X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze Gosia :) wiadomość super :) no i Ty lada dzień rodzisz <3

Iwcia, czy tak super to zobaczymy za jakieś dwa tygodnie. Chociaż śniło mi się, że znowu kilka dni po owulacji zaczęłam krwawic :/ koszmar jakiś. Cholernie się tego boję. @ się nie boję, ale to krwawienie ma nieznane podłoże. Na razie lekarz przypuszcza, że to efekt uboczny stosowania dupka. Oby.

iwcia77, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Żebyśmy się dobrze zrozumiały. Dwie kreski na teście owulacyjnym. Czy owulacja będzie i czy nasze działania będą skuteczne, to dowiemy się później :D

iwcia77, Mango, mama78, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zastanawiałam się czego gratulują. Myślałam, że coś przeoczylam :-D

iwcia77, moremi, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde! a ja myslalam ze to ciazowy :) w kazdym badz razie i tak sie ciesze :D
    moremi wrote:
    Dziewczyny. Żebyśmy się dobrze zrozumiały. Dwie kreski na teście owulacyjnym. Czy owulacja będzie i czy nasze działania będą skuteczne, to dowiemy się później :D

kapturnica lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa fajnie ze sie odezwalas, trzymam kciuki za badania. Moremi działaj, działaj, a efekty sie pojawia ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde! a ja myslalam ze to ciazowy :) w kazdym badz razie i tak sie ciesze :D
    Jak będzie ciążowy, to napiszę, że jezde w ciąży :D

Mega, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia super wieści :D

gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej to nie miało ujrzeć światła dziennego
    skandal!
    To jest taka seks taśma naszej pani :)

iwcia77, moremi, kapturnica, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Spoko ja załapałam pomimo budyniu ;)

moremi, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Mango Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja suszyłam się nawet 3h, a test owulacyjny nadal negatywny :( Może trafiłam jakieś wadliwe, bo to nowa dostawa z Allegro.

mysza1975 lubi tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po spotkaniu z Bursztynem padłam i spałam ze 3 godziny...:) Macie pozdrowienia od niej - kupiła już bilet i za kilka dni będzie w UK, więc się zapewne objawi na ovu.
    Z jej mamą już dobrze właściwie, chemii jej nie polecają - bo to sprawy babskie - hormonalne, więc chemia ją tylko sponiewiera, a nie pomoże. Wycięli wszystko co mieli wyciąć i teraz trzeba być dobrej myśli...:)

ania.g, moremi, polarmiś, Sabina, samira, Dorka1979, kapturnica, Mango, Mega, iwcia77, mysza1975, peppapig, malgos741, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam na relację obszerną od Pusurka, ale teraz to ona musi dojść do siebie i dopiero znów się tu pewnie rozwinie....:)
    Z rozmiarów, które podała na porodówce - to wcale jakiś gigant Adamek nie jest - w zasadzie mieści się w wymiarach innych tu urodzonych dzieciaków...tak więc jednak obstawiam troszkę histeryczno-panikarski charakter mamusi :)

ania.g, moremi, polarmiś, Sabina, samira, kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    jutro mogę tu nie zajrzeć więc

dla Polarmiśka i Iwci nie wiem czy kogoś jeszcze wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek !!! 100 lat !!!

mój syn też ma jutro -17lat
    To dla niego wszystkiego najlepszego !!! To musi byc niezly gosc. Moj maz tez z 9 !!!! I rocznice slubu tez jutro mamy:-) taka tam mala balanga na odleglosc! Za to dzisiaj mialam godna wigilie urodzin. Jutro planuje na kacu doprowadzic dom do stanu czystosci i tym sie delektowac przez trzy tygodnie!!!
    To juz 8 dzien bez slodyczy ale z alkoholem!

moremi, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no w Wawie nie mam kolezanek z dawnych lat :) chyba ze nowe mnie zaprosza :P
    Przez trzy tygodnie jestem sama , chata wolna .....

moremi, iwcia77, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar - a widzisz jakieś efekty na wadze? Bo wtedy i męczyć się jest jakoś przyjemniej...:)

moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha - Bursztyn profilaktycznie zrobiła prolaktynę po obciążeniu i wyszło jej coś około 295 czegoś tam...więc chyba też ma z tym kłopot...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Polar - a widzisz jakieś efekty na wadze? Bo wtedy i męczyć się jest jakoś przyjemniej...:)
    Waga moj wrog! Po spodniach sprawdzam - jest lzej... Ale do celu daleka droga. Jem tez mniej bo nie mam czasu. Jestem na permanentnym glodzia ale to nie moj wybor. Czasu brak. Chyba powoli odnajduje sie, lub wydaje mi sie ze sie odnajduje zawodowo. Moze przestane myslec o ciazy i jedzeniu.

Bozia3, moremi, kapturnica, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    aha - Bursztyn profilaktycznie zrobiła prolaktynę po obciążeniu i wyszło jej coś około 295 czegoś tam...więc chyba też ma z tym kłopot...
    Wazna jest wyjsciowa a potem ile razy ja orzekroczyla, ake pewnie jest hiperploaktynowcem- jest nas juz kilka!!!!

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Wazna jest wyjsciowa a potem ile razy ja orzekroczyla, ake pewnie jest hiperploaktynowcem- jest nas juz kilka!!!!
    no to coś jest na rzeczy - bo wyjściową miała dwucyfrową - dwadzieścia ileś....

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Waga moj wrog! Po spodniach sprawdzam - jest lzej... Ale do celu daleka droga. Jem tez mniej bo nie mam czasu. Jestem na permanentnym glodzia ale to nie moj wybor. Czasu brak. Chyba powoli odnajduje sie, lub wydaje mi sie ze sie odnajduje zawodowo. Moze przestane myslec o ciazy i jedzeniu.
    to dobrze..:) wtedy najlepiej się zachodzi...a jeśli nie - to mniej boli brak...

polarmiś lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 4114 4115 4116 4117 4118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ