35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba, ekstra! Nawet jak drugi Twix bedzie chlopakiem, to beda sie lepiej razem bawic. Jeden kosz z klockami, jeden z autami i wystarczy. I moga sobie ciuchy pozyczac. No i spac w jednym pokoju az do 18 roku zycia!
Widzisz ile pozytywow?
caffe, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Niuta, Mega, Bozia3, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
To chyba ja snPusurek wrote:Garsc statystyki z Porodowki 35 +. Wszystkie laski urodzily przed terminem, srednio ok. 2 tyg ( dane zawyza Anna Maria ). 80% porodow to cc. ( na 5 porodow 1 porod sn ).

Alis, graaaaaaaaaaatuluję
nick nieaktualny, Simba, Bozia3, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie wzielo na wicie gniazda znowu, chociaz ten stan trwa z reguly jakies 20 minut, bo potem dostaje zadyszki i sie musze polozyc na chwile.

Dzis zdjelam pokrowiec z gondoli do wozka i zalozylam nowy, wlozylam do wozka uprany materacyk i wylozylam spiworkiem. Wygladalo mieciutko i przytulnie, i mam nadzieje, ze bedzie sie Adamek tam dobrze czul. Natychmiast przyleciala corka z kotem i oczywiscie obydwoje chcieli wejsc do gondoli, wiec musialam pogonic towarzycho. Ale tak sie juz troche zaczelam cieszyc, bo ostatnie tygodnie to raczej stres i panika zabijaly radosc z dzieciecia.
ania.g, mandragora, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
http://www.samiboo.com/pl/p/Rozek-Szopy-na-pomaranczowym-75x75-na-wstazke-/660#prettyPhoto[pp_gal]/0/
Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Sabina wrote:Mega tule
mówiłam że ten lipiec był chujowy 
Mega przykro mi....jedziemy na tym samym wozku we3 ehhhh I koljny cykl podobnie...
Sabina chujowy to malo powiedziane.....
Ale sie skonczyl juz , moze sierpien okaze sie laskawszy dla nas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 13:55
nick nieaktualny, Mango, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNo glupio mi bylo strasznie, kota wygladala, ze ma wielka ochote rozlozyc sie w welnianym spiworku. Ale jak bym pozwolila kocie, to i corka by chciala ( no i bakterie wtedy gotowe ). Sama rozumiesz, musze byc sprawiedliwa matka dla wszystkich moich dzieci.paszczakin wrote:ty zua kobieto, kotu nie dalas sie polozyc..? ja rozumiem, ze corce, dzieci bakterie roznosza, ale kotu?
Reni, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jejku, dzieki Pusur, w ogole o tym nie pomyslalamPusurek wrote:Simba, ekstra! Nawet jak drugi Twix bedzie chlopakiem, to beda sie lepiej razem bawic. Jeden kosz z klockami, jeden z autami i wystarczy. I moga sobie ciuchy pozyczac. No i spac w jednym pokoju az do 18 roku zycia!
Widzisz ile pozytywow? 
Faktoza!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo prawda, Alis pewnie jeszcze szyli, a ona juz do nas pisala.paszczakin wrote:Alis gratulacje Weroniki i turbo predkosci..
No i 6 z plusem za raport na forum! Pani, zapisz!
Zuch!
Alis, nick nieaktualny, Żanet, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mam taka nadzieje, na te kosmetyki.caffe wrote:Simba, to już rób miejsce na latające helikoptery dla chłopaków
(tatuś + synuś).
Czekam na drugiego twixa
może to Ty będziesz musiała robić miejsce na kosmetyki... 
M jest oczywiscie wniebowziety, a ja tak chwile rozpaczalam, ze moze nie bedzie dziewczynki, ale potem sobie pomyslalam, ze jest corka M i jakos mi sie lzej zrobilo. Mowie nawet do niego: moze ona chociaz nas na starosc nie zostawi, bo z chlopakami to wiadomo
caffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja mam taką kolderke jest niesamowicie mięciutkaania.g wrote:No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
http://www.samiboo.com/pl/p/Rozek-Szopy-na-pomaranczowym-75x75-na-wstazke-/660#prettyPhoto[pp_gal]/0/
dobry wybór 
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, to jest ok - bo z tego co mowil lekarz, w moim wieku standardowe ryzyko to 1/200paszczakin wrote:Ty Simba to kodami nie pisz, bo ja nie wiem co to znaczy 1/1221- to ok jest chyba?
U mnie ok, nic specjalnego sie nie dzieje, oprocz tego, ze bebo mam wielki, taki ze malpowe spodnie sa za male. Jutro monitoring, wiec na razie nic do raportowania. I Idealny Pan Domu mnie troszku wk***ia
Komplementa przekaze.. 
Poza tym slysze koguta.. Nie wierze, jakis sasiad chyba zainstalowal kury..
nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis już po wszystkim, wielkie gratulacje. Pewnie jutro pozwolą Ci wstać i zobaczysz małą. Po cesarce jeśli znieczulenie podpajęczynówkowe leży się 24 h, potem mała będzie Twoja. Od razu ja nakarmisz! Gratulacje i trzymam kciuki za weronikowe nereczki.
nick nieaktualny, Alis, caffe, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Reni, Mega, nick nieaktualny, mandragora, ania.g, caffe, Żanet, mysza1975, nick nieaktualny, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Nazwijmy rzeczy po imieniu - jestes po prostu kujonemAlis wrote:Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
Alis, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mysle, ze Pani da Ci nalepke ze sloneczkiem. Albo i nawet z serduszkiem!Alis wrote:Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
Mango, Reni, Simba, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle chwila... jak to cierpisz? Ze boli??Alis wrote:Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
zacny rożek Aniu

Jestem zaszczycona!
ania.g wrote:No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość