X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, ekstra! Nawet jak drugi Twix bedzie chlopakiem, to beda sie lepiej razem bawic. Jeden kosz z klockami, jeden z autami i wystarczy. I moga sobie ciuchy pozyczac. No i spac w jednym pokoju az do 18 roku zycia! :P Widzisz ile pozytywow? ;)

caffe, polarmiś, Simba, Sabina, Niuta, Mega, Bozia3, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Garsc statystyki z Porodowki 35 +. Wszystkie laski urodzily przed terminem, srednio ok. 2 tyg ( dane zawyza Anna Maria ). 80% porodow to cc. ( na 5 porodow 1 porod sn ). :)
    To chyba ja sn :P

Alis, graaaaaaaaaaatuluję :)

Pusurek, Simba, Bozia3, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wzielo na wicie gniazda znowu, chociaz ten stan trwa z reguly jakies 20 minut, bo potem dostaje zadyszki i sie musze polozyc na chwile. ;)
    Dzis zdjelam pokrowiec z gondoli do wozka i zalozylam nowy, wlozylam do wozka uprany materacyk i wylozylam spiworkiem. Wygladalo mieciutko i przytulnie, i mam nadzieje, ze bedzie sie Adamek tam dobrze czul. Natychmiast przyleciala corka z kotem i oczywiscie obydwoje chcieli wejsc do gondoli, wiec musialam pogonic towarzycho. Ale tak sie juz troche zaczelam cieszyc, bo ostatnie tygodnie to raczej stres i panika zabijaly radosc z dzieciecia. :)

ania.g, mandragora, Simba, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, to już rób miejsce na latające helikoptery dla chłopaków :P (tatuś + synuś).

Czekam na drugiego twixa ;) może to Ty będziesz musiała robić miejsce na kosmetyki... ;)

Simba, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
    http://www.samiboo.com/pl/p/Rozek-Szopy-na-pomaranczowym-75x75-na-wstazke-/660#prettyPhoto[pp_gal]/0/

Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mega tule :-( mówiłam że ten lipiec był chujowy :-(

Mega przykro mi....jedziemy na tym samym wozku we3 ehhhh I koljny cykl podobnie...
    Sabina chujowy to malo powiedziane..... :-(
    Ale sie skonczyl juz , moze sierpien okaze sie laskawszy dla nas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 13:55

Sabina, Mango, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczynki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b1aa739c414.jpg

a zatem..... ;-)
    Kwa i ktorego by tu pocalowac ;)

Mango, Aprilka, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ty zua kobieto, kotu nie dalas sie polozyc..? ja rozumiem, ze corce, dzieci bakterie roznosza, ale kotu?
    No glupio mi bylo strasznie, kota wygladala, ze ma wielka ochote rozlozyc sie w welnianym spiworku. Ale jak bym pozwolila kocie, to i corka by chciala ( no i bakterie wtedy gotowe ). Sama rozumiesz, musze byc sprawiedliwa matka dla wszystkich moich dzieci. ;)

Reni, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, ekstra! Nawet jak drugi Twix bedzie chlopakiem, to beda sie lepiej razem bawic. Jeden kosz z klockami, jeden z autami i wystarczy. I moga sobie ciuchy pozyczac. No i spac w jednym pokoju az do 18 roku zycia! :P Widzisz ile pozytywow? ;)
    Jejku, dzieki Pusur, w ogole o tym nie pomyslalam :) Faktoza!

Pusurek, Sabina, polarmiś, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Alis gratulacje Weroniki i turbo predkosci..

No i 6 z plusem za raport na forum! Pani, zapisz!
    To prawda, Alis pewnie jeszcze szyli, a ona juz do nas pisala. ;) Zuch! :)

Alis, mama78, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Simba, to już rób miejsce na latające helikoptery dla chłopaków :P (tatuś + synuś).

Czekam na drugiego twixa ;) może to Ty będziesz musiała robić miejsce na kosmetyki... ;)
    Mam taka nadzieje, na te kosmetyki.
    M jest oczywiscie wniebowziety, a ja tak chwile rozpaczalam, ze moze nie bedzie dziewczynki, ale potem sobie pomyslalam, ze jest corka M i jakos mi sie lzej zrobilo. Mowie nawet do niego: moze ona chociaz nas na starosc nie zostawi, bo z chlopakami to wiadomo ;)

caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
    http://www.samiboo.com/pl/p/Rozek-Szopy-na-pomaranczowym-75x75-na-wstazke-/660#prettyPhoto[pp_gal]/0/
    Ja mam taką kolderke jest niesamowicie mięciutka ;) dobry wybór ;)

ania.g lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Ja mam taką kolderke jest niesamowicie mięciutka ;) dobry wybór ;)
    Ja mam taki kocyk, tez z sowa, ale szary. Mega mieciutki jest! :)

ania.g lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Ty Simba to kodami nie pisz, bo ja nie wiem co to znaczy 1/1221- to ok jest chyba?

U mnie ok, nic specjalnego sie nie dzieje, oprocz tego, ze bebo mam wielki, taki ze malpowe spodnie sa za male. Jutro monitoring, wiec na razie nic do raportowania. I Idealny Pan Domu mnie troszku wk***ia ;) Komplementa przekaze.. ;)

Poza tym slysze koguta.. Nie wierze, jakis sasiad chyba zainstalowal kury..
    Tak, to jest ok - bo z tego co mowil lekarz, w moim wieku standardowe ryzyko to 1/200

Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis już po wszystkim, wielkie gratulacje. Pewnie jutro pozwolą Ci wstać i zobaczysz małą. Po cesarce jeśli znieczulenie podpajęczynówkowe leży się 24 h, potem mała będzie Twoja. Od razu ja nakarmisz! Gratulacje i trzymam kciuki za weronikowe nereczki.

Sabina, Alis, caffe, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe

Sabina, Simba, mama78, Pusurek, Mango, Reni, Mega, polarmiś, mandragora, ania.g, caffe, Żanet, mysza1975, samira, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
    Nazwijmy rzeczy po imieniu - jestes po prostu kujonem ;)

Alis, Sabina, Pusurek, polarmiś, caffe, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ja mysle, ze Pani da Ci nalepke ze sloneczkiem. Albo i nawet z serduszkiem! ;)

Mango, Reni, Simba, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Ale chwila... jak to cierpisz? Ze boli??

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zacny rożek Aniu :-)
    Jestem zaszczycona! 0wink.gif
    ania.g wrote:

Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 4054 4055 4056 4057 4058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ