X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Pusurek ja tez Ci zazdroszczę ...bardziej chodzenia po lesie i szukania grzybów niż ich jedzenia pózniej...uwielbiam zbierać ale jeść nie zbyt:)
    Ja uwielbiam zbierac i jesc. Ale rozwala mnie etap posredni - czyszczenie. Corka nudzi sie czyszczeniem dosc szybko, a u nas grzyby sa raczej w ilosciach hurtowych...
    Ale zalewam juz 4 sloiczki z kurkami, kozlaki susza sie w piekarniku, bo w domu za chlodno na suszenie na sznurku i mam juz dosc na dzis grzybowej imprezy. ;)

Aprilka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie przejmuj sie ..Ja od wczoraj mam takie nastroje i nie moge sie emocjonalnie pozbierac.....
    Po prostu przeciagnieta przez maszynke zlych odczuc i emocji...Trzymaj sie , nie jestes sama z takimi myslami <3
    Dziękuje:) jak już napisałam jest to pocieszające moze niemoralne bo człowiekowi lżej ze ktoś jeszcze tak sie czuje...ale taka nasza natura...
    Moje 2 najlepsze koleżanki maja już po dwoje dzieci to tak bo sobie poustalaly kiedy i jakie przerwy i już a dzis jak sie spotkałyśmy planowały sobie 3 za rok lub dwa...i super cieszę sie ze tak mozna ze tak maja bo to piękne tylko niesprawiedliwe ze nie wszyscy...
    P.S. Jestem od nich 7 lat starsza wiec o czym tu mowa......

kapturnica, Mango, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja uwielbiam zbierac i jesc. Ale rozwala mnie etap posredni - czyszczenie. Corka nudzi sie czyszczeniem dosc szybko, a u nas grzyby sa raczej w ilosciach hurtowych...
    Ale zalewam juz 4 sloiczki z kurkami, kozlaki susza sie w piekarniku, bo w domu za chlodno na suszenie na sznurku i mam juz dosc na dzis grzybowej imprezy. ;)
    No z czyszczeniem to ja tez podziękuje :)

Aprilka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    to ja duet z Toba stworze Aprilka, kurki biore w kazdej ilosci!
    też lubię kurki bardzo, ale jeszcze bardziej rydze..:)ja lubię zbierać i jeść, ale faktycznie czyszczenie najgorsze...

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mam depresje przedporodowa. Jutro beda mnie kroic! Aaa!!!!

Będzie dobrze!
    Ja od jutra na L4, więc będę miała czas na trzymanie kciuków.

Simba, Alis, Dorka1979, ania.g, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Będzie dobrze!
    Ja od jutra na L4, więc będę miała czas na trzymanie kciuków.
    i ja tak samo :)

mysza1975, Simba, Alis, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    i ja tak samo :)

Bozia, ale Ty dzielna jesteś. Wytrzymałaś ponad miesiąc dłużej niż ja. Mnie wykańczają te upały. Jak siedzę to nogi puchną, jak dam je wyżej to kręgosłup boli. Najlepiej mi się leży i spaceruje.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bozia, ale Ty dzielna jesteś. Wytrzymałaś ponad miesiąc dłużej niż ja. Mnie wykańczają te upały. Jak siedzę to nogi puchną, jak dam je wyżej to kręgosłup boli. Najlepiej mi się leży i spaceruje.
    ten ostatni tydzień, to już porażka..ledwo wytrzymywałam, po przyjściu z pracy kładłam się na "chwilkę" i spałam ze 3 godziny, wstawałam, prysznic i znów szłam spać i wstawałam rano - ta duchota mnie zabija,,,od jutra nie ruszam się z domu.....

mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzieki za wsparcie. Dobrze poczytac, ze to szybko i nie boli. I niektore sie decyduja nawet trzy razy :)

Bozia3, AsiaPoli, ania.g, kapturnica, mandragora, Mega, caffe, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 00:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa! to wlosi sie opitalaja jak widac :), mowia ze wiruski trzeba troszke wychodowac , ze je sie inkubuje- tak to tluacza :)
    mandragora wrote:
    Wszystko na drugi dzień ;) i siki i krew i wirusy.

mandragora, gosia7122 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koniecznie , bo bedzie z tego kartkowka :)
    slash wrote:
    Spróbuję to zakuć w swoją główkę.

kapturnica, mandragora lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pusur zazdraszczam Ci tych kurek normalnie ;)
    Szczególnie tych zamarynowanych . I foch, gdzie jest karton bo muszę focha szczelić bo narobiłyscie mi zachcianki zaraz pójdę do lodówki i śledzi w occie się nawpierniczam

ania.g, Pusurek, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dziękuje:) jak już napisałam jest to pocieszające moze niemoralne bo człowiekowi lżej ze ktoś jeszcze tak sie czuje...ale taka nasza natura...
    Moje 2 najlepsze koleżanki maja już po dwoje dzieci to tak bo sobie poustalaly kiedy i jakie przerwy i już a dzis jak sie spotkałyśmy planowały sobie 3 za rok lub dwa...i super cieszę sie ze tak mozna ze tak maja bo to piękne tylko niesprawiedliwe ze nie wszyscy...
    P.S. Jestem od nich 7 lat starsza wiec o czym tu mowa......
    Pocieszę Cię , to że tak mówią to wcale nie znaczy, że tak będzie. Na nie też może przyjść taka sytuacja

mysza1975 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALIS- trzymaj sie i powodzenia <3

Anna Maria- ciesze sie bardzo! i czekam na fotki :)

a ja w polandii zabawie do 30 sierpnia! wow!

moremi, ania.g, Pusurek, AsiaPoli, mysza1975 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lista odhaczona :)
    Dzień dobry wszystkim :)
    Nie sądziłam, że nauka pływania jest tak wyczerpująca. Wczoraj ledwo głowę do poduszki przyłożyłam ;) i okazuje się, że mam mięśnie w dziwnych miejscach :D

Alis trzymam kciuki z całych sił. Już dzisiaj będziecie we dwie, a my poznamy imię malenstwa <3

Anna Maria czekamy na fotki Helenki :)

ania.g, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ide spac dalej, bo co tu robic jak deszcz pada? ;)

Aprilka, mysza1975, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj dziewczyny..

Alis nie znamy sie ale zycze spokojnego rozdwojenia sie..Bedzie dobrze!!!

Iwcia to poszalejesz w Polandi jeszcze miesiac..Super!!Jak tylko @ sie u mnie pojawi to wyprobuje nowy sprzet od Ciebie <3 ..Moze on mi przyniesie szczescie

Na zdjecie sama czekam z niecierpliwoscia bo wszystkie tu dodawane to usmiech wywoluja bo dzieciaczki sa takie rozkoszne
    Reszcie dziewczyn spokojnego dnia bo w kncu piatek i weekendu poczatek ;) !!!

mandragora, Sabina, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam listę i gonie do pracy. Obecna nieprzytomna bo sasiady party zrobili. Pobudka była o 4 w nocy! Jeszcze jedna taka akcja i będę wredna i zacznę wzywać służby porządkowe! Eh uroki mieszkania w bloku. Chyba czas myśleć o zmianie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 08:16

kapturnica, Sabina, ania.g, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Od nas właśnie odjeżdża kolonia dzieci z Ukrainy. Ale płaczą :-( fajnie tu mieli, dużo zwiedzania :-) co roku tak jest i co roku dzieciaki tak płaczą przy wyjeździe

kapturnica, ania.g, Mega, Aprilka, caffe, moremi, mandragora, samira, mysza1975, iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Wreszcie u mnie trochę chłodniej. Nie sądziłam że tak się ucieszę z zachmurzonego nieba.
    Oglądam rożki/beciki na allegro. Czy któraś z Was ma coś takiego lub kojarzy materiał co się zwie MINKY ? Wygląda na fajny, miły i ciepły czyli w sam raz na październik.
    http://allegro.pl/wielofunkcyjny-rozek-becik-kocyk-minky-sowy-zygzak-i4393178988.html

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 4051 4052 4053 4054 4055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ