35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Pocieszę Cię , to że tak mówią to wcale nie znaczy, że tak będzie. Na nie też może przyjść taka sytuacja
Dzien dobry:) pogoda sie popsuła jak zwykle na weekend a miałam grilla w planach:(Aprilka -
Wczoraj pisałam na fb z kumpelą, która ma 3 letnie bliźniaczki z IV
Podesłała mi parę fot z czasu od porodu do dzisiaj. (Przytyła tylko 13 kg!)
Jedna miniaturka ojca.. ciemne kręcone włoski druga miniaturka matki jasne proste blond włoski hahaha tak się ustawili
ciekawe jak będzie u SimonaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 10:12
polarmiś, ania.g, Sabina, caffe, kapturnica, moremi, Bozia3, mysza1975, iwcia77, Mega, Simba, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z pochmurnego Bham,ale nic mnie juz to nie rusza...hehe,bo za pare godzin wyjazd
,bedziemy jechac kupe godzin a tu owulka sie zapowiedziala...no coz nie jedziemy sami wiec chyba nie bedzie zadnego przystanku w lesie
ania.g, Aprilka, Sabina, mysza1975, iwcia77, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ale są stacje benzynowe ... toalety.. może niezbyt higienicznie
ale jak trzeba..
AsiaPoli wrote:no coz nie jedziemy sami wiec chyba nie bedzie zadnego przystanku w lesieAsiaPoli, Sabina, moremi, mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Podbijam listę i gonie do pracy. Obecna nieprzytomna bo sasiady party zrobili. Pobudka była o 4 w nocy! Jeszcze jedna taka akcja i będę wredna i zacznę wzywać służby porządkowe! Eh uroki mieszkania w bloku. Chyba czas myśleć o zmianie .
kapturnica, Sabina, mysza1975, iwcia77, Mega, ania.g, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aprilka wrote:Na dodatek dopatrzylam ze oprócz strasznego żelaza mam za dużo czerwonych krwinek i wysoki hematokryt jeśli dobrze rozumiem....-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi tak też zrobię następnym razem. Na sąsiadów to ani prośby ani groźby juz nie działają. Raz wezwalismy policję to poskutkowalo na jakieś dwa miesiące. Ale widzę ze znów powtórka z rozrywki. Jeszcze zastanawia mnie coś bo mają labradora i zostawiają go cały czas w domu po nocy i on cały czas ujada póki właścicielka nie wróci a później party. To też można gdzieś zgłosić? Ten psiak strasznie cierpi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 10:30
-
Juz po. Mala ma 3300, zabrali ja na diagnostyke, a ja leze w sali poporodowej I czekam az znieczulenie zejdzie z nog. Ach - I nazywa sie Weronika:) duzo krzyczala, wiec chyba dobrze
moremi, mandragora, slash, mysza1975, Bozia3, Sabina, Iwone, iwcia77, Reni, Mega, inessa, Pusurek, polarmiś, ania.g, Viv78, mama78, Simba, caffe, paszczakin, Mango, Dorka1979, EwaT, Żanet, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Juz po. Mala ma 3300, zabrali ja na diagnostyke, a ja leze w sali poporodowej I czekam az znieczulenie zejdzie z nog. Ach - I nazywa sie Weronika:) duzo krzyczala, wiec chyba dobrze
gratuluję!!!!
mysza1975, Mega, Alis, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Hej
Wreszcie u mnie trochę chłodniej. Nie sądziłam że tak się ucieszę z zachmurzonego nieba.
Oglądam rożki/beciki na allegro. Czy któraś z Was ma coś takiego lub kojarzy materiał co się zwie MINKY ? Wygląda na fajny, miły i ciepły czyli w sam raz na październik.
http://allegro.pl/wielofunkcyjny-rozek-becik-kocyk-minky-sowy-zygzak-i4393178988.html -
Alis wrote:Juz po. Mala ma 3300, zabrali ja na diagnostyke, a ja leze w sali poporodowej I czekam az znieczulenie zejdzie z nog. Ach - I nazywa sie Weronika:) duzo krzyczala, wiec chyba dobrze
Swiezo upieczonej mamie serdeczne gratulacje!!!!!..
Sliczne imie dla slicznej dziewuszki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2014, 11:01
Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A mi humor sie poprawil...Plamienie zamienilo sie w malpiszona...Zaczelam nowy cykl...
Malz wyjezdza 16tego do pracy wiec szanse i nadzieja na ten cykl sa....
Ale bedzie co bedzie....Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi, Mega, Mango, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny