35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Po cc?
) na chwilke, potem, kiedy szyja matke to dziecko jest badane i wazone, a 2 godz pozniej masz juz dziecko do karmienia. No chyba, ze kobieta odmawia, bo sie zle czuje. A w czasie, kiedy szyja, z dzieckiem jest ojciec.
Kulturka, mysle sobie.Bozia3, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki,
Zaglądam na chwilę uczcić dobre wieści
Alis - Gratuulacje, zdrówka dla Weroniki
Anna Maria, fajnie, że już w domu
Simba, super wyniki, gratuluję SynusiaNaprawdę idzie wojna, chłopaki rulez
Iwcia, dzięki za super spotkanie, przydał mi sie taki chillout przed zapierdolem z przeprowadzką, gonię w piętkę, ale mamy już klucze od wczoraj i ostro działamy.
Dziewuszki, co się nie doczekały zieloności, następny cykl będzie Wasz
Urlopującym - wypoczynku,
Bozia, Mysza, ja dołączę do Was ( ciężarówek na zwolnieniu ) 13 sierpnia, odpoczywajcie ile się da
Reszcie fajnych Babek miłego weekendu
mysza1975, kapturnica, Bozia3, polarmiś, Alis, Sabina, Mango, mama78, malgos741, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:W No tez. Dostajesz dziecko od razu po wyjeciu z brzucha ( no, po lekkim otarciu z krwi
) na chwilke, potem, kiedy szyja matke to dziecko jest badane i wazone, a 2 godz pozniej masz juz dziecko do karmienia. No chyba, ze kobieta odmawia, bo sie zle czuje. A w czasie, kiedy szyja, z dzieckiem jest ojciec.
Kulturka, mysle sobie.Alis, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Aprilka wrote:A czemu dopiero jutro ? To dziwne tutaj jest tak ze od razu po porodzie dostajesz baby i karmisz i już
polarmiś, Pusurek, mysza1975, Sabina, malgos741, Aprilka, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:
Teraz Pusur w pierwszej kolejnościmysza1975, Pusurek, Sabina, gosia7122, kapturnica, Alis, Simba, Bozia3, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:A ja tuż za Tobą, depczę Ci po piętach
Teraz Pusur w pierwszej kolejnościpolarmiś, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny