35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba, ekstra! Nawet jak drugi Twix bedzie chlopakiem, to beda sie lepiej razem bawic. Jeden kosz z klockami, jeden z autami i wystarczy. I moga sobie ciuchy pozyczac. No i spac w jednym pokoju az do 18 roku zycia!
Widzisz ile pozytywow?
caffe, polarmiś, Simba, Sabina, Niuta, Mega, Bozia3, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Garsc statystyki z Porodowki 35 +. Wszystkie laski urodzily przed terminem, srednio ok. 2 tyg ( dane zawyza Anna Maria ). 80% porodow to cc. ( na 5 porodow 1 porod sn ).
Alis, graaaaaaaaaaatulujęPusurek, Simba, Bozia3, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie wzielo na wicie gniazda znowu, chociaz ten stan trwa z reguly jakies 20 minut, bo potem dostaje zadyszki i sie musze polozyc na chwile.
Dzis zdjelam pokrowiec z gondoli do wozka i zalozylam nowy, wlozylam do wozka uprany materacyk i wylozylam spiworkiem. Wygladalo mieciutko i przytulnie, i mam nadzieje, ze bedzie sie Adamek tam dobrze czul. Natychmiast przyleciala corka z kotem i oczywiscie obydwoje chcieli wejsc do gondoli, wiec musialam pogonic towarzycho. Ale tak sie juz troche zaczelam cieszyc, bo ostatnie tygodnie to raczej stres i panika zabijaly radosc z dzieciecia.ania.g, mandragora, Simba, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
http://www.samiboo.com/pl/p/Rozek-Szopy-na-pomaranczowym-75x75-na-wstazke-/660#prettyPhoto[pp_gal]/0/Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Sabina wrote:Mega tule
mówiłam że ten lipiec był chujowy
Mega przykro mi....jedziemy na tym samym wozku we3 ehhhh I koljny cykl podobnie...
Sabina chujowy to malo powiedziane.....
Ale sie skonczyl juz , moze sierpien okaze sie laskawszy dla nas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 13:55
Sabina, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ty zua kobieto, kotu nie dalas sie polozyc..? ja rozumiem, ze corce, dzieci bakterie roznosza, ale kotu?
Reni, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Simba, ekstra! Nawet jak drugi Twix bedzie chlopakiem, to beda sie lepiej razem bawic. Jeden kosz z klockami, jeden z autami i wystarczy. I moga sobie ciuchy pozyczac. No i spac w jednym pokoju az do 18 roku zycia!
Widzisz ile pozytywow?
Faktoza!
Pusurek, Sabina, polarmiś, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Simba, to już rób miejsce na latające helikoptery dla chłopaków
(tatuś + synuś).
Czekam na drugiego twixamoże to Ty będziesz musiała robić miejsce na kosmetyki...
M jest oczywiscie wniebowziety, a ja tak chwile rozpaczalam, ze moze nie bedzie dziewczynki, ale potem sobie pomyslalam, ze jest corka M i jakos mi sie lzej zrobilo. Mowie nawet do niego: moze ona chociaz nas na starosc nie zostawi, bo z chlopakami to wiadomocaffe, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
http://www.samiboo.com/pl/p/Rozek-Szopy-na-pomaranczowym-75x75-na-wstazke-/660#prettyPhoto[pp_gal]/0/dobry wybór
ania.g lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ty Simba to kodami nie pisz, bo ja nie wiem co to znaczy 1/1221- to ok jest chyba?
U mnie ok, nic specjalnego sie nie dzieje, oprocz tego, ze bebo mam wielki, taki ze malpowe spodnie sa za male. Jutro monitoring, wiec na razie nic do raportowania. I Idealny Pan Domu mnie troszku wk***iaKomplementa przekaze..
Poza tym slysze koguta.. Nie wierze, jakis sasiad chyba zainstalowal kury..Pusurek, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis już po wszystkim, wielkie gratulacje. Pewnie jutro pozwolą Ci wstać i zobaczysz małą. Po cesarce jeśli znieczulenie podpajęczynówkowe leży się 24 h, potem mała będzie Twoja. Od razu ja nakarmisz! Gratulacje i trzymam kciuki za weronikowe nereczki.
Sabina, Alis, caffe, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
Sabina, Simba, mama78, Pusurek, Mango, Reni, Mega, polarmiś, mandragora, ania.g, caffe, Żanet, mysza1975, samira, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
Alis, Sabina, Pusurek, polarmiś, caffe, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
Mango, Reni, Simba, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Dzieki, powiedzieli ze wieczorem sprobuje chodzic, a jutro moge do niej. Swoja droga to nie fair, ja tu cierpie, a maz sie z nia bawi. Pisalam do was z sali poporodowej, jak kazali mi samej lezec 3 godz . Czy juz jestem najlepsza w klasie? Porod opisze jak sie do kompa dorwe
Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
zacny rożek Aniu
Jestem zaszczycona!ania.g wrote:No dobra, po dwudniowym gapieniu się na rożki wreszcie kupiłam. Jak go tylko zobaczyłam to stwierdziłam że to jest to.
http://www.samiboo.com/pl/p/Rozek-Szopy-na-pomaranczowym-75x75-na-wstazke-/660#prettyPhoto[pp_gal]/0/Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość