35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyW No tez. Dostajesz dziecko od razu po wyjeciu z brzucha ( no, po lekkim otarciu z krwipolarmiś wrote:Po cc?
) na chwilke, potem, kiedy szyja matke to dziecko jest badane i wazone, a 2 godz pozniej masz juz dziecko do karmienia. No chyba, ze kobieta odmawia, bo sie zle czuje. A w czasie, kiedy szyja, z dzieckiem jest ojciec.
Kulturka, mysle sobie.
Bozia3, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki,
Zaglądam na chwilę uczcić dobre wieści
Alis - Gratuulacje, zdrówka dla Weroniki
Anna Maria, fajnie, że już w domu
Simba, super wyniki, gratuluję Synusia
Naprawdę idzie wojna, chłopaki rulez 
Iwcia, dzięki za super spotkanie, przydał mi sie taki chillout przed zapierdolem z przeprowadzką, gonię w piętkę, ale mamy już klucze od wczoraj i ostro działamy.
Dziewuszki, co się nie doczekały zieloności, następny cykl będzie Wasz
Urlopującym - wypoczynku,
Bozia, Mysza, ja dołączę do Was ( ciężarówek na zwolnieniu ) 13 sierpnia, odpoczywajcie ile się da
Reszcie fajnych Babek miłego weekendu
mysza1975, kapturnica, Bozia3, polarmiś, Alis, Sabina, Mango, mama78, malgos741, moremi, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi tez dali na chwile a potem przyniesli do karmienia i zabrali bo nie moglam nawet podniesc glowy wiec o opiece nad dzieckiem nie bylo mowy. Jak juz moglam wstac - po 24 godz po znieczuleniu to wtedy maly juz byl caly czas ze mna. Alis ma dziecko na obserwacji a ona jak jej pozwola wstac bedzie mogla do niego pojsc. Nie wiem jakie miala znieczulenie a napisalam wyraznie ze jesli miala podpajeczynowke to wstanie po 24 godz.Pusurek wrote:W No tez. Dostajesz dziecko od razu po wyjeciu z brzucha ( no, po lekkim otarciu z krwi
) na chwilke, potem, kiedy szyja matke to dziecko jest badane i wazone, a 2 godz pozniej masz juz dziecko do karmienia. No chyba, ze kobieta odmawia, bo sie zle czuje. A w czasie, kiedy szyja, z dzieckiem jest ojciec.
Kulturka, mysle sobie.
Alis, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Tu też by mi ją przynieśli, ale jest na neonatologii na obserwacji, 5 pieter nizej. Musze czekać az wstaneAprilka wrote:A czemu dopiero jutro ? To dziwne tutaj jest tak ze od razu po porodzie dostajesz baby i karmisz i już

polarmiś, Pusurek, mysza1975, Sabina, malgos741, Aprilka, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
A ja tuż za Tobą, depczę Ci po piętachmysza1975 wrote:

Teraz Pusur w pierwszej kolejności
mysza1975, Pusurek, Sabina, gosia7122, kapturnica, Alis, Simba, Bozia3, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
a ja mam taki sam termin jak Pusur ale kto by tam pamiętał,nie pisze ostatnio bo czuję się jak bym straciła pół życia.Moja córka wycieła sobie pieprzyk który okazał się czerniakiem.Jest już po wszystkich badaniach na onkologi i lekarze mówią że wszystko ok ale ja rycze i boje się.Cud że jeszcze nie urodziłam ale siwych włosów mi przybyło.ania.g wrote:A ja tuż za Tobą, depczę Ci po piętach

Teraz Pusur w pierwszej kolejności
polarmiś, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH