "milusich" mam chyba z 6.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam sporo tetrowych, jakoś do wszystkiego mi się przydawaly
. Raz jak zapomnieliśmy tych oslonek do okien samochodu to nawet do tego nam posłużyły
. No i oczywiście Mała była pieluszkowana. Niby usg bioderek było ok, ale i tak nam kazali jej zakładać pieluche między nogi.
Witam
U nas upał jak smok. Młoda wysiedziala się w baseniku i padła. Śpi. Nie pamiętam kiedy ostatni raz się jej to zdarzyło
Poza tym to u mnie dziś sobota sprzątania i pieczenia i praniapozdrawiam
kapturnica, mandragora, Mango, caffe, Mega, EwaT, samira, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny, poprosze bardzo ale to bardzo ktoras z Was o skrot wydarzen, nie mialam kiedy zajrzec nawet, starsza corka miala ponad 40stopni przy tej ospie, jednym slowem mielismy bardzo goracy okres, teraz zostalo jeszcze 9 dni i bedzie wiadomo czy mlodsza cos zlapala, maam nadzieje ze teraz bede miala troszke spokojniej i bede czesciej do Was zagladac, pkzdrowienia dla wszystkich
megan8, polarmiś, mandragora, Sabina, Mega, ania.g, Alis, iwcia77, caffe, Bozia3, Dorka1979, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jutro mój mały jedzie w swoją pierwszą dłuższą podróż 3 do 4 godzin
zobaczymy czy nie zrobi się z tego dłużej
Sabina, moremi, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje sie wieczorowa pora. Wlasnie wrocilam z ogrodu, uzbieralam w szybkim tempie wiadro porzeczek - jutro wstawiam na sok, bo dzis juz padam. Goraco jest okrutnie, ale zaczelo wlasnie padac i ma lac cala niedziele. I niech leje, to grzyby beda.
moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aga trzymam kciuki zeby Agatka sie nie zaraziła, fajnie że się odezwałaś
Pusur jak teściowa? Snilo mi sie czy miała wpaść na weekend?Pusurek, Bliska 77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Napalilam sie jak szczerbaty na suchara a tu mi sie wydaje ze OF zle mi wyznaczył owu, myślę ze jutro będzie @ i test nią był wcale trefny. Idę sie napić
Aprilka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Pusur jak teściowa? Snilo mi sie czy miała wpaść na weekend?
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Miala, gdyby znalazla domek / hotel dla siebie, swojego faceta i wielkiego owczarka niemieckiego z ADHD, z ktorym miala przyjechac. Skoro nie dzwoni, ze nie bedzie, znaczy nie znalazla. Ale byloby calkiem w jej stylu zrobic jutro siurpryze i pojawic sie niespodziewanie...
Pusurek lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Byłam u małej na wózku z mężem, a potem jeszcze 3 razy na piechotę. Na szczęście przenieśli ją na moje piętro, ale wciąż inny oddział, więc mogę ją tylko odwiedzac. Smutno mi, że jest sama i nie mogę jej trzymać ile chcę, ubierać, myć. Chociaż nie jest podłączona do żadnych maszyn i równie dobrze mogłaby byc że mną. A lekarz obejrzy ją dopiero w poniedziałek
Mega, mandragora, EwaT, Simba, caffe, Dorka1979, samira, ania.g, Sabina, polarmiś, Aprilka, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość