35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Pusurek ja tez Ci zazdroszczę ...bardziej chodzenia po lesie i szukania grzybów niż ich jedzenia pózniej...uwielbiam zbierać ale jeść nie zbyt:)
Ale zalewam juz 4 sloiczki z kurkami, kozlaki susza sie w piekarniku, bo w domu za chlodno na suszenie na sznurku i mam juz dosc na dzis grzybowej imprezy.Aprilka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie przejmuj sie ..Ja od wczoraj mam takie nastroje i nie moge sie emocjonalnie pozbierac.....
Po prostu przeciagnieta przez maszynke zlych odczuc i emocji...Trzymaj sie , nie jestes sama z takimi myslami
Moje 2 najlepsze koleżanki maja już po dwoje dzieci to tak bo sobie poustalaly kiedy i jakie przerwy i już a dzis jak sie spotkałyśmy planowały sobie 3 za rok lub dwa...i super cieszę sie ze tak mozna ze tak maja bo to piękne tylko niesprawiedliwe ze nie wszyscy...
P.S. Jestem od nich 7 lat starsza wiec o czym tu mowa......kapturnica, Mango, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Pusurek wrote:Ja uwielbiam zbierac i jesc. Ale rozwala mnie etap posredni - czyszczenie. Corka nudzi sie czyszczeniem dosc szybko, a u nas grzyby sa raczej w ilosciach hurtowych...
Ale zalewam juz 4 sloiczki z kurkami, kozlaki susza sie w piekarniku, bo w domu za chlodno na suszenie na sznurku i mam juz dosc na dzis grzybowej imprezy.Aprilka -
mysza1975 wrote:Bozia, ale Ty dzielna jesteś. Wytrzymałaś ponad miesiąc dłużej niż ja. Mnie wykańczają te upały. Jak siedzę to nogi puchną, jak dam je wyżej to kręgosłup boli. Najlepiej mi się leży i spaceruje.
mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Pusur zazdraszczam Ci tych kurek normalnie
ania.g, Pusurek, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Dziękuje:) jak już napisałam jest to pocieszające moze niemoralne bo człowiekowi lżej ze ktoś jeszcze tak sie czuje...ale taka nasza natura...
Moje 2 najlepsze koleżanki maja już po dwoje dzieci to tak bo sobie poustalaly kiedy i jakie przerwy i już a dzis jak sie spotkałyśmy planowały sobie 3 za rok lub dwa...i super cieszę sie ze tak mozna ze tak maja bo to piękne tylko niesprawiedliwe ze nie wszyscy...
P.S. Jestem od nich 7 lat starsza wiec o czym tu mowa......mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Lista odhaczona
Dzień dobry wszystkim
Nie sądziłam, że nauka pływania jest tak wyczerpująca. Wczoraj ledwo głowę do poduszki przyłożyłami okazuje się, że mam mięśnie w dziwnych miejscach
Alis trzymam kciuki z całych sił. Już dzisiaj będziecie we dwie, a my poznamy imię malenstwa
Anna Maria czekamy na fotki Helenkiania.g, Mega, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Haj dziewczyny..
Alis nie znamy sie ale zycze spokojnego rozdwojenia sie..Bedzie dobrze!!!
Iwcia to poszalejesz w Polandi jeszcze miesiac..Super!!Jak tylko @ sie u mnie pojawi to wyprobuje nowy sprzet od Ciebie..Moze on mi przyniesie szczescie
Na zdjecie sama czekam z niecierpliwoscia bo wszystkie tu dodawane to usmiech wywoluja bo dzieciaczki sa takie rozkoszne
Reszcie dziewczyn spokojnego dnia bo w kncu piatek i weekendu poczatek!!!
mandragora, Sabina, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Podbijam listę i gonie do pracy. Obecna nieprzytomna bo sasiady party zrobili. Pobudka była o 4 w nocy! Jeszcze jedna taka akcja i będę wredna i zacznę wzywać służby porządkowe! Eh uroki mieszkania w bloku. Chyba czas myśleć o zmianie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 08:16
kapturnica, Sabina, ania.g, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Od nas właśnie odjeżdża kolonia dzieci z Ukrainy. Ale płacząfajnie tu mieli, dużo zwiedzania
co roku tak jest i co roku dzieciaki tak płaczą przy wyjeździe
kapturnica, ania.g, Mega, Aprilka, caffe, moremi, mandragora, samira, mysza1975, iwcia77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hej
Wreszcie u mnie trochę chłodniej. Nie sądziłam że tak się ucieszę z zachmurzonego nieba.
Oglądam rożki/beciki na allegro. Czy któraś z Was ma coś takiego lub kojarzy materiał co się zwie MINKY ? Wygląda na fajny, miły i ciepły czyli w sam raz na październik.
http://allegro.pl/wielofunkcyjny-rozek-becik-kocyk-minky-sowy-zygzak-i4393178988.htmlMatka fantastycznej 4