X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale ten vigantol ma byc dla mnie po porodzie?
    Nie, kochana, to wszystko dla dzieciura! ;) A espumisan to kupilas dla siebie czy dla malego?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia - ja o Tobie też pamiętam, bo jestem następna w kolejce po Tobie..:)

Iwcia - medela to jedna z najlepszych i najdroższych firm - więc bierz wszystko, co kumpela CI daje....
    Jeśli chodzi o pieluchy - to jakieś 10-15 sztuk powinno wystarczyć - bo to tylko do podłożenia, wytarcia buźki czy coś w tym stylu.....
    A moja przyjaciółka z UK robi dla mnie paczkę :) Mówi, że sprawia jej to ogromną przyjemność chodzić po tych wszystkich dziecięcych sklepach i wybierać dla Kajtka i dla mnie różne rzeczy - mnie to tym bardziej sprawia przyjemność, jak już tą paczkę dostanę...;) :)

Alis - pomysł Paszczaka z wózkiem super - może faktycznie udało by CI się dojechać do małej w ten sposób -zazdroszczę CI, że wszystko masz już za sobą...:)

Mega, caffe, gosia7122, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam mendele wypożyczoną ze szpitala super sie sprawdziła

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Medali używały wszystkie moje koleżanki. Sama też zakupiłam medele. Fakt najdroższa ale bardzo polecana przez poloznikow.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Gosia - ja o Tobie też pamiętam, bo jestem następna w kolejce po Tobie..:)

Iwcia - medela to jedna z najlepszych i najdroższych firm - więc bierz wszystko, co kumpela CI daje....
    Jeśli chodzi o pieluchy - to jakieś 10-15 sztuk powinno wystarczyć - bo to tylko do podłożenia, wytarcia buźki czy coś w tym stylu.....
    A moja przyjaciółka z UK robi dla mnie paczkę :) Mówi, że sprawia jej to ogromną przyjemność chodzić po tych wszystkich dziecięcych sklepach i wybierać dla Kajtka i dla mnie różne rzeczy - mnie to tym bardziej sprawia przyjemność, jak już tą paczkę dostanę...;) :)

Alis - pomysł Paszczaka z wózkiem super - może faktycznie udało by CI się dojechać do małej w ten sposób -zazdroszczę CI, że wszystko masz już za sobą...:)
    A po co Ci tyle tych pieluch tetrowych? :P

Ja ma chyba 4 i mi wystarcza. Do lekarza mam te "milutkie" bo tetrowe się nie nadają moim zdaniem. Tych "milusich" mam chyba z 6.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia, wspieram mocno.

Alis, alleluja i do przodu :P

gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, u mnie w szpitalu każą zabrać aż 10 tetrowych pieluch. Nie wiem na co im aż tyle.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam sporo tetrowych, jakoś do wszystkiego mi się przydawaly ;-). Raz jak zapomnieliśmy tych oslonek do okien samochodu to nawet do tego nam posłużyły ;-). No i oczywiście Mała była pieluszkowana. Niby usg bioderek było ok, ale i tak nam kazali jej zakładać pieluche między nogi.

Witam :-)
    U nas upał jak smok. Młoda wysiedziala się w baseniku i padła. Śpi. Nie pamiętam kiedy ostatni raz się jej to zdarzyło :-)
    Poza tym to u mnie dziś sobota sprzątania i pieczenia i prania :-P pozdrawiam :-)

kapturnica, mandragora, Mango, caffe, Mega, EwaT, samira, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mój mały jedzie w swoją pierwszą dłuższą podróż 3 do 4 godzin :P zobaczymy czy nie zrobi się z tego dłużej :)

Mega, Sabina, moremi, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:36

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny, poprosze bardzo ale to bardzo ktoras z Was o skrot wydarzen, nie mialam kiedy zajrzec nawet, starsza corka miala ponad 40stopni przy tej ospie, jednym slowem mielismy bardzo goracy okres, teraz zostalo jeszcze 9 dni i bedzie wiadomo czy mlodsza cos zlapala, maam nadzieje ze teraz bede miala troszke spokojniej i bede czesciej do Was zagladac, pkzdrowienia dla wszystkich

megan8, polarmiś, mandragora, Sabina, Mega, ania.g, Alis, iwcia77, caffe, Bozia3, Dorka1979, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis przylaczam sie do gratulacji :)

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jutro mój mały jedzie w swoją pierwszą dłuższą podróż 3 do 4 godzin :P zobaczymy czy nie zrobi się z tego dłużej :)
    my w pierwsza dluzsza podroz pojechalismy nad morze jak starsza corka miala ok 2mcy i bylo ok, marudzic zaczela jako 4,5latka bo jej sie nudzi

Sabina, moremi, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie wieczorowa pora. Wlasnie wrocilam z ogrodu, uzbieralam w szybkim tempie wiadro porzeczek - jutro wstawiam na sok, bo dzis juz padam. Goraco jest okrutnie, ale zaczelo wlasnie padac i ma lac cala niedziele. I niech leje, to grzyby beda. ;)

moremi, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga trzymam kciuki zeby Agatka sie nie zaraziła, fajnie że się odezwałaś
    Pusur jak teściowa? Snilo mi sie czy miała wpaść na weekend?

Pusurek, Bliska 77, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napalilam sie jak szczerbaty na suchara a tu mi sie wydaje ze OF zle mi wyznaczył owu, myślę ze jutro będzie @ i test nią był wcale trefny. Idę sie napić :(

Aprilka, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego wieczora dziewczęta ;)

ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Pusur jak teściowa? Snilo mi sie czy miała wpaść na weekend?
    Miala, gdyby znalazla domek / hotel dla siebie, swojego faceta i wielkiego owczarka niemieckiego z ADHD, z ktorym miala przyjechac. Skoro nie dzwoni, ze nie bedzie, znaczy nie znalazla. Ale byloby calkiem w jej stylu zrobic jutro siurpryze i pojawic sie niespodziewanie...

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Miala, gdyby znalazla domek / hotel dla siebie, swojego faceta i wielkiego owczarka niemieckiego z ADHD, z ktorym miala przyjechac. Skoro nie dzwoni, ze nie bedzie, znaczy nie znalazla. Ale byloby calkiem w jej stylu zrobic jutro siurpryze i pojawic sie niespodziewanie...
    Oby nie!

Pusurek lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Alis Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam u małej na wózku z mężem, a potem jeszcze 3 razy na piechotę. Na szczęście przenieśli ją na moje piętro, ale wciąż inny oddział, więc mogę ją tylko odwiedzac. Smutno mi, że jest sama i nie mogę jej trzymać ile chcę, ubierać, myć. Chociaż nie jest podłączona do żadnych maszyn i równie dobrze mogłaby byc że mną. A lekarz obejrzy ją dopiero w poniedziałek

Mega, mandragora, EwaT, Simba, caffe, Dorka1979, samira, ania.g, Sabina, polarmiś, Aprilka, moremi, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
‹‹ 4058 4059 4060 4061 4062 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ