35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:wiec tak: test olany, piękna jedna krecha wiec złudzeń nie mam... Czekam na @ no i mogę z czystym sumieniem sie napić, trzeba szukać pozytywów w tej sytuacji01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzien dobry witam sie z rańca...Ale Wy macie zdrowie w ciemna noc nie spac
Wspolczuje Gosiu przejsc i stresu ale jesli lekarze mowia , ze rokowania sa dobre to trzeba sie tego trzymac i myslec pozytywnie..
Pozdrowkogosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Gosiu, ale wieści są dobre i się tego trzymaj.
A ja sobie leże i płacze, bo chce iść do małej, a nie daję rady nawet usiasc na dłużej. Przy lezeniu jest ok, ale ruch, wstawanie... Przykro mi Pusur, ale boli, mimo dragow.Mega, caffe, Pusurek, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Alis, im szybciej wstaniesz tym lepiej. Musisz się rozruszać. Każda to inaczej przechodzi ale lepiej jak sama zaczniesz się ruszać bo i tak Cię położna pogoni. Mam nadzieję że szybko Ci się to uda. A jak już pójdziesz do Weroniki i ją zobaczysz to zapomnisz o wszelkim bólu. Trzymaj się dzielnie
Alis, Aprilka, Mega, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry w leniwą w końcu sobotę
Miłego dnia
Dzisiaj w planach mam robienie nic ... i spacerki z psem
Alis nie strasz tu nasI wstawaj z łóżka nie rób kaszany bo się zaraz mailem do ciebie prześlemy i Ci pomożemy ! Dasz radę
kapturnica, ania.g, Mega, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:W szpitalu gdzie będę rodzić jest tak że do południa są wszystkie planowe cc a pod wieczór już karzą chodzić.
W moim szpitalu tez biora sie szybko za pacjentki i nakazuja sie uruchamiac na wieczor po cc...ania.g, Pusurek lubią tę wiadomość
-
A u nas słonecznie i ciepło, juz po śniadanku wybieramy sie na kawę i ciacho. @ dalej nie dojechała, martwi mnie to. Mam jeszcze jeden test ale jak coś to poczekam do poniedziałku. Nawet nie wiem czy jest tu jakieś laboratorium...
A tak w ogóle to dzień dobry.ania.g, iwcia77, moremi, mandragora, Sabina, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ciao dziewczynki
a ja szaleje zakupami...i pytankao: ile pieluch tetrowych bede potrzebowala?
jestem cala happy bo kolezanka podarowala mi rogala...ponoc jakis super amerykanskiprosto z Chicago
z mozliwosci prania poszewki.
dostalam tez jakis mega skuteczny krem na pekajace sutki...mendela ( czysta lanolina), krem mustela na opuchlizne stop, i Palmers na rozstepy, kolezanka ma remont i jescze chce mi pozyczyc dojarke elektryczna ..tez mendela ale musi ja znalezc.
slyszalyscie o tej firmie ? ( mendela) ktos moze sie wypowiedziec , bo zna z praktyki?
poza tym w aptece zaopatrzylam sie w espumisan 100 na kolki...w " razie Niemca"
no to taki maly skrocik mojego skromnego zycia w polandii
Pusurek, Mega, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduje sie i ja.
Gosia - wczoraj myslalam o Tobie, ze my przeciez razem rodzimy. Trzymam kciuki za corke, ja sama ide do lekarza ze znamieniem, ktore zrobilo mi sie teraz podczas ciazy i zaczelo krwawic, wiec jestem dodatkowo zdolowana.
Alis - ruszaj dupke i do chodzenia! Nie ma to tamto, do dziecka musisz isc. A jak Cie cieli? Miesnie brzucha tez czy je rozsuwali? Wiesz cos o tym?
Iwka - tos sie rozbujala na zakupach. Ja tez mam espumisan, cebion, vigantol, paracetamol przeciwbolowo. Nie kupilam tylko porzadnego termometru, ale to mam nadzieje, ze ktos w prezencie przyniesie. Medela jest ok, ma odciagacze pokarmu konkurujace z Aventem, bardzo jest popularna w No ( i droga ), zarowno kosmetyki, jak i sprzet.
Ja dzis poszlam do sklepu jak kaczka. Tak! I mnie to dopadlo. Mlody gmera gdzies tak lapkami, ze pachwiny mi napieprzaja, do tego sie dolaczyl nerw kulszowy. Sam miod normalnie...
Milego dnia, moje panie!iwcia77, Mega, gosia7122, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
...bo to wlasnie ta kolezanka z Norge mi to wszystko prezentuje
a na co jest cebion i vigantol?Pusurek wrote:Melduje sie i ja.
Gosia - wczoraj myslalam o Tobie, ze my przeciez razem rodzimy. Trzymam kciuki za corke, ja sama ide do lekarza ze znamieniem, ktore zrobilo mi sie teraz podczas ciazy i zaczelo krwawic, wiec jestem dodatkowo zdolowana.
Alis - ruszaj dupke i do chodzenia! Nie ma to tamto, do dziecka musisz isc. A jak Cie cieli? Miesnie brzucha tez czy je rozsuwali? Wiesz cos o tym?
Iwka - tos sie rozbujala na zakupach. Ja tez mam espumisan, cebion, vigantol, paracetamol przeciwbolowo. Nie kupilam tylko porzadnego termometru, ale to mam nadzieje, ze ktos w prezencie przyniesie. Medela jest ok, ma odciagacze pokarmu konkurujace z Aventem, bardzo jest popularna w No ( i droga ), zarowno kosmetyki, jak i sprzet.
Ja dzis poszlam do sklepu jak kaczka. Tak! I mnie to dopadlo. Mlody gmera gdzies tak lapkami, ze pachwiny mi napieprzaja, do tego sie dolaczyl nerw kulszowy. Sam miod normalnie...
Milego dnia, moje panie! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...bo to wlasnie ta kolezanka z Norge mi to wszystko prezentuje
a na co jest cebion i vigantol?iwcia77, moremi lubią tę wiadomość