35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no co mowia te artykuly w necie? bo ja dedukuje ze toxo przebylas i masz przeciwciala ale zastanawia mnie ten " index" bo to nie jest jednostka miary na bank ..., wiec ciekawi mnie dlaczego nie napisali po prostu " negatywne"....hm moze jutro laski cos lepiej rozkminia twoj wynik...Dorka1979 wrote:Sorki miało być zdarza się
telefon figle płataWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 00:04
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Iwcia
niestety do tego badania norm nie podali a do pozostałych co robiłam to dali . Czuby . Jutro z rana zadzwonię chyba do labo żeby mi to na polski język przełożyli . Bo nie wiem czy jak jest to zły wynik czy do wtorku mogę czekać
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
no ale to IgG to podali norme 6,...i cos tam, co oznacza ze przebylas toxo i w organizmie masz przeciwciala i to jest twoja norma...tylko ten "index" IgM nie daje mi spokoju....ja np toxo mam nie przebyta i to nie jest dla mnie dobrze bo w kazdej chwili moge sie nia zarazic...i bedze big problem... a ty masz kota?Dorka1979 wrote:Dzięki Iwcia
niestety do tego badania norm nie podali a do pozostałych co robiłam to dali . Czuby . Jutro z rana zadzwonię chyba do labo żeby mi to na polski język przełożyli . Bo nie wiem czy jak jest to zły wynik czy do wtorku mogę czekać
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Kobieto spokój! Najszybciej surowym mięsem. Albo warzywami. Takimi z ziemi, bo tam się toxo rozwija. Wbrew pozorom od kota trudno się zarazić, ale to dłuższy temat. Maliny możesz wcinac. Idź już spaćiwcia77 wrote:kurde wystraszylam sie ta toxo...wlasnie uswiadomilam sobie ze jadlam maliny i jezyny prosto z krzaka...
a tam muchy moze przeniosly z kociej kupy toxoplasmoze...
faken!
dobranoc 
kapturnica, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyJa kota nie mam , no chyba, że w głowieiwcia77 wrote:no ale to IgG to podali norme 6,...i cos tam, co oznacza ze przebylas toxo i w organizmie masz przeciwciala i to jest twoja norma...tylko ten "index" IgM nie daje mi spokoju....ja np toxo mam nie przebyta i to nie jest dla mnie dobrze bo w kazdej chwili moge sie nia zarazic...i bedze big problem... a ty masz kota?

Mam psa ktory wpieprza gówna kota mojej mamy ,sorry za wyrażenia ale on niestety taki jest
moremi, Sabina, MartaDidinio, mandragora, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamira ja nigdy nie slodzilam i nie slodze . Piszac o cukrze mam na mysli slodkosci tego swiata - czekolada, batoniki, ciasta, ciasteczka, lody itp. Cukru, dżemu i miodu nie jadam - moga nie istniec.samira wrote:no właśnie ja dawno temu słodziłam herbatę 3 czubate łyżeczki cukru a teraz zaledwie jedna płaską a chce odstawić całkiem albo zastąpić ksylitolem no i ze słodyczy zrezygnować

kapturnica, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodlącze sie do spoznionych zyczen!iwcia77 wrote:no nic ...budyn i galareta w mozgu...
myslalam ze przeczytalam ze bedziesz miala corke ...ale teraz chyba mysle ze to viv i mama78...ale zycze ci corki z calego serca w dniu Twoich urodzin 
Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusur! Dzielna i ekspresowa z Ciebie babka. Czekam z niecierpliwoscia na relacje z ekspresowego porodu i witam na swiecie Adasia! Teraz zycze Ci cyckow mleka!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:29
Sabina, ania.g, kapturnica, moremi, MartaDidinio, Pusurek, mandragora, mama78, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!!!
Pusur gratuluje Ci jestes swiezo upieczona mamuska slicznego Adamka!!! Teraz zyczenia pelnych cyckow i grzecznego robaczka .Co bys mogla odpoczywac
U mnie byl wczoraj armagedon..Lało .lałoi jeszcze raz lało...Ulice podtopione ,domy pozalewane.. Szok!!!!Oby dzis juz niepadalo bo normalnie serducho boli jak sie widzi taka tragedie ludzi..
Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Bry.
Nie wyspalam się. Prośbę mam. Dziewczyny organizujcie porody w piatki i soboty
kapturnica, Sabina, ania.g, Simba, malgos741, Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEwaT wrote:Tomaszek
Ewa poryczałam się
Jest śliczny i taki słodziak... Fryz pierwsza klasa
A jaki był wystrojony do chrztu
Wygląda na strasznie spokojnego, ale może to pozory
Wspaniały dzieciak, niech Wam zdrowo rośnie
ania.g, Simba, kapturnica, malgos741, moremi, samira, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i jej marzenie