35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle Ładna ta Twoja Lala...Tez chce taka...Jestem zdominowana przez testosteron... Pies co prawda suczka, ale śmierdzą jej nogi...czyli taka męska... Ja sama na palcu boju...megan8 wrote:jutro mogę tu nie zajrzeć więc
dla Polarmiśka i Iwci nie wiem czy kogoś jeszcze wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek !!! 100 lat !!!
mój syn też ma jutro -17latania.g, Mega, Simba, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja mam budyń pogodowo- upalowy... Wczoraj brudnego papmpersa do pralki wrzucilam....Simba wrote:Wlasnie sięgnęłam po druga od wczoraj tabletkę na bol głowy i zobaczyłam, ze to wapno
Dziwne, ze nie pomogło i w smaku tez było inne...Blondynkowo-ciążowy-budyń
moremi, Mega, Simba, Bozia3, Pusurek, iwcia77, polarmiś, Dorka1979, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Pse pani...
Proponuje na gospodarza klasy Pusurkaona już nawet porodowke uzupełniła
Reni, a odkryłaś już co Ci tam w brzuchu bije jak serce? Bardzo mnie to ciekawi. Ja to mam tylko obcego w okolicach wyrostka, ale serce w brzuchu to grubsza historia
Przy tej pogodzie i ilosci wypijanej wody nie mam jak testu lh zrobić. Teraz o suchym pysku przez dwie godziny. Jak wielbłąd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 17:22
kapturnica, Mega, MartaDidinio, Pusurek, Mango, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mam tak samo
Normalnie pustynia z zegarkiem w ręku
moremi wrote:
Przy tej pogodzie i ilosci wypijanej wody nie mam jak testu lh zrobić. Teraz o suchym pysku przez dwie godziny. Jak wielbłąd.moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyHej
Pusurku Gratulacje
Ewa Tomaszek cudny chłopak
Ojej tyle tu piszecie,ze nie wiem do kogo sie odniesć ale staram sie pamietac o każdej z Was i staraczkach i zaciażonych i juz mamusiach
A my wczorajbyliśmy u genetyka mamy mieszane odczucia - pani doktor bardzo szybko przeprowadziła z każdym z nas wywiad rodzinny - głownie pytała czy wystepują lub wystepowały w rodzinie choroby genetyczne oraz czy były poronienia czy martwe ciaże. Pierwsze pytanie było: dlaczego dopiero teraz lekarz nam wyznaczył to badanie bo powinno ono byc wykonane juz po drugim poronieniu - no my nie jestesmy lekarzami wiec skąd mieliśmy wziąć skierowanie
druga sprawa to niestety nie mogła mi wykonać badań w kierunku zakrzepicy bo na skierowaniu nie było o tym mowy ( i tu też sie zdziwiła,ze lekarz nie skierował mnie również na to badania wiedząc,ze mam problemy z krwią ) musze sobie załatwić skierowanie od lekarza rodzinnego i umówić sie na wiyte za około 6 tygodni bo wtedy mamy mieć wyniki tych badań z dzisiaj a za te 6 tygodni zrobia mi badania genetyczne własnie w kierunku zakrzepicy.
Zrobiono nam wczoraj badania w kierunku aberracji chromosomalnych chociaz pani doktor stwierdziła,ze na 100 par ten problem jest góra u 5% par. Bardziej nastawia nas na mój problem z krwią.
a u mnie kolejny raz po poronieniu nie ma raczej owulacji - nic na nią nie wskazuje boje sie,ze to niestety zbliża sie pewna"dama" na M !!! no cóż takie życie trzeba sie z tym pogodzić.
A od dziś mamy szkolenie unijne przez 2 tygodnie od 9 - 16
Dziekuje za pamieć i za każde Wasze dobre słowa
Buziaki dla każdej i spokojnego weekenduReni, kapturnica, ania.g, MartaDidinio, Sabina, mandragora, Simba, moremi, gosia7122, Bozia3, Mango, iwcia77, mama78, Mega, Pusurek, samira, peppapig, polarmiś, Alis, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975, malgos741, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Pusur będzie miała świadectwo z czerwonym paskiem jak nic
nie odkryłam... i nikt mi też nie odpisał.. zostało to przemilczane .. chyba focha powinnam zapodać czy jakoś tak...
nadal to mam co jakiś czasale nie wiem o co kaman..
moremi wrote:Pse pani...
Proponuje na gospodarza klasy Pusurkaona już nawet porodowke uzupełniła
Reni, a odkryłaś już co Ci tam w brzuchu bije jak serce? Bardzo mnie to ciekawi. Ja to mam tylko obcego w okolicach wyrostka, ale serce w brzuchu to grubsza historia
kapturnica, moremi, Pusurek, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni nie wiadomo niestety
nawet jak beda wyniki no chyba,że bedą wyniki złe to możemy sie starać ale ze swiadomoscią,ze nawet jak sie uda utrzymać ciaże to jest bardzo duże prawdopodobienstwo,ze dziecko bedzie obciazone wadami genetycznymi. CHociaż genetyk powiedziała nam,ze mozemy sie starać nikt nam tego nie zabroni i ona raczej obstawia u nas te zakprzepice lub jakiś inny problem z krwią ( które i tak już mam). Pożyjemy zobaczymy my sie kochamy ( jak wiesz lubimy to bardzo
) a co bedzie to bedzie chociaż każde poronienie jest obciazające psychike i organizm również. No i ginekolog znajomy powiedział,żę czasami jest tak iż organizm niestety musi sie przystosowac do ciaży nawet poprzez wiele poronien ( w mojej dalkiej rodzinie była ciocia, która poroniła 10 razy dopiero potem urodziła zdrowego syna a On ma 5 dzieci bez żadnych problemów)
Teraz nastawiam sie na adopcje no i na firme.
ania.g, MartaDidinio, Simba, Mango, iwcia77, samira, mysza1975, malgos741, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczyny.Moja córka po pecie ,nie ma żadnych komórek nowotworowych na razie odetchnęłam.
Pusur ale jesteś szybki bil ja Ci zazdroszczę bo jestem ledwie żywa.Wizyty mam co tydzień ,ktg ,szyjka miękka ale rozwarcia brak.Krocze mnie boli i sikam 150 razy dziennie,doszły jeszcze obrzęki nóg.Pozdrawiam Wszystkie .
Ewa synek superowy i jaki pulchniutki.Simba, inessa, moremi, iwcia77, kapturnica, mama78, ania.g, Mega, Pusurek, Sabina, samira, polarmiś, Alis, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:hejka dziewczyny.Moja córka po pecie ,nie ma żadnych komórek nowotworowych na razie odetchnęłam.
Pusur ale jesteś szybki bil ja Ci zazdroszczę bo jestem ledwie żywa.Wizyty mam co tydzień ,ktg ,szyjka miękka ale rozwarcia brak.Krocze mnie boli i sikam 150 razy dziennie,doszły jeszcze obrzęki nóg.Pozdrawiam Wszystkie .
Ewa synek superowy i jaki pulchniutki.gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej to nie miało ujrzeć światła dziennego
skandal!
Simba wrote:Renek - i teraz powiedz ze ze nie lubisz kotów.
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203521039258354moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Inessa dobrze przynajmniej, że te badania ruszyły do przodu
Renek, ja cały czas o tym myślałam, a że nie mam pojęcia co to może być, to się nie wypowiadałamnie strzelaj focha
I udało siędwie krechy
niestety jutro rano na basen jadę, więc pewnie nie zdążę do laboratorium zrobić lh z krwi. W każdym razie krechy w końcu mają taki sam kolor.
iwcia77, mama78, Mango, EwaT, Sabina, gosia7122, samira, polarmiś, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
wow! super! gratkimoremi wrote:Inessa dobrze przynajmniej, że te badania ruszyły do przodu
Renek, ja cały czas o tym myślałam, a że nie mam pojęcia co to może być, to się nie wypowiadałamnie strzelaj focha
I udało siędwie krechy
niestety jutro rano na basen jadę, więc pewnie nie zdążę do laboratorium zrobić lh z krwi. W każdym razie krechy w końcu mają taki sam kolor.
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny