35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jak będziesz się bardzo darła to wytrzaskają Cię po fejsie zapomnisz o tamtym bólu zajmiesz się tym
Pusurek wrote:Ale przeciwbole albo co??Mega, kapturnica, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak będziesz się bardzo darła to wytrzaskają Cię po fejsie zapomnisz o tamtym bólu zajmiesz się tym
A od wytrzaskiwania po fejsie to nie mnie a ich - chlopa mam od tego. Ja tylko paluszkiem pokaze.
Reni, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusur no będzie dobrze! przecież córki nie dostałaś w promocji z Domestosem czy z jogurtami.. urodziłaś przeżyłaś ... wdech...wydech...wdech ...wydech
Mega, caffe, mysza1975, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przy cesarce też trzeba oddychać.. chcesz się udusić!!!
Pusurek wrote:Nic tu wdychac nie bede. Cesarke mam miec!Pusurek, Mega, ania.g, caffe, mysza1975, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jesteście niesamowite! Pusur moze jednak na to oddychanie sie skusisz, co?
Reni, kapturnica, Pusurek, caffe, mysza1975, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
będziesz oddychać..albo jutro przyjdziesz z rodzicami!
Pusurek wrote:Palcem nie kiwne przy tym porodzie, juz sobie postanowilam! Mam miec full serwis! Oddychac tez nie bede!Simba, Mega, mandragora, Aprilka, Pusurek, caffe, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Alis już po wszystkim, wielkie gratulacje. Pewnie jutro pozwolą Ci wstać i zobaczysz małą. Po cesarce jeśli znieczulenie podpajęczynówkowe leży się 24 h, potem mała będzie Twoja. Od razu ja nakarmisz! Gratulacje i trzymam kciuki za weronikowe nereczki.
Pusurek, Alis lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny