35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Pusur-gratuluje Adamka, piękny chłopak
kupiłam Femaltiker podobno rewelka na laktacje...zobaczymy, w kazdym razie w smaku bardzo dobry
Ja mam na laktacje herbatke dla kobiet karmiacych ApteoNatura, pije ja 2 dzien i cycki jak balony, a bylo sucho zupelnie. Na pewno robi juz to, ze samo dzialanie porodu jest, ale herbatka jest ok. A cena jeszcze lepsza.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Simba - ja mam podczas ciąży coś właśnie w tym stylu...dodatkowo jeszcze jestem w stanie rozbić przy tym ze dwa talerze, albo szklanki..
Za kilka miesięcy Ci minie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 17:18
mysza1975, Pusurek, Simba, malgos741, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A ja zrobiłam 111 pierogów i teraz zbieram siły na kanapie na sprzątanie.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
melduje sie
dziekuje za zyczenia
Polar- 100 lat! i blizniaczej ciazy Ci zycze z calego serca, zaraz sprawdze bileciki do Wa-wy
, bo lubie zwiedzac a w Wawie bylam kiedys 1 dzien i zdazylam tylko zobaczyc widok z Palacu Kultury
, wiec Twoja propozycja jest bardzo kuszaca
i dziekuje z gory
. A na serio Twoj maz tez jest z 9 sierpnia???? alescie sie dobrali
Pusur! Adas jest uroczy ! zazdroszcze Ci porodu i calej tej otoczki, zbieraj sily na powrot do domu, uwazaj na piczkinsa i gratuluje
. Rozpakowalas sie rewelacyjnie i ekspresowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 17:43
Mega, kapturnica, Bliska 77, mysza1975, Pusurek, malgos741, polarmiś, Dorka1979, ania.g, samira, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aga co to za piękny rysuneczek masz w avatarze?
Ja na pokarm piłam herbatkę dla matek karmiących z hippa, smak rewelka i mleko mi sie poprostu ulewaloBliska 77, mysza1975, Pusurek, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:A ja zrobiłam 111 pierogów i teraz zbieram siły na kanapie na sprzątanie.
mysza1975, Simba, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Aga co to za piękny rysuneczek masz w avatarze?
Ja na pokarm piłam herbatkę dla matek karmiących z hippa, smak rewelka i mleko mi sie poprostu ulewalo,
ja pije herbapolu, wspomagam sie bawarkami i kawa anatolem z mlekiem a i tak u mnie z pokarmem na tyle cienko, ze w nocy corka jedzie na modyfikowanym ja tylko dokarmiam ja coby byla ciaglosc a do piersi dostawiam ja po ostatnim nocnym karmieniu czyli ok 4-5 i tak na modyfikowanym wytrzymuje ok 2 godzin a na moim ok godzinyMega lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny Kkisia mnie prosila zeby Wam przekazac , ze na moment znika z forum i wroci jak sie upora ze smutkiem ...nie chce wspolczucia wiec nic nie piszcie na ten temat, dziekuje w jej imieniu ...
Bliska 77, mysza1975, peppapig, polarmiś, samira, Bozia3, moremi, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Iwcia, Polarmis - wszystkiego najlepszego!
Pusurku, Adamek śliczny. Ja też chcę tak ekspresowo i prawie bezboleśnie jak Ty!
Wczoraj balowaliśmy do północy, bo rodzina wraca do siebie po wakacjach, więc było pożegnalne ognisko i ziemniaki pieczone (nie wiem czy u Was się to robi? W ogromnym, grubym garze układa się warstwami pokrojone w plasterki ziemniaki, cebule, buraki, boczek i kiełbaskę i dusi na ogniu ok. 2 godzin - pychota).
Impreza na trzeźwo to męczarnia, ale przynajmniej rano nie ma kaca.Bliska 77, iwcia77, Pusurek, ania.g, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dziewczyny Kkisia mnie prosila zeby Wam przekazac , ze na moment znika z forum i wroci jak sie upora ze smutkiem ...nie chce wspolczucia wiec nic nie piszcie na ten temat, dziekuje w jej imieniu ...
iwcia77, peppapig, kapturnica, ania.g, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Czytam stare wpisy z forum ze stycznia i tak sobie pomyślałam ze ze mnie ch...uj nie matka bo jem leczo (swoją droga to chłopaki sie spisały na złoty medal
) i zapijam już drugim piwem
polarmiś, Bliska 77, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozdrawiam dziewczyny i cieszę się że mamy nowego chłopaka na świecie
Pusurku jest cudny!
Widziałam tylko w awatarze ale niedługo wszystko nadrobie Ściskamm kobitypozdrowienia z wakacji!
Bliska 77, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość