35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra - za godzine jak sie aukcja skonczy to bedzie wiadomo, czy twixy beda miec swoj pojazd
Moja matka siedzi przyczajona i twierdzi ze jest szybsza niz snajperania.g, Pusurek, mysza1975, Sabina, iwcia77, moremi, kapturnica, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Oj zemscila
wszystko bylo by ok tylko czuje sie jak kaleka nic sama nie zrobie bo ciachnelam sie w takim miejscu ze lewa reka wylaczona , jutro wyprawa do chirurga umowic sie na sciagniecie szwow
Wiecie może ile czasu takie szycie sie goi , sciaganie szwow boli ? -
nick nieaktualnyA u mnie juz stoi lozeczko, chlop skladal, zakladal ochraniacz ( tu mial troche klopoty na poczatku
) i przescieradlo, caly mega zaangazowany. Milo popatrzec.
I lozeczko ladnie pasuje w sypialni.
Normalnie bede miala male dziecko!
Simba, ania.g, mysza1975, Sabina, polarmiś, iwcia77, moremi, kapturnica, mama78, Bliska 77, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Alis - slicznotka
Jak wszystkie nasze forumowe dzieci
Megan - super nowa fota.
A moj brzuch nie jest jeszcze duzy, tylko byl wyrwany z kontekstu
Jak patrze na brzuch Pusura i wszystkie brzuchy pod koniec ciazy, to az sie boje pomyslec co bedzie u mnie...Potem sie przestanie w awatarze miescic.
kapturnica, Simba, mysza1975, iwcia77, moremi, Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ale Simba, bo ja nie czaje. Ze wozek zarowno zlozony jak i rozlozony ma po 76 cm szerokosci. Jak sobie nie umiem tego imedzyn.
Czlowiek pojedyncze dzieci ma, to i fantazja szwankuje.
Filmik sobie obejrzyj - to cie uspokoi
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
brzuchy cudowne,dzieciaczki jeszcze ładniejsze
a ja dziś na działeczce grill i porządki, rozwaliłam kawał ściany i wrzuciłam dużo cegieł na jedną kupę bo były porozrzucane po całej działce.
za miesiąc będziemy budować altanę.samira, iwcia77, kapturnica, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Cześć dziewczynki,
brzuchy cudowne,dzieciaczki jeszcze ładniejsze
a ja dziś na działeczce grill i porządki, rozwaliłam kawał ściany i wrzuciłam dużo cegieł na jedną kupę bo były porozrzucane po całej działce.
za miesiąc będziemy budować altanę.malgos741 lubi tę wiadomość