35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurcze to mialas rzeczywiscie wiecej szczescia niz rozumu hyhyhy
Zartuje..Ale takiego porodu to by zyczylasobie chyba kazda kobitka..A te szampany , stoly szwezkie z zarelkiem..Pelna obsluga-miodzio...Super opis , napewno pani dyrektor doceni rozprawke o porodzie celujaco
Pusurek, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidze, ze na ovu urodziny, imieniny i rocznice slubow!
Wszystkim solenizantkom 100 lat, przepraszam, jak niektore zyczenia spoznione, ale same rozumiecie, mam L4 od lekarza.
Mango, kapturnica, Mega, polarmiś, Simba, iwcia77, mysza1975, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusur!!! Adam piekny choc widze tylko jego oczko!!!! Fajnie ze juz po a porod okazal sie calkiem ok! Cipunie Ci pozszywali?
Cipunie pozszywali, trza teraz chodzic jak gejsza.kapturnica, Mega, polarmiś, mama78, Reni, samira, iwcia77, mysza1975, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajfajniesze jest to, ze chlop jest ze mna caly czas, wlasnie przyniosl lanczyk. A, dostalam tez pierdzionek, zeby nie bylo.
A nasze sasiadki staruszki obwiesily caly nasz plot balonami na nasz powrot, podobno cala wioska sie schodzi ogladac.Mam nadzieje, ze do jutra wytrzymaja.
kapturnica, Mega, polarmiś, Mango, ania.g, iwcia77, mysza1975, malgos741, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusur jeszcze raz gratulejszyn, Adamek cudny, poród express, dałaś radę
każda chyba życzyliby sobie takiego porodu i takiej opieki, ale w Pl nie ma co marzyć nawet...
A ja odpoczywam, mauz zabrał córkę na basen, a ja opalam dupke
Solenizantkom wszystkiego najlepszego, spełnienie marzeń, Polar szybkiego zaciazenia, Iwcia spokojnego rozwiązania
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 12:19
polarmiś, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusur- sie klika i nie otwiera ale na youtube fimik widzialam . No zazdroszcze jak kazdej ktora juz zaszla i kazdej ktora urodzila:-) adas fajny facet! Tylko nie katuj go Chodakowska:-)
Bliska 77, Pusurek, kapturnica, Mango, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPo wczorajszej wigili urodzin mam kaca - bol glowy, apap nie pomaga! Wsystkim dziewczyna dziekuje za zyczenia! Od dzis od 17.30 - mam skonczone 43 lata. Radosci w tym nie ma. Chyba poprawie z rozpaczy....
Pusurek, Mega, kapturnica, Mango, mysza1975, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusur przeogromniaste gratulacje, synus cudo, fajnie ze wszytsko tak wyszlo i wiem rowniez co to znaczy obecnosc i wsparcie fizyczne i emocjonalne partnera, bez tego byloby znacznie ciezej
, kurcze nie bylo mnie dwa dni a tu tyle wydarzen !
Paszczak powodzenia, trzymam kciuki za ciag dalszy
Pusurek, samira, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusur- sie klika i nie otwiera ale na youtube fimik widzialam . No zazdroszcze jak kazdej ktora juz zaszla i kazdej ktora urodzila:-) adas fajny facet! Tylko nie katuj go Chodakowska:-)
Ale filmik jest
A w ogole, to od razu po porodzie wazylam 5 kg mniej, zostalo jeszcze 3 kg ( na pewno w cyckach). Ale tu jest takie dobre zarcie, ze jem non stop.
I brzuch jeszcze jest, dziwnie wyglada, bo jest miekki. Ale nie ma za to szramy po cc! Tak widocznie mialo byc.iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Po wczorajszej wigili urodzin mam kaca - bol glowy, apap nie pomaga! Wsystkim dziewczyna dziekuje za zyczenia! Od dzis od 17.30 - mam skonczone 43 lata. Radosci w tym nie ma. Chyba poprawie z rozpaczy....
Wczoraj rodzila kobieta, miala skonczone 45 lat, wiec luzne szelki!Bliska 77, Mango, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla każdej, która dziś świętuje
Polar ja mam też skończone 43 - ale lepsze to niz 50 ...
Pusur - luksusowy poród - choć oprócz warunków tokalowych i jedzeniowych to reszta standardowo....jedyna różnica, to wcześniej podane znieczulenie..
Ciekawe, że mogłaś ciągle jeść....mnie już nic nie dano kilka godzin przed...po porodzie byłam głodna jak fiks...
A tu link do kliniki porodowej w Białymstoku...Żeby nie było, że PL to ciemnogród i byle co...
https://www.facebook.com/poliklinika/photos/a.199357140087765.45802.195274897162656/199357150087764/?type=1&permPage=1kapturnica, Pusurek, Mega, polarmiś, Bliska 77, moremi, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jak ja Cię rozumiem
Trzymaj się
polarmiś wrote:Po wczorajszej wigili urodzin mam kaca - bol glowy, apap nie pomaga! Wsystkim dziewczyna dziekuje za zyczenia! Od dzis od 17.30 - mam skonczone 43 lata. Radosci w tym nie ma. Chyba poprawie z rozpaczy....polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie