35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Do tej pory go nie umyli??? Aha, no i obeszło sie bez kleszczy? Córka juz widziała?
no i patrzy bez obrzydzenia na krew, podklady i cala otoczke
Dorka1979, Reni, paszczakin, Sabina, Simba, polarmiś, moremi, kapturnica, mandragora, Viv78, mama78, ania.g, mysza1975, megan8, MartaDidinio, Bozia3, iwcia77, samira, Bliska 77, caffe, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Właśnie. A córka była przy tym? Bo takiego siurpryza zrobiłaś
Reni, paszczakin, samira, Sabina, Simba, polarmiś, moremi, mama78, Dorka1979, ania.g, mysza1975, MartaDidinio, Bozia3, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusur wiesz.. jaka jestem i nie rozpływam się nad dziećmi..
powiem Ci, że bardziej wzruszył mnie opis zachowania Twojego męża!
Poważnie.. chuop z jajami normalnie!
Pusurek wrote:Sami sobie zrobilismy siurpryze. Pojechslismy na rozmowe, a wrocimy z dzieckiem. Ale jestem zadowolona, ze sie tak stalo.samira, Pusurek, Sabina, Simba, moremi, kapturnica, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
jak nic poród z zaskoczenia
Pusurek wrote:Sami sobie zrobilismy siurpryze. Pojechslismy na rozmowe, a wrocimy z dzieckiem. Ale jestem zadowolona, ze sie tak stalo.Mega, Pusurek, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Możecie już puścić kciuki, zadziałały, dzięki ślicznie..
Zgapilam od Simby, bo ona wszystko dobrze robi,i mam 11 jajow tez. Teraz muszą jeszcze mnie stąd wypuścić i idę swietowac..mysza1975 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Możecie już puścić kciuki, zadziałały, dzięki ślicznie..
Zgapilam od Simby, bo ona wszystko dobrze robi,i mam 11 jajow tez. Teraz muszą jeszcze mnie stąd wypuścić i idę swietowac..paszczakin lubi tę wiadomość
-
Reni
mnie też chyba najbardziej wzruszył opis zachowania chłopa
Paszczak, to teraz na kiedy się przygotować? Z tymi kciukami?Reni, Pusurek, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Wlasnie sięgnęłam po druga od wczoraj tabletkę na bol głowy i zobaczyłam, ze to wapno
Dziwne, ze nie pomogło i w smaku tez było inne...Blondynkowo-ciążowy-budyń
Sabina, Reni, Mega, paszczakin, samira, mandragora, Pusurek, moremi, Dorka1979, ania.g, mysza1975, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
No udało mi się obejrzeć zdjęcia Tomaszka na telefonie
super slodziak, minki robi rewelacyjne, wcale się nie dziwie ze mama całuje, całuje, całuje... Sama bym tak robiła
kapturnica, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWczoraj dzwoniła do mnie moja ciociunia i pochwaliłam się że jestem w ciąży. Ucieszyła się, skomentowała lekarza, że konował i dodała noi dobrze po co ma wam stać ten jeden pokój pusty.
kapturnica, ania.g, moremi, Mega, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMojego tez nie umyli... teraz tylko wycieraja. Byl myty na 4 dobe dopiero... A mleczarnia zaraz ruszy...Pusurek wrote:Tu nie Apgaruja, tu nic nie robia. Zwazyli go po 3 godz,3366 g i 50 cm ale jest ciut dluzszy raczej, glowka 35. Jest ciagle nie umyty, bo natura... Problem jest nieco z karmieniem, bo mleczarnia nie byla gotowa, ale zakladam, ze zaraz sie rozkreci. A Adamek slodziutki, podobny co prawda do tatusia, ale uroczy
Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość