35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesteście niemożliwe
Paszczak kciuki zaciśnięte od rana. Ciężko się zmienia biegi. Klawiatura też odpada. Całe szczęście, że to piątek. Dzień luzakakapturnica, ania.g, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:pusurka na chwile zabrakło i już się nowy lizus objawił...jednak życie nie zna próźni...
Pszepaaaaani! A ona sie przezyyyyyyyyywaaaaaa!!!Pusurek, Bozia3, Sabina, moremi, samira, kapturnica, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Nie, mierzyłam strój kąpielowy i ma takie sznureczki przy majtkach.
jaka perwera - Ciężarówka w podwiązkach na ovu..
Sabina, Mega, samira, kapturnica, mysza1975, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLizus sie zglasza. My po pierwszych badaniach, jest wsio ok. Mrozacy krew w zylach opis porodu dzis, najdalej jutro, bo rano wychodzimy. Adame glownie spi albo cichutko popiskuje. O zarciu, pokoju, pepowinie i lozysku bedzie tez w opisie. Milego dnia laseczki!
Simba, Bozia3, Mega, moremi, Reni, ania.g, samira, Dorka1979, polarmiś, kapturnica, mandragora, Mango, Viv78, mama78, gosia7122, mysza1975, megan8, MartaDidinio, iwcia77, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Lizus sie zglasza. My po pierwszych badaniach, jest wsio ok. Mrozacy krew w zylach opis porodu dzis, najdalej jutro, bo rano wychodzimy. Adame glownie spi albo cichutko popiskuje. O zarciu, pokoju, pepowinie i lozysku bedzie tez w opisie. Milego dnia laseczki!
czy w realu jest taki sam słodziak jak na zdjęciu z brzucha?
Ile pkt dostał?Pusurek, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie kobitki, słoneczko nieśmiało zagląda... Pusur dużo mleka, czekam na zdjęcia
Paszcza mocno zaciskam kciuki, działaj tam, spisuj sie dzielnie
Dziewczyny tak mi wywaliło brzuchol ze spokojnie moge uchodzić za 4 miesiąc, nie wiem czy to ten inozytol tak działa czy co jest grane, mauz miał wczoraj niezły ubaw...
Ewa też nie mogę obejrzeć zdjęć...Pusurek, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ty to sie potrafisz uwinac
czy w realu jest taki sam słodziak jak na zdjęciu z brzucha?
Ile pkt dostał?samira, Simba, moremi, Mega, Sabina, polarmiś, kapturnica, mandragora, Mango, mama78, ania.g, mysza1975, megan8, MartaDidinio, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tu nie Apgaruja, tu nic nie robia. Zwazyli go po 3 godz,3366 g i 50 cm ale jest ciut dluzszy raczej, glowka 35. Jest ciagle nie umyty, bo natura... Problem jest nieco z karmieniem, bo mleczarnia nie byla gotowa, ale zakladam, ze zaraz sie rozkreci. A Adamek slodziutki, podobny co prawda do tatusia, ale uroczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 11:27
moremi, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hej baby
Po pierwsze, Puste gratulacje. Czekamy na obszerna relacje.
Po drugie, Ewa nie kasuj linki bo ja też na telefonie nie widzę.
Po trzecie, jadę składać jajka, możecie zacząć trzymać kciuki
trzymam!!!mysza1975 lubi tę wiadomość