X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    wiesz co ? zdurnialam ...:-O
    Sorki miało być zdarza się
    telefon figle płata

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 23:49

megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Pasurka i buziaki dla Adasia :)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co mowia te artykuly w necie? bo ja dedukuje ze toxo przebylas i masz przeciwciala ale zastanawia mnie ten " index" bo to nie jest jednostka miary na bank ..., wiec ciekawi mnie dlaczego nie napisali po prostu " negatywne"....hm moze jutro laski cos lepiej rozkminia twoj wynik...
    Dorka1979 wrote:
    Sorki miało być zdarza się
    telefon figle płata

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 00:04

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Iwcia
    niestety do tego badania norm nie podali a do pozostałych co robiłam to dali . Czuby . Jutro z rana zadzwonię chyba do labo żeby mi to na polski język przełożyli . Bo nie wiem czy jak jest to zły wynik czy do wtorku mogę czekać

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale to IgG to podali norme 6,...i cos tam, co oznacza ze przebylas toxo i w organizmie masz przeciwciala i to jest twoja norma...tylko ten "index" IgM nie daje mi spokoju....ja np toxo mam nie przebyta i to nie jest dla mnie dobrze bo w kazdej chwili moge sie nia zarazic...i bedze big problem... a ty masz kota?
    Dorka1979 wrote:
    Dzięki Iwcia
    niestety do tego badania norm nie podali a do pozostałych co robiłam to dali . Czuby . Jutro z rana zadzwonię chyba do labo żeby mi to na polski język przełożyli . Bo nie wiem czy jak jest to zły wynik czy do wtorku mogę czekać

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde wystraszylam sie ta toxo...wlasnie uswiadomilam sobie ze jadlam maliny i jezyny prosto z krzaka...:( a tam muchy moze przeniosly z kociej kupy toxoplasmoze...:-O faken!

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde wystraszylam sie ta toxo...wlasnie uswiadomilam sobie ze jadlam maliny i jezyny prosto z krzaka...:( a tam muchy moze przeniosly z kociej kupy toxoplasmoze...:-O faken!
    Kobieto spokój! Najszybciej surowym mięsem. Albo warzywami. Takimi z ziemi, bo tam się toxo rozwija. Wbrew pozorom od kota trudno się zarazić, ale to dłuższy temat. Maliny możesz wcinac. Idź już spać :) dobranoc :)

kapturnica, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ale to IgG to podali norme 6,...i cos tam, co oznacza ze przebylas toxo i w organizmie masz przeciwciala i to jest twoja norma...tylko ten "index" IgM nie daje mi spokoju....ja np toxo mam nie przebyta i to nie jest dla mnie dobrze bo w kazdej chwili moge sie nia zarazic...i bedze big problem... a ty masz kota?
    Ja kota nie mam , no chyba, że w głowie ;)
    Mam psa ktory wpieprza gówna kota mojej mamy ,sorry za wyrażenia ale on niestety taki jest

moremi, Sabina, MartaDidinio, mandragora, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no właśnie ja dawno temu słodziłam herbatę 3 czubate łyżeczki cukru a teraz zaledwie jedna płaską a chce odstawić całkiem albo zastąpić ksylitolem no i ze słodyczy zrezygnować :)
    Samira ja nigdy nie slodzilam i nie slodze . Piszac o cukrze mam na mysli slodkosci tego swiata - czekolada, batoniki, ciasta, ciasteczka, lody itp. Cukru, dżemu i miodu nie jadam - moga nie istniec.

kapturnica, moremi, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no nic ...budyn i galareta w mozgu...:( myslalam ze przeczytalam ze bedziesz miala corke ...ale teraz chyba mysle ze to viv i mama78...ale zycze ci corki z calego serca w dniu Twoich urodzin :)
    Podlącze sie do spoznionych zyczen!

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no to ja musze teraz odwiedzic kolezanke z Myslenic :) i do was dolaczyc :)
    A kiedy w Wawie?

moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur! Dzielna i ekspresowa z Ciebie babka. Czekam z niecierpliwoscia na relacje z ekspresowego porodu i witam na swiecie Adasia! Teraz zycze Ci cyckow mleka!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:29

Sabina, ania.g, kapturnica, moremi, MartaDidinio, Pusurek, mandragora, mama78, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super chlopaczek! Przedostatnie zdjecie wymiata:-)
    EwaT wrote:
    Tomaszek
    https://drive.google.com/folderview?id=0B4lU6-0dDm48b2RZV2JZZkdQY0E&usp=sharing

polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rana! Pusur Gratuluje! Zdrowka dla Malego i przespanych nocy...

mysza1975 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, gratuluję. Jesteś mega dzielna :)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Wyrwał mnie ze snu skurcz łydki...

mysza1975 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!!!
    Pusur gratuluje Ci jestes swiezo upieczona mamuska slicznego Adamka!!! Teraz zyczenia pelnych cyckow i grzecznego robaczka .Co bys mogla odpoczywac 8)

U mnie byl wczoraj armagedon..Lało .lałoi jeszcze raz lało...Ulice podtopione ,domy pozalewane.. Szok!!!!Oby dzis juz niepadalo bo normalnie serducho boli jak sie widzi taka tragedie ludzi..

Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Nie wyspalam się. Prośbę mam. Dziewczyny organizujcie porody w piatki i soboty ;)

kapturnica, Sabina, ania.g, Simba, malgos741, Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Tomaszek

Ewa poryczałam się <3 Jest śliczny i taki słodziak... Fryz pierwsza klasa :) A jaki był wystrojony do chrztu :) Wygląda na strasznie spokojnego, ale może to pozory ;) Wspaniały dzieciak, niech Wam zdrowo rośnie :)

ania.g, Simba, kapturnica, malgos741, moremi, samira, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry :-)
    Ją też niewyspana. Całą noc burza za burzą, boję się że niedługo poplyniemy :-(

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 4109 4110 4111 4112 4113 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ