X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Ci takie ladne dzieci wychodza to chlop ma racje! Fajnie by bylo miec jeszcze Helenke!

kapturnica, Pusurek, moremi, iwcia77, mysza1975, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze to mialas rzeczywiscie wiecej szczescia niz rozumu hyhyhy =D Zartuje..Ale takiego porodu to by zyczylasobie chyba kazda kobitka..A te szampany , stoly szwezkie z zarelkiem..Pelna obsluga-miodzio...Super opis , napewno pani dyrektor doceni rozprawke o porodzie celujaco 8)

Pusurek, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze, ze na ovu urodziny, imieniny i rocznice slubow! ;) Wszystkim solenizantkom 100 lat, przepraszam, jak niektore zyczenia spoznione, ale same rozumiecie, mam L4 od lekarza. ;)

Mango, kapturnica, Mega, polarmiś, Simba, iwcia77, mysza1975, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pusur!!! Adam piekny choc widze tylko jego oczko!!!! Fajnie ze juz po a porod okazal sie calkiem ok! Cipunie Ci pozszywali?
    Sie klika na zdjecie i jest juz do obejrzenia. :)
    Cipunie pozszywali, trza teraz chodzic jak gejsza. ;)

kapturnica, Mega, polarmiś, mama78, Reni, samira, iwcia77, mysza1975, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu filmik.
    https://www.youtube.com/watch?v=b3cEMQGS-_w
    Chlop juz nacykal milion zdjec i z 20 filmikow

Mango, kapturnica, Mega, Bliska 77, Dorka1979, ania.g, Reni, samira, iwcia77, mysza1975, peppapig, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;)
    Pusurku Adamek pierwsza klasa ;) i faktycznie tylko nam wszystkim życzyć takiego porodu.
    Paszcza to ty wyjedź gdzieś. No przecież po transferze to ty masz leżeć!

Pusurek, kapturnica, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najfajniesze jest to, ze chlop jest ze mna caly czas, wlasnie przyniosl lanczyk. A, dostalam tez pierdzionek, zeby nie bylo. ;)
    A nasze sasiadki staruszki obwiesily caly nasz plot balonami na nasz powrot, podobno cala wioska sie schodzi ogladac. :D Mam nadzieje, ze do jutra wytrzymaja.

kapturnica, Mega, polarmiś, Mango, ania.g, iwcia77, mysza1975, malgos741, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur jeszcze raz gratulejszyn, Adamek cudny, poród express, dałaś radę ;) każda chyba życzyliby sobie takiego porodu i takiej opieki, ale w Pl nie ma co marzyć nawet...
    A ja odpoczywam, mauz zabrał córkę na basen, a ja opalam dupke ;)
    Solenizantkom wszystkiego najlepszego, spełnienie marzeń, Polar szybkiego zaciazenia, Iwcia spokojnego rozwiązania :)
    Miłego dnia wszystkim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 12:19

polarmiś, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur- sie klika i nie otwiera ale na youtube fimik widzialam . No zazdroszcze jak kazdej ktora juz zaszla i kazdej ktora urodzila:-) adas fajny facet! Tylko nie katuj go Chodakowska:-)

Bliska 77, Pusurek, kapturnica, Mango, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszej wigili urodzin mam kaca - bol glowy, apap nie pomaga! Wsystkim dziewczyna dziekuje za zyczenia! Od dzis od 17.30 - mam skonczone 43 lata. Radosci w tym nie ma. Chyba poprawie z rozpaczy....

Pusurek, Mega, kapturnica, Mango, mysza1975, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, Adamek fantastyczny :) gratuluję. Opis porodu na 6 :)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur przeogromniaste gratulacje, synus cudo, fajnie ze wszytsko tak wyszlo i wiem rowniez co to znaczy obecnosc i wsparcie fizyczne i emocjonalne partnera, bez tego byloby znacznie ciezej ;), kurcze nie bylo mnie dwa dni a tu tyle wydarzen !

Paszczak powodzenia, trzymam kciuki za ciag dalszy

Pusurek, samira, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pusur- sie klika i nie otwiera ale na youtube fimik widzialam . No zazdroszcze jak kazdej ktora juz zaszla i kazdej ktora urodzila:-) adas fajny facet! Tylko nie katuj go Chodakowska:-)
    No wlasnie, cos zrobilam nie tak z ta fotka. :( Ale filmik jest :)
    A w ogole, to od razu po porodzie wazylam 5 kg mniej, zostalo jeszcze 3 kg ( na pewno w cyckach :P ). Ale tu jest takie dobre zarcie, ze jem non stop. :D
    I brzuch jeszcze jest, dziwnie wyglada, bo jest miekki. Ale nie ma za to szramy po cc! Tak widocznie mialo byc. :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Po wczorajszej wigili urodzin mam kaca - bol glowy, apap nie pomaga! Wsystkim dziewczyna dziekuje za zyczenia! Od dzis od 17.30 - mam skonczone 43 lata. Radosci w tym nie ma. Chyba poprawie z rozpaczy....
    Polarek, 100 lat!
    Wczoraj rodzila kobieta, miala skonczone 45 lat, wiec luzne szelki! :)

Bliska 77, Mango, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, wszystkiego najlepszego! Donos ladnie ciaze i urodz jak ja ;) :D
    A tymczasem szalej w PL! :)

Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlasnie i wszystkm ktore COS obchodza - wszystkiego NAJ :)

Mango, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, im wiecej bedziesz karmila piersia tym szybciej i bardziej macica bedzie sie obkurczac i brzuchol zniknie ;)

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla każdej, która dziś świętuje :)

Polar ja mam też skończone 43 - ale lepsze to niz 50 ...:)

Pusur - luksusowy poród - choć oprócz warunków tokalowych i jedzeniowych to reszta standardowo....jedyna różnica, to wcześniej podane znieczulenie..:)
    Ciekawe, że mogłaś ciągle jeść....mnie już nic nie dano kilka godzin przed...po porodzie byłam głodna jak fiks...

A tu link do kliniki porodowej w Białymstoku...:) Żeby nie było, że PL to ciemnogród i byle co...;)

https://www.facebook.com/poliklinika/photos/a.199357140087765.45802.195274897162656/199357150087764/?type=1&permPage=1

kapturnica, Pusurek, Mega, polarmiś, Bliska 77, moremi, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adamek super- w ogóle nie jest wymęczony...:) Mój młody to był kilka dni jak przekręcony przez maszynkę...

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja Cię rozumiem :( Trzymaj się <3
    polarmiś wrote:

polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
‹‹ 4116 4117 4118 4119 4120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obiektywny ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet odwiedzających portal OvuFriend. W końcu to one wiedzą najlepiej czego potrzebują i co sprawia, że aplikacja spełnia ich wymagania. Na tej podstawie specjalnie dla Was zrobiliśmy obiektywny ranking najlepszych na rynku aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ