X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Ładna ta Twoja Lala...Tez chce taka...Jestem zdominowana przez testosteron... Pies co prawda suczka, ale śmierdzą jej nogi...czyli taka męska... Ja sama na palcu boju...
    megan8 wrote:
    jutro mogę tu nie zajrzeć więc

dla Polarmiśka i Iwci nie wiem czy kogoś jeszcze wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek !!! 100 lat !!!

mój syn też ma jutro -17lat

ania.g, Mega, Simba, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam budyń pogodowo- upalowy... Wczoraj brudnego papmpersa do pralki wrzucilam....
    Simba wrote:
    Wlasnie sięgnęłam po druga od wczoraj tabletkę na bol głowy i zobaczyłam, ze to wapno :) Dziwne, ze nie pomogło i w smaku tez było inne...Blondynkowo-ciążowy-budyń

moremi, Mega, Simba, Bozia3, Pusurek, iwcia77, polarmiś, Dorka1979, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pse pani...
    Proponuje na gospodarza klasy Pusurka :) ona już nawet porodowke uzupełniła ;)

Reni, a odkryłaś już co Ci tam w brzuchu bije jak serce? Bardzo mnie to ciekawi. Ja to mam tylko obcego w okolicach wyrostka, ale serce w brzuchu to grubsza historia ;)

Przy tej pogodzie i ilosci wypijanej wody nie mam jak testu lh zrobić. Teraz o suchym pysku przez dwie godziny. Jak wielbłąd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 17:22

kapturnica, Mega, MartaDidinio, Pusurek, Mango, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    To ja mam budyń pogodowo- upalowy... Wczoraj brudnego papmpersa do pralki wrzucilam....
    Wygralas :)

MartaDidinio, moremi, Reni, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tak samo ;) Normalnie pustynia z zegarkiem w ręku :)
    moremi wrote:

Przy tej pogodzie i ilosci wypijanej wody nie mam jak testu lh zrobić. Teraz o suchym pysku przez dwie godziny. Jak wielbłąd.

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Pusurku Gratulacje :D :D :D
    Ewa Tomaszek cudny chłopak :)
    Ojej tyle tu piszecie,ze nie wiem do kogo sie odniesć ale staram sie pamietac o każdej z Was i staraczkach i zaciażonych i juz mamusiach :)

A my wczorajbyliśmy u genetyka mamy mieszane odczucia - pani doktor bardzo szybko przeprowadziła z każdym z nas wywiad rodzinny - głownie pytała czy wystepują lub wystepowały w rodzinie choroby genetyczne oraz czy były poronienia czy martwe ciaże. Pierwsze pytanie było: dlaczego dopiero teraz lekarz nam wyznaczył to badanie bo powinno ono byc wykonane juz po drugim poronieniu - no my nie jestesmy lekarzami wiec skąd mieliśmy wziąć skierowanie
    druga sprawa to niestety nie mogła mi wykonać badań w kierunku zakrzepicy bo na skierowaniu nie było o tym mowy ( i tu też sie zdziwiła,ze lekarz nie skierował mnie również na to badania wiedząc,ze mam problemy z krwią ) musze sobie załatwić skierowanie od lekarza rodzinnego i umówić sie na wiyte za około 6 tygodni bo wtedy mamy mieć wyniki tych badań z dzisiaj a za te 6 tygodni zrobia mi badania genetyczne własnie w kierunku zakrzepicy.
    Zrobiono nam wczoraj badania w kierunku aberracji chromosomalnych chociaz pani doktor stwierdziła,ze na 100 par ten problem jest góra u 5% par. Bardziej nastawia nas na mój problem z krwią.
    a u mnie kolejny raz po poronieniu nie ma raczej owulacji - nic na nią nie wskazuje boje sie,ze to niestety zbliża sie pewna"dama" na M !!! no cóż takie życie trzeba sie z tym pogodzić.
    A od dziś mamy szkolenie unijne przez 2 tygodnie od 9 - 16
    Dziekuje za pamieć i za każde Wasze dobre słowa <3
    Buziaki dla każdej i spokojnego weekendu :)

Reni, kapturnica, ania.g, MartaDidinio, Sabina, mandragora, Simba, moremi, gosia7122, Bozia3, Mango, iwcia77, mama78, Mega, Pusurek, samira, peppapig, polarmiś, Alis, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975, malgos741, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur będzie miała świadectwo z czerwonym paskiem jak nic ;-)

nie odkryłam... i nikt mi też nie odpisał.. zostało to przemilczane .. chyba focha powinnam zapodać czy jakoś tak...
    nadal to mam co jakiś czas :-/ ale nie wiem o co kaman..
    moremi wrote:
    Pse pani...
    Proponuje na gospodarza klasy Pusurka :) ona już nawet porodowke uzupełniła ;)

Reni, a odkryłaś już co Ci tam w brzuchu bije jak serce? Bardzo mnie to ciekawi. Ja to mam tylko obcego w okolicach wyrostka, ale serce w brzuchu to grubsza historia ;)

kapturnica, moremi, Pusurek, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa... ale czy jest nadzieja na ciążę? macie szanse czy nie?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, w końcu jakaś konkretna pani doktor. Mam nadzieję że znajdzie problem i da się go rozwiązać. Ja też o Tobie pamiętam i trzymam kciuki za powodzenie Wszelkich planów <3

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni nie wiadomo niestety :( nawet jak beda wyniki no chyba,że bedą wyniki złe to możemy sie starać ale ze swiadomoscią,ze nawet jak sie uda utrzymać ciaże to jest bardzo duże prawdopodobienstwo,ze dziecko bedzie obciazone wadami genetycznymi. CHociaż genetyk powiedziała nam,ze mozemy sie starać nikt nam tego nie zabroni i ona raczej obstawia u nas te zakprzepice lub jakiś inny problem z krwią ( które i tak już mam). Pożyjemy zobaczymy my sie kochamy ( jak wiesz lubimy to bardzo :P ) a co bedzie to bedzie chociaż każde poronienie jest obciazające psychike i organizm również. No i ginekolog znajomy powiedział,żę czasami jest tak iż organizm niestety musi sie przystosowac do ciaży nawet poprzez wiele poronien ( w mojej dalkiej rodzinie była ciocia, która poroniła 10 razy dopiero potem urodziła zdrowego syna a On ma 5 dzieci bez żadnych problemów)
    Teraz nastawiam sie na adopcje no i na firme.

ania.g, MartaDidinio, Simba, Mango, iwcia77, samira, mysza1975, malgos741, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś

Renek - i teraz powiedz ze ze nie lubisz kotów.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10203521039258354

moremi, Bozia3, Reni, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w Wawie nie mam kolezanek z dawnych lat :) chyba ze nowe mnie zaprosza :P
    polarmiś wrote:
    A kiedy w Wawie?

polarmiś lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny.Moja córka po pecie ,nie ma żadnych komórek nowotworowych na razie odetchnęłam.
    Pusur ale jesteś szybki bil ja Ci zazdroszczę bo jestem ledwie żywa.Wizyty mam co tydzień ,ktg ,szyjka miękka ale rozwarcia brak.Krocze mnie boli i sikam 150 razy dziennie,doszły jeszcze obrzęki nóg.Pozdrawiam Wszystkie .
    Ewa synek superowy i jaki pulchniutki.

Simba, inessa, moremi, iwcia77, kapturnica, mama78, ania.g, Mega, Pusurek, Sabina, samira, polarmiś, Alis, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    hejka dziewczyny.Moja córka po pecie ,nie ma żadnych komórek nowotworowych na razie odetchnęłam.
    Pusur ale jesteś szybki bil ja Ci zazdroszczę bo jestem ledwie żywa.Wizyty mam co tydzień ,ktg ,szyjka miękka ale rozwarcia brak.Krocze mnie boli i sikam 150 razy dziennie,doszły jeszcze obrzęki nóg.Pozdrawiam Wszystkie .
    Ewa synek superowy i jaki pulchniutki.
    Super wieści :)

gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej to nie miało ujrzeć światła dziennego
    skandal!
    Simba wrote:

moremi, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

dobre =D

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa dobrze przynajmniej, że te badania ruszyły do przodu :)

Renek, ja cały czas o tym myślałam, a że nie mam pojęcia co to może być, to się nie wypowiadałam :) nie strzelaj focha :)

I udało się :) dwie krechy :) niestety jutro rano na basen jadę, więc pewnie nie zdążę do laboratorium zrobić lh z krwi. W każdym razie krechy w końcu mają taki sam kolor.

iwcia77, mama78, Mango, EwaT, Sabina, gosia7122, samira, polarmiś, mysza1975, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow! super! gratki <3
    moremi wrote:
    Inessa dobrze przynajmniej, że te badania ruszyły do przodu :)

Renek, ja cały czas o tym myślałam, a że nie mam pojęcia co to może być, to się nie wypowiadałam :) nie strzelaj focha :)

I udało się :) dwie krechy :) niestety jutro rano na basen jadę, więc pewnie nie zdążę do laboratorium zrobić lh z krwi. W każdym razie krechy w końcu mają taki sam kolor.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to 100 lat rowniez dla synka!
    megan8 wrote:
    jutro mogę tu nie zajrzeć więc

dla Polarmiśka i Iwci nie wiem czy kogoś jeszcze wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek !!! 100 lat !!!

mój syn też ma jutro -17lat

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi gratuluję!

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

‹‹ 4113 4114 4115 4116 4117 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ