35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no co mowia te artykuly w necie? bo ja dedukuje ze toxo przebylas i masz przeciwciala ale zastanawia mnie ten " index" bo to nie jest jednostka miary na bank ..., wiec ciekawi mnie dlaczego nie napisali po prostu " negatywne"....hm moze jutro laski cos lepiej rozkminia twoj wynik...Dorka1979 wrote:Sorki miało być zdarza się
telefon figle płataWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 00:04
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Iwcia
niestety do tego badania norm nie podali a do pozostałych co robiłam to dali . Czuby . Jutro z rana zadzwonię chyba do labo żeby mi to na polski język przełożyli . Bo nie wiem czy jak jest to zły wynik czy do wtorku mogę czekaćiwcia77 lubi tę wiadomość
-
no ale to IgG to podali norme 6,...i cos tam, co oznacza ze przebylas toxo i w organizmie masz przeciwciala i to jest twoja norma...tylko ten "index" IgM nie daje mi spokoju....ja np toxo mam nie przebyta i to nie jest dla mnie dobrze bo w kazdej chwili moge sie nia zarazic...i bedze big problem... a ty masz kota?Dorka1979 wrote:Dzięki Iwcia
niestety do tego badania norm nie podali a do pozostałych co robiłam to dali . Czuby . Jutro z rana zadzwonię chyba do labo żeby mi to na polski język przełożyli . Bo nie wiem czy jak jest to zły wynik czy do wtorku mogę czekaćDorka1979 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde wystraszylam sie ta toxo...wlasnie uswiadomilam sobie ze jadlam maliny i jezyny prosto z krzaka...
a tam muchy moze przeniosly z kociej kupy toxoplasmoze...
faken!
dobranoc
kapturnica, Simba, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ale to IgG to podali norme 6,...i cos tam, co oznacza ze przebylas toxo i w organizmie masz przeciwciala i to jest twoja norma...tylko ten "index" IgM nie daje mi spokoju....ja np toxo mam nie przebyta i to nie jest dla mnie dobrze bo w kazdej chwili moge sie nia zarazic...i bedze big problem... a ty masz kota?
Mam psa ktory wpieprza gówna kota mojej mamy ,sorry za wyrażenia ale on niestety taki jestmoremi, Sabina, MartaDidinio, mandragora, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:no właśnie ja dawno temu słodziłam herbatę 3 czubate łyżeczki cukru a teraz zaledwie jedna płaską a chce odstawić całkiem albo zastąpić ksylitolem no i ze słodyczy zrezygnować
kapturnica, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no nic ...budyn i galareta w mozgu...
myslalam ze przeczytalam ze bedziesz miala corke ...ale teraz chyba mysle ze to viv i mama78...ale zycze ci corki z calego serca w dniu Twoich urodzin
Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusur! Dzielna i ekspresowa z Ciebie babka. Czekam z niecierpliwoscia na relacje z ekspresowego porodu i witam na swiecie Adasia! Teraz zycze Ci cyckow mleka!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:29
Sabina, ania.g, kapturnica, moremi, MartaDidinio, Pusurek, mandragora, mama78, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry!!!
Pusur gratuluje Ci jestes swiezo upieczona mamuska slicznego Adamka!!! Teraz zyczenia pelnych cyckow i grzecznego robaczka .Co bys mogla odpoczywac
U mnie byl wczoraj armagedon..Lało .lałoi jeszcze raz lało...Ulice podtopione ,domy pozalewane.. Szok!!!!Oby dzis juz niepadalo bo normalnie serducho boli jak sie widzi taka tragedie ludzi..Sabina, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bry.
Nie wyspalam się. Prośbę mam. Dziewczyny organizujcie porody w piatki i sobotykapturnica, Sabina, ania.g, Simba, malgos741, Bozia3, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyEwaT wrote:Tomaszek
Ewa poryczałam sięJest śliczny i taki słodziak... Fryz pierwsza klasa
A jaki był wystrojony do chrztu
Wygląda na strasznie spokojnego, ale może to pozory
Wspaniały dzieciak, niech Wam zdrowo rośnie
ania.g, Simba, kapturnica, malgos741, moremi, samira, EwaT, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny