X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wiec tak: test olany, piękna jedna krecha wiec złudzeń nie mam... Czekam na @ no i mogę z czystym sumieniem sie napić, trzeba szukać pozytywów w tej sytuacji
    witaj w klubie ;-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 03:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia wierzę, że będzie dobrze <3
    Tak sobie pomyślałam... zastanawiałaś się nad komórkami macierzystymi?

iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry witam sie z rańca...Ale Wy macie zdrowie w ciemna noc nie spac ;)
    Wspolczuje Gosiu przejsc i stresu ale jesli lekarze mowia , ze rokowania sa dobre to trzeba sie tego trzymac i myslec pozytywnie..

Pozdrowko :)

gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu, ale wieści są dobre i się tego trzymaj.

A ja sobie leże i płacze, bo chce iść do małej, a nie daję rady nawet usiasc na dłużej. Przy lezeniu jest ok, ale ruch, wstawanie... Przykro mi Pusur, ale boli, mimo dragow.

Mega, caffe, Pusurek, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, im szybciej wstaniesz tym lepiej. Musisz się rozruszać. Każda to inaczej przechodzi ale lepiej jak sama zaczniesz się ruszać bo i tak Cię położna pogoni. Mam nadzieję że szybko Ci się to uda. A jak już pójdziesz do Weroniki i ją zobaczysz to zapomnisz o wszelkim bólu. Trzymaj się dzielnie <3

Alis, Aprilka, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Czas na kawkę :)

kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w leniwą w końcu sobotę ;) Miłego dnia ;) Dzisiaj w planach mam robienie nic ... i spacerki z psem ;)
    Alis nie strasz tu nas ;) I wstawaj z łóżka nie rób kaszany bo się zaraz mailem do ciebie prześlemy i Ci pomożemy ! Dasz radę ;)

kapturnica, ania.g, Mega, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tylko się pozbede kroplówki i cewnika to wstaje. Motywujecie mnie :)

mandragora, ania.g, Aprilka, moremi, Mega, caffe, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z kroplówką to jeszcze dałabyś radę ale z cewnikiem to już gorzej ;)

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj byłam z nim pod prysznicem :D

Mega, mandragora, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Wczoraj byłam z nim pod prysznicem :D
    Niezły wyczyn :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W szpitalu gdzie będę rodzić jest tak że do południa są wszystkie planowe cc a pod wieczór już karzą chodzić.

Pusurek lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    W szpitalu gdzie będę rodzić jest tak że do południa są wszystkie planowe cc a pod wieczór już karzą chodzić.

W moim szpitalu tez biora sie szybko za pacjentki i nakazuja sie uruchamiac na wieczor po cc...

ania.g, Pusurek lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :) leje od rana:(((( okropność trzeba sie za sprzątanie brać....
    Alis gratuluje :)
    Wszystkim dzionka miłego życzę:)

Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas słonecznie i ciepło, juz po śniadanku wybieramy sie na kawę i ciacho. @ dalej nie dojechała, martwi mnie to. Mam jeszcze jeden test ale jak coś to poczekam do poniedziałku. Nawet nie wiem czy jest tu jakieś laboratorium...
    A tak w ogóle to dzień dobry.

ania.g, iwcia77, moremi, mandragora, Sabina, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciao dziewczynki :)

a ja szaleje zakupami...i pytankao: ile pieluch tetrowych bede potrzebowala?

jestem cala happy bo kolezanka podarowala mi rogala...ponoc jakis super amerykanski :) prosto z Chicago :) z mozliwosci prania poszewki.

dostalam tez jakis mega skuteczny krem na pekajace sutki...mendela ( czysta lanolina), krem mustela na opuchlizne stop, i Palmers na rozstepy, kolezanka ma remont i jescze chce mi pozyczyc dojarke elektryczna ..tez mendela ale musi ja znalezc.

slyszalyscie o tej firmie ? ( mendela) ktos moze sie wypowiedziec , bo zna z praktyki?

poza tym w aptece zaopatrzylam sie w espumisan 100 na kolki...w " razie Niemca"

no to taki maly skrocik mojego skromnego zycia w polandii :)

Pusurek, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie i ja.
    Gosia - wczoraj myslalam o Tobie, ze my przeciez razem rodzimy. Trzymam kciuki za corke, ja sama ide do lekarza ze znamieniem, ktore zrobilo mi sie teraz podczas ciazy i zaczelo krwawic, wiec jestem dodatkowo zdolowana.

Alis - ruszaj dupke i do chodzenia! Nie ma to tamto, do dziecka musisz isc. A jak Cie cieli? Miesnie brzucha tez czy je rozsuwali? Wiesz cos o tym?

Iwka - tos sie rozbujala na zakupach. Ja tez mam espumisan, cebion, vigantol, paracetamol przeciwbolowo. Nie kupilam tylko porzadnego termometru, ale to mam nadzieje, ze ktos w prezencie przyniesie. Medela jest ok, ma odciagacze pokarmu konkurujace z Aventem, bardzo jest popularna w No ( i droga ), zarowno kosmetyki, jak i sprzet.

Ja dzis poszlam do sklepu jak kaczka. Tak! I mnie to dopadlo. Mlody gmera gdzies tak lapkami, ze pachwiny mi napieprzaja, do tego sie dolaczyl nerw kulszowy. Sam miod normalnie...

Milego dnia, moje panie! :)

iwcia77, Mega, gosia7122, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...bo to wlasnie ta kolezanka z Norge mi to wszystko prezentuje :)

a na co jest cebion i vigantol?
    Pusurek wrote:
    Melduje sie i ja.
    Gosia - wczoraj myslalam o Tobie, ze my przeciez razem rodzimy. Trzymam kciuki za corke, ja sama ide do lekarza ze znamieniem, ktore zrobilo mi sie teraz podczas ciazy i zaczelo krwawic, wiec jestem dodatkowo zdolowana.

Alis - ruszaj dupke i do chodzenia! Nie ma to tamto, do dziecka musisz isc. A jak Cie cieli? Miesnie brzucha tez czy je rozsuwali? Wiesz cos o tym?

Iwka - tos sie rozbujala na zakupach. Ja tez mam espumisan, cebion, vigantol, paracetamol przeciwbolowo. Nie kupilam tylko porzadnego termometru, ale to mam nadzieje, ze ktos w prezencie przyniesie. Medela jest ok, ma odciagacze pokarmu konkurujace z Aventem, bardzo jest popularna w No ( i droga ), zarowno kosmetyki, jak i sprzet.

Ja dzis poszlam do sklepu jak kaczka. Tak! I mnie to dopadlo. Mlody gmera gdzies tak lapkami, ze pachwiny mi napieprzaja, do tego sie dolaczyl nerw kulszowy. Sam miod normalnie...

Milego dnia, moje panie! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...bo to wlasnie ta kolezanka z Norge mi to wszystko prezentuje :)

a na co jest cebion i vigantol?
    Cebion to vit C, vigantol to D3. Zestaw obowiazkowy dla malucha, a wit D szczegolnie dla rodzacych zima.

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ten vigantol ma byc dla mnie po porodzie?

‹‹ 4057 4058 4059 4060 4061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ