35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Alis gratulacje, imię śliczne - wiem co mowię, moja Weronika ma już 11 lat
Kapta cieszę sie ze nastrój sie poprawił
U mnie cisza i spokój, wczoraj poszalelismywypiłam 2 lekkie drinki no i @ nie ma, nawet lekkiego plamienia... Boje sie siknac, ale jak sie nic nie zmieni to bede musiała sie przełamać, jak coś jest na rzeczy to powinno już wyjść...
Pogoda średnia, ale na szczęście nie pada, sączę kawkę i zagryzam migdałami
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 11:29
Alis, Bozia3, kapturnica, Sabina, mysza1975, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Juz po. Mala ma 3300, zabrali ja na diagnostyke, a ja leze w sali poporodowej I czekam az znieczulenie zejdzie z nog. Ach - I nazywa sie Weronika:) duzo krzyczala, wiec chyba dobrze
Jak bedziesz miala sily to opisz co i jak!
Alis, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega u mnie 14dni po ovu pieknie trzymala sie tempka..Dalo mi to nadzieje wiec odwazylam sie na bete...Wyszla ujemna a 15tego spadlam w dol i dzis @..
Trzymam w kciuki by u ciebie nie bylo mojego schematu a cykl zakonczyl sie zielona kropka...My z Sabcia odpadlysmy ale moze tobie sie uda przerwac zla passe????
Oby!!!!Mega, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGarsc statystyki z Porodowki 35 +. Wszystkie laski urodzily przed terminem, srednio ok. 2 tyg ( dane zawyza Anna Maria ). 80% porodow to cc. ( na 5 porodow 1 porod sn ).
kapturnica, Reni, ania.g, Bozia3, mandragora, Simba, caffe, mysza1975, Żanet, Dorka1979, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Garsc statystyki z Porodowki 35 +. Wszystkie laski urodzily przed terminem, srednio ok. 2 tyg ( dane zawyza Anna Maria ). 80% porodow to cc. ( na 5 porodow 1 porod sn ).
Pusurek, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Mega u mnie 14dni po ovu pieknie trzymala sie tempka..Dalo mi to nadzieje wiec odwazylam sie na bete...Wyszla ujemna a 15tego spadlam w dol i dzis @..
Trzymam w kciuki by u ciebie nie bylo mojego schematu a cykl zakonczyl sie zielona kropka...My z Sabcia odpadlysmy ale moze tobie sie uda przerwac zla passe????
Oby!!!!Sabina, kapturnica, Mango, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ciekawe w którą stronę Ty pociągniesz tą statystykę, bo chyba Twoja kolej teraz...
Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wez mnie nie strasz... Wiem, ze teraz ja i wlosy mi staja na glowie. Nie zamierzam wcale przelamywac tej cesarkowej passy. Mysle, ze sie to okaze na kontroli we wtorek. Jak ja juz bym chciala miec to z glowy! A raczej z brzucha.
Już tyle narobiłaś zamieszania z tymi lekarzami, że raczej na pewno Ci zrobią cc
Pusurek, caffe, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
Mala jest 5 pieter nizej na obserwacji i zostanie 3 dni, potem usg i podejma decyzje, co robic. Poza nerkami wszystko ok. Ale nie wiem co z karmieniem I na razie nie moge sie ruszac, bardzo sie ciesze, ze ogolnie zdrowa
Pusurek, mandragora, ania.g, Sabina, samira, Mega, Simba, caffe, polarmiś, Mango, Bozia3, Żanet, Żanet, mysza1975, Viv78, Dorka1979, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Juz po. Mala ma 3300, zabrali ja na diagnostyke, a ja leze w sali poporodowej I czekam az znieczulenie zejdzie z nog. Ach - I nazywa sie Weronika:) duzo krzyczala, wiec chyba dobrze
Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
wiec tak: test olany, piękna jedna krecha wiec złudzeń nie mam... Czekam na @ no i mogę z czystym sumieniem sie napić, trzeba szukać pozytywów w tej sytuacji
Simba, Pusurek, ania.g, Niuta, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wczoraj pisałam na fb z kumpelą, która ma 3 letnie bliźniaczki z IV
Podesłała mi parę fot z czasu od porodu do dzisiaj. (Przytyła tylko 13 kg!)
Jedna miniaturka ojca.. ciemne kręcone włoski druga miniaturka matki jasne proste blond włoski hahaha tak się ustawili
ciekawe jak będzie u Simona
Dzien dobry!
Dzisiaj sie z nimi widzialam - no wiec jeden chlopak na pewno. Cos czuje (i ktos mi to juz wykrakiwal), ze drugi twix to tez chlopak.
Poza tym badanie USG+wiek wykazalo ryzyko 1/1221. Moj roztargniony lekarz nie odnalazl niestety w swoim kompie, nad ktorym nie zawsze panuje, wynikow PAPPA, takze jeszcze dzisiaj jade do labo.
Mam tez juz rozpisane wizyty do 24 grudnia (tak, w Wigilie tez mam konsultacje) i ogolnie wszystko ok.
Paszczakos - krzesla krzeslami, ale jak Ty sie czujesz?
Zapomnialam Wam powiedziec, ze oprocz Idealnej Pani Domu, jest jeszcze Idealny Pan Domu - to Paszczakowy maz - wiecie jak on gotuje??? Zajebiscie!
Milego dniaReni, Sabina, Mega, Pusurek, caffe, ania.g, mandragora, mama78, Bozia3, EwaT, Żanet, mysza1975, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Alis gratulacje. Aż mi się łezka w oku zakręciła.
A ja dziś pierwszy dzień na L4 i już mnie nosi. Trochę chłodniej się zrobiło, wiec może jakieś ciasto upiekę.Alis, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:
Dzien dobry!
Dzisiaj sie z nimi widzialam - no wiec jeden chlopak na pewno. Cos czuje (i ktos mi to juz wykrakiwal), ze drugi twix to tez chlopak.
Poza tym badanie USG+wiek wykazalo ryzyko 1/1221. Moj roztargniony lekarz nie odnalazl niestety w swoim kompie, nad ktorym nie zawsze panuje, wynikow PAPPA, takze jeszcze dzisiaj jade do labo.
Mam tez juz rozpisane wizyty do 24 grudnia (tak, w Wigilie tez mam konsultacje) i ogolnie wszystko ok.
Paszczakos - krzesla krzeslami, ale jak Ty sie czujesz?
Zapomnialam Wam powiedziec, ze oprocz Idealnej Pani Domu, jest jeszcze Idealny Pan Domu - to Paszczakowy maz - wiecie jak on gotuje??? Zajebiscie!
Milego dniakolejny siusiak na forum
Simba, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny