X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis ogromne gratulacje :-)
    picgifs-nailed-it-amazed-excited-21330.gif
    Alis wrote:
    Juz po. Mala ma 3300, zabrali ja na diagnostyke, a ja leze w sali poporodowej I czekam az znieczulenie zejdzie z nog. Ach - I nazywa sie Weronika:) duzo krzyczala, wiec chyba dobrze :)

moremi, Mega, Alis, kapturnica, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Alis gratulacje, imię śliczne - wiem co mowię, moja Weronika ma już 11 lat :)
    Kapta cieszę sie ze nastrój sie poprawił
    U mnie cisza i spokój, wczoraj poszalelismy ;) wypiłam 2 lekkie drinki no i @ nie ma, nawet lekkiego plamienia... Boje sie siknac, ale jak sie nic nie zmieni to bede musiała sie przełamać, jak coś jest na rzeczy to powinno już wyjść...
    Pogoda średnia, ale na szczęście nie pada, sączę kawkę i zagryzam migdałami :)
    Miłego dnia wszystkim :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 11:29

Alis, Bozia3, kapturnica, Sabina, mysza1975, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Juz po. Mala ma 3300, zabrali ja na diagnostyke, a ja leze w sali poporodowej I czekam az znieczulenie zejdzie z nog. Ach - I nazywa sie Weronika:) duzo krzyczala, wiec chyba dobrze :)
    Gratulacje! Dzizas, jak super! :) Jak bedziesz miala sily to opisz co i jak! :)

Alis, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega u mnie 14dni po ovu pieknie trzymala sie tempka..Dalo mi to nadzieje wiec odwazylam sie na bete...Wyszla ujemna a 15tego spadlam w dol i dzis @..
    Trzymam w kciuki by u ciebie nie bylo mojego schematu a cykl zakonczyl sie zielona kropka...My z Sabcia odpadlysmy ale moze tobie sie uda przerwac zla passe????
    Oby!!!!

Mega, Sabina, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis Gratuluję <3

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Garsc statystyki z Porodowki 35 +. Wszystkie laski urodzily przed terminem, srednio ok. 2 tyg ( dane zawyza Anna Maria ). 80% porodow to cc. ( na 5 porodow 1 porod sn ). :)

kapturnica, Reni, ania.g, Bozia3, mandragora, Simba, caffe, mysza1975, Żanet, Dorka1979, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Garsc statystyki z Porodowki 35 +. Wszystkie laski urodzily przed terminem, srednio ok. 2 tyg ( dane zawyza Anna Maria ). 80% porodow to cc. ( na 5 porodow 1 porod sn ). :)
    ciekawe w którą stronę Ty pociągniesz tą statystykę, bo chyba Twoja kolej teraz...:)

Pusurek, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, gratuluję :) Weronika ma na imię córeczka szwagra. Bardzo mi się podoba Wasz wybór :)
    Widzisz jak szybko poszło. Napisz jak się czujesz.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Mega u mnie 14dni po ovu pieknie trzymala sie tempka..Dalo mi to nadzieje wiec odwazylam sie na bete...Wyszla ujemna a 15tego spadlam w dol i dzis @..
    Trzymam w kciuki by u ciebie nie bylo mojego schematu a cykl zakonczyl sie zielona kropka...My z Sabcia odpadlysmy ale moze tobie sie uda przerwac zla passe????
    Oby!!!!
    Ja bardzo chętnie te kropkę zielona, te dwie krechy przyjmę na klatę, a co!

Sabina, kapturnica, Mango, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ciekawe w którą stronę Ty pociągniesz tą statystykę, bo chyba Twoja kolej teraz...:)
    Wez mnie nie strasz... Wiem, ze teraz ja i wlosy mi staja na glowie. Nie zamierzam wcale przelamywac tej cesarkowej passy. Mysle, ze sie to okaze na kontroli we wtorek. Jak ja juz bym chciala miec to z glowy! A raczej z brzucha. ;)

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wez mnie nie strasz... Wiem, ze teraz ja i wlosy mi staja na glowie. Nie zamierzam wcale przelamywac tej cesarkowej passy. Mysle, ze sie to okaze na kontroli we wtorek. Jak ja juz bym chciala miec to z glowy! A raczej z brzucha. ;)
    Będzie dobrze :) Już tyle narobiłaś zamieszania z tymi lekarzami, że raczej na pewno Ci zrobią cc :)

Pusurek, caffe, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Lili78 Przyjaciółka

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis gratuluję !!! :)

To jest jedna z najcudowniejszych chwil w życiu - też chciałabym ją jeszcze raz przeżyć.

Alis, gosia7122, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Lili
  • Alis Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala jest 5 pieter nizej na obserwacji i zostanie 3 dni, potem usg i podejma decyzje, co robic. Poza nerkami wszystko ok. Ale nie wiem co z karmieniem I na razie nie moge sie ruszac, bardzo sie ciesze, ze ogolnie zdrowa

Pusurek, mandragora, ania.g, Sabina, samira, Mega, Simba, caffe, polarmiś, Mango, Bozia3, Żanet, Żanet, mysza1975, Viv78, Dorka1979, malgos741, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Alis wielkie gratulacje! <3

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec tak: test olany, piękna jedna krecha wiec złudzeń nie mam... Czekam na @ no i mogę z czystym sumieniem sie napić, trzeba szukać pozytywów w tej sytuacji

Simba, Pusurek, ania.g, Niuta, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Wczoraj pisałam na fb z kumpelą, która ma 3 letnie bliźniaczki z IV :-) Podesłała mi parę fot z czasu od porodu do dzisiaj. (Przytyła tylko 13 kg!)
    Jedna miniaturka ojca.. ciemne kręcone włoski druga miniaturka matki jasne proste blond włoski hahaha tak się ustawili ;-)

ciekawe jak będzie u Simona :-)
    :)
    Dzien dobry!
    Dzisiaj sie z nimi widzialam - no wiec jeden chlopak na pewno. Cos czuje (i ktos mi to juz wykrakiwal), ze drugi twix to tez chlopak.
    Poza tym badanie USG+wiek wykazalo ryzyko 1/1221. Moj roztargniony lekarz nie odnalazl niestety w swoim kompie, nad ktorym nie zawsze panuje, wynikow PAPPA, takze jeszcze dzisiaj jade do labo.
    Mam tez juz rozpisane wizyty do 24 grudnia (tak, w Wigilie tez mam konsultacje) i ogolnie wszystko ok.

Paszczakos - krzesla krzeslami, ale jak Ty sie czujesz?
    Zapomnialam Wam powiedziec, ze oprocz Idealnej Pani Domu, jest jeszcze Idealny Pan Domu - to Paszczakowy maz - wiecie jak on gotuje??? Zajebiscie!
    Milego dnia :)

Reni, Sabina, Mega, Pusurek, caffe, ania.g, mandragora, mama78, Bozia3, EwaT, Żanet, mysza1975, Dorka1979, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Alis gratulacje. Aż mi się łezka w oku zakręciła.

A ja dziś pierwszy dzień na L4 i już mnie nosi. Trochę chłodniej się zrobiło, wiec może jakieś ciasto upiekę.
    Mnie tez wlasnie sie zakrecila na te wiadomosc chlip chlip...

Alis, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b1aa739c414.jpg

a zatem..... ;-)

polarmiś, Simba, Niuta, Mega, mysza1975, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)
    Dzien dobry!
    Dzisiaj sie z nimi widzialam - no wiec jeden chlopak na pewno. Cos czuje (i ktos mi to juz wykrakiwal), ze drugi twix to tez chlopak.
    Poza tym badanie USG+wiek wykazalo ryzyko 1/1221. Moj roztargniony lekarz nie odnalazl niestety w swoim kompie, nad ktorym nie zawsze panuje, wynikow PAPPA, takze jeszcze dzisiaj jade do labo.
    Mam tez juz rozpisane wizyty do 24 grudnia (tak, w Wigilie tez mam konsultacje) i ogolnie wszystko ok.

Paszczakos - krzesla krzeslami, ale jak Ty sie czujesz?
    Zapomnialam Wam powiedziec, ze oprocz Idealnej Pani Domu, jest jeszcze Idealny Pan Domu - to Paszczakowy maz - wiecie jak on gotuje??? Zajebiscie!
    Milego dnia :)
    Simba super :-) kolejny siusiak na forum :-)

Simba, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega tule :-( mówiłam że ten lipiec był chujowy :-(

kapturnica, Mega, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 4053 4054 4055 4056 4057 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ